Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Vainu

Pages: [1]
1
Vieheet / Vs: Popperit
« on: May 16, 2007, 17:16:57  »
mulla ei ole minkään näköstä kokemusta tuosta popperista,vaikka olenkin jonkun verran popannut.Ainakaan kutuaikaan hauki ei ota popperiin,mutta muut vieheet kyllä kelpaa :roll:
Joo, totta.

Maalaisjärjellä ajattelisi, että matalassa kuteva hauki ottaisi hanakasti kiinni hillityllä nopeudella kelattavaan haavoittunutta pikkukalaa (=helppo saalis) jäljittelevään popperiin, mutta ainakin minun kokemukseni ovat aivan toisenlaiset. Esimerkiksi pinnan tuntumassa kelattu Bomber kyllä otti osumaa vaikka millä mitalla, kun popperi ei näyttänyt herättävän minkäänlaista kiinnostusta. Kumma juttu.

Keskikesällä lämpimissä vesissä popperikalastus on ihan hauskaa vaihtelua, vaikkei sitä tehokkainta kalastusta olekaan. Komeita hyppyjä ja mulahduksia arvostavalle haukikalastajalle popperi on oiva lisä viehevalikoimaan.

2
Vieheet / Vs: Popperit
« on: April 09, 2007, 12:31:32  »
Minkäkokoiset popperit ovat toimineet teillä parhaiten? Oletettavasti mitä suurempi popperi, sitä enemmän ja suurempia haukia se mahtaa kiinnostaa, veikkaisin.
Entäs tulisiko popperin olla mahdollisimman pieni esimerkiksi ahventa kalastettaessa?

Pages: [1]


center>