Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - KuKa

Pages: [1] 2 3
1
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Myynnissä, jos ylläpito sallii
« on: October 15, 2020, 12:07:40  »
Seuraava tekele, josta jossain tykättiin, mutta hylky seuran näyttelystä myydään noudettuna. Tiedustelut 045 657 1837.

2
Verkkopelaaminen ja turnaukset / TURNEE LA 3.10.2020 klo 18
« on: September 14, 2020, 18:15:09  »
NONI. LAITETAAN TURNETTA LAUANTAILLE 3.10. KLO 18. ILMOITTAUTUMISET MINULLE PELIKAISTALLA TAI KALASSA.NETISSÄ. PÄÄSÄÄNTÖISESTI VIEDÄÄN KERRALLA LÄPI, MUTTA JOS YLI 30 ILMOITTAUTUNUTTA, NIIN PYRITÄÄN 3.10. SAMAAN AIKAAN JÄRJESTÄMÄÄN KARSINNAT AINAKIN KAHDELLA HOSTILLA JA FINAALI SEURAAVANA PÄIVÄNÄ, JOS EI PÄÄLLEKKÄISYYTTÄ LIIGAN TAI MUUN TÄRKEÄN KANSSA OLE. SPONSOREITA LAITAN TÄSSÄ SAMALLA HAKUUN ERIKSEEN KYSELEMÄTTÄ JA ITSE LUPAAN MYÖHEMMIN LAITETTAVASTA LINKISTÄ VALITTAVAKSI A4-KOKOISIA, JA VAIHTOEHTOISESTI NOUDETTAESSA KEHYSTETTYJÄ, JOISTA VALITA. PIENI KOKO SIKSI, ETTÄ A3 EI MAHDU POSTILAATIKKOON, VAAN PITÄÄ PIKAKIRJEENÄ, JA NYT OMAT KULUT NOLLAAN KONKURSSIN JOHDOSTA. PELIN HARRASTAJISSA LIENEE IHMISIÄ, JOTKA PYSTYVÄT PAREMPIIN PALIINTOIHIN, JA PELAAMINEN JA KUNNIA VOITOSTA KOVASSA SEURASSA ON PALKINNOISTA PARAS?

Mapit myöhemmin, samoin muut palkinnot, jos tulee, ja jos niin voittaja valitsee ensin jne. Pisteet 14-12-10-9-8..2-1  +1

Ja tuolta valittavissa jollain palkinto,

www.perttimatikainen.fi

Sävellän jotain mappeja just nyt,

Iso Ruuhijärvi 213, kl
Niemisjärvet 213, kl
Surrinlampi 213, kl
Hossalaislammet 213, kl
Iso Söimi 213, kl

Palkinnoista, mahdollisista tietoa minulle tai suoraan ketjuun. Lisätietoja minulta ja tiedotan täällä lisää. Ilmoittauneita laitetaan tänne aikanaan.

Ja pannaan ilmoittautuminen loppumaan vaikka 24.9.2020

TURNEE PERUTTU...!!!


Epäselvissä asioissa kysymykset mulle, KuKa

3
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: PP2 SM-liiga 2019-20
« on: March 09, 2020, 12:03:16  »
Onnittelut mestareille ja muillekin mitalisteille!

4
En tiiä, jotenkin olin ehkä hankala tapaus ennenkin, mutta hosti(kin) kai pääasiassa toiminut hyvin. Sekä pelaajien että admintahojen puolelta.  Ainakaan en ole kuullut, että aiheetta olisi heitetty pihalle. Mitään tutkittavaa ei ole ollut, mutta pyrin pitämään myös textlogin päällä mahdollisia tarkastuksia varten. Koskaan ei ole pyydetty selvityksiä, mutta varulta, kun en ehkä itsekään aina raittiina haistaa. Ja te joilla kaunaa, ni sopikaa jo, kun kivempi ilman haistatteluja pelata. Itsekin voisin mainita riidelleeni  jo foorumilta poistettujen jehujen kanssa, enkä syytön ollut itsekään, vaikka omasta mielestäni puoliani pidin. Joskus on syytä hieman antaa periksi jomman kumman puolen, että asia tulee loppuun.

5
huomenna tullaan pelailemaan tarkoituksena vauhdittaa muita palkinnoille, kun ei juuri ole peliä takana 8 kuukauteen, mutta eteenpäin, tässä kohti liigakautta, jossa tiimi niin vahva, että katsotaan pelipaikkoja ja aikoja treenien kautta. 😎

7
Hyvä. Tikru ja minäkin olen tyytyväisiä...

8
Tarkastin vielä. Osoite ilmoitettu Perzalle. Ilmoittele mulle, vaikka, miten kävi. Ihmisillä, kun on muutakin kiirettä, kun viestejä seurailla. En itsekään joka päivä. Meni aikaa, kunnes huomasin tuonkin.
Kalaonnea vaapuilla ja muutenkin, pilkkipelissäkin.

t. KuKa

9
Ilmeisesti kaikki ovat palkintonsa saaneet, kun ei minulle asti valitusta. Kiitokset vielä pelaajille, hosteille ja pisteiden laskijoille. Ehkä tulossa Linux-kone, ja menee aikaa, että sillä pystytään edes pelaamaan hostaamisesta puhumattakaan. Win kone hankitaan ehkä veronpalautuksista, joiden lopullinen määrä ei selvillä. Päätöksiä odotellessa. Syksyllä ehkä turneita taas. Hyvää kesää kaikille.

10
Kirjeet valmiina lähtemään Vilille ja Jukulle. En monta sanaa kirjoittanut, kun käsin kirjoittaminen hankalaa vielä.

11
Minä lähetän omat palkintoni huomenna lääkäriin mennessä. Äsken kävin ostamassa kirjekuoret ja postimerkit. Huom. en ostanut nyt sikareita. Kahvin join. 😎
Turneeta voi joskus tulla, kun itse pystyy hostaamaankin. Silloin ainakin tietää, mikä menee pieleen, jos menee. Jos kaikki sujuu, niin olot ovat niin tasapuoliset kuin voi olla, mutta pienikin koneen pettäminen tai oma moka voi vääristää tuloksia. Protesteja ei kuitenkaan tullut määräaikana. 😎

12
Palkinnot jaettu ja lähettämistä vailla. Minulta voi pari tyyppiä odotella postia loppuviikosta. Perzalta ja Topvaapulta en saanut vastausta lähettämiin viesteihin, mutta ehkä he ovat suoraan yhteydessä palkittuihin, kuten toivomus oli. Kiitokset vielä kaikille pelaajille, hosteille ja pisteen laskijoille. Ja myös pelintekijöille hyvästä ellen jopa sanoisi erinomaisesta pelistä.

13
lykkyä kuhan kanssa Tikru. 😁😎

14
vaaput lähdössä sulle.

15
50 € palkinnot menneet. Lopuista ketjua tänne tai yv:ta mulle.

16
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Palkinnot
« on: May 19, 2019, 07:14:35  »
Kala-Ukko, odottelen valintaa, ensisijainen ja kakkosvalinta. Myös muut palkinnoille tulleet voivat myös ottaa yhteyttä yv:lla, niin että kolmonen valitsee kolme, joista, ensimmäinen vapaa lähtee ja neljäs valitsee neljä joista ensimmäinen vapaa lähtee jne.
Toivoisin ripeyttä asiassa, jotta turnee saadaan lopulliseen päätökseen. Toki tuli yö väliin ja mahdollisesti muuta... Onnittelut voittajille. Kiitos kaikille pelaajille.

17
Kakkonen eli kala-ukko 8-) saa valita yv:lla. Jos tulee sama, niin kerron eteenpäin. Valitse kaksi, ensisijainen ja kakkosvalinta. Kun eka ja toka ovat valinneet, niin kerrotaan, mitä valittu.

18
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Palkinnot
« on: May 18, 2019, 22:25:51  »
Palkinnot:

50 € lahjakortti tai halutessa tilille
50 € S-lahjakortti
Kuhavaaput 3 kpl
Pari liitsiä
20 € S-lahjakortti

19
Vili, ole hyvä ja aloita. toki protestiajan jälkeen tulokset vasta lopullisia.

20
Tulokset mahdollisimman pian viimeisen mapin jälkeen. Muodostetaan palkintoketju tähän, niin että ensin valitsee voittaja, sitten kakkonen jne kunnes palkinnot jaettu. Onnea pärjänneille ja kiitos kaikille pelaajille ja hostille.  Protestiaikaa 12 tuntia tuloksista.

21
Jatkoon eli finaaliin menevät:

Kala-Ukko
Jäppinen
Pirkko
Kala-Akka
Vili
*Memmu*
Karpaasi
Käppiss
Morripoika
aku ankka
Matikkakoira host ip 84.231.161.38
Tiikeri2
Simppu Sinikka
Sohjokauha
Pauhu
Juku 6.1.

Jukun nimi puuttui listalta. Se joka Jukun paikan vei, pelatkoon mun puolesta finaalin, kun finaalin osanottolistalle laitettu. Varmaan saman lohkon yhdeksäs laitettu tvst. Ehkä Juku 6.1. oli vaan jäänyt välistä. Pahoitteluni. Mun moka.
Äkkiä katsoen nyt on oikein. Juku 6.1. oli vain jäänyt välistä pois.

Jos joku nimi puuttuu tai muuta virhettä, niin yhteyttä minuun.  Vähäisen pelaajamäärän takia jatkoon meni ennakkotiedoista poiketen jo karsinnoissa ilmoitetun mukaan 8, kahdeksan pelaajaa kummastakin karsinnasta.

Finaali la 18.5.2019 klo 19  ip:84.231.161.38

Viitalampi 313, kl   
Ullavanjärvi 213, kl, lp 3
Linlo 223, kl
Pohjalampi 113, kl

ip: 84.231.161.38. Host auki viimeistään klo 18.20.

Protesteja ei ole tullut, joten noilla mennään. (Ip ja muuta tietoa lisää pelipäivänä) . Muutoksista ilmoitetaan täällä.

t. KuKa

22
Protestiaikaa puoleen yöhön. Onnittelut jatkoon menijöille. Kiitokset hosteille,

23
 Kevätturnee

Koskapa sattui pikkuinen onnettomuus, jonka johdosta. olin poissa jokusen kuukauden, niin viedaan jouluturnee läpi:

Finaali La 18.5. klo 19.00.
Karsinnat viikkoa aiemmin la 11.5. 19.00. 

Niitä tulee korkeintaan kolme ja ne pidetään samaan aikaan. (Kustakin menee jatkoon 8-10 pelaaajaa riippuen karsintojen määrästä, niin että) kahdesta karsinnasta menee jatkoon kymmenen (10) parasta kustakin ( ja kolmesta kahdeksan kustakin) , jotta pelaajamäärät finaaliin pysyvät maltillisina. ILMOITTAUTUMISAIKA KISAAN PÄÄTTYY 3.5. klo 12. Kisa on avoin kaikille Suomessa asuville . Kielenä toimii suomi, poikkeustapauksissa englanti hyväksytään.

Ilmoittautuminen päättyi nyt. KuKa (yv). (Ilmoita hostausmahdollisuus.)
Järvet karsintaan alempana. Finaalin mapit kerrotaan myöhemmin. Heti kohta karsintojen jälkeen.
 
Ilmoittautuneet:

Molemmista lohkoista 10 parasta finaaliin, jossa minä myös ottamassa playlogia, vaikka putoaisin, jolloin en kuitenkaan pelaa. Tulokset viimeistään seuraavan päivän aikana täällä,

la 11.5.2019 klo 19. Lohko 1. ip: 84.230.192.226

KuKa
Morripoika pipo
Tiikeri2
perza
sepe vaari
#Laura*
aku ankka 
Juku 6.1.
TARJA
Matikka Koira host ip: .. 84.230.192.226
Sohjokauha
Villi Lanttu
Riitta M
Pauhu
Simppu Sinikka
kasparov host?

host auki. vastauksia odotellaan ja jos ei saada ni pipolla mennään.


la 11. 5.2019 klo 19. Lohko 2. ip: 84. 240.72.10

Käppiss
Björnis
Teeäs
Makke
Jäppinen
Vili
Sanna =)
Pirkko
Kokitar
Eikka
Kala-Akka
karpaasi
-heikki-  host  ip: 84.240.72.10
Kala-Ukko
Memmu
Koivusaaren matalikko, 113, kl
Pieni Särkinen 313,  5 suurinta
Vuontele,  213, vain ahven, L2
Kuikansalmi, 243, made


Samoilla virityksillä mennään kuin jouluturnee ( ks) oli tarkoitus. (Haussa myos jokunen hostikykyinen, kun talla hetkellä omat laitteeni eivät edes pelikunnossa.)

Palkinnot tasmentyvat myöhemmin, mutta omalta osaltani lähden ainakin S-ryhmän lahjakorteilla 50 ja 20 euroa. Perza on ainakin lupautunut mukaan kuhavaapuilla (3 kpl setti). Topvaappu lähtee mukaan parilla liitsillä. Pipolta 50 euroa lahjakorttina tai muuna (ks Memmun viesti alta) . Kuvia myöhemmin. Palkintojenjako niin, että  ensin valitsee voittaja, sitten kakkonen jne. kunnes ne jaettu.
Palkintoja varten ketju tänne. Yv:lls sitten tietoa minulle, ja jaan tarvittaessa tietoa eteenpäin.

Tunnusluvut meni onnettomuuden myötä mukaan lukien pankkikortin nelimeroiset (nyt toki uusi), joten pitänee itsekin kerrata säännöt, jotta kaikki sujuu. Toisaalta muistin kotiin tultuani tietokoneen 16-merkkisen salasanan, niin että katsellaan nyt. Tietokone kuitenkin vaatii palautusta, jota en aio heti yrittää. Hostauksissa vaihtunee tähän kisaan näillä näkymin sukupolvi.
Nyt muistin Veikkaus-tilin salasanan, muttei hyötyä, kun tili meni miinukselle.

(Tällä hetkellä näyttää, että) mennään kahdella karsintaerällä. Aikaa ilmoittautua kuitenkin on ei enää ole.

Lisätietoa. Pian.

Tervetuloa. Onnea (toivottavasti taitoakin) peliin. (Mukaan mahtuu vielä, vaikkei karsintoja tulisikaan) . (Ilmoittautuminen päättyy 3.5. k lo 12) .-Mahdollisista virheistä ilmoitusta minulle (KuKa).

Lohkojako tuli 3.5.

Mahdolliset muutokset ilmoitetaan täällä.

Ip, pelipäivänä täällä. Viimeistään klo 17.30. Auki viimeistään klo 18.20.

T. KuKa (vanha KuKa jäi leikkauspöydälle. Aloitetaan alusta).


24
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Jouluturnee 21.12.-26.12
« on: December 12, 2018, 17:18:02  »
Korjattu, L2. Kiitokset ilmoituksesta.

25
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Pipojen turneet
« on: December 11, 2018, 15:42:56  »
Laitetaas turneeta iltaan, meikäläisen hostilla, toimii tai ei... lähtökohtaisesti suurimman osan aikaa toimii viimeisimmän kokemuksen perusteella  ;) ...ja hostikin saattaa olla tänään hieman maistissa... ;) Vanhat liigapisteet, 14-12-10-9, ...3,2,1, Tällä kertaa suurimmista ei enää erikseen pisteitä. 1+30 ensimmäistä maksimissaan mukaan. Tervetuloa.

Aloitellaan tänään tiistaina klo 19.01

Arvon mapit (3x30 min ja 3x15 min) just nyt:

Kortejärvi, 213, kl
Mäntylahti, 213, vain ahven
Iso-Söimi, 213, 5 suurinta
Niemisjärvet, 212, 5 suurinta
Viitalampi, 212,  5 suurinta
Lahnalammet, 212, 5 suurinta

Ip: tulee, jahka saa sen kaivettua tähän jostain: 212.149.219.152 (auki viimeistään klo 18.30).

Tuloksia eiliseltä:Muilla vähemmän. Onnittelut voittajalle.

26
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Jouluturnee 21.12.-26.12
« on: December 10, 2018, 13:19:54  »
Ilmoittautuminen päättynyt ja lohkojaot tehty. Mahdollisista virheistä tietoa minulle. Onnea kisaan.

27
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Pipojen turneet
« on: November 16, 2018, 12:38:23  »
Laitetaas taas rentoa turneeta perjantai-iltaan. Alkuun tunnin mappi, jotta myöhemminkin ehtii mukaan 1x60 min, 4x30 min ja 2x15 min, huonoin tulos jää pois kokonaispisteistä). Vanhat liigapisteet 14-12-10-9,...3-2-1, +1). Aloitellaan klo 20.00.

Lokkiluoto 214, kl
Koivusaaren matalikko 213, kl
Iso-Söimi, 113, 5 suurinta
Kortejärvi, 212, kl
Niemisjärvet, 112, kl
Pieni Särkinen, 313, 5 suurinta
Vuontele, 213 vain ahven

Ip: 212.149.219.152 (auki viimeistään 19.30) 1+30 mahtuu maksimissaan kerralla.

Uusi ip: 109.204.249.132

Tuloksia eiliseltä:onnittelut voittajalle ja muille pärjänneille. pahoittelut hostiongelmista.

28
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Jouluturnee 21.12.-26.12
« on: November 13, 2018, 14:16:18  »
Kaikille suomessa asuville ymmärrettävästi suomea puhuville avoin JOULUTURNEE!!!

Laitetaas turnetta, karsinnat joulupyhien alle ja finaali Tapaninpäivälle keskiviikkoon.

Karsinnat kahtena päivänä, jotta saadaan mahdollisimman monille sopimaan jompi kumpi.

Karsinta 1. Perjantaina  21.12. 2018 klo 19.00 (4x30 min, mapit myöhemmin)
Karsinta 2. lauantaina 22.12.2018 klo 19.00 (4x30 min, samat mapit kuin edellä, ilmoitetaan myöhemmin)
Kummastakin karsinnasta 10 parasta finaaliin.

Mapit karsintoihin (molemmissa samat, vaikkakin eri päivä (joku saattaa hyötyä, mutta sille ei voi mitään)):

Koivusaaren matalikko, 113, kl
Pieni särkinen, 313, 5 suurinta
Vuontele, 213, vain ahven
Kuikansalmi, 243, vain made

Finaali keskiviikkona 26.12.2018 klo 19.00 (kun monilla sukulaisvierailua yms päivällä) (5x30 min mapit, joista neljän parhaat tulokset lasketaan, mappeja ei ehdotella, selviävät myöhemmin, tasapisteissä parhaat sijoitukset ratkaisevat).

Finaalin mapit ilmoitetaan heti kohta karsintojen jälkeen.

Nykyiset liigasäännöt kaikilta muilta osin (tutustukaa), mutta mennään vanhoilla liigapisteillä (14-12-10-9...3-2-1, ja suurin 1 p). Chatin käyttö on sallittua, mutta olisi toivottavaa, että se pysyisi maltillisena, eikä näin häirisisi muiden peliä. Suosituksena tiimi-tai yksityisviestit, joista jälkimmäinen ei saa sekään olla häiritsevää.

Sponsoreita otetaan edelleen mukaan, jos halukkaita löytyy.

Huom. Liigasäännöistä kannattaa tarkastaa lokkimista ja yhdellä avannolla istumista koskevat säännöt, joissa ei pilkuntarkkoja olla, mutta joita mahdollisten protestien ja kuvakaappaustodisteiden valossa selvitellään mahdollisuuksien mukaan. Seurauksena voi sääntöjen rikkomisesta olla pahimmassa tapauksessa hylky, joka ei toivottavaa. Reilulla pelillä ja joulumielellä mennään.
Osallistun itse pelaajana ensimmäiseen karsintaan, ja tarkkailijana toiseen. Mikäli en itse selviydy finaaliin, niin tulen sinne tarkkailijana ja play- ja chatlogin tallentajana.


Ilmoittautuneet:

KuKa
*Memmu*
Morripoika
Perza
Anr
JMT
Niina
Tiikeri2
Tössö
Sepe Vaari
Björnis
Sushisusi
koomapilkkijä
Kilohauli
Pauhu
Jari Pekka
Oltermannilahna
Lareman
Ketturi
Matikkakoira
schape
Pauli. J. E
exte
Markku
Klapa
Aku ankka
Jype
Fransu
Mymmeli
Jägermeister
Ed
Md

Lohko 1 pe 21.12 klo 19.00

Koivusaaren matalikko, 113, kl
Pieni särkinen, 313, 5 suurinta
Vuontele, 213, L2, vain ahven
Kuikansalmi, 243, vain made


KuKa
*Memmu*
Anr
JMT
Tiikeri2
Björnis
Koomapilkkijä
Lareman
Exte
Niina
Jari Pekka
Ketturi
Jype
Ed
Md
Mymmeli
Laura (myöhästynyt ilmoittautuminen, mutta eipä tuo iso vaiva ole tähän lisätä)

10 parasta jatkoon. Onnea.

Ip pelipäivänä viimeistään tuntia ennen peliä.Lohko 2 la 22.12. klo 19.00

Koivusaaren matalikko, 113, kl
Pieni särkinen, 313, 5 suurinta
Vuontele, 213, vain ahven
Kuikansalmi, 243, vain made


Morripoika
Perza
Sepe Vaari
Sushisusi
Tössö
Kilohauli
Pauhu
Oltermannilahna
Matikkakoira
schape
Pauli.J.E.
Markku
Klapa
aku ankka
Jägermeister
Topvaappu (ilmoittautunut ajoissa, mutta skypen kautta, ja siellä en ole ny käynyt)

10 parasta jatkoon. Onnea.

Ip pelipäivänä viimeistään tuntia ennen peliä.


Jos jonkun nimi puuttuu ilmoittautumisesta huolimatta listalta, niin yhteyttä minuun, kuKa, yv:llä.

Finaali ke 26.12. klo 19.00 (mapit heti kohta karsintojen päätyttyä). 5x30 min mapit, joista 4 parasta tulosta jää voimaan.

T. KuKa

Palkinnot (valinnat sijoitusten mukaan, 1. valitsee ensimmäisenä, 2. toisena jne.):

50 € S-ryhmän lahjakortti (ko. osuuskunta ei mukana sponsorina).20 € S-ryhmän lahjakortti.Perza-vaaput sponsoroi 3kpl P13 mallin vaappuja oheisen kuvan mukaisesti. Perza-vaaput.comTopvaappu lähtee sponssaamaan parilla, liitsillä, jotka arvotaan osallistujien kesken.Palkinto suurimmasta kalasta. Karsintojen ja finaalin eli koko kisan suurin kala, pelimuodosta riippumatta, palkitaan voittajan seuraavista valitsemalla kuvalla (kehystämättömiä), jotka ovat kaikki markkeroriginaaleja alkuperäismerkinnöin (myönnetään, että viiva ei näissä aivan huippuluokkaa ole; tuo kalaimprovisaatio on tehty jäätyneen olkapään vaivojen aikana, ja nuo abstraktit tässä hiljan keuhkokuumeen aikana, mutta juurikin siksi niissä on särmää):29
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Pipojen turneet
« on: November 02, 2018, 13:41:39  »
Pipoilta turneeta perjantai-iltaan. 3x30 min ja 3x15 min. Aloitellaan klo 20.00.
Mapit Memmukan toimesta. Valitusoikeutta ei ole - minullakaan.
Vanhat liigasäännöt ja -pisteet, 14-12-10-9...3-2-1, + suurin 1p.

Ullava, 313, vain yksi avanto, jo toisesta reiästä hylky tässä mapissa
Jormua, 242, L2, made
Mäntylahti 313, eniten lajeja
Lokkiluoto, 312, vain kiiski
Hossalaislammet, 313, kl
Telkänlampi, 312, kpl


Turnee on kaikille avoin. 1+30 ensimmäistä mukaan. Toivotaan runsasta osanottoa. Tervetuloa.

Ip: 212.149.219.152 auki on nyt

Tuloksia eiliseltä:

itsmemario!                     58
lareman                           56
Harmaalokki                    48
Jägermeister                    43
Ludvig Borga                    39
aku ankka                        34
Laineen Reiska                 33
Mellanöl                           32 (parhaat sijoitukset 2,3)
Talomies                          32 (2,4)
*Memmu*                        32  (5,6)
KuKa                                29

Muilla reilusti vähemmän...

Kiitokset pelaajille ja onnittelut voittajalle.

30
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Pipojen turneet
« on: October 26, 2018, 14:19:20  »
Laitetaas perjantaille turneeta vaihtoehdoksi dx:n mateelle. Aloitellaan klo 18.00 (host auki klo 17.30), niin vielä ehtii sitten myöhemmin sieltä mateen puolelta kisaamaan, jos tilaa löytyy. Mennään uusilla liigasäännöillä ja -pisteillä, mutta poikkeuksena, että suurimmasta +2 p, myös isoin kala -kisoissa. Viisi parasta tulosta jää voimaan. Tasapisteissä katsotaan seuraavaksi parasta sijoitusta. Näin kaikkien ei kaikkia mappeja tarvitse pelata.

Mapit (vedän hihasta just nyt mistään listoilta katsomati):

Linlo 113, 5 suurinta
Iso-Söimi, 213 5 suurinta
Venetjoki, 313, kl
Lokkiluoto, 213, kl
Haapolahti, 212, kpl

Noin 1/2 h tauko, ...
Sitten jatkuu...tasan klo 21.05

Korpipuro, 112, kpl
Kuikansalmi, 112, kl
Haukilahti, 112, kl
Kortejärvi, 213, 5 suurinta
Lahnalammet, 213, 5 suurinta

Tuloksia eilisillalta:

Araljärven kummitus      54
Victor Frankenstein      51
aku ankka            50
exte               45
Esme               45
Kuka               37
Jymy               33
Kuke               33

Araljärven kummitus keräsi muutenkin eniten pisteitä illan aikana, eikä muitakaan suuria muutoksia olisi kärjessä tapahtunut jos kaikki pisteet olisi huomioitu. Pisteillä kaikkiaan 19 pelaajaa.

Kiitokset pelaajille ja onnittelut voittajalle. Voittaja voi ottaa yhteyttä minuun yv:llä kalassa.netissä.

Pages: [1] 2 3


center>