Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Röllipeikko

Pages: [1]
1
Rakentelu / Kalannahan työstäminen & parkinta?
« on: May 21, 2008, 22:56:55  »
Elikkäs tässä pari kuukautta sitten tuli lueskeltua erä-lehdestä kalannahan parkitsemisesta. Nyt näin keväällä asia tuli uudestaan mieleen, mutta mielestäni tuo erä-lehden artikkeli ei ollut tarpeeksi kattava, ja sitä haluaisi kuulla myös neuvoja joiltakin jotka ovat harrastelleet parkitsemista itse. Elikkäs jos täältä löytyy asiantuntevia niin haluaisin kuulla enemmän tuosta parkkiliemen pajunniinestä keittämisestä, ja että olisiko kalannahan työstön viimeisimmälle ja aikaasyövimmälle kohdalle (elikkä nahan sormienvälissä pyörittelylle) mitään vaihtoehtoista ja helpompaa/nopeampaa tapaa?

Neuvoja kaipaillessa!

2
Oulun lääni / Oulu, kuivasojalla lippoaminen
« on: April 15, 2007, 20:20:57  »
Elikkäs, kuinkas moni on teistä tänä keväänä jo käynyt tuolla kuivasojalla nousevaa ahventa lippoamassa? Ja jos olet niin millaisin tuloksin?
Itse kävin tässä vast ikään ja tulihan sieltä ihan kohtalaisesti jo kalaa, noin kymmenen päätyi mukaan kotiin. Olisivatko olleet jotain 100g - 400g.

Pages: [1]


center>