Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - mika922

Pages: [1]
1
Pilkintä / Pilkintä pystypilkeillä
« on: March 30, 2009, 00:41:50  »
Haulla en ainakaan löytänyt tälläistä aihetta. Eli otsikko kertoo kaiken, miten siis pilkitään pystypilkeillä? Tasureihin luotan, moriin luotan, mutta pystypilkkiin luottamus on pieni. Silti joku saa aina isoja kaloja pystyllä. Onko miehessä vikaa vai pilkissä ( veikkaan, että ensin mainitussa... :roll:).

2
Muut talvikalastusvälineet / Jäänaskalit
« on: December 26, 2008, 13:29:57  »
Löysin neljä vuotta vanhan aiheen, joten tein uuden. Eli käytätkö jäänaskaleita? Itse sain juuri uudet naskalit, joita käytän tulevilla ohuilla ja paksuilla jäillä. :wink:

3
Länsi-Suomi / LSVK-kalastusleiri Uudenkaupungin Lannholmassa
« on: September 10, 2008, 22:32:07  »
Linkki: http://www.lsvk.fi/?path=piiri_tiedottaa  selaa alaspäin niin tulee vastaan.

Onko kukaan muu tulossa? Paikasta olisi kiva saada infoakin kyseisestä paikasta. :wink:

4
Lappi / Posio
« on: April 02, 2008, 21:20:48  »
Eli, onko kenelläkään kokemusta Posiolla kalastamisesta ja etenkin siellä sijaitsevasta Livojoesta :? Sinne suunnataan isän ja pikkuveljien kanssa viikoksi heinäkuussa. Livojokeen voisi antaa perhovinkkejä ja isän työkaveri on sanonut, että mökin(tässä mökki: http://www.villipohjola.fi/item.asp?Section=14&Item=5515) lähistöllä olisi myös kirrelampia,eli jos niistä joku tietää saa sanoa vapaasti. Kiitos kaikille vastanneille etukäteen. :-)

5
Länsi-Suomi / Merimaskuun laitupilkille?
« on: February 15, 2008, 23:48:00  »
Eli onko kelään kokemusta merimaskun kirkonsalmen sillan vieressä sijatsevan laiturin pilkkimisestä kokemuksi :? :? Sinne olisi suunta huomenna, jos i ole jäätä laiturin vieressä liikaa. Ja jos jäätilanteen joku tietäää, voisi kertoa senkin. Kiitos etukäteen. :-)

Pages: [1]


center>