Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - -Orava-

Pages: [1]
1
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Kurren turneet
« on: April 09, 2016, 14:15:49  »
uattelin pitkästä aikaa turneen tynköö.. Alkaa 19.00

sinkkuna menää ja alotus mappina meri 313

sen jälkeen voittaja valkkaa mapin

pelataan 4x30min ja 4x15min

pisteytys 10,8,6,5,4,3,2,1 + suurin kala 1p

TERVETULLOO


IP: 80.222.20.216 aukee hyvis ajoin  :-D

2
No niin. ennenkuin tää sivusto sulkeutuu niin on hyvä hetki ajatella tulevaisuuden liigoja. monella varmasti on paljonkin ajatuksia aiheesta joten sana on vapaa. mutta tietysti VAIN JA AINOOSTAAN RAKENTAVANA sanana. Lähinnä ajatukseni menee sääntö puolelle jotta siitä saahaan aukoton.  jos saahaan säännöt ees noin kasaan ni sit ne pisteytykset mapit ym.. myös ehoituksia uudesta yheisöpaikasta otetaan vastaan jos tämä oikeasti sulkeutuu.

Oma ajatus menis näin: säännöt pitää laatia silleen et jokainen tiimi sanoo niihin omat juttusa ja sen jälkeen jokainen tiimi myös lupaa pitää niist kii vaikka porsaanreikiä oisikin, ja jos sellanen rako jostain löytyy ja sitä hyödynnetään niin siitä seuraa tietty rangaistus.. (rangaistukset voisi miettiä liigassa pelaavien kesken), joka on sit liiga vastuuhenkilön omassa päätäntä valassa mitä asian kanssa tekee. liiganeuvostokin pitää muotoilla jotenkin uusiksi jotta siitä olisi apua siihen tarkoitukseen mitä ollaan ajamassa. jotenkin näin et mahdollisen rotestin jälkeen johto miettii mitä tehään ja jos on ristiriitainen asia joka ei onnistu ilman neuvoston apua ni esittää neuvostolle kaksi tai kolme vaihtoehtoa joista äänestyksellä sit enemmistön kannalla rangaistus(johto päättää ne rangaistukset ja niihin ei ole kenelläkään nokankoputtamista). kun rotesti tulee niin johto ottaa yhteyttä molempiin/useampaan? tiimiin ja haluaa kuulla oman version tapahtumista. tokihan sitä häiriköintiä tulee olemaan jatkossakin ihan samal tapaa ku nytkin mut ei sille oikeestaan voi mitään. ellei sit oikeesti oteta niit ulkopuolisia.. Miksipä ei voisi olla kokonaan ulkopuolinen liiga vastuu henkilö/löt.

Tässä nyt tälläinen pieni aloitus ajatus. sit vaan rakentelemaan sääntöjä tulevaisuuteen koska harmillistahan tämä on jos tämä tähän loppuu  :|

ja painotan edelleen sitä ettei mitään/minkäänlaisia provo ym juttuja tänne. pidetään tää asia linjalla!!
jos ylilyöntejä tulee niin toivon modejen reagoivan ja poistavan hölmöilyt ja ilmeisesti uuden linjauksen myötä myös banaani saaret saattavat kutsua.

terveisin -Orava-

3
Kirpputori / Ostetaan: petromax 500hk kokonainen/varaosat..
« on: September 10, 2013, 18:09:14  »
hyvät tuulastuksen ystävät! oiskohan kellään sattunut jäämään varastoon petromax 500hk lamppua? olisin kiinostunut sen osista/koko lampusta.. (vielä annan mahollisuuden jos osat löydän et sillä tuulastan :-D)

4
Eli kyselisin nyt noista lutakoista tietoja? kuulin että kyseisissä vesistöissä elelee komeaa assua ja ehkä karkuun on päässyt ainakin ruotimolle kirjolohta :roll:   Eli nyt alansa ammattilaiset asialle ja kertomaan miten, mistä ja millon parasta pilkkiä?
en löytänyt aiheesta ainakaan kalassa.netistä mitään...

Myös tänävuonna järjesetään Ruotimolla jokkis pilkit  :-)

5
Itä-Suomi / Kalastus Haukivedellä
« on: June 12, 2010, 13:07:28  »
en oo ainakaan löytäny tälle alueelle omaa aihetta (jos on niin infotkaa). Eli Kalastus vinkkejä, paikkoja ja erioten saalis kertomuksia tälle alueelle!!
alueeksi antaisin Savonlinna - Varkaus!!

Itse kalastan pääasiallisesti Oravin ja kangaslammen välillä ja reissu raporttia pistän tulemaan ensi viikolla kun aloitan loman vieton siel suunnalla!!!

Pages: [1]


center>