Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - huju

Pages: [1]
1
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: sm ja mm kisat 2021
« on: March 28, 2021, 17:49:36  »
Mielenkiintoinen on hyvä sana valinta tähän tilanteeseen. Mulla on hiukan vaikeuksia ton pelikaistan kanssa ja eritoten discordin kanssa! En todella ole mikään ässä koneiden käyttäjä siksi nämä uudet ohjelmat yms ärsyttävät suunnatomasti. Ei vaan riitä mielenkiinto eikä etenkään hermot noiden kanssa pelleilyyn. Ymmärän siis hyvin ihmisiä jotka jättää kisat väliin ihan vaan ylimääräisen säätämisen ja uuden opettelun takia.

Jos ei siitä tonzasta nyt pariin päivään kuulu niin koitan tota sun ehdottamaa discordin kautta yhteyden ottoa (mitähän siitäkin tulee, huoh)
Toivon mukaan tämä ja muutkin mun postit voi vetää sen "asiallinen" viivan alle. Tarkoitus ei ole missään nimessä v*ittuilla. Ylimääräinen säätäminen yms ottaa pattiin...

2
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: sm ja mm kisat 2021
« on: March 28, 2021, 16:42:29  »
Ei toi pelikaista vaikuta edes toimivan. Olen neljä ilmottautumista kisoihin laittanut. Enssimäisen kymmenen päivää sitten (18.3) ja tänään uusimman. Nimeä ei vaan ilmesty listalle. Kuitenkin lähes päivittäin listaa on päivitetty. Ei jaksais enää kovin montaa yksityisviestiä pistää ja arvailla meneekö perille vai onko syynä joku muu käsittämätön juttu. Luotto kyseiseen asiaan aika alhaalla, mutta ehkä tän postin jälkeen alkaa yllätäen tapahtua? :)

3
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: sm ja mm kisat 2021
« on: March 18, 2021, 02:18:41  »
Asia selkeytyi hiukan minulle. En kuole siihen pelikaistan käyttöön, mutta siis sen mun ekan postin idea oli jos vois myös täältä kalanetistä ilmottautua. Osa pelaajista jättää kisat väliin ihan vain sen takia kun eivät pidä pelikaistasta tai sitten eivät jaksa rekrytä sinne tms. Oma mokahan se tietty on jos on laiska ja/tai kranttu, mutta olishan se kiva saada väkeä mahdolisimman paljon. Siksi nostin asian esiin ja olin myös hiukan utelias parista asiasta.

Todella hieno homma, että saadaan kisat vielä tänä vuonna! Myöhäinen aloitus ajankohtakaan ei haittaa yhtään. Ainakin itellä semi paljon tekemisen puutetta tuon pahuksen virus tilanteen takia. Iso kiitos etukäteen kaikille teille puuhastelijoille.

4
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: sm ja mm kisat 2021O
« on: March 17, 2021, 23:06:13  »
Miksi sitä ilmottautumista ei voi olla täälläkin tai vaikka kokonaan siirtää takas tänne? Aika moni jättää kisan väliin ihan vaan sen pelikaistan takia. Kalanet ei ole rikki?
Kalanetin käyttö kyseisten kisojen järjestämiseen ei ole kielletty? Sinisten pillerienkin mainostus ja muukin mainostus on kadonnut kokonaan tai ainakin tosi hyvin kurissa. Tää on tuttu paikka kaikille, vanhat pelaajatkin löytää helpommin perille ja pelikaistaa inhoavatkin saatais mukaan.

Itse aion osallistua vaikka pelikaista onkin karstaa mielestäni. Sen sijaan pari ukkoa sanoi heti ettei aio osallistu kun kyselin että lähtevätkö kaveriksi. Jättivät viime kaudella väliin samasta syystä. Ymmärettävää..

Tämä kysely siis ihan vaan siksi kun en tajua mitä pahaa kalanet on meille tehnyt ja miten pelikaista on tehnyt niin suuren vaikutuksen osaan pilkki väestä. Tämä ei myöskään ole valitus posti tai kenenkään henkilön arvostelua. Olis vaan kiva saada myös ne pelikaistan käytön totaali kieltäytyjät mukaan peleihin. Ellei sitten se pelikaista ole vain taktiikka karsia osa kovista tekijöistä pois ennen pelien alkua ;D

"uudempi on sukampi, sekavampi mutta tärkeintä on muodikkuus" - Og tard dog

5
Sopimukseni KiKien kanssa meni hiljattain umpeen. Tämä kausi ja koko kikeissä oltu aika päätyi paperi mokaan. Oli aivan liian iloinen ja pirtsakka joten laitetaan sen seuraavaan mutoon.

Monen päivän harkinnan jälkeen olen tullut sihen tulokseen etten jatka pilkkimistä missään tiimissä enää tällä kaudella. Sen verran ottaa aivoon toi kesken jäänyt Venäjän Liiga. Henkilökohtaisiin mittelöihin aion osallistua mikäli sellaiset järjestetään.

Te kaikki jotka koititte minua tiimiinne saada ja joiden kanssa jotain jo alustavasti juteltiin niin jatketaan keskusteluja lähempänä ensi kautta tai jos jostain syystä otan aiemmin yhteyttä. Toivottavasti ymmärätte ratkaisuni. Kiitos ja (Anteeksi)

6

Kuten varmaan arvaatte nyt on sitten käynnissä omaltaosaltani viimeinen kausi liigan johdossa.SM-Liiga on nyt saannut jatkumon ja viestikapula siirtyy eteenpäin.Näin ainakin toivon.Se mihin suuntaan tuleva vetäjä haluaa liigaa viedä on täysin hänen päätöksessään.Omaltaosaltani tulen antamaan tukeni tuleville liigoille oli ne sitten missä muodossa tahansa ja kenties vaikka hujun vetämänä :)

Kuten ekassa postissani sanoin: Kiva jos valtaosa porukasta pystyy kisoista nuttimaan. "Jos ei dikkaa, ei ole pakko osallistua" en pidä tuosta uudesta systeemistä. Se on vain minun mielipiteeni. Varmasti valtaosa on ihan mehuissan tästä systeemistä ja on vain hyvä asia, että jotkut jaksaa puuhastella liigoja irl kiireidensä keskellä. GRT siitä. Olisi kurjaa jos kaikki suomi tiimit joutuisivat koko syksy/talvi kauden ajan pilkkimään omissa pikku porukoissa tai yleisillä hosteila. Arvostan teitä jotka jaksavat yhteistä kivaa järjestää. Minusta ei tuohon olisi. Poikkeuksena se jos eurooppa cupin yms järjestäjät heittäsivät hanskat tiskiin :D Siinä tapauksessa saattaisin harkita osallistuvani jonkunlaisen liigan järjestelyyn. Yksin en siihen pystyisi. Sen myönnän laiskana ihmisenä :( Rakastan kyseistä liigaa sen takia kun siellä keskitytään olennaiseen. Eli pilkkimiseen. Olen noita kotimaan liigoja jokusen pelannut ja havainnut että itse pelit ovat vain noin 50% kokonaisuudesta. Riitely, "jälkipeli" ja muu sikailu ovat sitten se toinen puolikas. Pelaamisen pitäisi olla mukavaa ja ainakin itse poistuin monista peleistä joko nauraen tai huuli pyöreänä. Tällä en tarkoita liigan vetäjiä tai sääntöjä vaan ihan tavallisia rivipelajia. Alotus postini ei pitänyt olla avautumis viesti :o Kuhan kerroin omista haaveistani ja perustelin miksi ei suomi liigat tällä hetkellä nappaa. Lisäksi halusin kuulla muiden näkemyksiä asiasata ja kenties saada uusia ajattelu malleja.

Toivon että porukka pysyy uskollisena tälle pelille, saadan uusia pelaajia ja vanhat starat jaksaa olla aktiivisia.
Kaikkea hyvää! Cheers


7
Ajattelin laittaa tälle kamalle oman kivan pikku topicin. Jos jotain mielessä tai sydämellä nii tänne saa vapaaasti raapustaa aatoksiaan ja kaikkee muuta aiheeseen liittyvää kreisii tarinaa. Pysytään kuintekin asia linjalla :x

Äkkäsin vasta tänään tämän tulevan SM-mittelön topicin. Jännityksellä avasin ja rullasin hirveetä kyytiä säännöt osioon. Salaa toivoin, että oltaisi palattu tähän vanhaan 10vs10 systeemiin jossa 2 tiimi kerrallaan ottaa kisaa kairauksien tiheydestä  :-D Olin myös pyörittänyt mielessä variaatiota tähän 3 tiimin seikkailu systeemiin. Jos olisin nähnyt siellä 5vs5vs5 jää kokoonpanon niin olisin innostunut niin että olisin perustanut oman tiimin! 6vs6vs6 olis mennyt harkintaan ja arvon tiimi kaaverini olisivat joutuneet kuuntelemaan meikäläisen kerjäystä ja kiristystä että tonne on päästävä. Pilvilinnani siivilöitiin aika nopeesti kun huomasin sen edelleen olevan 8vs8vs8 systeemi. Ikävä kyllä en lähde meidän tiimiä tuonne edustamaa.. Olen hyvin kranttu ihminen ja ahdistun väkijoukoissa. Lisäksi minulla on aina täysillä hosteilla sellanen tunne kun pelaisimme suurin kala kisaa jollain uudela systeemillä. Olen pahoillani tästä vuodatukseta ja en itke enempää.

En lue kalanettiä juuri koskaan ja ylesillä en kykene pilkkimään. Näistä syistä minulla on mennyt nuo SM-liigan alotukset/suunnitelut/YMS täysin ohi. Ehkä parempi näin ettei mun haave toteutunut. Kauhee ressi olis tullut. Ensi vuonna uusi yritys ja ehä näihin joskus joku muutos vielä tulee. Sitä odotellessa. Harmikseni viime vuonna myös euroopan liigan toinen turnaus oli muutettu just tälle kyseiselle 8vs8vs8 ratkaisulle. Jätin väliin ja pilkkikausi loppui aika lyhyeen. Tosin pelattiiin Kharonin kanssa iso-söimi noi viisi kertaa loppu talven aikana. Jostain syystä meidän tiimiläiset eivät tykkää tuosta uudesta systeemistä. Mutta olemme vain 1 tiimi. Kiva jos valtaosa porukasta pytyy kisoista nuttimaan. "Jos ei dikkaa, ei ole pakko osallistua" - Katsellaan mihin suuntaan vuodet peliä ja pelaajakuntaa työntävät.

Menee jo vähän ohi aiheesta mutta toivon koko sydämetäni että se eurooppa cup on muutettu takaisin normaaliksi. Otin kyseisen eurooppaa cup muutoksen todela raskaasti . Kaikki vanhan hyvän systeemin fanit: Peukut pystyyn.


nm. Kerran ku häivää 40-0 niin paluuta normaaliin elämään ei tule tapahtumaan  :mrgreen:

8
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: PC versioon päivitys tarjolla
« on: October 07, 2016, 18:20:59  »
Latasin tuon 1.1.5 version ja pelaaminen oli täysin mahdotonta lagaamisen/nykimisen vuoksi. Tietokoneeni on vanha ja suoraan sanottuna paska. Jouduin poistamaan kyseisen version ja lataamaan vanhan verion uudestaan. Ei näillä masseilla uutta konetta osteta :(

Pages: [1]


center>