Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - PaavoOR

Pages: [1]
1
Mainostus Sallittu! / Suistouistin vaappuja
« on: May 16, 2022, 01:51:34  »
Hei.

Valmistan vaappuja tuotenimellä Suistouistin. Sivuillani on linkki verkkokauppaani ja Youtube kanavalleni, josta löytyy vaappujeni uintivideot.

Sivujeni osoite on http://www.suistouistin.com/

Vaappuni ovat kalastaneet hyvin lohta Oulujokisuiston Merikoskessa. Kojakka vaapun koekalastus Tornionjoen Lappeassa onnistui todella hyvin. Toinen pääkalalajini on taimen. Pyydän myös haukea, kuhaa ja kirjolohta. Minulla on kalastavia vaappuja useimmille kaloille.

3
Kalapedian perhoresepteihin voisi lisätä aliluokan "Putkiperhot". En ainakaan itse osannut lisätä.

4
Siirsin Paten-perhon kalastusvinkit Kalapediaan. Samoin muutaman ottavan perhoreseptin.

Kesäkalastuskausi lähenee, ja kohta on aika jemmata kesän ottiperhot. Sidon edelleen perhoja.

5
Ahvenen paras pilkkikausi lähenee. Sidon ahvenilla testattuja pilkkiperhoja. Kokemukseni mukaan mormuskan tai pystypilkin sivutapsissa oleva pilkkiperho antaa reissulla muutaman ylimääräisen kalan. Ilmeisesti sivutapsissa oleva pilkkiperho parantaa hieman myös itse syötitettyyn vieheeseen kalojen ottia. Pilkkikilpailuissahan yleensä vieheiden määrä on rajoitettu yhteen, eli sivutapsiin ei pilkkiperhoa voi silloin laittaa.

6
Mainostus Sallittu! / Paten-perho, sidon perhoja, kalastusvinkkejä
« on: December 29, 2011, 21:50:32  »
Sidon eritoten kirjolohille tarkoitettuja perhoja. Sivuillani www.paten-perho.com on perhojen verkkokauppa. Erikoisuuteni on erittäin kalastaviksi osoittautuneet leechstreamerit. Sidon myös pienempiä perhoja esim. harjuksille. Varmasti perhoni pelittävät  hyvin myös taimenelle, mutten juurikaan ole päässyt yrittämään kunnon taimenvesillä.

Eräs erikoisuuteni on myös spinfluugaa muistuttava systeemi kalastaa putkiperholla kirjolohta virvelillä heittopainoa käyttämällä. Keino on hyvin tehokas, jos kalat oleilevat eritoten lähellä pohjaa. Pienemmällä painolla voi toki kokeilla lähempää pintaakin. Kerron heittopainoperhosta ja perholla kalastuksesta virvelillä enemmän sivujeni "vinkkejä kalastukseen" kohdassa.

Virvelimies kalastaa tyypillisesti tyhjää silloin, kun pintaperhostelija nostaa suurimmat saaliit. Olen tähän kirjolohelle kehittänyt pintatahna menetelmän, joka ei ole ihan pintaperhon veroinen, mutta melkein. Voi pelastaa virvelillä pyytäjän kalareissun tyynenä  lämpimänä kesäiltana. Menetelmästä on kotisivuillani.

Pages: [1]


center>