Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Hiirivaari

Pages: [1] 2 3
1
Mainostus Sallittu! / Vs: Maailman nopein kansa!
« on: August 18, 2009, 21:35:35  »
En nyt noista renkaista muista että mitkä ovat parhaat, mutta tuohon kulumiseen voi vaikuttaa jokin muukin kun renkaat itse. Jos jarrut menevät lukkoon jarruttaessa helposti, niin kuluttavat aika hyvin renkaita kuuden kierroksen aikana. Toinen on sitte jousitukset, siivet yms. että kuinka helposti pääsee keula puskemaan mutkissa. Renkaitten camper-kulma vaikuttaa myös, että kuinka laajalta alueelta rengas ottaa tiehen.

Renkaat kuluvat kyllä aika nopeeta pelissä, mutta säädöillä ja ajotyylillä pystyy vaikuttamaan aika paljon renkaiden kulumiseen. Mitä parempi pito, sitä vähemmän renkaat kuluvat. (yllätys  :-))


2
Sekalaista juttua / Vs: Luonto/Erästely kuvia..
« on: August 15, 2009, 21:37:25  »
Tässä olis jotain kuvatuksia. Kertokaa jos kestää latailla.


3
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Pieni Särkinen
« on: June 23, 2009, 17:42:06  »
15min. kisassa oli syönti ihan kohallaan, 1792g. Suurin oli 180g painava särki, ahven taasen 177g.

4
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Rapala Boxi!
« on: October 16, 2008, 21:58:32  »
kaveri makso tosta boxista hongkongissa 9.5e
Jos ei oo boxissa oleville uistimille heti tarvetta, mutta kiinnostais ostaa, niin kannattaa tosiaan näin syksyisin hankkia. Kauppoihin tulee -30€% ja -50% alennukset kalastustarvikkeisiin, niin halavalla saa tuollaisen. Ite en kyllä ostaisi normaalihintaisena vaan oottelisin syksyn alennuksia.

5
Rakentelu / Vs: Vaapunvalmistus a:sta ö:hon
« on: October 03, 2008, 13:57:08  »
Millä tuo on maalattu, ruiskulla? Ja minkälaista maalia toi on, onko ihan kaupasta ostettaessa tuollaisissa purkeissa? Näyttää jotenkin jauhomaiselta.

6
Sekalaista juttua / Vs: Akvaarioprojekti
« on: October 03, 2008, 13:44:23  »
On kyllä nähty vaivaa tämän tekemiseen. Mielenkiinnolla odotetaan, että rojekti tulee valmiiksi  :-) Vielä kun laitat kameran akvaarion eteen ja nettiin livevideota niinkuin eräässä toisessa topicissa oli eräästä paikasta juttua.  8-)

7
Sekalaista juttua / Vs: Polkupyörät
« on: October 03, 2008, 13:36:10  »
Dirttipyörällä täällä kuleksitaa ja kikkaillaan (ainaki yritetään). Felt Double Shot ja Marsun DJ2 keula.  :-)

8
Sekalaista juttua / Vs: Airsoft
« on: July 09, 2007, 12:49:25  »
Väitän edelleen (ja tulen aina väittämään), että ne on vaaralliset lasit. Mutta loppujen lopuksi se on oma asia ja eipä oo mun silmät, onneksi.

Mikä ase sulla on? Ookko koskaan koittanu mitään Kunnon laseja? Sillä esmes bolle x800 eivät ole mitään isoja, jotenka ei hirveesti pitäis olla tähtäilyssä ongelmia. Tottakai sankalasit on vielä pienemmät, mutta kun niissä on aina se pelko että tulee kuula takakautta sisälle ja noissa sun omissa vielä se rikkoutumisen pelko. Pcb:ssä on suht halvat sangalliset suojalasit. Ja onhan noita lisääkin tuolla ja myös Nemessä on mynnissä sangallisia.  :-)

9
Sekalaista juttua / Vs: Airsoft
« on: July 09, 2007, 10:49:35  »
Ensinnäkin, mä en ainakaan sodi, vaan pelaan.  :wink: Tuo kannattaa oikeasti muistaa, ku varsinkin netissä puhuu ja myös jollekkin, joka ei ole ennen kuullut ko. lajista ja on kauheet ennakkoluulot. Aivan sama mitä te sitte pelikavereittenne kanssa sömpläätte.

Eli mitään alle 50€ asetta ei kannata ostaa jos aikoo softata ihan kunnolla ne hajoaa kovassa käytössä. :|
Kyllähän alle 50€ saa hyviä vemppupistooleja. Maruin ja KWC:n hop-upilliset. Esmes mulla on Maruin USP, jolla kuula lentää yhtä pitkälle kun Maruin vakiosähköllä. Tai siis lensi, tein pikku moan ku purkasin ja hajos siihen paikkaan. Mutta jos ei kovin retkilapiona käytä pistooleja, niin kyllä ne kestää. Kun muistaa vaan, että rajansa kuitenki kaikella.


Bommari: Ai väität, että kestää yhtä hyvin, kuin esmes Bolle x500, tai x800? Voin sanoa heti että ei kestä, jotenka onko ne silloin kovin turvalliset? Vaikka onki testattu n.2j tehoilla ja sähköllä, niin se rakenne väsyy pikkuhiljaa. Onko se sitten mukava pelata sellasilla laseilla, kun saa kokoajan pelätä, että koska hajoaa? Ei oo kiva olla loppu elämä puolisokea. Ja toisekseen, et pääsisi noilla edes mihinkään isompaan peliporukkaan, jossa oikeasti välitetään, mitä silmäsuojaimia porukka käyttää. Eipä sansein sg-5 paljoa maksa, n. 20€ tai alle.

Oon monesti ihmetelly, ku jotkut ostaa monen sadan euron edestä varusteita ja aseita ja sitten silmäsuojaimet ovat juuri tätä hitsauslasi luokkaa. Eikö se silmäsuojain ole juuri tärkein varustus tässä lajissa?

10
Sekalaista juttua / Vs: Airsoft
« on: March 09, 2007, 16:25:40  »
allu_: Hyvä ku oot pitäny täällä "meiän" puolta.  :wink: Tulin pitkästä aikaa käymään ja huvikseen laiton hakusanaksi "airsoft". Kunnon väännöt menossa.  :-D

Näinhän se on, että tämä ei ole mitään "sotaleikkiä" vaan ihan pelaamista. Monet ihmiset pitävät tätä pikkulasten "sotaleikkinä". Kieltämättä suomessa softaajien keski-ikä on helposti alle 18v., mutta se ei tarkoita sitä että tämä on sitä pikkulasten "sotaleikkiä". Vaikka ikävä kyllä on näitä 8v. jani-pettereitä, jotka "sotivat" kaupungin puistissa ja yrittävät "tappaa" mahdollisimman monta "kanssasotijaa". Joskus ampuvat "vahingossa" ohikulkijoita jne. Itse en pidä tätä airsoftina, vaan jonakin ihan muuna. Valitettavasti tälläiset pilaavat helposti airsoftaajien maineen ja se maine ei ole kyllä nytkään mikään hirveänä hyvä Suomen maaperällä. Esimerkiksi ruotsinmaalla asiat ovat paljon paremmin. Airsoftaamaan saa alottaa vasta 18v. joka on sinänsä hyvä juttu, koska sitten näitä naskeja ei ole niin paljon. Toisaalta, jos Suomessa laitettaisiin k18 ikäraja, niin softaajien lukumäärä romahtaisi.

Tuolla aikaisemmin puhuttiin tuosta kuulan aiheuttamasta "kivusta". Tähän voin sanoa, että riippuu vähän sattuuko esim. siitä
vakiosähköstä ammuttu kuula. Jos takki ei ole yhtään kireällä selästä ja saat osuman siihen, niin kuula ei välttämättä satu ollenkaan vaikka kyllä tuntee ja kuulee, kun se osuu. Mutta taas omastakokemuksesta voin sanoa, että olen saannut n. 10m päästä osuman paljaaseen sormeen ja silloin kieltämättä kirpaisi. Hetken päästä sormesssa "komeili" veripaukura joka vuoti vielä seuraavanakin päivänä vähän. Eli se riippuu paljon mihinkä se kuula osuu. Sitten kun vielä mietitään, että saat vaikkapa siitä allu:n mainitsemasta 300% vesurista tai apsista, niin siinä se voi sattua vielä enemmän. Tässäkin riippuu paljon myös siitä, kuinka kaukaa kuula on ammuttu.

Itse aloitin tämän harrastuksen 2006 vuoden keväällä kavereiden innostamana ja voin sanoa, että en ole oikeastaan hetkeäkään katunut päätöstäni. Tästä harrastuksesta löytää uusia kavereita, pääsee irtaantumaan koulusta ja muutenkin tavallisesta arjesta, peleissä saa kokea jännittäviä tilanteita jne.

Pelikäytössä on tällä hetkellä HFC:n vsr-11 joka on toistaiseksi ihan vakio pulttilokkoinen tarkkuuskivääri.

Laitan nyt lopuksi muutamia airsoft-aiheisia sivuja:

www.tarkkailija.net
-Suomenkielinen airsoftia käsittelevä uutissivusto.

www.pcb-airsoft-com
-Suomalainen airsoft-kauppa, jossa myydän paljon eri airsoftiin liittyviä tavaroita. Kannattaa käydä tutustumassa.

www.nemesis.fi
-Suomalainen airsoft-kauppa sivusto, jossa myös mm. foorumi.

www.varusteleka.fi
-"Suomalainen armeijavarusteiden ja -vaatteiden erikoisliike". Liikeessä myydään myös joitakin airsoft-tarvikkeita.

http://www.leka-airsoft.fi/index2.html
-"Varustelekan" heppujen ylläpitämä airsoft-aiheinen sivusto, jossa on mm. arvosteluita eri aseista.

http://www.leka-airsoft.fi/forum/
-Samojen heppujen ylläpitämä foorumi.

http://www.wgcshop.com/
-Ulkomaalainen airsoft-kauppa. Ihmisten kokemuksia voit lukea foorumeilta.

www.juoksuhauta.net
-Suomalainen airsoft-sivusto, jossa on kauppapaikka, arvosteluita jne.

www.proairsoft.fi/
-Myös yllätys,yllätys, suomalainen airsoft-kauppa.

Tuossa nyt oli jotain. Jatketaan ihmeessä rakentavaa keskustelua tästä harrastuksesta.  :-)


Edit: Lisäsin yhen kaupan

11
Mitenkäs muuten tää homma edistyy?  :-)
Saisikohan siihen jonkun rajan, että vain esim kolme tai yksi +/- merkintää samalle kaverille. Sittenhän ketään ei voisi antaa esim 300 miinusta. :roll:
Tarkotat vissiin, että yheltä henkilöltä ton verran?

12
Kuullostaa ihan hyvältä jutulta  :-) Tuonhan vois laittaa vaikka kokeiluun, eli laitetaan toi vähäksi aikaa ja sitten ku on ollu sen kokeilun ajan, niin vois kysyä mielipiteitä mitenkä toimi, kannattaako pitää jatkossakin, mitä hyviä ja huonoja puoli jne.

13
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Vihdoin!
« on: August 02, 2006, 20:39:26  »
Saisinko kysyä mikä on  pieni h-räsänen?
Löytyiskö valmistajan sivuilta?

Eipä lyödy. onks se h väri vai......
Veikkaan, että se "pieni h-räsänen" on tuttavallisemmin "pieni helmi-räsänen".

14
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Vihdoin!
« on: August 02, 2006, 18:13:41  »
Saisinko kysyä mikä on  pieni h-räsänen?
Löytyiskö valmistajan sivuilta?

15
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastusaiheiset videot tänne!
« on: August 02, 2006, 18:08:44  »
:-o kellää mitään järkevää selitystä miks noi kalat hyppii veneeseen? ajaako niitä joku? hyppiiks ne valoa päin? :?
Tässä on juttua tosta videosta:
http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=11626.0

16
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Lampeen kalakanta (part2)
« on: July 31, 2006, 21:17:49  »
En tiiä, onko tästä niin apua, mutta, mutta... Laitan nyt kuiteski  :-)
http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=13038.0

17
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kuinka kauan olet kalastanut?
« on: July 31, 2006, 12:30:55  »
Kolmatta kesää mennään heittokalastuksen parissa..  :-)

18
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: July 27, 2006, 09:48:06  »
Mua ei ainakaan haittaa vaikka ne kalat onki verisiä, vaikka voihan ne vähän paremminki valmistaa siihen kuvaukseen. Pääasia että siinä on se olennainen, eli kala. Mun mielestä ihme mollaamista jostain verisistä kaloista. Ei tarvi katsoa, jos ei oma silmä miellytä. Tästä ei tarvi kenenkään laittaa sitä 1kg herneitä omaan imusarjaan, kunhan vaan toin mielipiteen esille...  :wink:
E: typoja

19
Kaikkea kalastuksesta / Vs: mikä se tämä kala on?
« on: July 24, 2006, 09:47:15  »
onko tuo harmaanieriä sama kun puronieriä?
ei ole

20
Kaikkea kalastuksesta / Vs: mikä se tämä kala on?
« on: July 14, 2006, 13:14:47  »

Kun muistelee hieman, eikös ne ala-asteella jotain tommosta siellä ympäristökirjassa selitelleet?
Noh, nyt sitten kostautuu kun en ollu tunneilla tarkka-  :roll:
OT, mutta ala-asteesta en muista, mutta 7lk. yläasteella ainakin puhuttiin noista  :-)


21
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Ruutanoita lammesta
« on: July 12, 2006, 10:02:42  »
Tossa on juttuu Ruutanan ja muidenkin kalojen rauhoituksesta...
http://www.kalastus.com/keskustelu/messages/29747/19481.html?1059168643

22
Vieheet / Vs: Tuleeko haukea puna-valkoisella vaapulla?
« on: July 07, 2006, 22:00:47  »
Mä laitan tähän vähä off-topiccia... Mitäs mieltä, tuleeko sitte Bete Krokodilellä, joka on saman värinen? Eli puna-valkonen.. Tää on vaan kylläkin lusikka, mutta laitan nyt kuiteski.

23
Heittokalastus / Vs: Kalan Tarina
« on: July 06, 2006, 17:36:12  »
olin kalassa temmes-joella jonkun aikaan heiteltyäni hauki kävi kiinni ja sitten pääsi mutta en luovuttanut heittelin samalla uistimella yhä kun yhtä äkkiä siimaa vei joku eli hauki sain kuin sainkin väsyteltyä kalan rantaan ja kaverini otti haavin haavi oli tosin heikko koska ei ollut tämmöiseen tarkoitukseen joten se melkein katkesi mutta hyvällä tuurilla saimme sen revittyä pois joesta
"Olin kalassa Temmes-joessa. Jonkun aikaan heiteltyäni hauki kävi kiinni ja sitten pääsi, mutta en luovuttanut. Heittelin samalla uisimella yhä, kun yhtäkkiä siimaa vie joku, eli hauki. Sain kuin sainki väsyteltyä kalan rantaan ja kaverini otti haavin. Haavi oli tosin heikko, koska ei ollut tämmöiseen tarkoitukseen, joten se melkein katkesi, mutta hyvällä tuurilla saimme sen(hauen?) revittyä pois joesta."

Tossaki on varmaan vielä jotain virheitä, mutta kait siitä nyt jo jotain selvää saa...

24
Heittokalastus / Vs: Kalan Tarina
« on: July 05, 2006, 10:05:07  »
Hyvää juttua ja hyviä kuvia  8-)

25
Heittokalastus / Vs: Kalan Tarina
« on: July 04, 2006, 11:22:48  »
Mukavaa lueskeltavaa oli. Näitä vaan lisää tänne  :-)

26
Kaikkea kalastuksesta / Vs: mikä se tämä kala on?
« on: June 26, 2006, 16:09:18  »
Rasvaevä on lohikaloilla oleva pieni evä selässä takana. Tässä kuva:
http://www.ahven.net/opetusmateriaali/talouskalalajit/kalat/lohi.html

Ei se haittaa vaikka ei aina tiedä. Lukemalla oppii   :-)

27
Kaikkea kalastuksesta / Vs: mikä se tämä kala on?
« on: June 26, 2006, 13:55:50  »
Oliko rasvaevää?

28
Vieheet / Vs: Meppsin lipat
« on: June 24, 2006, 21:58:15  »
ensimmäinen virvelikalanikin (sormenmittainen ahven) tuli Meppsillä.
Sama homma täällä! Mutta toi kala (ahven) oli vaan sormenmittaa isompi..  :wink:
Ahventa oon saannu noilla ja jokunen särkikin on muistaakseni ottanu  :-)

E: typoja

29
ei onnistunut :cry: tuli vaa teksti:The file you attempted to upload is 1740 kilobytes.
Please use a third party resize tool such as the Microsoft Image Resizer to resize the file so that it is less than 1500 kilobytes.
Voiko joku auttaa :?

Hullun villi veikkaus..: Toi kuva minkä yritit ladata on 1740kb. ja että voi laittaa tuonne kuvan, niin sen on oltava enintään 1500kb.
Eli nyt sun pitäis huonontaa kuvan laatua vaikkapa Paint Shop Prolla  :-)

Varmistakaa joku viisaampi, oonko mää ees oikeilla jäljillä  :? :oops:

30
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Propilkki II ennätyskalat??
« on: June 20, 2006, 20:56:31  »
1614 kirjolohi

Tarkoitat varmaan 1614g kirjolohi? :roll:
Sinulle Juhox!...................
Mä ny viilaan pilkkua, mutta täällä on "Juhox" ja "Juhoxx". Tuon kirjoitti "Juhoxx" eikä "Juhox"  :-)

E: http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?action=profile;u=5314
    http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?action=profile;u=5279

Sori OT!

Pages: [1] 2 3


center>