Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Michael Scofield

Pages: [1]
1
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Rautupuro...
« on: November 28, 2006, 18:06:21  »
Onhan tuolla noita vieheitä jo neuvottu, ja kartasta paikkoja ympyörity  :-) Keskisuvannon yläpäähän vaan pilkkimään.

Tarkotatko tuosta ojansuun läheltä? Mikä vuodenaika ja aamu vai iltapäivä? Näyttää ainaki harjuksen kohalta niin että lumisade heikentää syöntiä, mikä on oikeassa elämässäki totta..Onko siialle mitään vinkki paikkaa tai pilikkiä!? Normaalisti niitä pitäis saada ensimmäisillä jäillä ja viimeisillä kevät jäillä ja luulisin ja tiedänkin että nuo morrit olis parhaimmat vaihtoehdot niille ja lisäksi se mosari.En tiiä sitten miten se tässä pelissä on!

2
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Rautupuro...
« on: November 28, 2006, 16:12:34  »
Muutama puolentunnin kisa on tullu pelattua rautupuroa,mutta yhtään rautua en ole saanu vieläkään..Harjuksia tulee kyllä kiitettävästi joka kisassa ja suurin saamani harri on painanut 714g ja veikkaan että ui sielä jossaki poterossa reilu kilonenki harri,muttei ainakaan vielä ole sattunu kohalle. Viime kisassa ite sain toistakymmentä harria ja muut oli saanu yhteensä 37 rautua. Suurin Hapon Mikon 1247g rautu. Mikä vuodenaika,vuorokaudenaika,pilkki ja syötti pitää olla, että saa nuita hlevetin punavatsaisia kummajaisia joita ei tunnu sitten millään saavan? Pystypilkillä en ole saanu muuten yhtään harria!

3
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Taivallampi
« on: April 12, 2006, 11:38:51  »
Onko minkäänlaasta toristetta siitä kilosesta ahavenesta? En tiennykkään että siinä on niinki suurta ahventa. Mutta kirjolohta ei vissiin kukaan ole vielä saanu...?

4
Järvikohtainen keskustelu / Taivallampi
« on: April 10, 2006, 16:30:48  »
Puolen kilon körmyniskoja tulee varsinkin tasarilla, myös pientä taimenta ja haukia. Onko kukaan saanu kirjolohia tai siikoja ja jos on niin millä, mistä, mikä vuodenaika ja mitä viiiittua? Isoin vesistö  ehkä paras, mutta myös siitä lähtöpaikan vesistöstä tulee kans mukavasti taimenta ahventa ja haukea. Alempia järviä en ole vielä tutkinu, mutta jos joku on niin miltä ne vaikuttaa???

5
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Propilkki II ennätyskalat??
« on: April 05, 2006, 22:49:07  »
Tammukkaa, haukia, abborreja, särkiä ja kiiskiä tuloo taivallammelta ihan mukavasti, mutta missä ne kirjolohet ja siiat sitten uiskentelee??? Joku on varmaan jo niitäki saanu, joten kertokaappa mistä! Sen ymmärtää, että jos oikeassa elämässä löytää jonku salaisen kalapaikan niin ei siitä muille halua kertoa, mutta nythän on kyse virtuaalipilkinnästä, joten vinkkiä saa antaa, jos vain tietoa on!

Pages: [1]


center>