Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - jorejajaana

Pages: [1]
1
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: June 14, 2007, 22:29:57  »
Juma mikä jölli!!! :-o Onko jo puoltoista kiloo?

Ei sentään, tosiaan vähän kätevästi kättä eteenpäin, mutta painoi se sentään 750 grammaa, että ihan komeet fileet paisteltiin. Kasa tommosia olis kyllä niin hienooo!! :-)

2
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« on: June 05, 2007, 20:12:17  »


Syksyllä yksi tämmönenkin oli uinut verkkoon Kangasniemellä, mutta nyt pari päivää sitten 550-700 grammaisia oli 7 kipaletta.

3
Pyydyskalastus / Vs: Kokoon taittuvat katiskat?
« on: June 05, 2007, 19:03:17  »
Mitä mahtaa tarkoittaa tuo pieneen tilaan menevä katiska? Litteäksi vai kokonaan pieneen tilaan menevää?
No, meillä on kokemuksia tämän kevään hankinnasta, Teho-katiskasta. Väri on punainen, solmuväli 13mm, koko 70X100, korkeus 48 cm ja menee näppärästi litteäksi ei vie kauheasti tilaa ja helppo kuljetella käsissä pitempikin matka. Työkaveri kehui omaansa joka on sellainen pyöreä viritys jossa halkaisia on 75 cm.

Niin ja se kiinnostavin juttu, kyllä tuolla Teholla ainakin kalaa on tullut. Ekalla kerralla toistasataa ahventa ja sinne kun uivat, niin siellä on ja pysyy koska katiskassa ei ole aitaverkkoa. Tehoa lisäsi tai sitten ei, mene ja tiedä; sinne heitetyt kaurahiutaleet ja katiskassa on myös syöttipussi. Valmistajan mukaan käy myös ravustukseen joten sitähän pitää kokeilla. Tämä kapistus löytyi Prismasta ja hintaa taisi olla jotain alle kolmenkympin. Miehen kanssa on yllätytty kuinka hyvin kalaa on tällä häsmäkällä tullut.

Kalaonnea ja kesää toivotellen Tikkakoskelta Jaana

Pages: [1]


center>