Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - aku ankka

Pages: [1] 2
1
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: sm ja mm kisat 2021
« on: March 28, 2021, 17:34:19  »
nii no mitä sit tänne ylipäätään mitään ilmottelette kun tätä ette käytä tai täältä ketään huoli mukaan? eikös nämä kuuluisi sinne pelikaistalle?
Ihan käytännön syistä otetaan ilmoittautumisia vastaan vain pelikaistan ja discordin kautta. Jokaisella ilmoittautuneella tulisi olla toimiva käyttäjä pelikaistalle, koska se toimii kisojen pääfoorumina. Eli sinne tulee kaikki tiedot kisoista, myös hostien ilmoitukset. Se lisäisi hostien sekä järjestäjien hommaa aivan liian paljon jos joutuu laittamaan erikseen usealle eri foorumille hostien ilmoittautumiset, tulokset yms.


Ei toi pelikaista vaikuta edes toimivan. Olen neljä ilmottautumista kisoihin laittanut. Enssimäisen kymmenen päivää sitten (18.3) ja tänään uusimman. Nimeä ei vaan ilmesty listalle. Kuitenkin lähes päivittäin listaa on päivitetty. Ei jaksais enää kovin montaa yksityisviestiä pistää ja arvailla meneekö perille vai onko syynä joku muu käsittämätön juttu. Luotto kyseiseen asiaan aika alhaalla, mutta ehkä tän postin jälkeen alkaa yllätäen tapahtua? :)
Mielenkiintoista, kenelläkään muulla ei ole vielä ilmennyt samaa ongelmaa ettei yksityisviestit menisi pelikaistalla läpi.. Jos nyt pelikaistan kautta et saa ilmoittautumista läpi niin esim. tonzan profiilista täältä kalassanetistä löytyy discordi minne voi myös laittaa ilmoittautumisen.


Ja vielä muistutuksena että palautetta saa kyllä antaa kisoista mutta toivoisin sen pysyvän asiallisena.

-aku

2
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: sm ja mm kisat 2021O
« on: March 17, 2021, 14:16:46  »
Moi!

SM-kisoille saatiin myös tänä vuonna järjestäjät ja ilmottautuminen on jo käynnissä.

Kisat järjestetään viime vuoden tapaan pelikaistan foorumilla eli myös ilmottautuminen tapahtuu siellä. Kalassa.netissä tulleita ilmottautumisia EI oteta vastaan ihan siitä syystä ettei ole varmuutta foorumin toimivuudesta.

Sääntöihin on tullut joitakin muutoksia, joten käykäähän lukemassa ne ennen kun ilmottaudutte!

Säännöt: https://keskustelu.pelikaista.fi/threads/sm-kisat-2021.1487/
Ilmottautuminen: https://keskustelu.pelikaista.fi/threads/sm-kisat-2021-ilmoittautuminen.1488/

Hostit käyttävät myös tänä vuonna json laskuria. Ei tarvitse pelätä hostaamista sen takia ettei osaa käyttää laskuria, sen käyttö kyllä neuvotaan tarvittaessa.

Tervetuloa mukaan!

3
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: March 09, 2020, 10:59:20  »
Infoan nyt tän iltaisesta turneesta nopeasti tännekkin että saahaan varmasti porukkaa. Täältä lisätietoa: https://keskustelu.pelikaista.fi/threads/th-turneet.1271/page-2

4
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: November 08, 2019, 16:25:35  »
Olis perjantaille turneeta klo 21.15. Käykääs kattoo lisätietoja http://keskustelu.pelikaista.fi/threads/th-turneet.1271/

5
Verkkopelaaminen ja turnaukset / SM-Liiga 2019-20 pelien IP-osoitteet
« on: October 12, 2019, 15:12:34  »
Tähän ketjuun hostaava joukkue laittaa pelin IP-osoitteen. Vanhat ilmoitukset voi poistaa sitä mukaan kun pelit on ohi.
6
Verkkopelaaminen ja turnaukset / SM-Liigan playlogit 2019-20
« on: October 12, 2019, 15:08:03  »
Kotijoukkue laittaa tähän ketjuun SM-Liigassa pelattujen pelien playlogit. (Pelatut vesistöt ja suurimmat kalat)

Tästä ketjusta ei poisteta mitään!

Liigan järjestäjät siistivät ketjua sitä mukaan kun tulokset saadaan laskettua. Tulokset tulevat näkyviin viralliseen Sm-Liigan viestiketjuun http://kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=36972.0

7
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: September 22, 2019, 11:25:26  »

8
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: September 07, 2019, 11:03:38  »
Ois taas turnausta lauantai illaks: http://keskustelu.pelikaista.fi/threads/th-turneet.1271/

9
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: August 31, 2019, 12:30:37  »
Tänään la turneeta. Käykääs kattomassa lisätietoja http://keskustelu.pelikaista.fi/threads/th-turneet.1271/#post-10000

10
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: August 25, 2019, 12:47:01  »
Mooi!

Nyt olis hieman ilmotusasiaa. Pyrin pitämään noin kerran viikkoon turneita tuonne sm-liigakauden alkuun asti. Kun tämä kalassanetti on nyt tässä kunnossa nii aattelin että laitan turneeilmot ainoastaan tuonne pelikaistan puolelle että sinnekkin saatas porukkaa enemmän (Voi olla että laitan esimerkiksi alkuun tänne kalassanettiin ilmotuksen et turneeta ja loput tiedot pelikaistalla että mahollisimman moni löytäs turneeseen mukaan). Tänään olis siis klo 19.30 turneeta tulossa joten käykää kattomassa pelikastalta lisätietoja! Täältä löytää oikean sivun: http://keskustelu.pelikaista.fi/threads/th-turneet.1271/

11
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Team Hurrikaani
« on: August 05, 2019, 00:17:06  »
Tosissaan nyt tuli taas vähän päiviteltyä tätäkin tiimisivua. Mutta asiaan.. Kahden vuoden ikävä ja odotus oli pitkä mutta viimeset 916km kuin päiväunet.. Unet kohti sts:n paluuta.. Matkalla kohti tätä unelmaa oli mukana suurella TH sydämmellä:
- Jägermeister
- Tiikeri2
- Korpelannapakymppi10
- Pauli.J.E
- Hyyhmä
- Pesukarhu-
- aku ankka
Erityiskiitos mukana olleille! Ja nyt mulla onkin ilo ja kunnia toivottaa $T$ aka dollarimiäs takas tiimin vahvuuteen! 8-)

Tervetuloa takasin $T$!❤

12
Kesä on vielä pahasti kesken ja suurin osa ihmisistä pelistä vielä tauolla, mutta päähäni tuli (jälleen) ajatus siitä, miten hienoa olisi saada tähän asiaan vihdoinkin sopiva ratkaisu. Tarkoitan tällä lähinnä valintasysteemin ja kisaformaatin muokkaamista yksinkertaisilla ja pienillä viilauksilla. Joka vuosi ketjuun tulee tavaraa, mutta ne ratkaisut jäävät aina jostain syystä puuttumaan. Uskoisin, että monia koko aiheen rallittaminen jo kyllästyttää. Poimin ketjusta eri ihmisten ehdotuksia ja mielipiteitä ja lisäsin mukaan myös hieman omianikin, ja tälläiset muokkaukset  olisivat minusta aivan huikeat koko sceneä ajatellen:

Valintasysteemi:


- PYSYVÄ Sääntö MM-joukkueen kasaamisen ajoituksesta eli täytyy kasata viimeistään 6 päivää henkilökohtaisten  SM-kisojen loppumisesta, mutta aikaisintaan SM-kisojen toiseksi viimeisen kierroksen jälkeisenä päivänä. Sääntö olisi pysyvä ja kirjattuna SM-liigan säännöissä ja siitä ei enää tarvitsisi keskustella koskaan.

-Joukkueen valitsee edelleen liigan voittaneen joukkueen kapteeni tai kapteenin valitsema henkilö kys. joukkueesta. Tämä anrin mainitsema "porkkana" antaa myös enemmän motivaatiota sm liigaa kohden.

-Pisteytys kisoissa 10-9-8 muotoon, mikä tukisi joukkueen suorittamista 100% keskiarvolla, eikä antaisi liian suurta etua yksittäisille onnistumisille. MM-kisoissa tulisi olla kuitenkin myös se eniten tasaisuutta vaativaa suorittamista.

-Joukkueiden tai pelaajien ollessa tasoissa yhteispisteissä suurin paino ratkaisee voittajan/paremman joukkueen, eikä pelkästään yksittäinen isompi kala. Näin pelaajan tai joukkueen kaikki pyytämät kalat saavat tasapisteissä merkityksen.

-Suurin kala muodot kokonaan pois ja tilalle enemmän kpl, ahven, särki ja madekisoja vähentämään tuurin merkitystä. Vaikka taitoa tarvitaankin jokaisessa kisamuodossa, niin suurin kalakisat voivat antaa tietyissä tilanteissa liikaa tuurille sijaa.

Nälle ehotuksille annan ehdottomasti kannatukseni. Esimerkiksi tuolle pisteytyksen muuttamisen kannalla on ollut aika yksimielisiä mielipiteitä. Joten eikö olisi jo aika tehdä jonkinlaista päätöstä?

Tonzalla on myös hyviä ehdotuksia tuosta valintasysteemistä. Ja mitä nyt olen keskusteluja lukenut niin nykyinen systeemi että sm-liigan voittajajoukkue valitsee on ollut monen mielestä hyvä. Muutos olisi tiettävästi saatava siihen valitaanko joukkue vuotta ennen vai ei. Se päätös olisi jo askel eteenpäin tässä keskustelussa.

 Ja tuo että olisi yksi selvä päivä mihin mennessä joukkue tulisi olla valittuna taas helpottaisi mm-joukkueen valitsijoita huomattavasti.

Kun taas tuo joukkueiden ollessa tasapisteissä kokonaispaino ratkaisee suurimman kalan sijaan voittajan lisäisi sitä kokonaisuuden tärkeyttä tuurikalan sijaan. Se olisi aika pieni muutos mutta ihan kannattava.

Loppuun heitän vielä kannanoton siitä, kannataisiko joukkue kasata jo vuotta ennen harkkaamista etc. varten. Olettaen, että hyvin moni MM-pelaaja pelaa kaudessa jo viikkoon sen 3 peliä+reenejä päälle niin siinä on jo aika paljon ohjelmaa. Lisäksi pitäisi elää muutakin elämää. Mielestäni vakituiset mm-sparrit tai treenit lisäisivät vain liikaa kuormitusta. MM-sparria saa kaudella ihan tarpeeksi, varsinkin he jotka pelaavat myös eurooppaliigaa yms. Lähes joka pelissä vastaan asettuu maailman kärkeä, niin jos heitä vastaan pystyy about 3 kuukautta (+Nations cup) suorittamaan tehokkaasti, niin pystyy suorittamaan missä tahansa. Ei siinä erillisiä sparreja tarvita, vaikka en tietenkään tyrmää ajatuksia täysin. Reenaaminen kannattaa aina ja se ajatus kannattaa tässä ikään kuin "leijuvana" säilyttää.

Yleensä MM-joukkueessa on ollut max. kolmen eri joukkueen edustajia jäällä ja heistäkin yleensä jokainen on toisensa tiennyt ilman sen isompia kikkakolmosia. Olen kaksissa kisoissa ollut varalla ja menneet pelasin, niin ikinä ei ole ollut ongelmia pelipaikkojen, pilkkien tai minkään muunkaan käytännön asian kanssa. Kaikki on ollut aina hyvässä hengessä mukana, että sitä ei turhaan kannata spekuloida. Menestystä toki ei ole niinkuin monilla muilla mailla, mutta tämän vuotinen ja historian ensimmäinen Nations Cupista tullut kulta Suomelle on askel tismalleen oikeaan suuntaan, kaikilla mittareilla.
Jos taas halutaan korostaa pelaajien tuntemista toisiaan kohden, niin silloin pelaavasta MM-tiimistä kolmen tulisi olla samasta tiimistä ja varamiesten+ sen yhden jäljelle jäävän pelaavan muualta, näjn suurinpiirtein. . Olisiko tämä parempi ratkaisu kuin täysi vapaa oikeus valitsijalla? Jätän kysymyksen avonaiseksi.

Valintasysteemiin lisää  vielä sen, että en toki mahdottomana pitäisi ajatusta siitäkään, että mikäli joukkue menestyy ja pääsee vähintään top 4, se saisi seuraaviin kisoihin vapaat kädet (säilyttää samat pelaajat, vaihtaa pelaajia yms yms.) Muussa tapauksessa joukkue valkattaisiin SM-liigan voittajan kapun  toimesta seuraavalla kaudella uudelleen. Tämä viimeinen kappale tuli nopeasti päähänpistona vain, mutta toivottavasti tälle keskustetulle saataisiin sinettiä jo aikaan. Lopullista sinettiä ja päätöstä ja toivon todella, että SM-liigaa ennen tästä voitaisiin keskustella vaikka liiganeuvostossa ja tehdä sääntöihin mahdollinen sääntö kisajoukkueen valitsemisesta.


EDIT: Tämän säännön kirjaamista pidän tärkeänä, koska joka kevät se kostautuu tavalla tai toisella MM-joukkueen valitsijalle tai pelaajille, kun ei ole mitään pelisääntöä joukkueen valitsemisen ajankohdasta. Siitä saa takuulla kuulla ennen tai jälkeen kisojen. Säännön puuttuminen ei ole valitsijan vika. Tätä epäselvyyttä valitsemisen ajankohdasta ja kiinteästä systeemistä on niin kauan vatvottu tällä foorumilla, että korkea aika olisi jo saada aikaan jotain. En tiedä, montako vuotta tätä ollaan jokainen kevät täällä pyöritelty. Olisi myös huikeaa, jos noita muita listattuja asioita voitaisiin edes harkita mm-kisojen säännöstöön.Näille en suoraan anna kannatustani, sillä uskoisin että valitsijan vapaampi oikeus valita saattaisi lisätä haastetta tietyissä tilanteissa, mutta muuttaisiko sellainen sääntö oikeasti jotain tärkeää? Ei minun mielestäni vaan todennäköisesti mm-joukkue valittaisiin aika samalla tavalla. Eli mielestäni turha sääntö. Sitten tuo joukkueen menestymisen "palkitseminen" sillä, että sama joukkue saisi jatkaa on muuten hyvä idea, mutta sitten se taas veisi sm-liigasta sen kuuluisan "porkkanan". Tulokset toki voisi olla parempia, sillä jo toiminut joukkue saisi vuoden lisää aikaa treenailla keskenään.


Loppujen lopuksi olen sitä mieltä, että valintasysteemiin on tullut jo tarpeeksi ehdotuksia, nyt olisi vaan saatava päätös aikaiseksi (Edelleen se äänestys kahden ehdotuksen välillä vaikka sitten syksymmällä kun porukka aktivoituu pilkin parissa? Eli vuotta ennen vai sovittuun päivään mennessä samalle vuodelle). Ja pisteytykseen on tullut jo hyvä ehdotus ja se on saanut kannatusta. Enää se pitäisi vaan ottaa käyttöön.

13
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: July 11, 2019, 18:16:26  »
Ilmottautumisia tuli niin vähän että joudun valitettavasti perumaan turneen. Kattellaan joku toinen kerta sit lisää turneeta. Ja vaikka seuraavaks sinkkuturneeta niin kaikki halukkaat pääsee mukaan. Hyvää kesänjatkoa kaikille!

14
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: July 10, 2019, 15:20:06  »
Huomiseksi kesäillaksi to 11.7. klo 19 tarjolla pariturneeta. Pelataan 5x 30min mapit voittajan valinnoilla. Ja ekan valkkaa kolmantena ilmottautunut PARI. Pisteytys 14,12,10,9,8... +suurimmasta 1p. Ilmot mulle yksityisviestillä jotain kautta. Mukaan otetaan täysi hosti eli 15 ensimmäistä paria. Tilaa siis pitäsi olla näin kesälle.

Ip: Tulee noin 18.45

Ilmottautuneet parit:
1. aku ankka ja Tarja
2. Sanna=) ja Juku6.1
3. KalaMies ja Jäppinen
4.
5.

15
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: June 23, 2019, 21:54:02  »
Illan tulokset:
1   THE HU   31
2   Kerkko   31
3   aku ankka (A)   30
4   ED (C)   30
5   JUISSI   25
6   Markku   21
7   Kauno   16
8   Tiikeri2(A)   16
9   Nixon   13
10   Pauli.J.E   10

Kiitokset pelaajille ja GRT voittajalle. Tasaset pelit oli :-)

16
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: June 22, 2019, 12:37:02  »
Jussia! Laitetaas huomiselle su 23.6. klo 19 alkaen sinkkuturneeta. Pelataan 5x 30min mapit ja jokainen mappi arvotaan 3x f5 kuitenkin niin että aivan mahdottomissa kisamuodoissa kisamuoto muutetaan kl/normaali muotoon. (Ettei tarvitse pelata esimerkiksi mänty vain kuhaa😁) Pisteytys 10,8,7,6... ja suurimmasta 1p. Tulkaahan mukaan pelailemaan.

Ip: 37.136.78.158 hosti auki

17
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: June 06, 2019, 14:12:02  »
Laitellaas torstai iltaan pientä sinkku turneeta. Alotellaan klo 20 ja pelataan 4x 30min ja 2x 15min mapit. Kaks ensimmäistä mappia on 15min ja alotetaan hostille viidentenä tulleen valinnalla. (/names pelaajan numero siis 4) Siitä eteenpäin toiseksi tulleen valinnalla lohdutukseksi hyvästä yrityksestä :-D Pisteytys 14, 12, 10, 9... jne. ja suurimmasta 1p. Hosti aukeaa 19.45 aikoihin.

Ip: 37.130.186.120

18
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: June 01, 2019, 23:13:56  »
Ja illan turneen tulokset:

1. ED ja Quu-Ukko: 64p
2. V4V4 ja aku ankka: 58p
3. Jari Pekka ja Pauli.J.E: 49p

4. kala-akka ja Kala-ukko: 45p
5. Miisa ja Nixon: 44p
6. Morripoika ja *Memmu*: 27p
7. Juku6.1 ja Sanna=): 24p
8. Eikka ja TUKE NUKEM: 23p
9. LD50-FIN ja Vili: 20p
10. Upcider ja Tiikeri2: 18p
11. Markku ja Taiteilija: 16p
12. Pirkko ja Kokitar: 15p
13. korpelannapakymppi10 ja Jägermeister: 7p

Ja sitten vielä pistepörssin top 6 jotta kenellekkään ei jää epäselväksi kuinka hyvin pelit meni allekirjoittaneen osalta :-D

1. V4V4: 43p
2. ED: 37p
3. Jari Pekka: 36p
4. Miisa: 27p
5. Morripoika: 27p
6. Quu-Ukko: 27p

Kiitokset osallistujille ja GRT ED ja Quu-Ukko! Hyvää kesää porukalle ja katellaan millon kerkee seuraavan kerran järjestää turneeta.

19
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: June 01, 2019, 10:25:58  »
Laitoin vilin ld:n pariksi mutta eiköhän tikrulle löydy pari

20
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Pariturneeta kesän kunniaksi
« on: May 31, 2019, 18:06:13  »
Mikäs sen parempi tapa aloittaa kesäloma kun pilkkimällä :-D Päätin järjestää pariturneen huomiselle kello 20 alkaen ja hosti aukeaa noin varttia ennen. Pisteytys 14,12,10,9... ja suurimmasta 1p. Pelataan 5x 30min mapit ja ensimmäisen valitsee eka mun parin jälkeen ilmottautunut pari. Sen jälkeen voittajan valinnalla. Ja eikun ilmoa tulemaan yv:llä jonkun viestimen kautta. Otetaan niin paljon pareja mukaan kun hostille vaan mahtuu.

Ip: 188.67.56.240 auki on

Parit:
1. aku ankka ja V4V4
2. korpelannapakymppi10 ja Jägermeister
3. LD50-FIN ja Vili
4. Markku ja Taiteilija
5. Jari Pekka ja Pauli.J.E
6. ED ja Quu-ukko
7. kala-akka ja Kala-ukko
8. Juku6.1 ja Sanna=)
9. Pirkko ja Kokitar
10. Eikka ja TUKE NUKEM
11. Miisa ja Nixon
12. Morripoika ja *Memmu*

21
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Team Hurrikaani
« on: May 17, 2019, 07:33:09  »
Nyt olisi vihdoinkin valmistunut tämmönen kooste meidän cupista. Tähän meni vajaa 10 tuntia aikaa mut tuli ensimmäistä kertaa ikinä editoitua ja opettelua se oli. Kuitenkin vielä kerran kiitos sekä tiimille että muillekkin kaudesta 2018-19!

Linkki videoon: https://youtu.be/7bDgW2J06XE

22
Verkkopelaaminen ja turnaukset / TH CUP 2019 Lopputulokset
« on: May 10, 2019, 14:56:35  »
Nyt on tullu se hetki ku julistetaan/juhlistetaan tän vuoden th cupin voittajaa! Mutta ensin haluan sanoa muutaman kiitoksen. Ensinnäkin kiitos tiimille että jaksatte olla näin hyvin mukana ja kiitos myös mukavista ja hauskoista hetkistä teidän kanssa. Mulla on ollu oikeesti todella hauskaa aina pelata teidän kanssa :-) Tällä kaudella otettiin taas suuri askel eteenpäin tiiminä ja iso kiitos siitä kuuluu Katille ja Hyyhmälle, mutta myös muulle tiimille. Kiitos myös Hyyhmälle että jaksat lähes joka päivä laittaa pelit pystyyn oli porukkaa miten paljon tahansa. Ja erityiskiitos vielä Mikolle finaalimappien arpomisesta. Mutta sitten taas cuppiin.. ja sen lopputuloksiin.

VUODEN 2019 TH CUPIN VOITTAJA ON....

1. aku: 47 + 33 =80p
2. Jekku: 37 + 38 =75p
3. Hyyhmä: 26 + 38 =64p

4. Kymppi: 32 + 31 =63p
5. jani: 12 + 17 =29p
6. Tikru: 18 + 5 =23p
7. Tarja: 0 + 21 =21p


"1. Aku.. Sanomatta paras

 2. Jekku alias pitkälampi suurennuslasilla

 3. Hyyhmä ikuinen neitsyt nortin tumppi termarin korkissa "

-korpelannapakymppi10

Kiitos vielä kerran tiimille! Tähän päättyy virallisesti meidän tiimin kausi 2018-19. Toki pelailu jatkuu pitkin kesää niiden osalta ketkä jaksaa :wink:

Hyvää kesää tiimille! :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=tvfAZ4xcZ1E

23
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Team Hurrikaani
« on: May 08, 2019, 09:33:44  »
TH CUP finaali osa 1 tuloksia:
1. aku: 47p
2. jekku: 37p
3. kymppi: 32p
4. hyyhmä: 26p
5. tikru: 18p
6. jani: 12p

Kiitos osallistujille. Toivotaan että edes joku finalisteista parantuisi jo ensi torstaiksi niin saahaan finaali täyteen :-)

24
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: Surviaiset katoaa
« on: May 01, 2019, 17:50:25  »
Viimesimmän päivityksen myötä huomasin saman että survi saattaa hävitä vaikka nostaessa se näkyisi. Aiemmissa päivityksissä se näkyi nostaessa aina jos survi on jälellä. En sen enempää sitten kiinnittänyt huomiota kun aattelin että tämmönen ominaisuus on tullu ja sen kanssa on vaan opeteltava pelaamaan.

25
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: propilkki 1
« on: April 29, 2019, 08:18:29  »
Voin kyllä lähteä testailemaan. Ja nimenomaan testaamaan eli osaamista ei sen enempää ole mitä nyt aiemmalle koneelle sain pp1 perus version toimimaan ilman ääniä. Ja myös revontulipilkin sain joten kuten toimimaan.

26
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Team Hurrikaani
« on: April 23, 2019, 22:44:28  »
Ja viimeisen illan tulokset:
1. aku: 42p
2. Jekku: 33p
3. Hyyhmä: 30p
4. Tikru: 30p
5. jani: 23p
6. Mr 49: 19p
7. Tarja: 18p

JA SITTEN ALKUSARJAN TULOKSET:

1. aku ankka: 211p (40 + 42 + 44 + 43 + 42)
2. Hyyhmä: 172p (33 + 33 + 30 + 38 + 38)
3. Jägermeister: 155p (33 + 24 + 37 + 28 + 33)
4. Mr 49: 101p (22 + 14 + 14 + 32 + 19)
5. jani: 97p (11 + 14 + 22 + 27 + 23)
6. Tarja: 83p (9 + 17 + 14 + 25 + 18)
7. Pauli.J.E: 81p (26 + 15 + 15 + 25)

8. Tiikeri2: 64p (20 + 14 + 30)
9. korpelannapakymppi10: 46p (17 + 29)
10. Kati Skalla: 24p (1 + 23)
11. Katri: 24p (14 + 10)
12. Pesukarhu-: 13p (13)
13. Jari Pekka: 9p (4 + 5)

Porukka pelasi enemmän ja vähemmän turneessa mutta tässä siis alkusarjan lopulliset tulokset (pisteistä on poistettu huonoimman illan pisteet). Punaisella merkityt eli seitsemän parasta selviytyi vuoden 2019 TH CUPin finaaleihin! Onnittelut! Finaalit pelataan jo lauantaina ja sunnuntaina (27.-28.4) ja pelit alkaa kello 20

27
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: April 21, 2019, 14:47:18  »
Kun ollaan vauhtiin päästy nii antaa mennä vaan. Eli sunnuntai illalle pariturneeta. Alotetaan klo 19:00 ja pelataan 5x 30min mapit. Pisteytys 14,12,10,9... ja suurimmasta yks piste. 10 ensimmäistä paria mukaan ja loput täytän omasta tiimistä. Alotetaan kivijoki 313 kl lp 3 ja siitä eteenpäin voittajan puheilla. Hosti aukeaa taas varttia ennen ja ilmot mulle yv:llä tai skypen kautta.

Ip: 37.136.35.172

Ilmottautuneet parit:
1. aku ankka ja V4V4
2. Juku6.1 ja Sanna=)
3. ED ja Anakonda
4. Fiskarna ja Tonza_888
5. *Memmu* ja Morripoika
6. Isotörö ja Jankova
7. TUKE NUKEM ja kala-akka
8. Pirkko ja Markku

Tulokset:
1. *Memmu* ja Morripoika: 83p
2. V4V4 ja aku ankka: 68p
3. Fiskarna ja Tonza_888: 60p

4. ED ja Anakonda: 59p
5. Juku6.1 ja Sanna=): 39p
6. Pirkko ja Markku: 38p
7. Jankova ja Isotörö: 25p
8. Tiikeri2 ja Upcider: 17p
9. kala-akka ja TUKE NUKEM: 15p
10. Jumi ja LD50-FIN: 6p


Ja pistepörssin top 10:
1. Morripoika: 61p
2. ED: 38p
3. Juku6.1: 38p

4. aku ankka: 37p
5. Tonza_888:33p
6. V4V4: 31p
7. Fiskarna: 27p
8. *Memmu*: 22p
9. Anakonda: 21p
10. Markku: 20p

Kiitokset pilkkijöille ja GRT voittajaparille reilusta voitosta! :lol:

28
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: April 20, 2019, 13:05:05  »
Pääsiäistä! Olis iltaan turneeta luvassa koko pilkkikansalle. Alotellaan kello 19:30 ja pelataan 6x 30min mapit. Aloitusmapin valitsee hostin jälkeen ensimmäinen peliin liittyjä ja siitä eteenpäin mapin valitsee viidenneksi sijoittunut. Mappi saa olla mitä muotoa tahansa mutta vähintään kahden mapeista on oltava muuta kuin kl/normaali muotoa. Pisteytys 14,12,10,9... ja suurimmasta yks piste. Hosti auki aikalailla tasan klo 19:15. Huom! Hosti saattaa heittää pienen bonuspisteen ennen mapin alkua :wink:. Esimerkiksi sanon että ensimmäinen kuhan saanut pelaaja saa bonuspisteen. Kun ensimmäinen saa sen kuhan niin ilmoittaa chatissa kuhan ja sen painon ja saa siitä sitten bonuspisteen. (Jos kyseisellä pilkkijällä ei ole ilmoittamaansa kalaa tuloksissa luonnollisesti pisteitä ei heru) Hyvänä ehdotuksena tuli sellainen että jos kalaa ei satu löytymään tuloksista eli on huijannut niin siitä tulee sitten -5 pistettä. Tervetuloa!
Ip: 37.136.35.172

Tulokset:
1. aku ankka: 55p (parhaat sij. 1,2,3)
2. Anakonda: 55p (parhaat sij. 1,2,4)
3. Isotörö: 47p

4. Kala-Ukko: 45p
5. Juku6.1: 41p
6. kala-akka: 38p
7. Sanna=): 30p
8. NEPONEN: 27p
9. Tiikeri2: 26p
10. Jari Pekka: 26p(pelasi 3 mappia)
11. ED: 21p
12. Klapa: 20p
13. Pirkko: 16p
14. Jankova: 14p(pelasi 4 mappia)
15. Eikka: 10p
16. Jaloviinamies: 9p(pelasi 2 mappia)
17. Fiskarna: 6p(pelasi 1 mapin)
18. Laineen Reiska: 4p(pelasi 2 mappia)
19. kerzi: 3p(pelasi 2 mappia)

Kiitokset pilkkijöille kisasta! Laskin tuolla pistelaskurilla eli jospa pisteet olis menny paremmin oikein kun käsin laskiessa :-D

29
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Team Hurrikaani
« on: April 18, 2019, 22:17:26  »
Ja tuloksia tuleepi jälleen:

1. aku: 43p
2. Hyyhmä: 38p
3. Mr 49: 32p
4. Jekku: 28p
5. jani: 27p

Kiitokset erittäin laajasti osallistuneelle tiimille :-D Tiistaina jatkuu viimeisellä alkusarjan kierroksella kello 20:00.

30
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Team Hurrikaani
« on: April 16, 2019, 21:41:05  »
Ja illan tuloksia taasen.

1. aku: 44p
2. Hyyhmä: 38p
3. Tarja: 25p
4. Pauli: 25p
5. Jekku: 23p
6. Kati: 23p
7. Mr 49: 14p

Kiitokset tiimiläisille. Torstaina jatketaan klo 20:00 Tulkaahan vähän runsaammalla joukolla paikalle :wink:

Pages: [1] 2


center>