Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Janezzo

Pages: [1]
1
Sekalaista juttua / Vs: Top-3 tietokone pelit
« on: February 09, 2009, 21:37:18  »
1. Age Of Empires 1 ja 2
2. Counter-Strike
3. Heroes 3 ja 4

2
Yksikin uistelureissu jäi ikävästi mieleen, kun haavin mukanaololla olisi saatu varmasti neljä haukea ylös, jotka nostovaiheessa aina pääsivät irti. Kyllä ketutti  :-P

3
Sekalaista juttua / Vs: Pituus
« on: December 21, 2008, 12:43:26  »
Tällä hetkellä 173cm/64kg  :-P

4
Heittokalastus / Vs: Millä katkaiset punotun siiman?
« on: December 21, 2008, 12:38:36  »
Hyvin kohdistettu karate-isku.

KIAI!!!

5
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Karkuutukset
« on: December 21, 2008, 12:35:22  »
Kaverin kanssa oltiin soutu-uistelemassa Nerkoonjärvellä. Vuorotellen soudettiin ja molemmilla oli vedossa yksi vapa. Kaverilla tais olla Rapalan Countdown firetiger-värisenä.
Oli kaverin soutuvuoro ja mä pidin vapoja kädessä (onneton 30v. vanha lasikuituvene, ei oltu laitettu edes vapatelineitä), ja kaverin vapaan tarttu voimakkaasti.
Siinä sitten vaihettiin paikkoja ja siirryin airoihin. Lähdin siinä huopaamaan, kun ajateltiin että oli pohjatärppi. Siltä se vaikuttikin, eikä missään vaiheessa edes ajateltu, että olisi kala kiinni. Sitten oltiin jo parinkymmenen metrin päässä vaapun tärppipaikasta ja alkoikin pohjatärppi kummasti liikehtimään. Kaverilla oli tosi huono vapa ja kela. Ei todellakaan uisteluun tarkoitettu, pikemminkin vaikkapa ul-ahvenen viskomiseen  :-P

Siinä sitten alkoi älytön veivaaminen, kun kaveri parhaansa mukaan yritti väsytellä kalaa. Minä soudin aina sinne, minne kala milloinkin syöksyi ja sitten itse syöksyn veneen keulille haavin ja nosokoukun kanssa. Tällaista älyttömältä näyttävää kierrettä toistettiin noin 20 minuuttia, kunnes kala lähti siististi irti erään syöksynsä päätteeksi. Outoa kyllä, mutta tuntui, että karkuutus otti minua paljon enemmän pattiin, kuin kaveria. Ei saatu kalaa kertaakaan näkyviin, vaikka monta kertaa kalan ollessa veneen vieressä, kiskottiin lähes täysin voimin, mutta aina se paskiainen vei voiton. Väkisinkin siellä oli tosi isomus. Ja hauki se oli aivan varmasti.
Eipä siitä sitten sen enempää  :-)

6
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Ei näin..
« on: December 17, 2008, 21:08:49  »
Aika säälittävä suoritus Ollilta  :lol: Taitaa olla kyseessä aika idiootti.

7
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Miten haluaisit kehittyä kalastajana?
« on: December 13, 2008, 18:10:55  »
 Haluaisin kehittyä monellakin tapaa.

Kun jaksais opetella käyttämään uistelussa plaanareita ja syvääjiä ym.,
mutta ei kärsivällisyys vaan millään riitä!  :cry:

Ois myös kiva, kun jaksais käydä itekseen enemmän koluoamassa kaikkia lähivesistöjä. Saatana, se ois vaan otettava itteään niskasta kiinni. :-)

8
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Rapula Orgional
« on: December 13, 2008, 18:06:30  »
Itse asiassa näkymätön = invisible  :roll:
Itseasiassa Nils Master Invincible eli voittamaton kuten Kaivokin jo totesi.

Autojen nimissä näitä kirjoituskukkasia näkee, töissäkin, kuten: Mitsubishi, Mitsubisi, Mitzubisi, Mitsupisi, Mistubisi, Misubisi.... Samoin kuin Hyundai, Hundai, Huynday, Hyndai, Hunday, Huanday... 

Ja jo legendaarinen mainos naistenvaateliikkeen ikkunassa: "Liiviviikko. Osallistu asiakaskilpailuun, jossa arvomme joka päivä rintaliivit. Voittajat nähtävissä liiviosastollamme."


Tiedän kyllä mikä vaapun nimi on, mutta kaivo evotti suomennoksensa, siihen vaan replysin. :wink:

9
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Rapula Orgional
« on: December 13, 2008, 17:28:40  »
Nilsun Invincible (= voittamaton) taitaa olla maamme eniten väärinkirjoitettu ja -lausuttu viehe. Useimmiten sitä luullaan Invicibleksi, mikä suomennettuna (= näkymätön) on jopa verinen loukkaus vieheen tehoja kohtaan.

Englanniksi kovin vakavasta virheestä ei kuitenkaan liene kyse, kun kaikki tietävät mistä vieheestä on kyse. Virhe on samaa sarjaa kuin tupakoissa "Malboro" tai autoissa "Cervolet".

Silloin tällöin näkee erästä Finlandia Uistimen lippaa kutsuttavan "Lotto Beteksi". Samalla logiikalla "Krokodil Betejä" ei ole kuitenkaan vielä tullut vastaan...

-- Kaivo


Itse asiassa näkymätön = invisible  :roll:

10
Kreikan meri...

Meri kreikan...

11
Kaikkea kalastuksesta / Nils Masters...
« on: December 12, 2008, 17:15:03  »
Joillekin tuntuu olevan aivan ylitsepääsemätön haaste kirjoittaa tämän vieheen nimi oikein.

Laitoin ihan huvikseni tälläisen leikkimielisen gallupin, koska typottelu on pistänyt silmään.

EIKÄ SITTEN LUNTATA!!!     :-)

12
Mainostus Sallittu! / Vs: Fiksuhuuto.fi
« on: November 22, 2008, 22:43:23  »
Toi on kyllä oikeesti tosi nerokas idea!  :-D

Oisinpa ite keksiny 5 vuotta sitten  :x

13
Kelat & Vavat & Siimat / Vs: Kummalla puolella pidätte avokelan kampea?
« on: November 12, 2008, 20:06:10  »
Vasurilla. En voi kuvitellakaan oikeeta puolta :D

14
Vetouistelu / Vs: 2008-vuoden vetouistelu saaliit.
« on: October 11, 2008, 23:17:32  »
Tänä kesänä haukia n.30 ja jotain 5 kuhaa. Yks oli 3kg  :-) Muutama affen. Heinäkuun alussa oli mökillä helvetin hyvä syönti, mutta sai olla vaan 3 päivää  :cry: Aika reilua. Ja tämän kesän henkiläkohtaiset luottokuvat; kirkas iso proffa, Rapalan firetiger-magnumi ja aina yhtä ihana Jesse  :-D

15
Metri köyttä, jossa kiinni Jesse. Ja oli siinä samassa kiinni kilon rautapaino. Järvimalmia, kiviä, uppotukkeja, oksia, sellanen muovilipukka, jossa luki "Luistelukilpailu".  :?Oudoin oli kyllä pari kiloa painanut läskinpala (ilmeisesti). Ihan kun joku olisi siasta leikannut palan ja heittäny järveen  :lol:

Pages: [1]


center>