Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Putte321

Pages: [1]
1
Muut talvikalastusvälineet / Re:7 tuumankaira
« on: October 14, 2003, 11:18:28  »
saahan  niitä tietysti... sitten vaan enään puuttuu kaveri kuka sillä kairais  ;)

2
Muut talvikalastusvälineet / Re:7 tuumankaira
« on: October 14, 2003, 01:05:59  »
jep, kyllähän ne yleisimmät koot ovat 4 ja 6 tuumaa. 8 tuumaisia on, mutta taitavat lähes poikkeuksetta olla moottorikairoja. 7 tuumasista en ole kuullutkaan. siis kairoista.

3
Onginta / Re:Vastaisku
« on: October 04, 2003, 14:59:57  »
Vaikka en itse juurikaan harrasta onkimista muuten kuin syötinhankintamielessä, niin omasta puolestani voin sanoa että ei ole mikään niin ärsyttävää kuin se, että vapa on kuin löysä letku ja minkäänlaista vastaiskua et pysty tekemään. Tietysti kiinnijäämistä voi parantaa käyttämällä ainoastaan kemiallisesti terotettuja koukkuja ja ehkäpä katkaisemalla vavan päästä palan ja laittamalla kaksikomponenttiliimalla uuden kärjen paikalleen.

t:3m puuvapa se olla pitää, ei jousta.

4
Vetouistelu / Re:nopea veto vauhti-Mikä uistin toimii
« on: September 14, 2003, 15:40:55  »
Tuskinpa enää kukaan tähän aikaan kuhaa uistattelee...(eilen tosin itselle vielä vahonkokalana vajaa 1,5kg kuha pintakalvosta), että eiköhän se hauki ole ollut pokan tavoitteena? Kyllä sen hauen pitäisi magnumiin hermostua, uittipa se lähes millä tahansa nopeudella, kunhan uistimet pysyy veden alla. eikä pidä luottaa siihen, mitä kaiku näyttää että ois mukamas kaloja...on niitä pinnan tuntumassakin, mutta kaiku kun näyttää pinnan tuntumasta vaih ohuenohkasen siivun vettä, niin eipä siihen kalatkaan tahdo osua...syvemmällä sitten kun keila levenee niin näkyy myös enemmän kaloja.

ei muuta kun entistä kovempaa yritystä, ei siinä muu auta.

5
Vetouistelu / Re:nopea veto vauhti-Mikä uistin toimii
« on: September 12, 2003, 23:20:07  »
jaa a, taitaa kyllä jossain muualla olla vika jos ei kala tullu(?) jos magnumit ei toiminu... rapalan magnumit kun sattuvat olemaan sellaisia uistimia, ett'ä kestävät nopeaa vetoa ihan höpönä.
tai siis kysytäänpä topikin alottajalta: siis menitte liian kovaa ja uistimet eivät uineet kunnolla? vai uistimet ui, mutta kalaa vaan ei näkynyt eikä kuulunut?

6
Kaikkea kalastuksesta / Re:Helteiden vaikutus kalan tuloon?
« on: July 20, 2003, 12:41:54  »
Kyllä se kuhan kutu on mennyt jo aikapäivää sitten.. joskus siellä touko/kesäkuun taitteessa se kutee. Paristakin paikasta olen muuten lukenut, että kuhalle veden optimilämpötila olisi lähempänä 30 astetta..ei taida suomessa vedet ihan tuonne asti lämmitä ikinä.

7
Njoo... Eniten varmastikin oma kehittymisen haluni kohdistuu kilpapilkkimiseen. Kyllähän tässä vuosien varrella on jonkunnäköstä taitoa jo käsiin karttunut ja pyttyjä kerääntynyt hyllylle, mutta itselläni olisi ainakin kova tahto kehittyä tässä jopa aivan suomen Kirkkaimpaan kärkeen. Jäänee mitä todennäköisemmin haaveeksi, mutta jos ei sinne niin ainakin sellainen että kehittyisi koko ajan tässä touhussa, eikä tulisi "takapakkia" elämän aikana. Muusta jutuista nyt en jaksa edes kirjottaa, tulis muuten turhan pitkää settii

8
Heittokalastus / Re:isoin kala jigillä
« on: May 03, 2003, 17:23:01  »
kyllähän se suurin taitaa olla uistelemalla saatu 6,8kg:n hakki. Ottijiginä toimi fluorinkeltainen iso matojigi.

Pages: [1]


center>