Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - poosili

Pages: [1]
1
Länsi-Suomi / Kalakaveria Kokkolan seudulta
« on: March 01, 2014, 08:35:33  »
Hei!

Kalakaveri hakusessa kalastukseen merellä ja lähistön joilla. Perhonjoki, Lestijoki, Kalajoki yms. Heitä viestiä, jos leppoinen kalaseura kiinnostaa.  8-)

2
Länsi-Suomi / Vs: Jurvan Säläsjärvi
« on: February 17, 2013, 02:24:56  »
Mitenkäs Säläsjärvellä tilanne, kuinka kaloja istutettu tänävuonna? Onko tullut kalaa?
Onko lupa vielä samanhintainen kuin viimevuonna?

Onko ketää jolla on tietoa ja tietokoneen käyttötaitoa olis mukava tietää kuulumiset. :-D

Torstaina kävin pari tuntia nyppimässä. Tammikuun alussa istutettu 400 kg ja helmikuun alussa 400 kg. Mitään ei tullu. Vanhojen partojen mukaan heikko syönti ollut, mutta kalaa pitäis kyllä olla. Ootto-onkeen yksi kirjolohi tuli meidän aikana yhdelle miehelle.

3
Länsi-Suomi / Kalapaikat Pietarsaaressa
« on: June 16, 2010, 22:26:16  »
Hei!

Niin kertokaahan jotain hyviä kalapaikkoja Pietarsaaressa näin rannasta kalastavalle. Pari kertaa oon Larsmoon menevällä sillalla ollut siinä padon lähellä, mutta ei oo mitään tullut. Kalastajia siinä ainakin näyttää pyörivän.

4
Länsi-Suomi / Vs: Vaasan seutu/Raippaluoto/Vaskiluoto
« on: March 15, 2010, 16:13:25  »
Hei!

Pari kertaa oon käynyt raippiksen sillalla ja köklotissa pilkillä. Yhteensä varmaan 20 tuntia istunut sielllä, eikä yhtäkään kalaa ole tullut :D Ei oo mun laji tuo pilkkiminen. Lähinnä pystypilkeillä oon yrittänyt, mutta ei tulosta.

Noh, onneksi pian jäät sulaa ja pääsee harrastamaan OIKEAA kalastusta. Mutta eipä sekää oo autuaaksi tehny läheskään joka kerta. :)

5
Länsi-Suomi / Vs: Vaasan seutu/Raippaluoto/Vaskiluoto
« on: October 08, 2009, 13:57:28  »
Nyt on vesi todella korkealla Vaasan seudulla. Björköössä oli luontopolkukin melkein poikki. Haukea tuntu joku nuorisoporukka saavan paljon siitä sameamman lahden puolelta, missä on tosi huono heitelläkkin. Sinne päin oli siinä ojassakin huoma virtaus, missä yleensä on vain nokare vettä pohjalla :)

Noh tänään koittaan uusiksi Köklottiin, katotaan mikä tilanne siellä on.

6
Länsi-Suomi / Vs: Vaasan seutu/Raippaluoto/Vaskiluoto
« on: September 09, 2009, 17:14:00  »
björkköön satamasta vasempaan luontopolkua pitkin, tosiaan tänää olin sielä veneellä niin 23 haukee sain isoin 4.8kg toinen 4.5kg ja yli kymmenen kolmen ja kahen kilon välis olevia  :-D

Joo käytiin kans tuolla vloppuna ja pientä haukea näyttää tulevan ja ahvenia. Nätti paikka muuten ja paljon pieniä saaria.

7
Länsi-Suomi / Vs: Vaasan seutu/Raippaluoto/Vaskiluoto
« on: September 04, 2009, 23:05:11  »
Missä päin Björköbyytä?

8
Länsi-Suomi / Vs: Laihian sutikanmonttu
« on: September 04, 2009, 23:01:35  »
Joo tänään oltiin kaverin kans 6 tuntia päivällä heittelemäs montulla, eikä näpyn näppyä tullu. Yks vanhempi mies sai about 5 tunnin istumisen jälkeen pohjaongella komeen kirren. About 2 kilonen. Tuntuu kyllä olevan ylemmistä voimista kiinni tuo syönti tuolla.

Sanoivat, että tummat värit + punainen on ollu pätevä väri. Ei tule aivan heti mentyä uudestaan.

Pages: [1]


center>