Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - puoliammattilainen

Pages: [1]
1
Kaikkea kalastuksesta / Vs: oletko jäänyt oikeaan koukkuun?
« on: May 10, 2009, 22:22:16  »
Joo, pikkuveljen kanssa kalassa kanootilla, pikkuveljeb takaheitto suoraan nenään ja kun oli tarttunut johonkin niin yritti irroittaa riuhtaisullla. no lääkäroreissuhan se siitä sitten tuli.

2
Sekalaista juttua / uskotko jumalaan?
« on: January 13, 2005, 21:45:36  »
Uskon,
Ainiin ja muistaakseni kysymys oli uskotko Jumalaan ei tiedätkö Jumalan olevan olemassa.

3
Heittokalastus / Oudoin kala virvelillä?
« on: October 29, 2004, 17:38:42  »
Oudoin saalis on ehdottomasti kahvikuppi. Täysin ehjä ja minulla edelleen käytössä.
Kaveri sai katistakan keskeltä tummavetistä lampea. Siinä oli kaksi haukea sisällä 2.5kg ja 1,5. Olin mukana ja kaveri väseytteli sitä tosi isona haukena. Katiska nimittäin potki ja junnasi kovasti vastaan.

4
Onginta / Re:Kirjolohen pohjaonginta
« on: May 20, 2004, 09:38:02  »
Hmm, semmoinen tuli mieleen että jos lammessa on kovin mutainen pohja niin tuo koo systeemi uppoaa joten es se kala sitä sitten enää älyä sieltä mudan keskeltä. Tai tarkemmin se uppoaa niin että paino uppoaa niin syvälle että pelkkä syötti jää mudan pinnalle, siis yleensä. Tällöin pitää vaihtaa pintaversioon ja uppoavaan tahnaan.

5
Pilkintä / Re:tasapainopilkintään neuvoja
« on: February 13, 2004, 11:02:22  »
Katseleppas keskkustelua alempana tai hae sanalla tasapaino

6
Pilkintä / Re:Saako teko-toukilla kalaa?
« on: February 01, 2004, 12:44:21  »
saa, mutta ne ei liiku joten ei niin hyvin kuin tavallisilla. Varatoukkina käytän. Joskus pidän kestävyyden takia teko-toukkaa yhtenä jos kalastan nipulla toukkia.

7
Kävin sitten tänään siellä Valkeisella kokeilemassa. Aamusta menin ja kiersin koko lammen. Ei yhtään kalaa ei edes nykäisyä. Kaikkea kokeilin tasapainoa värikoukkua ja morria. Oli siellä toinenkin kaveria eikä hänkään ollut saanut mitään. Kävin jopa siellä aidan sisäpuolella, eikä sieltäkään. Eli jos olet käynyt ja jotain saanut niin paikasta olisin kiinnostunut. Ehkä keväämmällä uudelleen tai sitten ei.

8
Pilkintä / Re:mielipiteet pilkkiseteistä?
« on: January 24, 2004, 18:10:50  »
Ei kannata ostaa settejä.
-Siima on liian paksua
- pilkit on onnettomia
- vavan kärki on liian jäykkä
Nämä siis yleensä, Kai ne tasapainopilkintään sopii. On minulla niitä pari settiä, tosin siimat olen vaihtanut ja pidän niitä mukana tosi syviä paikkoja varten. Niin ja tietysti jonkintyypin varavapoina.
Yleensä rakennan vapani itse niin ei tule pettymyksiä, tai ainkin tiedän ketä syyttää ;)

Pages: [1]


center>