Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Revo

Pages: [1]
1
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: PP2 SM-Liiga 2020-21
« on: March 14, 2021, 23:03:00  »
Onnittelut PIPOlle ja varsinkin NYKYlle. noi Kerma-ahterit mitään onnitteluja kaipaa. Ylpistyvät entisestään=) rontit

2
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: February 15, 2019, 23:47:07  »
No joo. Jos körmyn puheisiin on luottaminen niin sen verran tulen vastaan, etten hyväksy tuollaista lokkimista kuitenkaan. Täys mulkkuhan sinä körmy olet niin kuin minäkin, sillä erotuksella että, minua ei kukaan lokita, enkä välitä vittujakaan kairaako joku viereen. Oletko körmy oikeasti ajatellut mistä moinen kunnia on harteillesi tullut? Onko siinä ollut syytä itsessä..vaiko vain muissa pelaajissa?  Narsisti on aina oikeassa, eikä huomaa omia virheitään. Niin ja olet sinä pienimmästäkin lokittamisesta saanut privaviestit lentelemään. ja kiitos kirjoitan elämänkerran sitten vanhempana.

3
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: February 15, 2019, 16:55:19  »
Kyllä se on sillälailla että körmyn paikat on körmyn, ja me pilkitään siellä muualla. Minä ainakaan uskalla mennä viereen, jos sattuu vaikka privaviestiä pukkaamaan..hui! jonkulainen kunnioitus pitää olla. Omistaa vissiin oman nimetyn parkkiruudun marketin pihassa.

4
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: February 15, 2019, 12:22:51  »
Jahas. Pussihousuissa taasen tutisee...Älkää hyvät ihmiset ja pilkkikollegat lokittako körmyä. jotkut kun ottavat asian niin vakavasti. Ja kuten Epi kirjoittikin, olisiko käynyt niin, että vääpelin omalla käytöksellä on osansa asiassa? Mikään salaisuus se ei ole, että  olet käyttäytynyt myös huonosti servuilla, ja laitellut privaviestejä ja haistatellut. Olen jopa nähnyt kyseisen chatlogin jossa sinä aloitit koko shown. sitten itket täällä kuinka kaltoin sua kohdellaan. Riehut bannaamassa tehotippa nokassa porukkaa. No kukin saa kiksinsä eri paikoista. Kummallisesti sun tekemiset useinmiten painetaan villaisella. IKEA:sta saa halvalla kokovartalopeilejä...bannibodailuun ja miksei ihan sen naamavärkinkin katselemiseen.

5
Sekalaista juttua / lohjan kolarin pienien enkeleiden muistolle
« on: February 07, 2018, 22:55:34  »
Iltaa. kalamiehethän on tunnetusti reilua porukkaa.  pannaan hyvä kiertämään joko tiiminä tai yksityisesti.   https://fi-fi.facebook.com/Brotherchristmashki/

7
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
« on: November 27, 2016, 23:00:14  »
Ottaako Pesukarhu muka hapanta? mun mielestä aina niin asiallinen "vähän vanhempi nuorimies" kova puhumaan ja ajaa omegalla...viimeks ainakin. tosi herttanen on.

Pages: [1]


center>