Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mämmi

Pages: [1]
1
Sekalaista juttua / Vs: Paras olut, kepu,bisse...
« on: January 20, 2008, 20:40:32  »
Mulle maistuu parhaiten jääkylmä koff. karhu ja sandels myös ok ;)

E. tumma kozel yllätti positiivesti

2
Sekalaista juttua / Vs: Hyvä haju?
« on: January 18, 2008, 22:28:49  »
Mua on aina jostain syystä miellyttäny erilaisten 2-tahtimoottoreiden palamistuotteiden tuoksu :D Moottorikelkat, kevytmoottoripyörät, mopot ja paras kaikista - moottorisaha! Kaikista niistä lähtee hieman erilainen tuoksu ja moottorisahan pakokaasu on ehdottomasti ykkönen. Myöskin bensa (95oktaaninen) sopivina annoksina on hemmetin hyvä tuoksu! Esimerkiks huoltoasemilla on semmonen pieni bensan käry niin se on nam ;) Tervan tuoksu miellyttää myös.

E: Meinas vielä unohtua toi kesäisen sadekuuron jälkeinen tuoksu. Raikas!

3
Sekalaista juttua / Vs: Mikä mopo?
« on: June 28, 2007, 21:34:49  »
Tietääkseni se annetaan ihan, ei tarvitse käydä uudestaan. Se vaan kuivuu määrätyn ajan, jonka jälkeen se palautetaan.
Vahvistakaa joku vielä.
Joo sen saa takaisin tietyn ajan kuluessa. Ajoin siis 69 neljänkympin alueella aamuseitsemältä työmatkalla.. ei tosta olis tullu ku ylinopeussakko muttaku menopelinä toimi mopo..  :x  täysin tyhjä tie (tai olihan siellä se poliisi puskassa) niin ajattelin et ei varmaa haittaa ketää jos vähän painan kaasuu, mut näköjään haittas.

4
Sekalaista juttua / Vs: Mikä mopo?
« on: June 27, 2007, 20:02:43  »
Ajelkaaha rajotusten mukaa niillä mopoillanne. Ite satuin ajaa vähän liian kovaa tutkaan, kilvet lähti, kortti lähti, sakkoo 132 euroa + luultavasti "moottoripyörävero" ~300e  :|  Kuulemma saan varautua 2kk ajokieltoon että kesän ajelut on ajeltu. Niin että yrittäkää te välttää tämmösiä hankaluuksia..

Pages: [1]


center>