Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Tro

Pages: [1]
1
Sekalaista juttua / Vs: Jättitrampoliinit :D
« on: August 05, 2006, 14:35:07  »
Kuulemma 15 minuutin pomppiminen tollasella trampoliinilla on jo kova suoritus jos päivittäin pompahtelee. Meille piti joskus muinoin tällänen hankkia, mutta eipähän tullu hankittua hoitolapsien takia (äite perhepäivähoitaja). Äiten mielestä turhan vaarallinen vehje. Onhan tälläsellä kuitenkin kavereitten tykönä tullu pompittua. Ihan kiva vehjehän tää on loppujen lopuks..

2
Propilkki 1 / Vs: Ongelma pp1 kanssa
« on: May 20, 2006, 21:16:41  »
mulla tulee vaan et virhe asennettaessa peliä...
EDIT:enkä saa ladattuu dosii


Kerro vähän tarkemmin niin joku voi edes yrittää auttaa. Mitä virheessä lukee? Mikset saa ladattua dosii? Iskeekö erroria vai eikö vanhemmat anna?

3
Propilkki 1 / Dosbox opas
« on: May 11, 2006, 19:46:31  »
Eli oon tavannu monta ketkä tarvii apua dosboxin käytössä (hetki sitten tarvin vielä itsekkin) ja päätinkin tehdä kaikille yhteiseen käyttöön tutorialin.

Vaihe 1
Hanki ja asenna dosbox. Saat sen esimerkiksi täältä.

Vaihe 2
Käynnistä DosBox.exe tiedosto. Tiedosto on sielä minne sen sitten asensitkin. Sen jälkeen pitäisi pompata ruutuun tämmöinen.


Vaihe 3
Nyt kun olet saanut dosboxin auki, on aika ruveta kirjoittelemaan. Ennen tätä kuitenkin kannattaa PP asentaa yksinkertaiseen paikkaan (esim. c:\PP). Kun olet tämän tehnyt, kirjoita dosboxiin mount c <paikka missä peli on>. Esimerkiksi ohjeen mukaan mount c c:\PP (jos on ongelmia kaksoispisteen tekemisessä, paina alt + 58). Pitäisi tulla tämmöinen...

Seuraavaksi kirjoita c: ja tämän jälkeen kirjoitat vain Pilkki ja ala pelaamaan. :) .

Ja vielä tiivistettynä.
mount c c:\PP
c:
Pilkki


Saattaa olla vielä vähän huolimattomuus virheitä, mutta toivottavasti sentäs jotain hyötyä on.

Jos on ongelmia merkkien kanssa (esim. \) kirjoita seuraava komento: keyb su Tämän jälkeen merkkien pitäisi tulla normaaleilla näppäinyhdistelmillä.Pages: [1]


center>