Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ssSSDD

Pages: [1]
1
Sekalaista juttua / Vs: Kysy mitä vaan....
« on: November 15, 2011, 15:03:44  »
Sellanen kyssäri että kun olen jo pari kolme kertaa nähnyt että joku mulkvistki on jättänyt kumihanskat rannalle niin mitä varten niitä on käytetty? Mulla ja kaverilla on kaks teoriaa eli 1. joku on niin turhamainen etti koske kalaan ilman hanskoja ja 2.joku on omaksi huvikseen työntänyt sormen hanuriin-  joko oman tai kaverin. Veikkaan numero 1. mutta aika hölmöä touhua jättää niitä rannalle lojumaan. Nähnyt vantaankoskella ja linlossa.

edit. tietty joku voi olla allerginen kalalle ja silti haluaa kalastaa mutta vois ottaa ja viedä roskiin hanskat.

2
Sekalaista juttua / Vs: Kysy mitä vaan....
« on: November 15, 2011, 12:36:04  »
Tarjoustalossa on näkynyt patriotin 4 tai 5m, jonka saa hyvin reppuun.
Hintaa taisi olla hieman yli 5e.

Mull on noita vissiin kolme kappaletta ollut ja kaikista irtoaa se kärki mihin siima tulee jos vähänkin nykäisee väärään suuntaan, se kannattaa vaihtaa saman tien tai sitten ostaa joku laadukkaampi. Muutenhan ne on varmaan ihan toimivia.

3
Etelä-Suomi / Bodomilta kalaa?
« on: November 13, 2011, 21:15:48  »
Morjesta,

onko joku käynyt bodomilla kalassa, ja millaisin tuloksin ja missäpäin? Oloen itse käynyt ehkä 4-5 kertaa ja ainoa saalis pikkunen hauki minkä laitoin takaisin. Jotkut äijät oli veneellä liikkeellä noin pari viikkoa sitten ja pari haukea oli veneen pohjalla tosin aika pieniä nekin. Oon ollut paikassa jota kutsun "Nissen niemeksi" viitateen erääseen selvittämättömään rikokseen ja siitä vierestä se hauki tuli, ja myös kun nissen niemestä katsoo uimarannalle niin siitä oikealle on soutuvenepaikkoja ja kaislikkoa niin niissä väleissä oon ollut, kyllä siellä jotain loisketta kuuluu kaislikossa mutten ole mitään saanut. Tuo nyt vaan on Vantaalaiselle niin lähellä ja jos ei tule kesällä kalaa niin voi mennä uimaan!

Vähän pitkään ne kattoi, ajattelin että oliskohan mulla pitänyt olla jotkut luvat siihen järveen joten jos joku tietää mistä lupia saa niin pistäkää tuleen. Läänin luvathan mulla on ja KHMaksu muttei muita.

4
Sekalaista juttua / Vs: Katsele kaloja livekameralla !
« on: November 13, 2011, 20:47:46  »
en nyt päätä laita pantiksi mutta melkein voisin vannoa että äsken siitä meni lippa ohi :-o

Sinun täytyy päästä äkkiä kalaan kun alkaa lippoja näkyyn

5
Sekalaista juttua / Vs: onko peltoauto? mikä?
« on: November 13, 2011, 20:45:34  »
Lämpimiä muistoja tulee ku rassattii autoja ku näki tuon sunnyn.

Ei oo enää peltoautoo vaikka alkaa peltoauton kuntonen olee tuo oma kärry mutta on ollut pikku-corolla mistä vedettii katto rautasahalla irti, sitten on ollut toinen pikkucorolla siis näitä 70-luvun, sitten siitä se isompi malli mitä sanottii iso-korollaksi, datsun 100a oli, renault 5 sekä tipparellu.

Tipparelluun ku laitto tankin täyteen niin ajeli varmaan kaks viikkoa p*llurallia. 100-a:ssa reistaili vaihteet, rellu 5 oli täynnä vikoja, mutta corollat kesti hirveen rääkin, siis ihan uskomattoman rääkin kuukaudesta toiseen paskarinkiä pellolla ja hiekkatietä edestakaisin eikä ollut edes vikoja!!! Hitto kun saisi yhtä kestävän auton nyt ku vanhan pikkucorollan.

6
Sekalaista juttua / Vs: "Vitsinurkka"
« on: November 13, 2011, 20:37:43  »
Miksikä kutsutaan sellasta mustalaista mikä seuraa perässä joka paikkaan?

- Personal Rainer

7
Lähipäivinä soinut Rotten Sound, Judas Priest, Napalm Death, Suicidal Tendencies ja myös Bloodbath.

Tuossa yks Rotten tosin aika lyhyt biisi.

http://www.youtube.com/watch?v=c_XckV9TcCI&feature=related

8
Sekalaista juttua / Vs: Mitä lehtiä luette ?
« on: November 13, 2011, 19:40:38  »
Divaani
Talo & Koti
Deko
Country Living
Hus & Hem
Living etc. (ehkä paras)
ja muita sisustuslehtiä.

Mitäs kysyitte.

9
Heittokalastus / Vs: Purokalastus
« on: November 12, 2011, 20:59:09  »
Terve, jos joku tietää pk-seudulla puron jossa voisi vaappua tai lippaa heitellä niin olisin kiitollinen vinkeistä!


10
Heittokalastus / Vs: Millaisesta paikasta olet saanut ennätyskalasi?
« on: November 12, 2011, 20:21:46  »
Mahtaako ketään kiinnostaa 1.5kg rääpäle? Noo, jos nyt silti vastaan koska kyse on ennätyskalasta :/ Se tuli ruovikon vierestä, oli siis hauki, atomilla matalasta järvenlahdesta.

Melkein löytyi kohtalotoveri, oma ennätyskalani eli noin 700-grammanen hauki tuli järvellä pikkusesta niemenkärjestä, heitin laiturilta harmaalla vaapulla.

11
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Seuraava kalastusreissu?
« on: November 12, 2011, 19:54:07  »
en ole päättänyt, pitkäkoskelle vantaalle muutaman päivän päästä kun taimenen rauhotus loppuu tai sitten nukarinkoskelle missä en ole ennen kalastanut mutta erään emännän kanssa oli aika lämmin tunnelma kerran :)

pitkäkoskella meinasin yrittää pikku vaapuilla saada ihan mitä vaan kunhan jotakin ei-alamittaista (siis minä syön kaiken mitä saan en laita takaisin kuin alamittaset) ja tekee mieli kokeilla spinnflugaa varsinkin jos ei vaapulla mitään tule. Kuulemma ei kaikki tykkää spinnflugasta mutta ite en nää eroa heitänkö perhon koskeen perhovavalla vai virvelillä - jos jollain on asiasta mielipide niin kuulisin mielelläni (toki perhoilu on ihan eri juttu kun heittokalastus mutta onko spinnfluga välimuoto? tarkoitus ei ole provosoida ketään..noh nukarinkoskella haluaisin taimenta tai lohta, harjusta, mikä vaan kelpaa kunhan on riittävän iso ruokapöytään. ja varmaan vaapuilla mennään, testaan uusia kuten sinistä team eskoa ja 7 cm oranssia nilsua, ehkä pokkana myös calico cat kun kadotin edellisen kauan sitten ja nyt sain uuden. niin ja jigeillä heittelen joka kerta koska se on hauskaa, annan niiden pomppia kivien yli pikku nykäyksin.

12
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: November 12, 2011, 19:34:10  »
Eka raportti, noin viikko sitten tehty reissu.

Lähdin ajeleen ihan sokkona porvoon suuntaan vantaalta ja ekan kerran toppasin sinä eriksnäsin bensa-aseman kohdalla ja heitin oikealle, kunnes hetken ajeltuani täysin päättömästi tulin kalkkiranta-nimiseen paikkaan. Täysin mistään mitään ymmärtämättä kävelin aallonmurtajalle ja aloin heitteleen isoa sikakirkasta jigiä mereen. Ei mitään. Kokeilin vielä vaarin vanhalla utöllä parit kerrat kunnes lusikka kilahti seuraavaan murtajaan kivien väliin ja sinne jäi. Hyvin lentää viehe kun on tottunut 0.40 strenillä viskelee ja nyt oli .032. Siellä on vieläkin, saatan hakea pois joskus mutta joutuu meneen tehdasalueen kautta joten odotan pimeää. Sillä on tunnearvoa lähinnä sillä vanhalla sinisellä utöllä. Noh, lähdin taas ajeleen ja päädyin porvooseen nesteen jalostamon jonnekin taakse hyvännäköseen poukamaan missä oli aika matalaa ja paljon vesikasvustoa. Nyt pääsin kokeileen uutta nils masterin oranssikeltaista vaappua, eikä mitään. Ei kun kotiin päin kun ei oikein paikkaa löytynyt ja alkoi olla myöhä. Aika surkeaa on tuo kun lähtee ihan tuntemattomalle alueelle poukkoileen ihan turistina mutta niin kai niitä uusia paikkoja löytyy?  :?

13
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Noloin mokasi kalastuksessa.
« on: November 12, 2011, 19:15:02  »
Mökillä istuin kaislikon reunassa ja parin tunnin jälkeen kun oli kaksi onkea vedessä ja vielä virveli eikä mitään tullut niin kaivoin pilkin pakista ja hillitön halko otassa rupesin pilkkimään. Siis olikon kesä tai heinäkuuta. Naapurin rouva kävi uimassa enkä tiiä miten paljon katteli mutta ainakin tuntui että siellä vähään pitkään katsoi. Noh sitten vasta tuli kala mutta sekin oli sellanen 12 senttinen jos sitäkään. Bodomilla pommitin kaislikkoa varmaan vartin tosi ylpeänä hyvistä heitoista kun ei kertaakaan jääny lusikka kiinni mihinkään...kunnes huomasin ettei ollunna koukkua ollenkaan siinä lusikassa. Toivottavasti ei ollut kovin paljon yleisöä tai ehkä ne luuli että harjoittelen..

14
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: November 12, 2011, 17:57:39  »
Sama teema kuin viimeksi, mutta pari klassista väritystä.

Jumaleissön kun on hienoja!

Ei lainata kuvia, kiitos!
-Kipster


Ok yritän ens kerralla ottaa vaan tekstin, tuntuikin vähän hölmöltä.

15
Etelä-Suomi / Vs: Lohjanjärvi?
« on: November 12, 2011, 17:55:46  »
Mites onko siellä hyviä paikkoja heitellä rannalta, meinaan että kannattaako ilman venettä lähteä ollenkaan?

16
Etelä-Suomi / Vs: Jokia Espoossa
« on: November 12, 2011, 17:41:59  »
Yleinen muistutus että Halkolammella kalastaminen kielletty ainakin 2011, huomasin sen jälkeen kun istuin ongella tunnin verran. Onneks ei mitään tullut.

17
Etelä-Suomi / Vs: Lohjanjärvessä toimivia uistimia
« on: November 12, 2011, 17:39:45  »
Millaset luvat piti olla sinne, oliko niin että kaupungintalolta saa luvat?

KM

18
Etelä-Suomi / Vs: Kalapaikat kirkkonummella
« on: November 12, 2011, 17:35:09  »
Itekkin arvostaisin vinkkejä tuoltapäin, linlosta en oo mitään saanut mutte olenkin huono kalamies siis aloittelija.

19
Etelä-Suomi / Vs: Minne onkimaan Uudellamaalla..?
« on: November 12, 2011, 17:32:21  »
Ollaan käyty Linlossa kirkkonummella, ajaa vantaalta 30 min ja kyllä mato-ongella tulee kalaa. Heti kääntöpaikan jälkeen sillalta tulee hyvin mutta on muitakin paikkoja. Uistimella en ole tuolta vielä saanut kalaa vaikka pari kokonaista päivää olen yrittänyt. Joskus on aika paljon onkijoita sillalla, noin 10 (pieni silta) mutta tosi hieno paikka.

Pages: [1]


center>