Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - esal

Pages: [1] 2 3 ... 9
1
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Särkijärvi
« on: December 03, 2007, 17:54:11  »
Ei varmastikaan taidot ole hävinnyt.. Kaikista pelin vesistöistä Särkijärvi on varmasti oikuttelevin! Aiemmin tänään otin konetta vastaan 15 min pelin Särkijärvellä, saalista ei oikein alkanut tulla ja ajattelin että olen viimeinen.. Loppuun sain pari ahventa ja särjen, saaliina yhteensä 68 g ja sillä pääsi toiseksi. Voittajalla oli saalista 70 grammaa ja kaikkien saaliit yhteenlaskettuna "koko potti" oli vain 400 g.

Tästäkin huonosta saaliista huolimatta Särkijärvi kuuluu pelin mukavimpiin paikkoihin.. Kyllä sielläkin joskus onnistaa. :)

2
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Pohjalampi
« on: November 26, 2007, 16:57:07  »
Suattaapi siellä jotahii ollakki. ;)
Paras kommentti Mikolta pitkään aikaan, antaa uskoa! :D

Njoop, tuossa joku päivä otettiin alkupeliks netissä kymppiminuuttinen Pohjajärvellä, tulin puskista ja voitin kisan. 10 min kisan saaliina 1635 g.

3
Osaatko kertoa Mikko tai joku muu, että miksi verkkopeli kaatuu jatkuvasti? Koneeni ei ole mitenkään hidas eikä nettiyhteyskään. Missä vika? lataus kaatuu juuri kun järvi on ladattu melkein loppuun.
Palomuuri kenties estää.

4
Oulun lääni / Vs: Vuokatin kalapaikat?
« on: October 20, 2007, 09:50:24  »
Moi,

Vuokatti tuntuu olevan nyt syyslomilla suosittu matkailukohde.. eikä suotta hyvähän siellä on löhöillä kylpylässä tai juoksennella lenkkipoluilla, niin ja sitten on vielä tämä yksi ryhmä joka jopa kalastaa! Itselläni alkaa taas maanantaina koulu, mutta onneksi on vietetty syyslomasta 3 päivää Vuokatissa. Tiedon ei ainakaan pitäisi olla vielä kovin vanhaa. :)

Ennen suurempaa neuvomista tarvitsisin tietoja majoituspaikasta, eli missä pidätte tuolla majaa? Kenties Katinkullan lomakylässä?

Meidän porukka majaili tuolla lomakylässä, mökeissä jotka olivat lähimpänä rantaa. Aivan vieressä oli järvi, Nuasjärvi. Uimarannan lähimaastot(-kin) turhan matalia minun makuuni. Kalaa ei tullut, mutta kaksi vaappua löytyi rannalta. :lol:

Lampia löytyy lähistöltä todella paljon, tosin mahtavaan kalaisuuteen en usko, sillä lammet ovat aivan autotien vieressä sekä pellot paahtavat toisella puolella niskaan. Sotkamoon ei ollut tuolta Vuokatista kuin alle 10 km, eli jos saat autokyydin, käy ihmeessä sielläkin heittelemässä! Sotkamon joka puolella on vesistöä!

Niin ja lopuksi vielä, hyvää syyslomareissua!

5
Sekalaista juttua / Vs: MELKEIN sukua julkkikselle...
« on: October 10, 2007, 01:49:40  »
- Nuoremman veljeni serkun isän vaimon vanhimman veljen isä on pelannut 40-50 vuotta sitten pesäpallon Suomensarjaa Roukalahden Kivekkäiden riveissä.

"Älyköille" pähkäiltävää..

6
Sekalaista juttua / Vs: Pilat
« on: September 22, 2007, 23:21:34  »
ei oo mitää järkeä koska muovipullot sulatetaan ja käytetään uudestaan.
Tietääkseni nämä muoviset limsapullotkin pestään (kemikaaleilla?) ja sen jälkeen ne menvät uudestaan virvoitusjuomakäyttöön. Jos ne kerran sulatetaan, miten selität pullojen pohjista alituiseen löytyvät kolhut ja julmettoman kokoiset naarmut, hyvä kun ei ole pohja puhki! Ei sellaisia saa kuljetuksissakaan aikaan. ;)

7
Mahtavaa tätä sen pitääkin olla, hauskuutta parhaimmillaan!

En kuitenkaan suosittele nakkien pakkiin jättämistä pitemmäksi aikaa.. Minulla jäi toissa kesänä puolikas nakki viikoksi pakkiin. Etova tuoksu, pakko sanoa. ;)

8
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Vs: Solmunurkkaus
« on: September 17, 2007, 16:37:27  »
Sanokaapas hyvä/hyviä solmuja kuitusiimalle?
Palomar.

http://www.vestrade.fi/

9
Propilkki 1 / Vs: Easter egg Propilkki 1:ssä..
« on: September 06, 2007, 17:15:24  »
Minun lisäkseni varmaankin joku muukin haluaa itse etsiä "easter egginsä" itse, joten mielellään jos pyytäisitte noihin kyselyihin vastaukset yksityisviesteillä. Kiitos. :)

10
Sekalaista juttua / Vs: Selitykset...
« on: September 03, 2007, 21:50:53  »
Kun kerran "Avojalakanen oululaisemme" on koulunkäyntiavustajanakin, kuulisin mielelläni myös hänen suustaa muutaman sanasen liittyen selityksiin, joita hänelle on "uskoteltu".. :wink:

Itse en ole koulussa juurikaan selitellyt mitään, mitä sitä turhia, ei ne opettajat niitä usko ja kyllä se merkintä kuitenkin tulee. Tosin yrittänyttä ei laiteta, aina sopii yrittää. Nyt täksi syksyksi menin uuteen kouluun, jossa en tietenkään löydä ikinä oikeaan luokkaan. Pariin kertaan joutunut "tivaamaan" opettajalle tähän tyyliin: "Elä nyt sitä merkintää laita, ei täällä uudessa koulussa löydä luokkiin!".

11
Sekalaista juttua / Vs: Esittele itsesi!
« on: August 26, 2007, 21:49:17  »
Pitää se jonkinlainen esittely saada, että onnistutte bongailemaankin minua..

- Nimeksi annettu 13 vuotta sitten Lasse, sukunimen löytää profiilista.
- Ikää löytyy tuo edellämainittu 13, syntynyt olen 21.3.1994
- Täällä Itä-Suomessa asun, Joensuussa.
- Joensuun lähistöllä kalastelen enimmäkseen, satunnaisesti muuallakin. Jos reissuun lähdetään niin kalavehkeet on yleensä mukana. Kalasteltua on tullut Vieremällä, Vaasassa & milloin missäkin. Heittokalastaen, onkien, pilkkien, vetouistellen tulee kalastettua useimmiten. Harvemmin mukana myös tuulastus ja pyydyskalastus.
- Harrastuksia kalastuksen lisäksi ei juurikaan ole, missään seurassa en urheile. Milloin mitäkin, mopoja kuitenkin löytyy.

Jotta sitä ulkonäön perusteella voisi etsiä niin vinkkejä; tummat hiukset, silmälasit, pituutta 170-180, painoa kuutisenkymmentä kiloa.

12
Heittokalastus / Vs: Koukuton haukiuistin
« on: August 26, 2007, 21:28:18  »
Tosimies, olisiko kuvia, vai muuten vainko on mennyt tuokin silmieni ohi?

Eilen yöllä tuli taas vanhempia ERÄ-lehtiä selailtua ja sieltä putkahti ko. juttu esiin. Mielenkiintoiselle vaikuttaa, kuitenkaan en usko kokeilevani tälläistä "köysipatenttia". Luultavasti kalat tarttuvat kuitenkin huomattavasti paremmin väkäsettömiin koukkuihin, joiden kidasta kiskominen on helppoa.

13
Vieheet / Vs: Minnow Spoon
« on: August 26, 2007, 21:22:55  »
Juuri tänään sukelsi minnari järveen, kun perukkeen lukko hajos.
Luultavasti lukko ei hajonnut, Minnow Spoonin uintiliike tuppaa vain avaamaan lähes lukon kuin lukon. Onneksi tähän löytyy myös parannuskeino, laita uistinrengas Minnow Spoonin nokkalenkkiin. Sen jälkeen ei ole itselläni ole lukkoja avannut, ja luetun perusteella ei kovin monella muullakaan.

14
Heittokalastus / Vs: Missä myydään nokku vieheenpelastajaa?
« on: August 23, 2007, 07:19:43  »
Tokmannilla hintana 9 euroa, siitä vähennetään 40 prosenttia ja aletaan päästä jo niihin hintoihin, jonka tuosta voi maksaa. :)

Vielä oli lähes koskemattomia laatikoita täynnä Nokkuja.

15
Rakentelu / Vs: kalat itse tehdyillä vieheillä
« on: August 13, 2007, 14:06:47  »
Tämmöstä tuli oma teko vaapulla:
Varmasti saa ko. vaappu lisääkin uintiaikaa, kun kerran ensimmäisellä heitolla jo nappasi!  Kirrelle vain tarjoamaan. :-)

16
Propilkki 1 / Vs: Matojoen hauki
« on: August 12, 2007, 17:45:49  »
Mutta onko se vaan tuurista kiinni, koska se hauki tulee, :? :? kun tuntuu että sitä on mahoton saada ylös ja onko siihen mitään erikoisia kikkoja?
Tuuriahan se, mitäpä muutakaan. Voi nousta ensimmäisellä yrittämällä, mutta yhtä hyvin voi mennä päälle sadan yrityksen. Itse olen epäilemättä lähes parisataa kertaa yrittänyt saada, mutta ei ole noussut ylös, ei sitten millään.

17
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Isoimmat kirjolohet?
« on: August 11, 2007, 01:07:30  »
Mereltä heittämällä 3.1kg ja omasta kirrelammikosta 3.9kg.
Muuten hyvä, mutta tässä aiheessa kysytään suurimpia kirjolohia, joita on saatu Propilkki 2-pelissä. :-) Ei siinä mitään erehdyksiä sattuu, etenkin jos on juonut jotain.. :-D

18
Heittokalastus / Vs: Missä myydään nokku vieheenpelastajaa?
« on: August 10, 2007, 17:27:40  »
Ihan mielenkiinnosta kyselen, että onko ollut käyttöä tuolla Nokulla ja jos on, niin onko toiminut?
On ollut käyttöä, ja toiminutkin.

Aluksi vaatii hieman harjoittelua, mutta myöhemmin kyllä onnistuu. Jos on niin kestävää narua/siimaa/lankaa, niin kiskoo vaikka kouku suoriksi, kyllä Nokku toimii. :)

19
Sekalaista juttua / Vs: Eräjorma 2 siimatsokussa
« on: August 06, 2007, 11:35:37  »
Millä te muuten niitä lohia sieltä väsyttelette? Itse sain kaikki isot kalani perholla.
Mikäs sen nimi olikaan.. örh? Taitaa olla SalmonSpinner, jolla yleensä kalastelen.

20
Sekalaista juttua / Vs: Eräjorma 2 siimatsokussa
« on: August 05, 2007, 15:05:38  »
Juuri äsken pelasin Jalolammella 10 minuutin kisan, saaliiksi jäi 58 kiloa ja suurimmaksi kalaksi 9,8 kiloinen lohi.

21
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Liioitteletko saaliitasi?
« on: August 03, 2007, 20:46:59  »
En liioittele, ennemmin vähättelen.

22
Heittokalastus / Vs: Missä myydään nokku vieheenpelastajaa?
« on: August 01, 2007, 19:10:45  »
Jep, ainakin Joensuun Tokmannilta saa vieheenpelastaja Nokkuja. Siellä niitä on PALJON, viimeksi kun kävin siellä, näkyi monta avaamatonta laatikkoa joissa oli sisällä ~50 Nokkua. Hintana siis 8.90 €.

Oletan, että asut pääkaupunkiseudulla. Sinuna kävisin katsomassa Tokmannin konserniin kuuluvat liikkeet, eli Tokmanni, Tarjoustalo, VapaaValinta, Maximakasiini, Maxi Kodintukku, Robinhood.

Ihan mielenkiinnosta kysyn, mistä olet kuullut Nokuista? :-)

23
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: July 27, 2007, 17:22:38  »
Todella hienon kokoinen! Ainakin lähti pojallasi kalastusharrastus hyvin käyntiin ja toivottavasti ei into lopahda. :-)

24
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: July 16, 2007, 02:30:55  »
Eilen käytiin heittelemässä rannalta Käsämän lähistöllä. Iso-Möykyllä ja Huttulammella. Iso-Möykyltä yksi 20 cm pitkä hauki otti innokkaasti Minnow Spooniin, joka oli hiukan vedenpinnan yläpuolella. Olisihan siitä loppupäivän ateriat saatu, mutta päästettiin kuitenkin samantien takaisin. ;)

25
Sekalaista juttua / Vs: Radion kuuntelu?
« on: July 16, 2007, 02:21:24  »
Radiota tulee kuunneltua aina joskus koneella ollessa (nettiradoita), satunnaisesti mp3-soittimesta ja autossa ollessa. Kanavina useimmiten Radio Rock, NRJ tai Voice. :-)

26
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kuinka monipuolinen kalastaja olet?
« on: July 16, 2007, 01:17:27  »
En kovin monipuolinen eniten heittelen, sitten tulee uistelu ja sitte onginta.
Nyt olen kyllä "monipuolistunut" todella paljon!

- Heittokalastus lisääntynyt, nyt kesäaikaan ainakin yritän käydä vähintään pari kertaa viikossa heittelemässä.
- Onginta lisääntynyt myös huomattavasti, kuten myöskin siihen käytetyt rahat. Saaliit ovat olleet myös hyviä. Pyrin käymään myöskin ongella viikoittain.
- Vetouistelu hieman myös lisääntynyt, kun saatiin omakin vene tänä kesänä järveen. Kovin usein ei pääse uistelemaan, pari kertaa muutamaan viikkoon tulee käytyä. Jos olen mökillä, niin silloin tietysti useammin. :)
- Pilkkiminen on lisääntynyt myös talvella, kuten kesälläkin. Venepilkillä ei ole kyllä juurikaan tullut saaliita. Aika pieniä ahvenia vain.. Talvella käyn todella usein pilkillä!
- Pyydyskalastus on jäänyt todella vähälle ja se ei minua haittaa yhtään, ei sitten ollenkaan.

27
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Teleskooppivapa
« on: July 14, 2007, 21:50:55  »
Miten on, tykkäätkö enemmän noista lötköistä vavoista, vai jäykemmistä?

28
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Teleskooppivapa
« on: July 14, 2007, 12:50:52  »
Shimanon Alivio-televapa näyttää olevan.. Yleisvavaksi varmasti kelpaava, mutta jos on yhtä löysä kuin kaksiosaiset Aliviot, en ostaisi. Ainakin minun makuuni Aliviot ovat liian löysiä.

29
Propilkki 1 / Vs: Matojoen hauki
« on: July 12, 2007, 19:14:23  »
En ole ikinä saanut Matojoen haukea, nyt viime päivinä olen ihan nostalgiamielessä pelaillut Propilkki 1:stä ja yrittänyt saada Matojoen haukea. Epäilemättä ainakin 100 kertaa on pilkin vienyt viime päivinä.. Ei lannistuta ei, kyllä se tänään nousee. :-)

30
Sekalaista juttua / Vs: Tatskat
« on: July 12, 2007, 11:56:49  »
Pitääkö olla 18v, ennenkuin saa ottaa tatuoinnin?
"Suomen laki ei kiellä tekemästä alle 18-vuotiaalle tatuointia, mutta monissa liikkeissä niitä ei tehdä alaikäisille lainkaan tai vaaditaan ainakin vanhempien kirjallinen lupa. Joissain liikkeissä vanhemman tulee olla tatuoitavan nuoren mukana." - Näin sanoo Wikipedia.

Itselläni ei ole tatuointeja tai muita lävistyksiä, eikä luultavasti tulekaan.

Pages: [1] 2 3 ... 9


center>