Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Nipz

Pages: [1] 2
1
Olisiko tasapuolisuuden nimissä nyt suotavaa että yleiseen tietoon laitetaan nyt mikä tämä "kärkitoukka" bugi on, kun moni sen tuntuu tietävän? Moni edelleen 1.6v joutuu pelaamaan, ja mielestäni epäreilua niitä kohtaan ketkä asiasta ei ole tietoisia, että vastustaja pystyy hyödyntymään pelin bugia ja itse ei. Ja kun uusin versio saatavilla kaikille alustoille, niin jos et uusinta versiota lataa niin ei ole asiaa liigaan/sm-kisoihin.
nimim. Tietämätön

ps. Uusin versio itsellä jo käytössä. 💪

2
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
« on: January 04, 2019, 15:56:06  »
Vanha tuttumme Sokolizde pelaili tänään venäläisillä hosteilla. Speedcheattia käytteli minkä kerkesi, saavutuksina mm. 30 sekunnissa taivallammen alalutakolta yläpunnituspaikalle ja savilahdella kun muut jäälle pääsi niin kairasi jo reikää toisessa päässä karttaa. Jos suomalaisille hosteille eksyy niin kikkailkaa surutta poies!

3
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Verkkopelaaminen puhelimella
« on: September 14, 2017, 01:43:34  »
Mitenkäs tuolla mobiiliversiolla toimii ns. hiiren oikean käyttö? Äkkiseltään tuossa en keksinyt kuinka pystyn pilkkiä nostamaan samalla tavalla kuin PC:llä hiiren oikeaa pohjassa pitämällä? Toinen mikä sattu silmään niin kuinka onnistuu pilkin vaihtaminen toiseen vapaan, jos se sattuu jo olemaan kiinni toisessa vavassa? Lisäksi tuli mieleen olisiko kuinka iso homma saada mobiiliversioon syvyyskartan zoomaus, vaatii melko tarkkaa näköä että löytää oikeat kohdat kartalta puhelimen kanssa.

4
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: PP-Liiga 2015-2016
« on: September 12, 2015, 02:19:21  »
Jotta tätäkin ketjua saataisiin eteenpäin niin   olen käytettävissä liigan suunnittelussa, jos muutakin porukkaa saadaan innostumaan. Yhden tai kahden henkilön toimesta liigan veto raskasta, se ollaan huomattu jo aikasempinakin kausina. 3x8 pelaajaa kuulostaisi ihan mielenkiintoiselta idealta, mutta pistelaskua voisi vielä miettiä, esim. voitettu järvi toisi 4, seuraaville 2 ja viimeisille 0? Suurin kala toisi joukkueelle yhden pisteen, mutta mitenkä tasatilanteessa sitten? Ja esimerkiksi venäjänliigassa on yksi yhteinen lutakko ja kumpikin joukkue saa valkata oman, minkä saa pelata vain kerran kauden aikana. Yhteinen 30minx1 ja 3x15min? Kokemusta löytyy niin divarista, venäjänliigasta ja meidän liigasta,  usean vuoden ajalta, ja suurin osa pelaajistakin meikäläisen taitaa tuntea. Saa laittaa yv:tä apua suunnitteluun minusta olisi apua, tosin 3-vuorotyö, mutta itse pystyn työvuoroni suunnittelemaan. Kyllä täällä on niitäkin vielä ketkä haluaa hermojaan raastaa, arki ja viikonloppu iltaisin.

-Nipsu

5
Pilkintä / Vs: Mateen pilkintä
« on: January 13, 2015, 20:45:06  »
Tarkoitus olisi lähteä tällä viikolla kokeilemaan joko matikka alkaa pyöriä kutupaikoilla, paikka tiedossa tarkalleen.
Pikku vinkkejä tarvitsisin, kerran aikasemmin käynyt madepilkillä.
Kyseessä siis 6-koukkuinen hara ja halkaisijaltaan n. 10cm.

- Käytättekö syöttiä suoraan koukuissa ja montako laitatte. Netistä etsiskelin ja näytti olevan väliltä yhessä-> kaikissa?
- Toinen mistä löysin täältäkin inffoa oli kalanpalan virittäminen haran yläpuolelle. Mikä olisi sopiva matka kun etsinnän perusteella löytyi n. Pari senttiä tai jopa 20cm päähän?
- Onko ehdotonta kalan olla tuore vai käykö pakastettu?
- Uittotekniikasta vielä, eli hakataan haraa pohjaan ja pidetään tauko jonka aikana hitaasti voi nostaa 10-20cm ja jälleen pudotetaan pohjaan ja sama toistetaan noin 5-10 kertaa. Jos elonmerkkejä ei näy niin reijän vaihto?

Kaikki vinkit kullanarvoisia.
-Nipsu

6
Pilkintä / Vs: Tavoitteet pilkkikaudelle 2014-2015
« on: December 22, 2014, 09:48:43  »
Tavotetteet kaudelle:
-Päästä pilkille (vihdoinkin pakkaset tuli ja järvet jäässä, jos viikon perästä pääsisi kairailemaan)
-Kaikuluotaimen käytön opettelu, tuli ostettu syksyllä elite x4
-Tasureilla pilkintään perehtyä lisää, viime kautena jäin koukkuun tuohon.
-Käydä ainakin 1 kisa koittamassa ja katsoa pärjääkö enään.  :-D
-Pilkki-kuhan saaminen
-Matikkapilkillä käyminen ja ensimäisen lieron saaminen. :roll:
-Saada yli 700g aapo, viime kaudella jäi 550g suurin ahven, ja 32kpl 450-500g väliin tuli muuten..
-Olla tippumatta jäihin/uvenavantoon. :evil:

7
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v 1.00 kehitysthread
« on: December 18, 2014, 17:24:51  »
Olisiko millainen homma luoda omiin ennätyksiin myös syvyyskartan katsomisen mahdollisuus? Nykyään siis kun menet omiin ennätyksiin katsomaan kaloja näet vain järven kuvan ja nuoli näyttää paikan mistä kala saatu, mutta isoissa järvissä tuo on melkoista hakuammuntaa lähteä etsimään juuri sitä penkan reunaa tai tarkkaa paikkaa josta saattanut esimerkiksi jonkun ison kalan saada. :)

Ehkä vähän sekavasti selitetty mutta tälläinen kehitysidea vain tuli tuossa ajatuksiin kun katselin ennätyksiä.

8
Tuli tuossa hommattua elite-x4, jotta voisi talvella katsella toivottavasti muutakin kuin pelkkää pilkkireikää. :lol: Virtalähde viellä hakusessa, joten kertoisiko porukka millaisia akkuja teillä on käytössä?

-Nipsu

9
Pilkintä / Vs: Vesijärvelle hyviä ahven pilkkejä?
« on: February 11, 2014, 00:11:58  »
Tasapainoista: karismax, pp-lures ja 7cm kuusamo toiminut isolle aapolle, väreinä kirkkaat/luonnonvärit. Lähiaikoina ollut useilla kuoretta vatsat täynnä eli jotain sen tapaista. Pystyistä kupariset/pronssiset ja pienet kultaiset morrit.
Viime viikon perjantaina vajaa 7kg pannukarkeaa tasureilla Laitianlanselältä. :roll:

10
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Lupiin liittyvät kysymykset.
« on: November 08, 2013, 16:37:11  »
Ilmeisesti iskukoukkua tarkoitat? Lasketaan pyydyskalastukseksi siinä missä esimerkiksi verkoilla kalastus, joten jonkunlaiset luvat täytyy olla jollei ole vesistön omistajalta erikseen lupaa saanut. Kalastuskuntien alueella ainakin jonkinlainen lupa tarvitsee olla. Olisikohan ollut täällä päin 4-6kpl koukkuja per lupa jollen väärin muista.

11
Heittokalastus / Vs: Kuinka monta haukea samana päivänä?
« on: October 28, 2013, 12:23:15  »
Kaverin kanssa toissa kesänä eräällä jigireissulla kun ei ahven halunnut jigiin napata, päätimme mennä viskomaan pikkuisia vaappuja lähistöllä olevalle n. 1-5m syvälle lahdelle. 43kpl haukia kävi veneessä 3 tunnin aikana, tosin suurin vain 700g :D Joku "isompi" mörkökin oli vähän aikaa kiinni, mutta UL-vehkeillä ilman perukkeita oli pakko antaa hieman siimaa ettei vapa katkea, ja irtosi onneksi. Oisiko noin 50/50 jakautuneet hauet eli n. 20kpl oma ennätys yhdellä vavalla.

12
Itä-Suomi / Kuolimo
« on: October 08, 2013, 15:47:17  »
Kyseiselle järvelle en omaa threadia löytänyt, joten päätin avata uuden.

Kuolimohan ulottuu niin Ristiinan, Suomenniemen kuin Savitaipaleen kuntiin asti.

Tarkoitus olisi mennä käymään mökillä joko ensi tai sitä seuraavana viikonloppuna. Mökki sijaitsee Suomenniemellä ja kalastus paikkana toimii Kirvesselkä. Kohde kalat taas ovat tällä reissulla siika,ahven,muikku (ja särki purkkikalaksi).
Onko jollakin tietoa vedenlämpötilasta ja kuulo/pyyntikokemusta lähiaikoina, eli missä syvyydessä kalat liikkuvat?
Ajankohtana tämä reissu taitaa olla hieman liian aikasin jos mietitään kalojen kutua, mutta eiköhän siiat ja muikut pikku hiljaa aja kerääntyä kutupaikkojen lähistöille? Viime kesä oli erittäin heikkoa muikun kalastuksen suhteen, 3-4kpl 13-15mm verkoilla alle 50kpl/reissu, edellisenä kesänä sama tuotti melkeimpä joka kerta 200-500kpl.  :roll: Eli jos jollakin jotain tietoa kirvesselän muikun koosta ja sen liikkumisesta, sekä siioista niin kaikki tieto on tervetullutta.  :-D

13
Sekalaista juttua / Vs: Haluatko "tittelin?" Koita onneasi!
« on: October 07, 2013, 01:58:47  »
Jos saisi uuden tittelin pyytää kun edellinen ei ole enään ajankohtainen? :-D

14
Pyydyskalastus / Ankeriasta rysällä?
« on: September 21, 2013, 15:43:02  »
Elikkäs en löytänyt vastaavaa aihetta foorumeilta nopealla silmäilyllä.

Tarkotus olisi talvella parit 7,5m luokkirysät viritellä, ja muutama katiska samalla laittaa pyyntiin.
Ankeriasta täällä päin on kuulemman runsaasti ja paikkakin noin melkein tiedossa. Elikkäs mitä tulisi ottaa huomioon, kivikko vai karin vierusta? Entäpä syvyys onko noin 2-3m opimaalinen syvyys? toisen ajattelin viritella pienen montun viereen, laskee noin 3m->5m.

Jos jollakin jonkunlaista kokemusta ankeriaan pyydyspyynnistä niin vinkit ja neuvot tervetulleita, ettei ihan ahvenen ja lahnan pyyntiin mene vaan olisi edes teoreettinen mahdollisuus ankeriaan saantiin :-D

15
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: September 18, 2013, 21:03:50  »
Pilkki-Penaa saa taas kerran päivässä bannailla. Joku oli ilmeisesti poistanut hänen bannejaan kun banned addresses kohtaa kattelin, eilen oli 5 tänään enään 2.

16
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: September 15, 2013, 22:28:46  »
Pilkki-Pena [Pilikki mulukut] pikku jäähylle.
Jos salasanan takana pelaa, voi varmaan pelata ei-julkisilla tuolla joukkuenimellä.
Laitetaan uudelleen banniin. Poistin bannin mutta ei olla opittu tai ei käydä sivustoja kattomassa.
Salasanalla samoilla tunnuksilla. Pietään vähän pitempään, jos tulis järkeä päähän.
siellä noi nyt tällä hetkelläkin pelaa   :x

hankalaa kun muuttavat kokoajan ip:tä. no taas laajennettuna bannissa..


Jep sama kaveri taas bannattu..

17
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Maantiesillalta kalastus.
« on: August 13, 2013, 22:45:13  »
Eiköhän tuo ole ihan sallittua. Ainakin Lahden suunnalla itse toisinaan jigailen siltojen alla, ja näkee muitakin kalastajia lähes joka kerta. Varsinkin jos salmi paikoissa silta niin pieni virtaus houkutelee kaloja, tarinat kertovat jopa arvokalojen mahdollisuudesta. :roll:

18
Itä-Suomi / Vs: Mikkelin Valkeajärvi
« on: May 14, 2013, 20:50:32  »
Lauantaina pitäisi mennä kokeilemaan tuonne. Saako kesäisin tahnalla kalastaa? Ja minkä hintaisia luvat tuolla ja kalakiintiöt?

19
Mistähän johtuu että alkoi tänään herjaamaan palomuurista/reijittimestä kun koitin julkiselle avata? 2 päivää sitten viimeksi toimi ihan normaalisti ja ciscon hallintapaneelista kävin katsomassa ja kaikki asetukset olivat entisellään? En vielä resetoinut modeemia ja koittanut jos auttaisi.. Onko muut törmänneet vastaavaan?

20
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: May 04, 2013, 19:39:43  »
Fisulandia pikku tauolle. Jatkui tuo jeesuksen ja pelastuksen ilosanoman jako.

21
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2013
« on: April 26, 2013, 15:39:03  »
Pakko sanoa että vähän ketuttaa kun kaikesta pitää tehdä kaupallista.. Pakko se kait mm-paketti ostaa että näkee pelit ja mertaranta selostamassa.

veikataan vielä lopputulos:

1. Kanada
2. Ruotsi
3. Suomi

22
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: April 17, 2013, 17:24:50  »
vegez [KyrpäJYRÄ] bannattu. Ei päästänyt pelaajia peliin ja ei suostunut tiimitagiaan vaihtamaan.

23
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Telkänlampi
« on: April 14, 2013, 00:07:42  »
Tuli uus ME-ahven telkälle, 447g oli painoa. Näköjään se mikko lisäilly sinnekkin isompata :)

24
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Kuopionlahti
« on: March 26, 2013, 22:22:15  »
Tuli se eka hopeakylkinen arvokala äskön. Kauanhan tuota yritetty, painoa 1868g räsä ja pelit :wink:

25
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalabongaus "elämänpinnat"
« on: March 18, 2013, 01:10:41  »
1. Ahven
2. Hauki
3. Kuha
4. Kiiski
5. Kirjolohi
6. Muikku
7. Salakka
8. Made
9. Kuore
10. Härkäsimppu
11. Suutari
12. Ruutana
13. Järvilohi
14. Järvitaimen
15. Saimaan-nieriä
16. Sorva
17. Lahna
18. Sulkava
19. Säyne
20. Siika
21. Ankerias

26
Etelä-Suomi / Vs: Vesijärvi, Lahti
« on: February 03, 2013, 16:17:37  »
tuli tänään käytyä Paimelan perukoilla, kovin heikkoa oli syönti ja 6 tunnin istuskelun tuloksena tasuriin vain 8 kpl 100-300g appuraa. Lisäksi huomasin että melko matalassa kalat liikkuivat 2-3m vettä alla mistä nuokin tulivat ja syvemmältä 5-8m ei tärpin tärppiä..

27
Jos jollain tavoin viittaat christa viime yön ja illan tapahtumiin niin niistä löytyy moderaattorilta tarkka chatlogi hän tuli sitä itse tallentamaan. Ainut syy miksi kyseisten häiriköiden ip:t tutkitaan kun heillä ikuinen kielto kalassa.nettiin ja virallisiin peleihin.Kyseiset henkilöt oli jostain saaneet minun ja Valkoisen valheen tiedot osoitteita myöden ja käyttäytyivät  jopa uhkaavasti vavaa kohtaan.

Ja itse liityn asiaan siten otta olin kyseisen hostin isäntä. Me ei olla teidän pelaajia syyllistetty mihinkään häiriköintiin eilen. Häiriköiden IP:t tarkastettiin ja tämänkö perusteella heti te olette silmätikkuna? Asian on kuitenkin niin että tämän keskiviikon pelin asioita tulivat kommentoimaan erilaisilla meihin liittyvillä nimimerkeillä ja uhkailemaan hostilla pelaavia pelaajia niin meidän pelaajia kuin ulkopuolisia. Moderaattorien pyynnöstä lähetin IP:t heille ja he seurailivat tilannetta hostillani jonkun aikaa. Jos haluat lisätietoa niin laita yv:tä.

Alkaa mennä taas tämä touhu vähän yli! Pyydän niin teitä kuin meijänkin pelaajia kommentoimasta enään tätä asiaa tänne ja antaa liiganeuvoston ratkaista.

Menee nyt jo OT, mutta kyseinen henkilö taidan olla minä. Minulta itseltä pyydettiin IP:t ja sanoin että katsovat keitä ovat ja kun tähän asiaan liittyviä kommentteja ja uhkauksia kirjoittelivat. Sen verran tiedetään että te olette ainaki noiden kyseisten häiriköiden kanssa reenailleet ja tästä löytyy taas chatlogit sinun itse sanomana ja sitä kautta moderaattorit tarkastivat liittyykö teihin. Yhtälailla voit heitä syyttää että te joudutte silmätikuksi tässä asiassa ja pyytää lopettamaan.

Crista nyt oikeesti koita rauhottua :D

28
Lähinnä se pieni-särkinen kpl kisa ja jonten kairailut ja kick pyyntöön kieltävä vastaus tässä jäi hampaankoloon. Tutkikaa se menikö kaikki ohjekirjan mukaan. Tuntuu että keskustelu pyörii nyt vain lahnalammen ympärillä sen takia kun meth-man laittoi siitä yhden screenin vähän kuin esimerkkinä minkäläistä touhu oli mutta vaan niin lähelle kuin päästii. Tällä tuskin on lopputulokseen vaikuttavaa merkitystä, mutta mielestäni säännöissä on tässä kohtaa porsaanreikä mikä mahdollistaa tahallisen häirinnän kunhan vain istut 1min per reikä ja kun siihen laitetaan kolmas ukko niin periaatteessa mahdollisuus kairata puolen minuutin välein reikiä?

29
Selityksiä löytyy..
Ja kiteytetään nyt kaikille tämä, ei se tappio tuossa pelissä niin maailmaa kaatava asia ollut kuin annat ymmärtää tai oletat.
Lähinnä tuodaan tässä ilmi mitä meidän mielestä eilen tapahtui. Ja näiden perusteellahan voidaan tuoda asioita ilmi ja tehdä sääntö muutoksia? Ja kerta jos THP:n suunnalta tulee samanlaista kommenttia teitä vastaan pelatuista peleistä niin kaipa me kummatkin joukkueet ollaan väärässä..
Faktahan taitaa olla se että me pelataan ensivuonna divarissa ja that's it! Ei vaan kaikkea voi laittaa sääntöjen ja häviäjän piikkiin.

Ja edelleenkin virtuaalipeli kyseessä, joten crista ei lähdetä henkilökohtausuuksiin. Sunnuntaina voitatte niin hyvin mielin liigaan!
Lähinnä vaan tässä tuo eilinen haluttiin ottaa esille, ei se tarkoita sitä että tahallaan yritetään vaan venkoilla niinkuin annat olettaa..

30
Se nyt on yks hailee mitä tähä enää sanoo mut laitetaa vaikka vettä myllyyn. Jormiksen lokituksesta ei ole meillä tietoa, jos oli niin pahoittelut. Mutta mitä tohon teitin pelaamiseen tulee ni olihan se nyt ihan selvää häirintää jo, aina ne samat pelaajat siellä kyljessä pörräs ketkä tuloksissakin viimisiä. Ja Lapen kirjottelustakin näkee jo että samanlaista ollut heitä vastaan! Säännöt ja kalapaikat voidaan vaikka tunkea sinne jordaaniaan, jos sillä voidaan kuitata häiriköinti..
Te syytätte perttua ja jonttea lokkimisista, pertun pelaamista en ole nähnyt (punnalta ei oikein näe lahnalammen perukoille), mutta sen tiedän että on istunut yli 1min (ne jotka näki pertun peliä) ja perttu pilkkii lahnoilla aina siellä perällä, kai se nyt omaa paikkaansa saa pelata??
pieni särkisillä jontte kairasi maahan ja teki uuden reijän.

eli toisinsanoen kun teitä vastaan pelataan, niin meidän pelaajat ei saa olla lähelläkään teidän pelaajia (tämä pätee tästälähin sit myös toisinpäin) tai ainakaan jäädä loppukastiin ja epäonnistua mapissa (pitää petrata ja viedä mapit 120-0, häpi?), itse te ette ilmeisesti koskaan epäonnistu missään mapissa?

tilanne 22-18 teille eli ihan voitettavissa, pieni-särkisellä teidän pelaaja kairaa 4 kertaa meidän pelaajan viereen ja kun vaihtaa paikkaa niin teijän pelaaja tulee viereen uudestaan? Jos tuo ei ole häirintää niin mikä sitten? Lähinnä itse siitä kappale kisasta käärmeissään, pyydettiin poistamaan kyseinen pelaaja. 10 kertaako sitä toista täytyy seurata ennenkö häiritsee??

Ja pertun kommentti vastustajan ulos pelaamisesta ja omin silmin nähtynä kyllä omasta mielestä on juurikin häirinnän tarkoitus?

Pages: [1] 2


center>