Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - taimenmies

Pages: [1]
1
                    Tein tässä ite vaapun. Aihion hioin ite balsasta. Aihio onnistu kohtuu hyvin vaik aika tasainen oli sellainen vähän alle 7 sentin pituinen .Metallilanka meni sisään kohtuu hyvin mut etukoukku jäi roikkuu ilkeesti.Maalina käytin tiimarin akryylimaaleja.Maalauskin suju hyvin.Pitäis olla hyvä peli. Hyvän näköinenkin.Mut ottaa päähän kun se ei vaan ui. Osaisko joku neuvoa. Voiko se että etukoukku roikkuu vaikuttaa uintiin?

2
Tekninen tuki ja bugiraportointi / tietokone rikki
« on: April 09, 2011, 17:39:23  »
Vaihdoin näytönohjaimen hertzimäärän liian isoksi propilkkiä varten nyt näyttö ilmoittaa että ei signaalia.mitä voi s tehdä et sais koneen toimii

3
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: March 12, 2011, 21:02:40  »
Kävin tässä keskiviikkona pilkillä läheisellä lammella.Lampi on n.1km ja n.200-500m leveä leveimmillään ,mutta syvin kohta oli silti maastokartan mukaan 18 m.Lähdin n.9.30 kävelemään lammelle ensin kokeilin n.12-15 m syvyydestä ei mitään liikkeellä. Kokeilin muutamasta reiästä ison kallion eestä muutama pikkunyky.Klo 17.30 yhdäkkiä iso appura nykäisi näin ku avannossa polski n.puolen kilon appura mut sit pääs irti.Torstaina menin samalle lammelle uudestaan olin siell iltapäivästä klo 7 iltaan.Taas siinä viiden aikaan oli kalat parhaiten liikkeellä.Sillä ihan hirveä nykäisy tuntu vavassa asti ja melkein meinas lähtee vapa kädestä. Sit kun rupesin nostaa niin nous avannon reunalle. Kalaa en nähny mut veikkaan et ol iso hauki ,koska ,kun yritti nostaa tuntu kuin olis yrittänyt nostaa jäät mun alta ylös kun ei noussu yhtään sit irtos  :cry: eikä tälläkään kertaa tullu mittään mut lähellä oli.   

4
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: January 30, 2011, 17:13:17  »
 Kävin tänään 11:30-14:30. Sain vajaa parikyt ahventa.Ensimmäiseltä reiältä keiteleeltä sataman vierestä alko heti tulee appuroita.Aluks tuli muutama iso n.100g sit alko tulla pienenpää. Vaihdoin reikää sieltäki tuli sinttejä ja yks iso.Lopuks vaihdoin takaisin ekalle reiälle ja sieltä nous vielä pari appuraa.

5
Vieheet / Parhaat suurhauki vieheet?
« on: September 05, 2010, 18:08:49  »
         Tarkoitan että mikä olisi paras viehe suurhauelle (yli 5 kiloa) syksyllä.

6
Heittokalastus / Vs: Tyhmin paikka mihin jätit uistimesi
« on: September 03, 2010, 18:47:06  »
Olin uistelemassa kun viehelukko aukesi ilmassa ja uistin lensi järveen

Pages: [1]


center>