Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - MIETTINEN

Pages: [1]
1
Kelat & Vavat & Siimat / *Ohjeita?* Shimano BSM-2200 WFS
« on: July 23, 2013, 15:37:46  »
Elikkäs tollanen härrykkä löytyy varaston perukoilta, nyt ajattelinkin valjastaa tuon vetouistelu käyttöön.

KYSYMYS: Onko kenelläkään KO hyrrästä kokemusta tai samantapaisesta? Perus asiat ovat kyllä jotenkin tiedossa mutta, tarvitsisi viel hiukan ohjeistusta noiden jarrujen käyttöön.(mm. mitä eri toimintoja milläkin jarrulla säädetään)
2
Itä-Suomi / Tiilikanjoki
« on: July 21, 2010, 08:28:38  »
TÄNNE KOKEMUKSET, REISSURAPORTIT JA KUVIAKIN VOI LAITTAA KO. JOELTA.

(tiistai 20.7) Illan reissu serkun kanssa suunnattiin Tiilikalle. perhokalastajien puheiden mukaan olivat istuttaneet Kirreä täksi kesäksi kun eivät olleet saaneet taimenen poikasia hommattua. Aloiteltiin kalastus klo 18.00 aikoihin ja siinä jokea kalastaessa alavirtaan päin ainoat kalakontaktit olivat ahventen kanssa. Tuli sieltä myös yksi noin 20cm taimenen poikanen jolla rasvaevä tallella, eli joessa vaikuttaisi olevan myös luonnon taimenta.
Siitä sitten siirryttin kahville ja makkaran paistoon. Noin puolituntia nuotiolla oltua oli aika lähteä kokeilemaan uudestaan joen ylempää osaa. Otin matkaani UL-vavan ja lippoja.
Noin klo 22.20 lippaa siinä lumpeikon reunassa uittaessani jokin nappasi voimakkaasti kiinni. Siinä hiukan aikaa lumpeita väistelleen ja väsyttäen, sain kalan hiukan lähemmäksi rantaa Toteutui se mitä sinne oli tultu hakemaan KIRRE, hihkaisin serkulleni. Haavi kalan alle ja ylös.
Puntari antoi kalalle painoksi 1295g. Hiukan myöhemmin oli sitten serkun vuoro samalaji kyseessä, nyt hiukan vajaa kilonen mitta kirre. Muita kontakteja ei illan/yön aikana enää tullut. Kuitenkin kaikinpuolin hyvä reissu ja kalaakin saatiin.

44cm ja 1295g

3
Itä-Suomi / Varpanen
« on: July 30, 2009, 14:23:48  »
Eli kyseessä on varpaisjärvellä sijaitseva järvi.

Perustiedot

Pinta-ala: 1,07 km²
Syvyys: 13 m
Keskisyvyys: 4,35 m
Tilavuus: 0,00466 km³
Rantaviiva: 11 km
Korkeustaso: 112,6 m

vesi on hyvin tummaa, koska sen vesi on laskeutunut soilta alas järveen. Järven pohja on myös mutainen.

Pages: [1]


center>