Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Vaappuset

Pages: [1]
1
Sekalaista juttua / Vs: Katsele kaloja livekameralla !
« on: August 28, 2006, 10:38:50  »
 :roll: Tähän on jännä! Joskus näin tuolla jotain lapsia "hönkimässä" altaan ikkunaan (estivät näkyvyyden alas :x). En oo vielä nahnyt
yhtään lohta tai taimenta, isoja raitapaitoja kylläkin.

2
Rakentelu / Vs: Folioituihin vaappuihin värejä!
« on: August 21, 2006, 14:48:37  »
 :-o Joo! Hienoja noi on, Perza on kyllä taituri! Onkos noissa 2 ylemmässä ruskee vai keltanen/kultanen kuultoselkä? Ja varmaan
coat valkonen maha? Voiha kalamiehe hattu ku on päässy unohtuu noitten maalien sekotukset :x :-(! Mistäs väreistä tota ruskeeta nyt sekottais? Ja jos sekottaa tota coloria coloriin, niin kuultaako se vai onko tuloksena "coat"? :? Onko tuossa alimmassa sininen color?

Sori Perza ku pommitan sua kysymyksillä, yritä kestää (mitä teet niin hienoja vaappuja!).

3
Onginta / Vs: Perinteinen mato-onginta ?!?!
« on: August 20, 2006, 20:53:13  »
Kyllä sitä tulee monta kertaa kesällä ongittua!Ihan lepposaa puuhaahan se on, mutta enimmäkseen kalastan virvelillä. Joskus voi olla niin että esim ahvenet piileksii laiturin alla jonne ei heittovehkeillä pääse(ellei mene makuulle laiturille ja tökkää vapaa laiturin alle. Saattaa kalatkin pelästyä! :x)... Hulluin onkikerta oli mökillä sisarusten kanssa, tarvi pistää mato vain vähän pinnan alle ja oli
ainakin 5 hyvänkokoista ahventa madon perässä! :-o En tiedä mikä aiheutti sen, mutta ihan hauska kokemus se oli :-D :-D!

:mrgreen:

4
Rakentelu / Folioituihin vaappuihin värejä!
« on: August 20, 2006, 17:16:24  »
Minkälaisia vaappuja te "loihtisitte" folioituihin vaappuihin näistä väreistä

Cab coat
valkoinen
musta                                                                                                 
keltainen
punainen
sininen

Cab color
Vihreä
Punainen
Sininen

Cab Effect                                                                    :mrgreen:
Flr. Keltainen
Flr. Punainen

Cab Metallic
valkoinen

Ei millekkään tietylle kalalajeille vaan noin ihan yleensä. Muistakin väreistä voi pistää ohjeita muiden maalaajien iloksi :wink:!
Ja noistahan voi myös sekoitella erilaisia värejä.

5
Heittokalastus / Vs: Jerkkaus!
« on: August 04, 2006, 16:14:03  »
Sivuilla meidanmokki.fi on video jerkkauksesta. Sieltä kalastusvideot ja jerkkaus.

6
Rakentelu / Candy Värjäys
« on: August 04, 2006, 16:03:23  »
Pistän tähän candy värjäyksen ohjeen jos joku vaikka päätäisi kokeilla sitä... Ohje on poimittu osoitteesta  http://www.lakkavalmiste.fi/cab/?sivu=candy

Autojen erikoismaalauksissa käytetty candy-värjäys on yksi näyttävä tapa yhdistellä eri sarjojen CAB-värejä. Perusidea on, että pohjustuksen jälkeen maalataan pinta kullalla, hopealla tai helmiäisvalkoisella. Tämän kerroksen päälle levitetään yksi tai useampia kerroksia Color-kuultoväriä. Pintakerroksiin levitetään useita kerroksia kirkaslakkaa.

Käyttämällä erisävyistä pohjaväriä saadaan saman värisellä Color-värillä eri sävyinen lopputulos. Yleensä suositellaan käytettäväksi hopeaa tai helmiäisvalkoista pohjaväriä kylmien kuultosävyjen kanssa ja kultaa pohjaväriä lämpimien pintavärien kanssa. Eli esimerkiksi Effect hopea pohjaväriksi ja Color sininen pintaväriksi. Lopuksi levitetään runsaasti lakkaa pinnalle. Lopputuloksena on syvä sininen candy.

Onko kukaan kokeillut candy värjäystä? Jos on niin olisi hauska nähdä kuva siitä(kuvia uistimista osioon)!

7
Rakentelu / Vs: Miten voi tehdä itse lusikka uistimen?
« on: August 04, 2006, 11:11:23  »
Itse olen tehnyt lusikoita mm. messingistä. Proffan , Räsäsen ja Hauki lusikoiden mallisia olen tehnyt. Jos teillä on käytössä semmoset leimasimet joilla painetaan metalliin kirjain, niin U kirjaimesta saa hienon suomukuvion.

Pages: [1]


center>