Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mazaman

Pages: [1]
1
Länsi-Suomi / Vs: Kyrönjoki??
« on: June 06, 2012, 22:08:30  »
Mielenkiintoa löytyis, mutta ei mitään hajua missä koski alueet, ja mistä kohtaa kalat istutetaan. Onko istutusrauhoitusta ?

Istutusrauhoitusta ei ole, mutta yleensä menee päivä/pari ennenkö alkaa vavat taipumaan.

Kalat istutetaan kolmesta kohdasta suunnilleen tasamäärissä, eli perttilänkosken yläpuolelle vanhan meijerin tuntumasta (ylin koski kalastusalueellamme). Perttilän koskelle kulku joen pohjoisrannalta (tällä koskella laavu).

Seuraava istutus isonkyrön keskustan kosken yläpuolelle (Reinilänkoski) koski sijaitsee keskustan kupeessa ja löytää varmasti jos keskustan löytää (kosken yli menee betonisilta).

Kolmas istutuspaikka on Hevonkoski (laavu myös täällä), josta kalat leviävät Ritaalankoskelle saakka (kalastusalueemme alin koski ja laavu täälläkin). Kulku Hevonkoskelle vaasastapäin tullessa ensimmäinen liittymä isoonkyröön ja koski sijaitsee n.500m liittymästä heti peltojen takana. Ritaalankoski luonnollisesti vaasastapäin tullessa ennemmin (opaste Ritaala) ja kosken yli kulkee silta ja koski sijaitsee päätiestä n.100m päässä kulku koskelle sillalta.

Kalat pyritään jakamaan kalastuspaineen mukaan, mutta koko kalastusalueen kattavasti, joten jokaisella kahdeksalla alueemme koskista on mahdollisuus kirjoloheen ja jos onni suo niin myös taimeneen.

Tiiä sitten selvensikö toi sepostus mitään, mutta kyselkää rohkeasti vaan lisää, niin yritetään MV:n kanssa vastailla parhaamme mukaan.  :-D

2
Länsi-Suomi / Vs: Kyrönjoki??
« on: June 06, 2012, 15:03:02  »
Isonkyrön kalastusseura ry tiedottaa.

Huomenna iltapäivällä istutetaan isoonkyröön kauden ensimmäiset kirjolohet.

Vesitilanne joessa aika hyvä tällähetkellä.

Ei muuta kun kaikki sankoin joukoin lupia lunastamaan ja joelle kirrejahtiin!

Pages: [1]


center>