Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - kasankin

Pages: [1]
1
Etelä-Suomi / Vs: Kesiäisjoki, Räikälänjoki, Tuulensuunjoki, Hml
« on: August 21, 2008, 14:56:18  »
Tuhannet kiitokset sulle, nyt voipi mennä turvallisin mielin onkimaan suutaria ;)

Tuulensuunjoesta tiedän, että kuhaa liikkuu Kernaalan lähistöllä. Isoa lahnaa ja Suutaria on myös.

2
Etelä-Suomi / Kesiäisjoki, Räikälänjoki, Tuulensuunjoki, Hml
« on: August 21, 2008, 14:14:51  »
Kesiäisjoki, Räikälänjoki, Tuulensuunjoki Hämeenlinnassa !
Kyseiset ojat sijaitsee Tampereen motarin varrella ennen Hämeenlinnan keskustaa.

Onko kenelläkään tietoa näistä paikoista? Mitä kalaa sielä liikkuu? Onko yhtä Suutaririkasta vettä ku tervajoki?

3
Etelä-Suomi / Vs: Hämeenlinnan Vanajavesi
« on: August 21, 2008, 14:06:22  »

Ei niitä olla vielä istutettu vanajaan, vielä projektin alla koko istutus.

vanajaanko niitä monneja istutettiin?

4
Onginta / Vs: Karppi
« on: August 21, 2008, 09:53:38  »
Hoi, jätetään ne karpit vaikka tappamatta ja syömättä. Monet niistä ovat onkijoitaan vanhempia, ja karppien istuttaminen koko suomessa on muutaman sadan kappaleen vuositasolla. Karppikanta ei siis kestä verottamista. Kirjolohet on tapettavaksi ja syötäväksi tarkoitettuja, syökää ihmeessä sitä, se on sitäpaitsi parempaa.

Karppimiehiltä on turha ainakaan odottaa neuvoja, mikäli tarkoituksena on karppien lahtaaminen. Juuri kyseisestä syystä suut pysyvät tarkkaan kiinni...


Ihan samaa mieltä tuosta karpin lahtaamisesta. mutta en samaa mieltä tuosta istutusmäärästä :-D
Mun mestoille on istutettu yhteensä yli 10 000 karppia  :wink: nyt puhun vaan 3 järvetsä jotka on ihan lähellä toisiaan. tuoreimmat istutukset on ihan tämän vuosituhannen puolella, 2000-2008, mulla on yli 30 järveä ja lampea ihan näillä kulmilla mihin on istutettu karppia, koko eteläsuomessa on ihan varmaan pitkälti yli toista sataa lätäkköä missä karppia on, jos ei enemmänkin. Siihen saa tehdä aikamoinen duuni ku kaivelee esille näitä mestoja. Mulla on mennyt reilut 3 vuotta selvitellä näitä asioita. Kovin duuni on vielä edessä, pitää myös saada ne koukkuun kiini.
Mutta niinkuin tiedetään että paikan nimiä ei laulella, olen omin voimin saanut duunailla näitä paikkoja, niin ne jää mun maksi tiedoksi.

5
Etelä-Suomi / Vs: Hämeenlinnan läheltä hyviä kalapaikkoja?
« on: December 12, 2006, 18:25:26  »
10:i tien sillan alla on yks Hämeenlinnan parhaita paikkoja, sielä kalastan aina jos en ole veneen kans liikenteesä.
Hmm, itse olen siellä veneen kanssa käynyt, mutta yhden särjen saanut, senkin mato-ongella :D Millä sä siellä kalastat(virveli, mato-onki) Mitä sinä kalastat?, Mitä uistimia käytät(Jos virveliä käytät). Itsellä nuo vähän hakusessa. :/

Voin sanoa suoraan että en ole ikinä saanut sieltä yhtään kalaa heittelemällä, juu yhks toutain on sieltä noussut :-D  mutta sit jos haluu saada kalaa niin kannattaa ihan täkyonkea käyttää kohon kans, ja jos ankeriasta haluaa niin saa täkypohjaongella. Kesällä sain täkyongella kuhaa, haukee, isoa ahventa ja ankeriasta, en ollut kertaakaan ilman kalaa koko kesänä ku sielä 10:i tien sillan alla kalastelin  8-)

6
Onginta / Vs: Drachkovitch-täkyraksi
« on: December 12, 2006, 18:09:24  »
Olen kokeillut ja huippu hyvä tapa saada kalaa 8-), elämäni isoin kala oli kiinni selasessa virityksessä, jopa 4 kertaa iski, mutta en ikinä saanut sitä ylös, sain 2 kertaa nähdä tämän jättiläisen varjon pinnan alla, veikkaan että oli reilust yli 1m kokoinen kala :-o

7
Etelä-Suomi / Vs: Hämeenlinnan läheltä hyviä kalapaikkoja?
« on: December 12, 2006, 17:25:04  »
10:i tien sillan alla on yks Hämeenlinnan parhaita paikkoja, sielä kalastan aina jos en ole veneen kans liikenteesä.

8
Heittokalastus / Vs: ruoho suojatut
« on: September 08, 2006, 23:11:28  »
joo ne kyllä on ihan hyviä ainakin rapalan minnow spoon on todelä hyvä varsinki sellane mikä on pinnotettu kiiltäväks se on ainakin varma hauki uistin tummissa vesissä
Rapalan minnow spoon on ollu mulle suurin pettymys tähän asti, sanotaan vaikka että 20 kerrasta ku kala on napannut kii niin on jäänyt kii 3 ja saatu veneeseen tai rantaan....ostin Professorin ruohouistimen eilen ja uskoisin että sillä mahdolisuudet nousevat vähän enemmän ku siinä on 2 koukku jotka liikkuvat ;)

9
Onginta / Vs: Ankerias
« on: August 10, 2006, 21:19:16  »
no en usko mato ongella ku tuskin ankerias syö niin pientä kun mato/toukka

Kyllä ankerias hyökkää matoon jos se on iso kastemato...mutta se pitää olla iso xxxl mato jos haluu varmistaa sen syöntiä.....appiukkokin veti ankeriaa keskellä päivää tavallisella mato ongella  :-)

Pages: [1]


center>