Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Kala_Jökke

Pages: [1] 2 3 ... 9
1
Rakentelu / Vs: Saako spraymaalilla maalattua omatekemiä vaappuja?
« on: November 22, 2006, 19:03:53  »
Spraylakka ei muutenkaan kannata, kun ostat tuollaisen litran CAB lakkapurkin joka maksaa ~20€ saat lakattua noin 100-200 uistinta, tuollaisella spraylakalla (~6-10€) saa lakattua ehkä kymmenen uistinta ja kerros on todella ohut ja hauras. En todellakaan suosittele, kokemusta on.

Meneppäs kuule laittamaan mastonin spraylla lakattu vaappu cabin lakkapurkkiin. Siinä on sitten kaikki loput lakat pilalle, kun maali leviää purkkiin. Niin ja kokemusta on! :wink:

2
Rakentelu / Vs: Saako spraymaalilla maalattua omatekemiä vaappuja?
« on: November 16, 2006, 21:06:39  »
Sen verran täytyy vielä sanoa, että mastonin maalien kanssa kannattaa käyttää mastonin spray lakkaa. Itse olen lakannut ihan seuraavana päivänä ja maali ei ole levinnyt. Ekat kerrokset kannattaa tehdä isolla välillä ja kevyesti. Lopuksi voi laittaa reilummin lakkaa, jotta pinnasta tulee sileä.

Joku taisi sanoa, että pinnasta kannattaa jättää vähän karkea. Itse olen eri mieltä, ja ainakin omissa vaapuissani olen todennut, että sielälle pinnalle tulee parempaa jälkeä. Spraylla maalattaessa ei kannata pyrkiä täydellisyyteen, sillä väkisinkin tuppaa tulemaan pieniä virheitä, kuten kuplia ym esim pohjamaaliin..

3
Rakentelu / Vs: Saako spraymaalilla maalattua omatekemiä vaappuja?
« on: November 12, 2006, 21:32:48  »
Oikein nättejä vaappuja, olet ilmeisesti vapaalla kädellä maalannut?
Kyllä tollasia jo kelpaisi tarjota kaloille  :-)

Joo, ihan vapaalla kädellä olen varovasti maalaillut. Luonnollisemman näköistä (oma mielipide)  :-)

4
Rakentelu / Vs: Saako spraymaalilla maalattua omatekemiä vaappuja?
« on: November 12, 2006, 21:10:59  »
Ihan nättejä, mutta uskoppa että nälkä kasvaa syödessä ;)  Kohta alkaa harmittamaan, kun kaverilla on hienompi viimeistely. Tulee fiilis, että "osaan se kyllä minäkin" ja kohta juostaan setelituppo kourassa kohti varustekauppaa :D

Niinhän siinä tuppaa käymään. Olen itse yrittänyt panostaa vaappujen uintiin ja olen huomannut siinä ohessa, että ns "perusväritykset" on niitä kalastavimpia. Kalaa on tullut omatekeleillä enemmän, kun olen ikinä uskaltanut edes toivoa. Hauki, ahven ja turpa on ne saaliskalat, joita omilla vaapuilla pyrin narraamaan. On jäänyt rapalat ym taakse, koska ne eivät vaan toimi ainakaan minulla. :-)

Kaikki alkoi muuten siitä, kun tein kaverin isän puupajalla haavasta vaapun, johon tein jäätelöpaketista uintilevyn ja väritin sen tussilla. Täytyihän sitä kokeilla ja ensimmäisellä heitolla otti hauki. Se jäi ainoaksi heitoksi, koska säntäsin heti kotiin juhlimaan saavutustani. :-D Vielä illalla isän ja veljen kanssa kun kävimme kalalla, niin minä nappasin kyseisellä vaapulla kaksi komeeta haukea toisin kuin veli ja isä, jotka jäivät nollille. :-)

Ei sillä ulkonäöllä ole niin väliä, kunhan vain kalaa tulee niin, että kädet tutisee. Ei siinä jutakassa mitään kynäruiskuja enään tarvita. :wink:

5
Rakentelu / Vs: Saako spraymaalilla maalattua omatekemiä vaappuja?
« on: November 12, 2006, 19:25:02  »
Tuossa jotain lähiajan tekeleitä. Kaikki maalattu spraylla. Kuvat on epäselviä ja mielestäni livenä vaaput näyttää paljon paljon paremmalta:

Valmiita:


Koukut puuttuu:


Tarkempaa kuvaa mallista:


Eli kyllä sillä sprayllakin jonkinmoista jälkeä saa...  :roll:

6
Rakentelu / Vs: Itse tehtyjä pilkkivapoja?
« on: October 30, 2006, 13:43:23  »
"joskus pikkupoikana teit tämmösen puukännykän, melkeen itku pääsee ku kattoo"  :-D

Ei hyvänen aika että repesin! :lol:

7
Saisikohan siihen jonkun rajan, että vain esim kolme tai yksi +/- merkintää samalle kaverille. Sittenhän ketään ei voisi antaa esim 300 miinusta. :roll:

Siihen saa määritettyä tuntirajan että minkä ajan jälkeen vasta saa antaa samalle tyypille hittiä. Ite oon määritellyt sen yleensä pariin viikkoon.

Selvä homma!

Kyllähän tuo oikeastaan ihan ookoolta kuullostaa..  :-)

8
Saisikohan siihen jonkun rajan, että vain esim kolme tai yksi +/- merkintää samalle kaverille. Sittenhän ketään ei voisi antaa esim 300 miinusta. :roll:

9
Heittokalastus / Vs: Piraattiuistimia?
« on: August 04, 2006, 23:59:48  »
Bllaaa blllaaaaa...
piraattien!
WWW.PILKKUAVIILAAMASSA.NET

Mielestäni shakespearen uistimet eivät ole piraatteja, ne ovat vain matkimista. (oma mielipide)
Jotkut tomivat jopa paremmin kuin alkuperäiset

Taidan olla tyhmä, mutta ei ainakaan heti tule mieleen, mitä eroa esim matkitulla hi-lolla, kuin piraatti hi-lolla. Eikös ne piraatitkin ole matkittu alkuperäisitä uistimista...

Tosin näin iltaisin ei oikein tuppaa tuo järki toimimaan ihan 100% :-)

10
Onginta / Vs: Tuleeke makkaralla kalaa?
« on: August 03, 2006, 23:10:11  »
Kyllähän makkara ja nakit toimii kalastuksessa. Kerran kaverin isä laittoi talvella iskukoukkuun kokanisen nakin! :-) Muutaman viikon päästä samainen nakki oli vieläkin sielä, mutta vain aika "homeessa" :| :-D

Niin ja aiheeseen. Punkalaitumenjoen turville maistuu makkara ja nakki ihan hyvin. Tosin yleensä juusto tai taikina on se yleisempi valinta. Haukea en usko makkaralla tulevan. Mutta, mutta vastaan kysymykseen, että kyllä sillä makkaralla kalaa tulee, varsinkin särkikalaa!

11
Onginta / Vs: Haukea ongella??
« on: August 03, 2006, 23:02:57  »
Itse en ole kokeillut.
Muistan kuinka isäni kalasti ongella haukia.Olin silloin n.6-7 v.
Onki oli leppää tai pajua ja tiukasti maassa kiinni ja siitä lähti paksuhko siima. Siimassa roikkui ylösalaisin ritsapuun mallinen puinen häkkyrä. Häkkyrän ympärille oli pyöritetty siimaa. Sinä siimassa oli koho ja jonkinmoinen koukku. Koukussa oli syöttikala.
Kalastus tapahtui ruohkon reunasta.
En tiedä millä nimellä moista kalastusmuotoa kutsutaa...mutta hauskaa se oli.
Tarvitseeko täkyonki mitään lupia ?

Tuolla samaisella tyylillä, jolla isäsi veteli haukia, niin tuskinpa lupia tarvitsee. Mutta, mutta jos haluaa hieman enemmän mukavuutta kalastukseen ja täkynsä pitemmälle, niin joutuu käyttämään virveliä. Silloin ainakin oman tiedon mukaan tarvitaan lupa..

12
Vieheet / Vs: Minnow Spoon
« on: August 03, 2006, 22:55:21  »
Itse en oikein ikinä ole antanut luottoa kyseiselle uistimelle, mutta nykyään se on jo aika useinkin siiman päässä. Vähän joka kokoa tuppaa löytymään pakista ja ainakin se suurin on jo armoton pökäle. "Keskikokoinen" on pelittänyt parhaitten sellaisena koko keltaisena, jossa mustat raidat. Koko väri on ottipeli täälläpäin, niin jigeissä, vaapuissa kuin minnow spooneissakin. Joskus rovaniemeltä bongasin tuommoisen erikoisvärisen spoonin, jolla hintaa vain 1€. Uistimen väri oli kokonaan violetti. On kyllä komea uistin ja vielä aito rapala. :-)

Niin ja yhden niksinkin olen keksinyt, joka todella kiinnittää kalojen huomion. Pujoita sellainen 5cm pituinen jigi minnow spoonin koukusta läpi niin, että 5cm jigiä jää lepattamaan perään noin 4cm. Sitten laitat sen suht suoraan ja katsot uintia. Se on kielämättä todella ottavan näköista, vaikka itse sanonkin. Jigim väri saa olla mieluiten hieman erivärinen, kuin itse uistin. Helppo niksi, mutta toimii. :-)

13
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kuinka kauan olet kalastanut?
« on: August 03, 2006, 18:51:56  »
2-3 vuotiaana alotin virpalla kalastuksen. Eli olen nyt 13 ja oon kalastanu sit 10-11 v.  :-P :-P

Samoin, samoin...Ikää on muutaman päivän päästä tasan 14 ja onkimisen aloitin alle kaksivuotiaana, heti kun pysyin pystyssä. Noin 3-4 vuotiaana kerroin jo kalajuttuja, kun muut imivät vielä kerhossa tuttia... :-)

Eli onhan sitä ainakin kymmenen vuotta tullut virvelillä kalastettua, mutta ongittua on tullut muutama vuosi enemmän. Tosin virvelin päähän tuppasin pienenä liittää kohot ja koukut...

14
Heittokalastus / Vs: nils master big mouth?
« on: August 02, 2006, 14:05:39  »
Täällä olisi kuvat Bigmouthista: http://www.nilsmaster.fi/fi/nilsmaster/bigmouth.htm

Itse omistan juuri tuon kuvan värin. Siiman päässä kyseinen uistin on käynyt muutaman kerran, mutta kalaa ei ole antanut. Täytyypi muuten kokeilla seuraavalla reissulla, jos vaikka jokunen hauki tulisi.. Uintisyvyyskin näytti ainakin äkkiseltään, kun tuota sivua kurkkasin, niin vaivainen metri. Sittenhän sen sopii hyvin punkalaitumenjoelle ja sen koskiin. :-)

15
Heittokalastus / Vs: Piraattiuistimia?
« on: August 02, 2006, 14:01:46  »
Hmm.... Mitäs mieltä olette siitä, onko shakespearen uistimet piraatti/halpisuistimia? Löytyy meinaan monesta paikkaan esim hi-lo kopioita ihan muutamalla eurolla, kun taas aito maksaapi mansikoita. Kaikkien aikojen parhain uistin, siis jolla on tullut eniiten kalaa punkalaitumenjoesta on shakespearen rapuvaappu. Joskus niitä ei saanut mistään, ja mulla oli yksi. Loppujen lopuksi se katkesi monien monien kalojen jälkeen keskeltä. Arvatkaas ketuttiko, kun veljellä samanlainen vielä jäljellä. Olisi kyllä tehnyt hieman "lainata" sitä. Nykyään niitä saa taas kaupoista. Viime kesänä ostin niitä kokonaista viisi kipaletta ja nyt niitä piisaa pahan päivän varalle. :-)

Niin ja itse en suosi piraatteja, vaikka joskus olen niihin sortunut. Ei niistä loppujen lopuksi ole mihinkään. Niin ja itse en pidä shakespearea minään piraattejen valmistajana, koska sitä se ei ole, ainakaan minun mielestä.  :-)

16
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Umpi- vai avokela
« on: August 01, 2006, 13:38:37  »
Sanotaan näin, että avokela.

Itse tosin aloitin koko homman umpikelalla, joka taisi muuten olla abun 170 ja silloin kaverin kanssa manattiin kaikki avokelat. Naurettiin, että niillä tulee vaan sotkuja ym. Sitten kun oli jo vähän kalastuskokemusta takana, niin kokeiltiin avokelaa. Muutamia kymmeniä heittoja, niin koko homma oli hallinnassa. Tänäpäivänä nauretaan vieläkin sille, että joskus kalastettiin sellasilla armottomilla munakeloilla. Nykyään en enään umpikeloihin ole koskenut, mutta kyllä abuni on vielä tallella. :-)

Jos sanotaan, että nykyajan umpikelat ovat söhlöjä, niin se on aivan totta. Itsekkin olen kalastanut esim daiwa goldcast kelalalla ja veli silvercast kelalla. Molemmat täysin susia. Tällä hetkellä toinen veljeni omistaa stormin umpikelasetin, joka maksoi jotain 19€. Se on kestänyt ihmeen hyvin ja heitotkin kantavat pitkälle ja ja rällä toimii kuin unelma! Siimat siihen on vaihdettu ym ja käytössä ollut yli vuoden. Silti se vain toimii. Niin ja sitten kun mennään nykyajan avokelasetteihin, niin ei nekään nyt mitään kummosia ole. Vapa on joku ihmeen ylijäykkä vetouistelutikku ja kelassa 0.0010mm siimaa kuusmiljoonaa metriä! Millä alottelialla kestää tuommoinen siima, kun se on vielä jossain varastoissa lojunut kaksi vuotta, eihän semmonen kestä ees pohatärppiä, ei edes kenelläkään "proolla". Niin ja yleensä sotkuja tulee senkin takia, koska siimaa on yksinkertaisesti kelalla liikaa. Sitten kun se on vielä haperaa ja ohutta niin aijai!

Niinpä suosittelen panostamaan laatuun heti alussa. Kannattaa itse koota se setti, sillä olen monen kaverin kanssa ollut kalassa, joilla on ollut tuommoinen "valmissetti" ja se on silkkaa kärsimysta katsella, kuinka ne siima sekoaa, kelat poksahtelee ja heitot ei kanna.. Ei se 100€ ole paha hinta aloittaa kunnolla hyvä harrastus. Videnkympin kela ja viidenkympin vapa ja siihen päälle jotku rapalan 0,30mm siimat, niin johan alkaa homma sujuun. Ei ainakaan ole välineistä kiinni, jos homma ei toimi. Niin ja.....harjoittelu tekee MESTARIN! :-)

EDIT: Tuo viidenkympin vapa ja viidenkympin kela oli ihan vain heitto. Mielestäni noilla hinnoilla saa jo ihan huippukamaa, ainakin shimanolta, miksei abultakin. Abun ul-setin omistan ja se maksoi keloineen vapoineen 50€ ja on kova setti. Kyllähän ihan muutamalla kympilläkin voi saada hyvän vavan, kunhan näkee vain vähän vaivaa. Minun mielestäni heittokalastuksessa kannattaa pikkusen enemmän panostaa kelaan, vaikka vapakin on tärkeä.

17
Heittokalastus / Vs: Shimano Solstace 4000RG
« on: July 29, 2006, 13:14:43  »
Tuo on kyllä hyvä kela. Itsellä oli se muutaman vuoden, mutta tuntui liian kolholta, kun harvemmin tuli sellaisia kymppikiloisia haukia väsyteltyä. Mallista pidin paljon, joten vaihdoin Samaan kelaan, mutta vaan koko oli eri. Eli hankin Shimano solstace kakstonnisen. Nyt on vieläkin tuo shimano käytössä ja hyvin pelaa. Naarmuja siinäkin on, mutta koneista pelaa kuin rasvattu. :-)

18
Vieheet / Pentin uistin?
« on: July 23, 2006, 19:32:36  »
Olen katsellut erillaisia myynti-ilmoitksia ym, joissa myydään pentin uistimia. Vaaput ovat olleet ihan ottavan näköisiä, mutta hinta on ollut karmea. Varmaan 40€ sellaseta pienestä uistimesta. Voi jumantsuikkelis!!

Niinpä kysyn, että miksi ne ovat niin kalliita? Mistä voin tunnistaa pentin uistimen? Milloin niitä on valmistettu? Sen verran tiedän, että ne on jotain lohi/taimen pulikoita ja niiden tekijä on legenda kaveri. :-)

EDIT: Senkin takia minua pentin uistin nyt kiinnostaa, sillä löysin isäni "lapsuudenkodista" yhden suht samannäköisen vaapun ja jos se olisi aito pena, niin siitä voisi saada hyvän hinnan. :lol:

19
Heittokalastus / Vs: lempi kalastus vuodenaikanne???
« on: July 21, 2006, 15:17:12  »
Vuodenajoilla ei väliä, kunhan saa nauttia kalastuksesta ja ja....luonnosta! :-)

20
Heittokalastus / Vs: "Harrastatko" ns. c&r kalastusta?
« on: July 21, 2006, 15:15:38  »
Vastasin tähän kyllä. Tänä vuonna en ole yhtään haukea tappanut, en edes ruokakalaksi. Haukia on tullut mukavasti, mutta silti en tapa niitä. Kerran kolkkasin kaverini hauen ja perkaisin sen(hän ei itse osaa), koska hänen perheensä on hulluna haukiin :-)

Syyni ovat oikeastaan 100% samat kuin kaivolla.

21
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Daiwan kelat...
« on: July 07, 2006, 22:51:28  »
Quote
Yhdyn tähän!minulla on daiwan goldcast ja silvercast ja mitään vikaa ei ole goldcast parhaita umpikeloja maailmassa monta kertaa voittanut umpikela vertailut.

Minä taas en yhdy tuohon! Olen omistanut molemmat, ja goldcastin kaksi kertaa ja aina mennyt ihan sekaisin koko kela. Veljeni on sunnutaikalastaja, siis käy harvoin kalassa ja siltäkin meni heti silvercast käyttökelvottomaksi. Sitten daiwan avokeloistakin on huonoja kokemuksia, ainakain kaverin osalta. Vaihdoin Daiwan shimanoon ja kaikki on pelannut moitteetta :-)

mun mielestä abun vanhat umpikelat on kestäviä ja laadukkaita! :wink:

Tuo on kyllä totta! Ennen vanhaa kaikki oli kestävempää.. :-D

22
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Ymmärtääkö joku, minä en.
« on: July 05, 2006, 20:18:47  »
Ihan vaan tiedoxi ettei joessamme, alueella jossa kalastan ole taimenia kuin luonnonkantaa, eli ei siis mitään pullamössö kirjolohia. Joten otan kyllä yhä edelleen syötäväksi ne hauet ja laitan mielummin takaisin ne taimenet.

Olen täysin samaa mieltä kanssasi, että hauetkin on hyvää ruokaa. Niin ja en minä tuota viestiäni sinulle tarkoittanut, vaan yleisesti kun katselin esim haspelin viestiä.

23
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Tilasto hauista
« on: July 05, 2006, 19:47:50  »
Niin te luulette, luulkaa mitä luulkaa ihasama. Kuva on jne..


Ohhoh! Aika moisen vonkaleen oot napannu! Saisitko kuvaa esim tähän keskusteluun? Ilmottauduitko sillä mihinkaan kalastuskilpailuun?

24
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Ymmärtääkö joku, minä en.
« on: July 05, 2006, 15:19:09  »
On se sitten hienoo kalastaa jotain istutettuja taimenia tai kirjolohia, mutta sitten kun iskee uistimeen hauki, niin alkaa nolottaa ja paskotaan se hauki ja heitetään ties mihin roskikseen! Mutta se hauki on luonnonkala, mutta esim pullamössö kirjolohi ei ole. Kyllä itse ainakin olen ylpeämpi siitä, kun saan kilosen turvan, joka on elänyt koko ikänsä sielä joessa, kun taas saan jonkun istutetun kirjolohen jostain paikasta, jonne lupakin maksaa 10e! Mielestän,i ainakin perhokalastuksessa on koko laji aivan liikaa keskitetty pelkkien "jalokalojen" ympärille. Omat perhoreissut suuntautuu melkein 90% paikoille, jossa jalokalaa ei ole. Silti kutsun itseäni perhokalastajaksi, vaikken kalastakkaan jalokaloja. Sitten vielä kuvitellaan, että tämmöset roskakalat, kuten turpa nappaa vaikka pelkkää koukkuun, kun se on roskakala, mutta asia ei ole niin. Turvan perhokalastus on todella haastavaa, vielä haastavampaa, kuin niiden kirjolohien :-P

Niin ja tämä on vain MINUN mielipide! :-)

25
Heittokalastus / Vs: Hauet hengiltä..
« on: July 04, 2006, 15:01:37  »
Leijonalaukaus 2.0 tainnuttaa isommankin ojatorpedon :-D Tunget sen pommin niin syvälle suuhun kun menee ja lanka palamaan, kokeiltu on! :evil:
2KG hauesta jäi puolet tähteeksi  :-D

Jees! Sinä se olet todellinen kalamies! Sori nyt vaan, mutta toivottavasti ahti ei ikinä suo sinulle antejaan, ainakaan sillon, kun kaloilla leikit. Nimimerkinkin voisit vaihtaa umpihullusta umpisairaaksi :x

Niin ja asiaan. Haukia ei oo tullut kolkattua, vaikka nitä on tullutkin tänä kesänä mukavasti. Jos joskus kala on pahasti kiinni tai kala tekee mieli syödä, niin puukolla päähän, tai tukeva ote kalasta ja mätkäyttää kovaa pää päin kiveä. Sitten sen jälkeen tietenkin kurkku auki, perkaus ja kala veteen.

26
Heittokalastus / Vs: Virvelöinti talvella?
« on: July 04, 2006, 14:49:59  »
sytkäri mukaan ja lämmität sillä välillä vaparenkaita.. :-)

Täytyy sitten olla aika tarkka poika, ettei siima katkea. :-)

27
Perhokalastus / Vs: Perhostajien himotuin kala?
« on: June 27, 2006, 23:37:30  »
Eiks kukaa oo keskittyny turvan perhokalastukseen?

Minä olen!!!

Ei oikein oo ikinä tullut käytyä kunnolla missään "kunnon" perhokalastuspaikoilla, jossa on sitä kirjoa, taimenta ja esim harria. Mutta onneksi on punkalaitumenjoki kauniine koskineen tuossa aivan vieressä! Saaliskalat ovat oikeastaan perholla turpa, ahven, särki, salakka ja hauki. Turpaa joessa on paljon ja ne ovat ihan hyvän kokoisiakin! Kaikenlaisilla perhoilla niitä on tullut narrailtua ja muutamalta sillalta niitä oon ruokkinut kissanruualla ja leivällä. Alkaa meinaan semmonen näytös kun kissanruokaa lentää veteen :-) Pisin koski on muuten varmaan tässä lähistöllä hurulankoski ja siinä koskessa piisaa turpaa joka lähtöön, tosin ei se turpa oo mikään helppo perhosaalis. Koski on melkein kilometrin pitkä ja siinä riittää kalastettavaa!

Sori meni "vähän" offtopic :-)

Niin ja vielä aiheeseen. Minä ainakin haluaisin saada perholla 4kg turvan! :-D Olis siinä väsyttelemistä :-D

28
Onginta / Vs: Haukea ongella??
« on: June 21, 2006, 13:54:12  »
http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=12480.0

Toi aihe kannattaa katsoa.

Pete sanoi, että jäykkä vapa, kun taas tomir sanoi, että löysä vapa. Itse suosin melko jäykkiä vapoja, sillä kalan saa tartutettua helpommin ja vastaisku on helpompi tehdä. Tosin kukin kalastakoon millä tykkää :-)

29
Perhokalastus / Vs: Aloittelijalle sidontakamat.
« on: June 15, 2006, 17:29:50  »
ai tommonen?:Kyllä tuo aikas samalta näyttää, jos katsoo tuota mun kirjottamaa reseptiä.

Eli juuri tuommoinen :-)

30
Perhokalastus / Vs: Aloittelijalle sidontakamat.
« on: June 12, 2006, 16:09:15  »
Voisko joku laittaa ohjeet ahven tai särki perhoon?

Sido nyt ihmeessä perho nimeltään särkipallo! Se on yksinkertrainen sitoa ja sillä on tullut mahdottoman paljon särkiä, ahvenia ja turpia. Erä lehdestä oon sen bongannut ja lisäksi perhorasiassa se oli muistaakseni kehitysperhona, mutta sieltä sitä ei jaksa etsiä

Tuossa ohjeet, joten olen sen itse sitonut:

Lanka:musta
Koukku:uppiskoukku koossa 10
Pää: Kultainen kuulapää
Perä:kaksi semmosta flashbou suikaletta
Runko:Noin 2/3 punasta dubbinkia ja sitten vielä kaulukseski 1/3 mustaa duppinkia

Lisäksi sidotaan tuohon punasen ja musta dubbingin väliin kaksi suikaletta flashbouta. Niin ja perhoa voi myös painottaa tai ainakin itse olen kiinnittänyt kuulapää painotuslangalla tai mikälie oikealta nimeltään. Flashbout ei saa olla kovin pitkät, ehkä jotain 2-4cm. Rungon pitään luonnollisesi ohentua päähän päin.

Pages: [1] 2 3 ... 9


center>