Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Verkku

Pages: [1]
1
Lappi / Vs: Sodankylä?
« on: June 03, 2011, 10:10:41  »
Moro!

Kaverin kanssa olemme suuntaamassa kalareissulle ja ensimmäinen kohde on Sodankylä! Kalapaikoista otettaisiin vinkkejä vastaan. Uistelu/heittely mielessä ollaan liikenteessä ja ollaan mietitty käyntiä esim. Lokan tekojärvellä, eli sieltäkin voisi neuvoa jos on jotain hyviä paikkoja. Enemmän asiasta tietävät voisi myös kertoa, saako Lokan järvelle venettä vuokrattua/lainattua jostain?

2
Veneet ja veneilytarvikkeet / Venettä lainaksi/vuokralle
« on: June 02, 2011, 10:31:29  »
Tervehdys!

Heti näin aluksi pahoittelut, jos aiheen avaus meni väärälle alueelle tai aiheesta on jo ketju olemassa.

Asia on kuitenkin seuraava: Olemme lähdössä kaverini kanssa kiertelemään Suomen kalapaikkoja uistelu ja heittely meiningillä, eli suuntana on järvet ja joet. Autoistamme puuttuu kuitenkin peräkoukku ja traileriakaan emme omista, joten omaa venettä ei saada mukaan. Kysymys kuuluukin, löytyisikö täältä ketään, joka voisi mahdollisesti lainata taikka vuokrata venettään yhdeksi tai kahdeksi illaksi? Ihan perus soutuveneen perässä olemme ja 2hp moottorikin meillä on mukana, joten siitä puolesta ei tarvitsisi huolehtia. Vaihtoehtoisesti voitte myös ehdottaa, mistä saisi kohtuu huokeasti veneen vuokrattua kyseiseltä paikkakunnalta, jotka ovat tuossa alapuolella.

Alustavat paikkakunnat:
Sodankylä
Oulu
Kajaani
Joensuu
Kuopio
Jyväskylä

Tähän ketjuun voisitte mielellään vastata ja yhteystietoja voidaan vaihtaa yksityisviesteillä.

p.s. Myös hyviä kalapaikkoja saa paikkakunnilta mainita  :wink:

3
Veneet ja veneilytarvikkeet / Vs: Moottorit
« on: April 27, 2011, 21:56:21  »
Kiitoksia molemmilla vastauksista!

Tämänpäivän aikana päädyttiin jo tosin ottamaan tuo 5hv moottori, joten saa nähdä miten sen kanssa tullaan toimeen. Kalakaverina kuitenki usealla reissulla tulee olemaan n. 100kg karhunvoimat omistava karpaasi, joten jospa se tasottaa sitten mahdollista "keulimista".

4
Veneet ja veneilytarvikkeet / Vs: Moottorit
« on: April 26, 2011, 20:58:08  »
Moro!

Olen uusi tällä foorumilla, joten en tiedä meneekö kysymykseni aivan oikeaan ketjuun. Asiana on kuitenkin seuraava: Uusi paatti on hommattu ja jollana tulevana ja seuraavina kesinä toimii Näpsä 460 SMV. Pituutta löytyy 4,56m, Leveyttä 1,5m, Painoa 115kg. Henkilöluvuksi on ilmoitettu 4 ja moottorisuositus on 2-8hv.

Moottorivaihtoehtoja tuohon paattiin on kaksi. Joko Hondan BF 2.3 http://www.honda.brandt.fi/marine/mallisto.php?m=1 tai Hondan BF 5 http://www.honda.brandt.fi/marine/mallisto.php?m=2 Molemmat siis 4-tahti moottoreita.

Kysymys kuuluukin, kumpaa suosittelisitte kyseiseen paattiin? Tai pikemminkin, pääseekö 5hv moottorilla tarpeeksi hiljaa tuolla paatilla, että se soveltuisi mm. kuhauisteluun? Toivoisin pikaisia vastauksia ja kiitoksia jo etukäteen!  :-)

Pages: [1]


center>