Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Harkkis

Pages: [1] 2 3 ... 6
1
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013
« on: May 11, 2013, 18:26:31  »
Hahah, HUUTONAURUA suomalaisten fanien ilmeille, kun tajusivat että Itävalta teki 2 maalia ja toisen vielä alivoimalla. Hymyilyttää myös Mertaranta samassa tilanteessa, kun äijä meni hiljaiseksi. Tajusi varmaan itsekin ettei kannata julistaa kenenkään voittoa ensimmäisessä erässä.
Mutta eipä Suomi missään hädässä ollut missään vaiheessa. Hoiti homma ammattimaisesti loppuun eikä antanut Itävallan yllättää.

En muuten tajua tuota Mertarannan hehkutusta. Hirveä älämölö aina kun Suomi ylittää siniviivan ja tuntuu, että melkein aina Suomea kohdellaan väärin kun tuomari viheltää jäähyä jollekin. Nojoo, onhan se parempi kuin Saukkonen.

2
Rakentelu / Vs: Vaapunvalmistusvinkit tänne!
« on: September 19, 2012, 20:41:16  »
Mäki väännän hitusen:

Maalit niskaa, pari kerrost lakkaa, lappu turpaan ja kalalle=BUENO!

3
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: August 23, 2012, 16:59:03  »
Täällähän näkyy olevan tekijämiehillä homma hanskassa!

Ensimmäiset kalannahkakokeilut (hauennahkaa) ja tulos sen mukainen. Mutta tästä on taas hyvä jatkaa hieman viisaampana.

4
Sekalaista juttua / Vs: Olympialaiset 2012
« on: August 13, 2012, 20:59:29  »
Suomen mitalilajit jäävät pois olympialajeista Riossa neljän vuoden kuluttua, tarttis vissiin tehrä jotain.  :roll:


Ja se jotain vois olla minun puolesta se, että liitot lopettaisivat tukirahojen jakamisen. Naurettavaa seurata, kun eräille maksetaan talven harjoittelut etelässä ja muuta hienoa, mutta sitten kisojen saldo on "ei vaan tänää kulkenut". Noillekin rahoille olisi varmasti ollut muutakin käyttöä seuroissa missä muutenkin on talous tiukilla.
Toki sellaisia urheilijoita saakin tukea jotka tekevät tulosta ja yrittävät oikesti. Esim. kävelijät näyttivät, että voittosta taisteltiin viimeiseen asti.

5
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2012
« on: July 15, 2012, 18:23:06  »

6
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2012
« on: May 17, 2012, 21:17:26  »
Joo Kanadahan se paras on. Jostain syystä jäi vaan kolmatta kertaa peräkkäin ulos mitalipeleistä.  :roll:

Jos katsotaan kaikkia arvokisoja niin viimeksi toissa talvena juhlivat kultaa. Niissä oikeissa kisoissa. Eli hallitseva paras joukkue.

7
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2012
« on: May 13, 2012, 18:35:31  »
Tappio oli ihan odotettavissa, mutta en itsekkään näin suuria lukemia odottanut. Kokokentän prässi ja Suomi-poika on helisemässä. Huutonaurua Salmelan riehumiselle :lol:

8
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2012
« on: May 12, 2012, 20:04:03  »
Suomi on rakentanut joukkueensa pelaajista jotka sopivat pelityyliin / -tapaan ja joukkueen pelitaktiikkaan. On tehty porukka joka koostuu parhaista pelaajista eri pelipaikoille ja eri rooleihin joukkueessa.

Väärin. Joukkue on rakennettu siihen katsoen, kuka ylipäätään kisoihin vaivautuu tulemaan.

Pahalta näyttää, kun tulos on jo alkuerissä tälläinen. Tosipeleissä tulee kylmää kyytiä...

9

Minua ärsyttää kesän tulossa se, kun kaikki valittaa miten paska sää on.

Sanoo herra, joka itse valitti säistä koko viime kesän :-D :lol:

Oli muuten hyvin sanottu yhdessä kolumnissa, että suomalaisten menestyksen avain on tyytymättömyys. Ikinä ei olla mihinkään tyytyväisiä. Mielestäni aivan totta.

10
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: November 03, 2011, 20:28:46  »
Kieltämättä Pete puhuu asiaa, suomalaiset kun eivät tunnu osaavan pesäpallon lisäksi muuta kun kendoa (jääkiekkoa).

Kerranki sä pike osuit naulankantaan!

Tää suomi on just niin junttimesta urheilukulttuurin näkövinkkelistä, että ei ihme että jotkut täällä haluu jalkapallosta vauhdikkaampaa. Jos seuraisi lajia kiinnostuneesti ja olisi ottanut selvää, vaikka siitä että ketä kannattaa kentällä pitää silmällä, saa pelistä enemmän irti.
Vaikka turha tätä on mäkihyppy-ja jääkendojunteille yrittää selittää...

11
Rakentelu / Vs: Vaappujen hinnoista ja materiaalikuluista
« on: October 20, 2011, 17:41:41  »
Itse olen hinnoitellut vaaput yleisen hintatason ja tuotteideni laadun mukaan. Viimeksi, kun pidin vaappuja myynnissä (n.vuosi sitten) niin muut myivät n.10-13e kappalehinnalla ja itse sitten vähän halvemmalla (ja myyn vieläkin samaan hintaan :-D), koska laatu ei ollut yhtä hyvä kuin muilla. Tämän siksi, koska kun saa paljon vaappuja asiakkaille niin maine karttuu ja sitä myötä myös kysyntä. Sitten voi ehkä nostaa hintaa, kun vaapuilla on "nimeä". Loppupelissä se on vaapun nimi mikä määrää sen hinnan.

Ja eikös nyt muutenkin inflaatio kasva koko ajan? Eli hintojennousun ei pitäisi tulla mitenkään yllätyksenä.

12
Sekalaista juttua / Vs: Urheilu asiaa?
« on: September 03, 2011, 22:03:30  »
Vaihteeksi jotain positiivisia urheilu-uutisia Suomen kannalta. Suomi siis voitti tänää EM-koriksessa Bosnia&Herzegovinan, ja vielä aika selvin luvuin. Aikamoinen paukku olisi, jos menisi lohkosta jatkoon.

http://www.iltasanomat.fi/koripallo/34-vuoden-odotus-on-ohi/art-1288411832337.html

13
Sekalaista juttua / Vs: Juotko energiajuomaa?
« on: August 14, 2011, 23:52:08  »
En juo.
Aamusin, kun nappaa kreatiinit naamaan ja toisen kerran ennen reenejä niin pysyy kyllä pirteänä. Reenien päälle proteeini lisä palautus juomaksi. On muuten varmasti terveellisempää mitä jos joisi noita energia litkuja reeneisä jaksamisen eteen..


Ei niitä kukaan juo sen takia, että harjotuksissa pysyis hereillä. Sehän ois hengellä leikkimistä :-D
Sitä paitsi pitää olla aika unessa, jos urheillessa meinaa torkahtaa  :-D

14
Vieheet / Vs: Apua vieheen valintaan!
« on: July 30, 2011, 23:50:29  »
Lottoja pitää kai ostaa lisää. Taitaa tulla kallis reissu keskisen kyläkauppaan.


Jos haluut halvemmalla päästä niin voit kokeilla Loton kopioita. Ainakin Jakki niitä tekee ja mielestäni ajaa (lähes) saman asian.

Ja sitten itse aiheeseen: Minnow Spoonia on ehdotettu ja sitä ehdotan itsekkin. Ja sitten muita ruohosuojattuja lusikoita eli Räsästä ja mitä näitä nyt löytyy. Jotain värikästä ja räikeetä väriä niin eiköhän ne hauet ilmoita olemassaolostaan  :wink:

15
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: July 27, 2011, 20:27:44  »
Tämmöisen taimenen nappasin pari päivää sitten eräästä kainuulaisesta koskesta. Kyseessä siis kalastusurani ensimmäinen mitallinen taimen. Lienee luonnontaimen tai sitten peräisin poikasistutuksista, koska pyyntikokoisia istutetaan suhteellisen vähän. Ja muutenkin rimpuili siihen malliin siiman päässä, että ei varmaan tankkiautoTanet niin räväköihin liikkeisiin pysty. Onneksi oli tarrannut hyvin kiinni vaappuun, koska iski melko kiivasvirtaisesta kohdasta. Lomareissun viimeisenä päivänä tuon nappasin, joten oli kyllä kaikkein paras päätös mitä saattoi toivoa. Paistoin vielä iltapalaksi ja maku oli jotain aivan muuta kuin kaupan kirjolohen  :-)


16
Sekalaista juttua / Vs: Kiinnostavia uutisia
« on: June 30, 2011, 21:06:32  »

Onko kenttien kuningas syrjäytetty lopullisesti?

Odotettavissa tuo kyllä oli. Eikös RF voittanu jotain 16 Grand Slamia? Vähempikin riittää jo motivaatio ongelmiin.

17
Sekalaista juttua / Vs: Kysy mitä vaan....
« on: June 13, 2011, 19:14:35  »
Eli siis kalastuksenhoito maksu ja kalastuskortti on sama asia?Eli voin siis kalalle mennessä käydä ostamassa huoltoasemalta vain kalastusluvan,jolla saa ottaa esimerkiksi 2 kirreä kotia mukaan?

Ja toinen kysymys.Jos nyt ostan vaikka sen kalastusluvan,jolla saa ottaa 2 kirreä,niin voinko vaikka ensimmäisen kalan laskea takaisin,ja ottaa vaikkapa 2 seuraavaa mukaan?Entä mikä on kirjolohen alamitta?

Kalastuksenhoitomaksu on perusmaksu, joka kaikkien 18-64v pitää maksaa, jos kalastaa muuten kuin onkimalla tai pilkkimällä. Ja jos menet montulle mihin on istutettu kirreä, niin joudut maksamaan paikkakohtaisen luvan sen lisäksi. Eli pitää olla molemmat.
Kirjolohella ei ole alamittaa.

18
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: June 11, 2011, 23:06:00  »
Eikös se ollut ihan vasta uutinen, että joku lääkäri piti ylikorostettuna tuota aurinkolasien merkitystä? Itse pidin ennen aina pilkillä aurinkolaseja, mutta sitten alkoi risoa, kun ei haarukkavapaa käyttäessä nähnyt missä siima menee. Perhokalassa polaroidit on melkein pakolliset, koska niillä näkee kalat helpommin. Ajaessa pidän laseja vain silloin, kun on satanut vettä ja tienpinta on märkä ja aurinko alkaa heijastaa siitä pinnasta. Muutoin en skenetä coolina.

Eli siis meinaatko, että skenettää koolina, jos vaikka kävelee ihan normaalisti kaupungilla ja pitää laseja? Ja sitten jos kävelee kaupungilla eikä pidä laseja niin ei enää skenetäkkään. Tuon mukaan aika moni skenettää koolina ja ihan syystä.
Perhokalastaessa on melkein pakko skenettää koolina, koska muuten ei näe kaloja? Eikö sitten ole yhtä "vakava" syy skenettää koolina, jos aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja on pitkän ajan auringossa?

19
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: June 08, 2011, 17:49:44  »
Miksi ihmiset skenettää ja otattavat itseistään kuvia aurinkolasit päässä? Jumankavita, kun ne on rumia ne aurinkolasit. Ihan sama miten kalliit, mutta 98% niistä ei sovi käyttäjälleen ja näyttävät joltain klovni-maailman esitteeltä enempi kuin coolilta. Muka jotain egoa boostataan, pffft sanon minä. Ihan vaan vinkkinä, kyllä kalassa voi arskat olla päässä (tai rannalla tai missä vaan), mutta kun kuvia aletaan ottamaan, niin pois naamalta ne kaljapullonpohjat. Kiitos.

Mitä väliä sillä sulle on, jos joku ottaa kuvia aurinkolasit päässä? Eikö tärkeintä ole se, että itse tykkää siitä mitä pukee. Jos omaa pukeutumista aletaan muokkaamaan sen mukaan mistä sinä tai joku muu tykkää niin ei helvetti. Kaikkihan pukeutuis vankilahaalariin. Sinun mielestä arskat on rumia, jonkun mielestä vihreät kengät tai heinähattu on rumia.
Enkä usko, että arskoja pidetään kesähelteillä sen takia, että näytettäisiin coolilta. Voihan se täydentää asua, mutta itselläni tulee helposti pää kipeäksi, jos notkuu pitkään auringossa ilman laseja. Eli syy voi olla muukin kuin ulkonäkö.


Umpijurriset tuttileijonat: Hetkonen, joukkueessa oli 3 maalivahtia, 8 puolustajaa ja 14 hyökkääjää (noin balttiarallaa) + taustajoukot. Kuinkahan moni näistä oli täysin kaasuissa, mieleen ei tule kuin Salmela, Nurminen ja kenties Juti, jolla oli tarpeeksi älliä lähteä nukkumaan humalaa pois. Salmelaa ei yleisestikään pidetä leijonajoukkueen suurimpana älykkönä, pikemminkin päinvastoin. Kokonaisuudessaan leijonajoukkue oli todella hillityn oloinen. Taisipa Immosen Jarkko olla täysin selvinpäin, sen verran oli ujo lavalle tulo juhlissa. Nurmisen ilmaveivi nyt oli mitä oli, mutta mm. eräs amerikkalainen kommentoi asiaa näin:


Juhlassa oli kyllä kännissä tai ainakin hiprakassa paljon muitakin Suomen joukkueesta. Ei nyt kaikki, mutta edellä mainittujen lisäksi ainakin Granlund ja Koivu olivat aivan muissa maailmoissa. Ja tästähän se koko kännikeskustelu lähti käyntiin, kun Granlund on nyt pienten poikien esikuva ja siellä se sitten kännäsi muiden kanssa voiton sattuessa.
Toinen juttu on se, kun Suomi-kuvaa on nyt isolla rahalla yritetty puhdistaa ja esim. tuo Nurmisen ilmaveivi sun muu kännäys teki varmasti oikein hyvää suomalaisten maineelle. Eihän esim. ei Barceloonassa pelaajat olleet kännissä (tietääkseni), vaikka voittivat about 100 kertaa suuremman/mahtavamman tapahtuman.

20
Sekalaista juttua / Vs: Harrastuksena juoksu
« on: June 02, 2011, 20:29:25  »
Juokseminen on mielestäni kaikkein paras ja tehokkain tapa kehittää kuntoa.

Riippuu kyllä hieman miltä kantilta katsoo. Jos se on mielipide kysymys niin sitten olet oikeassa, mutta maalaisjärjellä ajateltuna tehokkain laji olisi hiihto tai uinti. Molemmissa lajeissa nimittain myös kädet tekevät paljon töitä. Juoksussa ei niin merkittävästi, vaikka toki kädet ovat tärkeitä juostessa.

Itse kyllä juoksen jonkin verran ja yleensä jos lähden lenkille, juoksen vähintään sen 10km. Juoksu sinäänsä on ihan ok laji varsinkin, jos asettaa tavotteita. Mutta en voisi pitää sitä pääasiallisena liikuntamuotonani, koska pitemmän päälle siihen kyllästyy ja se on melkoista junnaamista. Tykkään liikkua monipuolisesti, joten juoksen puhtaasti peruskestävyyden takia.

21
Kuumuus! Toivottavasti ei kestä kauaa  :x

22
Sekalaista juttua / Vs: Kuinka usein syöt kalaa?
« on: June 01, 2011, 13:23:26  »
Itsellä kalansyönti on hieman kausiluontoista. Kesällä syön 4-6krt viikossa, mutta sitten talvella 1-2krt (jos kouluruokia ei lasketa). Sehän johtuu ihan siitä, kun kesällä tulee itsepyydettä kalaa niin paljon. Kyllähän niitä saalita sitten pakastetaan talveksi, mutta ei niitä joka päivälle riitä.

23
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon mm-kisat 2011
« on: May 14, 2011, 00:43:42  »
Ns. "superstarat" nostavat sellaista liksaa NHL:stä ettei raha ole heille mikään syy tulla Eurooppaan. Miksi he muutenkaan tulisivat pelaamaan tosissaan n. 3-4 maan välisestä piirinmestaruudesta?

24
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon mm-kisat 2011
« on: May 14, 2011, 00:14:52  »
Nimilistat kertovat aika paljon siitä millä asenteella pelaajat tulevat pelaamaan. Ovetsckineille sun muille taalaliigan tähdille kisat ovat puhtaasti jäähdyttelypelejä. Suurinosahan ei edes jaksa vaivautua kisoihin asti, vaikka valmentajat kuinka anelisivat.

25
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon mm-kisat 2011
« on: May 13, 2011, 23:55:02  »
nyt on kuitenkin joukkueiden (lähes)parhaat pelaajat

Ei lähelläkään parhaat pelaajat. Tai no... parhaat jotka vaivautuivat nyt edes tulemaan.

Onneksi sinä otit rohkean askeleen ja lähdit tässä tilanteessa tekemään selvennystä yhdestä lauseesta, ettei vain jää kenellekkään epäselväksi, että suomi vie vaikka huonollakin joukkueella!

Vai ollaan sitä niin varmoja. Todennäköisesti tässä käy, kuten tavallisesti, niin että Suomi voittaa välierät hirveällä huudolla ja hehkutuksella, mutta sitten nolosti munaavat finaalin. Veikkaan, että näin käy tänä(kin) vuonna.

26
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon mm-kisat 2011
« on: May 13, 2011, 23:47:27  »
nyt on kuitenkin joukkueiden (lähes)parhaat pelaajat

Ei lähelläkään parhaat pelaajat. Tai no... parhaat jotka vaivautuivat nyt edes tulemaan.

27
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Tulvakalastus, miten, mistä, milloin?
« on: April 20, 2011, 15:31:53  »
Kysymykseen milloin? on helppo vastata: kevällä. Eihän muutoin edes tulvi paitsi kerran kymmenessä vuodessa tulee kesäisin rankkasade ja jokin joki tulvii ja sekään ei tulvi kauaa. Vuorokaudenajallakaan ei ole paljoa väliä, kun suurin osa ajasta on valoisaa. Auringonnousu on varmaan ihan kalaisa ajankohta.

28
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: April 17, 2011, 17:59:58  »
Hyvin on kaikilla vaaput onnistunut! 

Pitkästä aikaa jotain peruskauraa minultakin. Kuvaustaidot (jos semmoisia on joskus ollutkaan) ovat kanssa päässeet ruostumaan.
29
Mielenkiintoinen aihe! Itsekkin olen jonkin verran miettinyt taimenen tilaa Suomessa ja mitä sille pitäisi tehdä. 

Olen samaa mieltä Aatamin kanssa. Tiukka kuri on ainoa keino saada huonotapaiset verkottajat aisoihin. Olen ajatellut, että joitain reittikoskia voisi pistää totaalisesti kiinni, jos vaan valvojia riittää. Tai vastaavasti joitain järviä verkotuskieltoon jne. Pyydystä ja päästä-kosket ovat myös näyttäneet toimivan. 100% taimenta ei kuitenkaan voi rauhoittaa, vaikka se suotavaa olisikin.

30
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 0.85 on julkaistu!
« on: February 28, 2011, 22:30:44  »
Mielestäni peliä on säädetty liikaa ja väärästä paikasta. Pari kilpailua nyt ottanut ja pakko kysyä, että kuka lähtee kisaan mukanaan 4 kpl punaisia toukkia? Noiden vapojen paljous ärsyttää kans. Ulkoasu ja graffa ihan jees. Nettipeli on myös aika toimiva nyt, siitä plussaa!

Pages: [1] 2 3 ... 6


center>