Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Tiikeri2

Pages: [1] 2 3 4
1
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: sm ja mm kisat 2021
« on: March 30, 2021, 10:48:44  »
Kaikki nämä ohjelmat vaikeita monille  meille, jotka ei olla tietotekniikan neroja:)  Itsellä noi ohjelmat toimii, vaikka en osannut alussa kaikkii juttui ja tuntui ärsyttävältä. meillä oli tuollainen ystävällinen nuori mies joka kädestä pitäen neuvoi ja auttoi kaikessa. (aku ankka) . sain kaiken tämän ärsyttävyyden toimimaan. (rakastan aina vanhaaa ja turvallista)
 Eli luulen, että joka teamissa löytyy kaveri joka osaa tai osaisi auttaa. Teami henkeä sekin , että toista autetaan. Toki täällä ja kaistalla olisi fao-sivu jossa neuvoja annettaisiin..näiden apuohjelmien käyttöön. (kaista, discord, skypekin) siellä saisi kuvailla ongelman ja saisi apua. jos ei onnistuisi siltikään..voisi olla henkilö johon voi ottaa yhteyttä..joka sit auttais alusta loppuun. Monen asian tietysti saa onnistumaan rauhallisesti testaamalla. lähes joka ohjelman asennukseen löytyy netistä ohje ja usein youtubesta videokin.
Kyllähän tämä kalassa.net kuitenkin suurimman osan pro.pilkki koti, siksi täällä on hyvä olla toissijaista palvelua ainakin. Kiitos Tonzzalle ja Akulle, että huomioitte myös käyttäjiä täällä.

2
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: PP2 SM-Liiga 2020-21
« on: March 16, 2021, 11:55:20  »
Lämpimät onnittelut kärki kolmikolle. Yrittäkäähän jaksaa tulevinakin kausi olla mukana. Uusille tulokkaille ja muille teameille riittäis haastetta. Terv. Tiikeri2

3
Team Tylsäkaira kaira keräsi pro.pilkin kehityksen tueksi 200e. Team Tylsäkaira haastaa myös muut teamit osallistumaan keräykseen.  Jos jokainen teamilainen laittaa 5 tai 10e siitä kertyy hyvin. Viedään yhdessä pro.pilkin kehitystä eteenpäin.

4
Keskustelua ennätyksistä / Re: Suurin Miekkasärki
« on: February 19, 2021, 14:55:46  »
295g suurin

5
Keskustelua ennätyksistä / Re: Suurin saamasi ahven (pp2)
« on: February 19, 2021, 14:53:24  »
1524g lokkiluodolta nyt enkka

6
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: TH Turneet
« on: February 16, 2021, 19:03:20  »
Ip: 87.93.162.236 (Aukeaa klo 19:15)     Tässä kuitenkin ip vaikken luvannut. 

7
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: TH Turneet
« on: February 16, 2021, 14:53:01  »
Ip tulee vaan pelikaistalle. Tämä vaan turnaus info tännekkin. T. tiikeri

8
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Re: TH Turneet
« on: February 16, 2021, 14:51:25  »
Morjesta! Jos sitä palataan semmoselta pieneltä puolen vuoden tauolta pikku turneella huomiselle tiistaille 16.2 klo 19:30. Mennään sinkkuturneena ja pelataan 4x 30min ja 1x 15min mapit. Eka mappi haapolahti 112 kl ja siitä eteenpäin suurimman kalan saaneen valinnoilla. Pisteytys 10,9,8,7,6,... ja suurimmasta kalasta +1p. Ei ilmottautumisia vaan 30 ensimmäistä mahtuu mukaan. Levittäkää tietoa niin saahaan porukkaa paikalle :)

9
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Nations cup
« on: January 07, 2020, 17:20:10  »
Moni teami ei varmaan porukkaa saa. voisiko olla niin, että halukkaat kapteenit/teamin vetäjät laittais nimensä tänne ja halukkaat saisi lisätä nimensä sen jälkeen. kapteenit/taemin vetäjät saisivat sitten valita pelaajia teamiinsa, jos niitä riittävästi? Tämä vaan ehdotuksena, koska monella olisi kiinnostusta varmaan osallistua.

10
Nyt lähinnä vain mietintöä aloituksen pohjalta. Minusta näyttää pahalta, kun teami yksi kerralla poistuu joukosta. yleisesti syy, että pelaajat ei riitä.
 Porukka vanhenee, elämän tilanteet muuttuu. uusii pelaajia ei tuu.Miksi? Ajattelen, että siksi ettei uusia oteta teameihin jos ei varmoja pisteautomaatteja. Pelaajat loppuu tilanteeseen joudutaan, ainoa tapa täyttää pelaaja vaje, on houkutella valmiit ns. huippupelaajat toisesta teamista. Onko mestaruustaistossa olo ainoa asia joka meille sopii?  Meidän teami otti ns.raakile pelaajii teamiin, että heistä tulisi liigatason pilkkijöitä joskus. Osasta tullut kelpopalaajii.( tiikeristäkin melkein)
Suuri osa heistä lopulta vain nimi listassa, mutta muutama innostunut koska on saanut olla mukana. Olemme teamina pyrkineet kasvattamaan ja kehittämään pelaajia. Ollaan saatu hyvää neuvoa ja apua vanhoilta konkareilta, jotka ovat hetkittäin uhrautuneet kehittämään teamia. Moni vanha mestari joka ei ehdi joka mittelöön voisi harkita aloittelija teameissa pelaamista/opettamista.  Tarkoitan niitä jotka ei jaksa liigaruljanssia tai muuten ei jaksa olla mukana kokoajan. Ei kai mestaruustaistossa olo, ole ainoa merkitsevä asia. Ajattelisin, että kehityspelaaja toimintaa voisi miettiä. Joka teami ottaisi yhden kehityspelaajan ja hänelle olisi annettava vähintään yksi mappi liigassa jollain kierroksella . Sitouduttaisiin kasvattamaan ja neuvomaan häntä yksi kausi. Kehityspelaajat voisi vaikka arpoa, jos niitä löytyisi.
 Kiitoksia tahdon antaa niille jotka ovat työtä tehneet propilkin parissa ja jaksaneet kannustaa aloittelijoita. Esim Heikki niitä uurastajia, joka vuodesta toiseen on jaksanut mukana olla.
 Körmy ja Kuka opetti meille paljon ja loi pohjaa, että tulevaisuudessa liigataistoissa pärjättäisiin. Terveisin tiikeri2. Hurrikaanit etenee vuosikerrallaan kohti mestaruutta. :-D

11
Suurimmalla osalla pilkkijöistä on kivaa ja chatti toimii hyvänä lisukkeena. Kuitenkin useimmin käy niin että jotkut pelaajat pyrkivät hallitsemaan hosteja. joku tulee heittämään asiatonta ja toisia loukkaavaakin tekstiä. jos siitä huomautat alkaa valtava haukkuminen ja sadattelu.  silloin bannia parempi tapa on mute. Mielellään antaa pilkkiä niidenkin joilla ei sosiaalisia taitoja.
yleensä valittajat on niitä, jotka juuri itse pyrkii hallitsemaan hosteja. yksi pilkkijä voi pilata koko pelin kaikilta todennäköisemmin kuin hosti/admin.  kyseisestä tilantteesta en tiedä mitään. Itse olisin sitä mieltä, että olisi hyvä jos saisi kehitettyä ohjelman jossa ns,sana kirja...jos joku heittää joitain tiettyjä sanoja..tulisi mute automaattisesti ilman kenenkään toimenpiteitä mapin loppuun asti. Sanakirja voisi olla sitten kalassa,netissä näkyvissä. Näin tulisi kehittävää tekemistä noille haistattelijoille..kun miettisivät heittojaan sellaiseksi ettei mute tuu. :lol: Jos noista mute tilanteista kysyttäisiin paikalla olevilta vakipilkkijöiltä...lähes kaikki olisi samaa mieltä että mute aiheellinen. mut aina joku valittaa...jos joku antaa bannin..tulee itkua...jos sen sijaan muten taas itkettää.
 Mielestäni jokaisen pitäisi miettiä hetki mitä kirjoittaa...! yleiset käyttäytymisohjeet kyllä löytyy kalassa. netistä. niitä kun noudattaa ei tuu banneja tai muteja.  Jos tulee asiattomasti muteja niin  silloin asiasta voi neuvotella toki. Joskus tilanteen rauhoittamiseksi käytetään chat reg toimintoa , joilloin vain rekisteröidyt pystyy kirjoittamaan chattiin. Myös usein mykistys tulee jos kirjoittaa monta viestiä peräkkäin liian nopeasti.

12
no juu..noita sattuu. Kesä on kiireistä aikaa ja ei sitä kaikkee muista. Kiitos vaapuista etukäteen ..pääsen testaan , jos vaikka jotain saisinkin. Hyvää kesänaikaa Perza.

13
Juuu. Tiedot itsekkin laitoin Perzalle ja vastasi  silloin, et laitetaan vaappuja tuleen. ehkä Perzalla kiireitä eikä siinä mitään. Kunhan tänä kesänä tulisivat, nii pääsis testaileen. vastaus lähinnä sinun viestiisi, josa totesit että kaikki palkinnot saanut , kun valituksia ei ole tullut. Ei tässä mitään baniikkia ole.

14
palkintoa vielä odotellaan, mut eiköhän se Perza paketin joskus postiin laittane. Kunhan kuhavaaput loppukesälä ees  olisi käytössä. :-o

15
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: TH Turneet
« on: May 31, 2019, 21:27:45  »
Mä pelaan Ld50 parina jos käy LD:lle.  Käyn yhden mapin aikana saunassa, mutta muuten mukana. Jos LD ei tarvii paria..niin on jonkun  tarvitsevan parina

16
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Liiga 2019-2020
« on: May 22, 2019, 10:35:06  »
Lähinnä nostelen tärkeää asiaa ylös.
 Kenellä resursseja ja taitoa asiaan, niin teet hienosti  osallistuessasi vastuun kantoon ja suunnittteluun. Tuet  hienon pelin olemassa oloa.  Varmaan hosteja alkaisi löytyä, jos joku uskaltaa ottaa koko ruljansiin vastuulleen. Tukea hänelle löytynee, myös aiempien vuosien uurastajilta.
 Kiitos , jo etukäteen järjestämiseen osallistuville. Kokonaisuuden viemiseen täytyy osallistua monen, niin ei jäisi yhden harteille kokoasia. Se vaatii aikaa ja vaivaa. Myös näkyvyyttä liigalle olisi hyvä saada somessa. Sinne pelituloksii..sarjataulukko ym...laajasti huomattaisiin pelin olevan muutakin kuin yksittäisiä mappeja hosteilla. Näin teameja myös voisi syntyä.  :-)

17
Kiitos.  Meni viestit vaan  sekaisin. Kiitos sponsoreille. pääsen testaamaan, miten kuhaa tarttuu :-)

18
vaaput haluan, en liitsejä.

19
Juku lienee seuraava valitsija. tikrun lähtee mökille niin laitan asian selkeyttämiseksi oman järjestykseni tähän vielä. 1.Kuhavaaput,2. 20e- s-lahjakortti, 3. top vaapun leetsit. Kiitos Kukalle ja kaikille palkinnon asettajille. Hienoa ja vastuullista propilkin toiminnan ylläpitoa.

20
olisi hyvä listata palkinnnot vielä jonoon ..nii tiedettäis mitä ne kokonaisuudessaan on. tuolla ylkäällä ne vähän hajallaan

21
Keskustelua ennätyksistä / Vs: suurin haukesi?
« on: March 05, 2019, 01:37:37  »
tulipa pikku hauki ullavanjärveltä  7.415kg . Laitoin tänne kun oli Ullavan suurin kautta-aikojen

22
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: 1.41 version ongelmat, julkaistu 2019
« on: February 22, 2019, 15:29:57  »
kyse siis vasta julkaistusta  uusimmasta versiosta. Tämä aihe jotta saataisiin uusi versio toimimaan nopeasti kaikilla ja myös vanhemmilla windows versioilla. Ei aiempien versioiden ongelmia tähän

23
Uutiset ja pelin kehitys / PP2 1.41 version ongelmat, julkaistu 2019
« on: February 22, 2019, 12:25:05  »
Laitan tämän siksi, että usein tapahtuvat ongelmat tulisi myös kehittäjien tietoon. Vielä tänään 22.2.19 oli useilla kännykällä pilkkijöillä ongelmia. Edelleenkään ei kairaa reikiä. mikko sanoi ongelman korjatun, mutta edelleen esiintyy useilla.
Jokaista hetkellistä hidastumista ei kannata tänne laittaa, vaan katsoa onko esim liitymässä/yhteydessä ongelmia ja kysellä muilta pilkkijöiltä. Vanhemmilla Windows pohjilla ei toimi vielä ja itse en versiota vielä ole saanut eli muiden pilkkijöiden ongelmaa viestitän. Ei haukuta hyvää työtä , vaan autetaan korjauksissa. Kiitos Janne ja Mikko, hienosta pelistä ja siitä että jaksatte sitä kehittää.

24
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: February 16, 2019, 01:38:27  »
Jos tää nyt kuitenkin ois tässä. Kairaillaan ja pilkitään toisia kunniottaen. Henkilökohtaisuuksia ei avoimella servulla kannata jakaa. Keskinäiset kaunat kannattaa sopia lumisotasilla ulkona, sillä lunta riittää. Turha noita vuosien varrella tapahtuneita juttuja on uudelleen nostella esiin  ja muistella. Virheitä tehdään jokainen.  :-)

25
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: February 15, 2019, 15:28:37  »
Olisi kai paras laittaa liigasäännöt käyttöön kaikilla hosteilla. Lokkeilua en ymmärrä..siinä ei juuri järkeä. Jos ei löydä kaloja, pyytää jonkun tekemään reiän valmiiksi tai opettelee etsimään kalansa. Joka hostilla tapahtuu kaikenlaista, jos admin ei paikalla. Mielestäni tyhmää tuomita yksittäisiä pelaajia tai hosteja. Jos älyttömyyksii on..kannattaisi varmaankin kertoa se hostille yv:nä.
 Täällä kärpäsestä tulee aina härkänen. Tämä paikka ei ole hyvä paikka millekkään kostoiskuille. Jokaisen on hyvä miettiä, ennenkuin tänne aloittaa jonkun aiheen ja kirjoittaa viestiä. Aina jollakin on paha olla tai joku pahoittaa mielensä.
Kyseisillä hosteilla, enkä Körmyn toiminnassa ole nähnyt mitään valitettavaa. Nämä tilanteet syntyy yleensä kun admineita ei paikalla.  Me pilkkijät ollaan kaikki kavereita. Iloitaan toisten ja omista onnistumisista. Kannustetaan toisiamme, niin hienot pelihetket kaikille mahdollisia.

26
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
« on: January 06, 2019, 16:45:40  »
tuota tarkoitinkin. Heittävät vieraat ulos täydeltä servulta, jos venäläisiä tulossa sisään. ikävää, mutta ei kuitenkaan minusta jatkuvasti tapahtuvaa, Yleeensä hosti aika täynnä, mut mukaan mahtuu ku vaihtuvuus suuri. kyllä porukka muuten kohteliasta ja ystävällistä.

27
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
« on: January 05, 2019, 17:01:42  »
sen verran tähän. Koskaan ei oo minua heitetty ulos venäläisten servulta millään nickillä millä oon ollut. Muutenkin ihan ystävällistä toimintaa. Mietin, että heittävätkö ulos vieraammat jos hosti täynnä ja joku ilmoittaa ettei mahdu sisään? tai sit minulla hyvä tuuri. Enemmän minua häiritsee kun sinne tulee suomalaiset pikku pennut haistatteleen ja kiroilemaan. En mitätöi mitään tapahtunutta vaan kerroin omat kokemukset

28
Kaikilla muodoilla taitajansa.  Mielestäni ei järjestäjille tarvii antaa neuvoja, vaan luulen että valitsevat mapit missä parhaat ratkeaa.  Kyllä se lähes tuota pikseli hom,maa myös hauki mapeissa. Kyllä Korteeltakin hauet pääosin muutamalta paikalta. Eli lähtö ratkaisee hyvin paljon siellä  kuin  kirremapeissakin. Itse viime vuonna viitalammella olin teltan takana, enkä päässyt liikkeelle kuin juoksemalla sivuttain...kyllä siinä parhaat paikat meni ohi.
 Mielestäni suurin osa isoista mateista kyllä pysyy kiinni aika hyvin. enemmän kirret karkaa. Pienet mapit haastavia kun jäällä paljon porukkaa ja iso kala jutuissa liikaa usein merkitystä lähdöllä. Esim kolmisoppi ..siellä kyllä mättöpaikat ja muualta vaikea vetää isoa saalista. Laremanin kanssa samaa mieltä kuha ja hauki mapeista. Minulle yleisesti sama, kun olen tasaisen surkea kaikessa. :roll:

29
Samaa mieltä Miankan kanssa. Kyllä madepilkki on oma taiteen lajinsa ja sillä taitajansa, niinkuin myös kirremapeilla. Miksi jätettäis pois osa-alue joka kuuluu pilkkiin. Mielestäni kirremapit ei tuurin mappeja, vaikka paikka ratkaiseekin paljon.  Ehkä kummassakaan en pärjää, mutta kiva suola nekin.

30
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
« on: December 12, 2018, 00:17:11  »
eiks noita servuja vois heittää bittiavaruuteen tai poistaa julkiselta..omiin pippaloihinsa. Ei tuo ees vaadi omaa nimeä..vaan aukovat päätään muutenkin kaikille

Pages: [1] 2 3 4


center>