Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - -lapamato-

Pages: [1]
1
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: July 29, 2011, 17:09:20  »
Tässä ois ekatJa toinen kuva:


2
Heittokalastus / Vs: säynävän virvelöinti?
« on: July 26, 2011, 19:37:39  »
Ittellä on näykännyt säyne moniin vieheisiin, ja yllättäviinkin sellaisiin:

Rapala Shad rap, uistelussa, syväänvetävä malli, neonselkäinen

Stormin suspit, 4''. 1 säynävä ylös, toinen karkuun pääsi, vihreämahainen, siniselkäinen.

Waken minivaappu, oisko foxtrot, tai jive. Punainen, holokalvolla.

Pääasiassa tuota on tullut hauenkalastuksen yhteydessä. Nappaa melkein mihin tahansa! Eli varta vasten sitä kalaa on vaikea yrittää. Yksi taktiikka on, käy kalassa enemmän  :-D

3
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: July 15, 2011, 00:52:03  »
Rekordireissu Vilppulankoskelle
3.7 iltapäivä/ilta

Reissu alkoi, kun lähdin 2.7 Vilppulankoskelle koittamaan taimenta, ja sivusaaliina kirjolohta. Sää oli ollut pilvinen vasta kuluneen päivän, joten syöntiodotus oli korkealla. Kaluttuani paikkoja päivän aikana 6h alkoi ''hieman'' pännimään, kun mihinkään ei ottanut. Lopulta päätin lähteä pois, kun minkäänlaista tapahtumaa ei kuulunut

4.7 aamu/keskipäivä

Päätin lähteä seuraavanakin päivänä koskelle lupaa käyttämään. Saavuin heittolaiturille, joka ei sinäkään päivänä toisi mitään. hiljaista oli, kuin haudassa. Päätin siirtyä toiselle puolelle yläjuoksua, jossa oli lievempi virtaus kosken keskeltä halkovan kivimuurin takia. Heittelin siinä hetkisen aikaa, ja päätin ihan huvikseni koittaa todella luonnonväristä Rapalan CountDownia. Uittelin siinä sitä vähän aikaa, ja sitten kun yhdessä vaiheessa hidastin kelausta, ja jätin uistimen paikalleen junnaamaan, pikkuisen silloin tällöin kelaillen, niin kala iski! Veti paljon, ja kun tavoittelin haavia, hyppäsi, ja pääsi karkuun. Kyllä ketutti, mutta kalastus jatkui tyhjänä.

4.7 Iltapäivä/ilta, reissu jolloin alkoi tapahtua!

Päätin illalla taas lähteä kokemaan tällä kertaa ensin alajuoksulle. Olin tuloiltanani saanut neuvoja kalojen olinpaikoista, ja päätin lähteä niille. Heitellessäni mitään ei ottanut kiinni, ja päätin lähteä yläjuoksulle sinne, missä karkuutin kalan aamulla. Paikalle saavuttuani aloin puhumaan yhden henkilön kanssa, joka oli nähnyt puun alla taimenen. Heittelimme sitä vuoroheitoin, mutta ei ottanut. Pitkän aikaa heitellessäni, vaihdoin Countdownin iltasyönnille nouseville kaloille. Heittelin sitä vähän aikaa, liu'utin kosken nielun vierestä melkein kovaan virtaan, ja sitten nappasi! Jumalaton hyppy, ja kala oli kiinni. Tiesin jo siinä vaiheessa, että olisi tulossa ehdoton rekordi! Kalan kanssa taisteltuani, se saatiin haavattua. Ei huh huh mikä pullalohi. Puntari näytti tasan 1,5kg. Verestettyäni, jatkoin kiinitön täyttämistä. Heti seuraavalla heitolla tapahtui taas: Kirre tulossa taas, vähän pienempi, mutta ei haittaa! Tämäkin saatiin haavattua. Kalasaldo oli täynnä, eli perkuuseen lähdin.

5.7 aamupäivä/iltapäivän alku

Päätin torikäynnin jälkeen lähteä viellä kerran koittamaan, ja tuloksella. Kiertelin nopeasti alajuoksun kivien takaa, josta CountDowniin iski ~80g ahven. Takaisin, ja yläjuoksulle mars! Tällä kertaa menin itse koskikuohuille, jyrkempään osaan. Menin heittelemään keskenniskasta, josta oli eilenkin illalla saatu kirjo. Heitin kerran tarkkaan, ja kirjolohi kiinni. Tämä veti paljon, ja jarru huusi. Pyrki koko ajan vetämään pahempaan virtaukseen. Jouduin huutamaan vieressä olleen miehen haavimaan, kun oli aika pahassa paikkaa. Kala saatiin onneksi haaviin, ja osoittautui 47cm kirjoloheksi. Eli noin kiloinen. Päätin lähteä takaisin, koska muovipussia ei sattunut mukaan, ja lokit olisivat napanneet, jos siihen olisin jättänyt. Tyytyväisin mielin lähdin takaisin. Niin juu, tämä kirjo iski Rapalan Team eskoon, jonka väriä kaikki muut alkoivat matkimaan sen nähtyään ;)

Saldo:

3 kirreä (saantijärjestyksessä 1500g, 700g, ja 1000g)
1 ahven n.80g


4
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalanbongaus 2011
« on: July 15, 2011, 00:44:18  »
Tänä vuonna tullut aloitettua tämä harrastus, ja tähän mennessä tullut:

1. Lahna
2. Kirjolohi
3. Made
4. Lahna
5. Salakka
6. Särki
7. Sorva
8. Säyne
9. Pasuri
10. Kuha
11. Ahven
12. Hauki

Ois se ''maaginen'' 20 tavoitteena :wink:

5
Heittokalastus / Vs: Mitä uistimia keväthauelle?
« on: June 20, 2011, 19:31:52  »
Ehdottomasti Stormin suspit, keräävät kalaa aivan tolkuttomastai, kesää unohtamatta ;)

Pages: [1]


center>