Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - kalapoika123

Pages: [1]
1
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: June 13, 2011, 23:36:58  »
Tänään päätin lähteä vähän heittelemään kun ei ollut muutakaan tekemistä. Ensinmäisessä paikassa heittelin noin 30 minuuttia ilman tapahtumia. Meinasin lähteä kotiin, mutta päätinkin kokeilla sitten vielä kahdesta paikasta. Toisessa paikassa ei ollut tapahtuimia kunnes tunsin painoa siiman toisessa päässä. Toiveikkaana ajattelin että sieltä tulisi enkka ahven mutta se olikin pelkkä oksa.
Vaihdoin viimeseen paikkaan. Muutama heitto ja noin 100 grammanen ahven ylös. Sitten elettiin vähän aikaan ilman tapahtuimia jotenka vaihdoinpa halppislusikkaan. Pari heittoa ja nään kuinka uistinta seuraa noin 30cm-40cm ahven, mutta ei ottanut kiinni. Jonkun aikaan taas heittelin ja joku vähän isompi kiinni. Kelasin ja kala kävi pinnassa ja sain sen kelattua lähelle rantaa. Kala oli hauki ja kokoa varmaanki 40cm-50cm. Sitten se pääs irti kun olin nostamassa kalaa. Jonkun aikaa heittelin taas ja sitten jäi uistin pohjaan kiinni. Irrottelin sitä jonkun aikaa mutta eihän se sieltä halunnut tulla. No eipä tietenkään ollu perukkeita mukana. Lähdin kotiin hakemaan perukkeita,vaihtamaan vaatteita ja syömään välipalaa. Sitten takas ja ekalle heitolla puna,musta,keltaiseen calico cattiin hauki kiinni. Tällä hurjalla pedolla oli pituutta huimat 20cm. Ei enään muita tapahtumia kuin menetin vain rakkaan calico cattini.  :cry:

2
Rakentelu / Vs: kalat itse tehdyillä vieheillä
« on: June 01, 2011, 19:52:13  »
Kyl se on komee  :-D

Pages: [1]


center>