Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Markku100

Pages: [1]
1
Hostiiko joku Huawei 4g WiFi B818 mokkulalla,itse en pysty kun ei hyväksy 4500 porttia,liittymä on DNA,HS-Works eli DNA:n alihankkia on etänä puolitoista tuntia asiaa yrittänyt korjata olleen yhteydes DNA:lle kysyäkseen onko portit auki ja ovat olleet,asia ei tullut kuntoon ja eivätkä osanneet sanoa mistä johtuu,minulla on tämä kuukausi aikaa asiaa yrittää saada asia toimimaan kun on liittymälle ja mokkulalle 30p palautusoikeus,en tahtoisi vielä luovuttaa kun seurava steppi nostais kk maksuja kun ne tälle paketille oli 14,90e kk.

2
Jos uusi versio tulee kesken liiga kauden niin eikai sitä tarvi ottaa ? eihän sitä uutta mappiakaan saa valita pelattavaksi muuta kun vasta seuraavalla kaudella.näin minä asian olen tulkinnut.

3
4.   Pilkkisetti kevätjäille (TKN)

-Markku

4
Iso peukku Tikru,meillä vanhoilla konkareilla on erittäin iso vastuu pelataanko tätä peliä edes 2-5 vuoden päästä,ei päästetä sitä tilannettä siihen jos suinkin voidaan asialle jotain tehdä.

5
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Propilkki risteily
« on: September 08, 2018, 07:42:56  »
Niin kun otsikko kuuluu tiedustelisin kuinka porukka suhtautuis mahdolliseen laivaristeilylle joka olis kaikille lämpimästi avoin,tiimit pitävät vaihtelevasti omia miitejä ja siksi joskus ajattelin miksei ei myös oikein kaikkien kesken.
Mikolta joskus asiaa kysyin että saako Propilkin nimellä asiaa viedä eteenpäin niin ison peukun sain,tuolla on monenmoista seuraa ja yhteisöä jotka mahtuu samalle laivalle kaatamatta sitä niin miksei myös meidänkin hienosta yhteisöstä saataisi joku porukka,sana on vapaa ja katsotaan ja kehitetään josku tulis jotain.

6
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: SM -kisat 2017-2018
« on: December 02, 2017, 18:19:31  »
Asiasta vähän vierestä,mikä kumma se on että liki kaikki ei pysty hostimaan ? pitäiskö tähän jollain lailla panostaa,omalta osalt niin aina arvoitus kun kone vaihtuu tai liittymä että pystyykö vai ei,on pystynyt ja nyt taas ei,ja tiedän että näitä samas tilantees olevia on paljon,ehkä johonkin toiseen ketjuun tämä kuuluis mutta otti silmään tuo että halukkuutta on mutta ei kykyjä omasta syystä.

7
Mielestäni kyllä aivan riittävillä tiedoilla ilmoitin,jos kerran mokkula toimii toises konees niin tuskin vikaa siinä ? ja kun sitten kerran tällä läppärilläkin hostinut niin tuskin vikaa siinäkään,paitsi se että Vistasta on muuttunut window 7 (jotain sillaista että ei sovi ristiin ehkä,mutta miksi ei sovi),taitaa ne vaan olla henkimaailman juttuja kun kavereilla monella niin että ei pysty hostiin,tiedä mikä pakko niitä on rakentaa sillai että valikoidusti pystyy,luulis että on mahdillista ne tehdä niinkin että kaikilla koneilla pystyy kun kerran kaikilla koneilla pääsee muuallekkin nettiin,eikai se nyt niin vaikiaa voi olla toteuttaa.

8
Missähän mahtaa tökkiä kun seuraavanlainen ongelma,mulla 4g mokkula joka on toiminut pöytäkonees siten että hostiminen on onnistunut,nyt tökkäsin sen vanhaan läppärin jolla pystyin hostiin aikoinaan mutta silloin oli taas eri nettiyhteys,eli mokkulalla olen hostinut ja tällä läppärilläkin,mutta kun ne laittoi yhteen niin eipä se sitten enään onnistu,läppäris oli ennen kyllä Vista ja nykyisin se on muutettu win 7,kokeilin niinkin että poistin koko windows palomuurin ja siltikään ei toimi.

9
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: PP-Liiga 2015-2016
« on: September 19, 2015, 09:45:59  »
Tuo on hyvä ehdotus että 3 tiimiä jäälle ja kaikki valitsee omat mapit muotoineen,sitten kun olis niin vielä niin että niitä ei tarvi etukäteen ilmoitella,jää ne reenit sitten vähemmälle kun yhtä mappia vain tarvii reenata,itseäni hirvittää se aika mitä pitää tuhlata reeniin jos mennään vanhojen sääntöjen mukaan,ja kun se niin miljoona kertaa ollan todettu että reenit sujuu loistavasti ja sitten kisas ei toimi mikään,eli yhtä kaikki turhaan joka lätäkköä reenata,mutta vanhalla tyylillä se on vain pakko tehdä jotta ei nyt aivan anna tasoitusta vihulle vaikka takeita ei ole kannattiko monta iltaa taas nyppiä.

10
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: PP-Liiga 2015-2016
« on: August 28, 2015, 18:21:34  »
Ei reeniis mitään vikaa ole kunhan nyt vaan kerkiää istumaan konen ääres 7/24,paljonko niistä reeniistä on oikeesti hyötyä ? muuttujia on tasan yhtä paljon kun oikeaskin pilkkikisas kun aamulla heräät ja siirryt pahimillaan muutaman sata km kisapaikalle siksi pidän reenit täysin aikaa vievänä ja jonkinmoinen kokemuskin on kuinka reenit mennyt hyvin ja kisas ei toimi mikään,ja otaksun että tällainen kokemus on aika monella.

11
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: PP-Liiga 2015-2016
« on: August 28, 2015, 17:35:49  »
Täältä iso ääni tuolle F5 systeemille,se olis kaikille iso helpotus,jäis ne reenit pois joka syö sen suurimman osan aikaa liigasta,ja vetäjällekkin helpompaa kun ei tarvi mitään taulukkoa alkaa arpomaan mitä pelataan,vakiopelipäivät klo aikoineen vielä lisäksi jotta jää se jumalaton sählinki pelipäivien sopimisista ja klo aikojen pois,eikai tämä peli nyt aivan kokopäivä työstä ole tarkoitettu.

12
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: PP2-Liiga kausi 2014-2015
« on: February 07, 2015, 12:15:52  »
Pakko vähän purkaa fiiliksiä,mitä luuletta kuinka kauan tällainen tiimi toiminta jatkuu niin sanotusti top 3 alapuolella ?

Oliko vuonna 2010 kun oli 24 joukkuetta,ja seuraavana vuonna enään 12  joukkuettä,helvetinmoinen tiputus,ja kun itse tulin mukaan oli tais olla tuo 12 josta 4 oli divaris.

Nyt kun Tkk päätti lopettaa tein tiedusteluja josku olis kiinnostusta tulla omalla panoksella nostamaan meidän tiimiä ylöspäin,paria vastausta en ole saanut mutta 2 on tullut josta 1 ilmoitti pitävänsä nyt taukoa ja katsovansa mitä syksymällä tapahtuu (en tiedä missä asuu mutta ehkä jossain missä nyt jo on syksy) ja toisella oli kyllä erittäin pätevä syy miksi ei meidän tiimiin liity vaikka olis haluakin.

Ymmärrän tuon että on houkuttavaa liittyä huippu tiimiin mutta sitä en ymmärrä jo valmis kovan tason pelaaja menee jo valmiiseen kovaan tiimin,saataa siinä huilivuorot paukkua meitä se ei tekisi liigan vähän arvottomis joukkueis jotka pyrkii tasoansa nostamaan.

Itse ajattelisin tuon että jos on taitoa ja kovaa osaamista niin menis sellaiseen tiimiin josta ne taidot on todellakin hyödyksi ja nostaa tiimiä ylöspäin,mutta tuo että mennään valmiiseen menestyvään pöytään niin se tarkoitaa armottomasti että tää hieno liiga peli vaan kuolee pikku hiljaa pois,ja ennustan että 5 vuoden päästä tätä ei ole ja silloin ei edes niillä ulkomaan turneita pelaavien tiimeiläkään ole oiken paikkaa mistä ne niitä pelaajia oikein värvää.

13
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: PP2-Liiga kausi 2014-2015
« on: January 18, 2015, 06:27:06  »
Yksi vaihtoehto tuohon että saatais liisää joukkueita mukaan liigaan on,mutta se sitten kyllä vie mennessään kaikkien tiimien identiteetin,mutta niin se tekee silläkin monelle tiimille jos joudutaan heittämään pelikavereita pois tiimistä,useat olleet jo vuosia tiimis,meillä on tiimi paljon muutakin kun liigapelejä varten,läpi vuoden on sosiaalista toimintaa lähinnä fb kautta joka meillä on todellakin aktiivista ja sitten skypettely joka otettiin käyttöön tänä vuonna,tuntuis erittäin pahalta alata potkimaan pois häntäpään kavereita vaan sillä kun eivät ole hyviä pelis mutta erittäin loistavia ja huumorintajuisia tyypejä fb ja skypes,siihen tuskin meidän tiimi lähtee mukaan valitettavasti,mutta niinkuin on kommentoitu niin keskustelua tämä vaatii ja hyvässä hengessä ja uudistustakin varmaan kaivataan mutta millaista ? tuo mun alus mainitsema 1 vaihtoehto on jota nyt ei todellakaan tarvi mennä ottamaan todesta on seuraavanlainen,nykyinen käytäntö on lähes kaikille tiimeille että ketään uutta tuntematonta ei juuri oteta tiimiin tai jos niin kovien näyttöjen kautta,mitäs jos laitetaan kaikille avoimeksi osallistua liigaan pelaajana siis lähinnä tarkoitan niitä ehkä satoja jotka ovat päivät pitkät tuolla yleisellä servulla pelaamassa mutta jotka ei kuulu mihinkään tiimiin ja tiettyyn päivämäärään mennessä pitää ilmoitautua ja sen jälkeen kun on päivämäärä mennyt umpeen siitä hatusta vedetään 14 pelaajan tiimejä,ei olisi ennakkosuosikkeja ja pakka täysin sekaisin,tämä oli nyt sitten vain 1 vaihtoehto ei pidä ottaa vakavasti kun tällä tyylillä lakkaa nykyiset tiimit olemasta.

Pages: [1]


center>