Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Hammarberg

Pages: [1]
1
Heittokalastus / Vs: Säynävän virvelöinti?
« on: November 16, 2018, 13:23:14  »
Nostetaas vanhaa ketjua ja postataan ensimmäinen viesti tälle laudalle. Näyttää aika hiljaiselta nykyään niinkuin foorumit muutenkin, mutta mitäpä toi haittaa.

Minä en asiakseni säynettä jahtaa, mutta millon se on tullakseen, on se ihan tervetullut saalis. Savustettuna aivan helkkarin hyvää ja mikäli koko piisaa, pahimmat ruotosilput voi suosiolla jättää uotimatta. ;)

Miun vakkaripaikalla, P-Karjalassa tummavetisellä järvellä säynävä ottaa lippaan, 12g Bete Lotto yleensä se lemppari. Punamusta kullan värisillä pilkuilla toimii. Sattumanvaraisesti myös pieni 5cm Minnow Spoon, se ahvenraitainen missä nurja puoli on tummahko kullan/messingin sävyinen. Sen lisäksi ne ottavat toisinaan suht isokokoisiin lusikoihin myös. Männäkesänä erään päivän ykkösuistin oli 18g Daiwan kuparilusikka, semmonen S mallinen pitkä luiru. Sen lisäksi tärppejä tuli Kuusamon 2007 vuosiuistimeen, onkohan se malli isokokoinen Lätkä vai mikä ja pari tärppiä tuli jopa 7,5 heittomalliseen helmettömään professoriin. Ainakin siellä tuntuvat olevan melko kaikkiruokaisia. Tietysti mato-onkeen nappaa toisinaan, keljuttaa vaan se näykkiminen, tulisivat nyt kunnolla päälle kun niitä mielellään nappailis useamminkin.


Pages: [1]


center>