Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - -Orava-

Pages: [1] 2 3 4
1
Onginta / Vs: Paras syötti ahvenelle
« on: July 28, 2019, 01:11:21  »
Ehdottomasti paras on salakka syöttinä. Kala koko kuitenkin sillä 200g-?g väliin. Eilen suurimmat siin +600. Mut jos haluaa vaa näprätä pikku kalojen kanssa ni matoa vaa..

2
mut kalat aina kannattaa verestää. sit vaa kylmään ni hyvin säilyy vuorokauden..

3
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kurren turneet
« on: January 22, 2017, 07:08:47  »
turneen tulokset:

onnea ketturille!!

1. ketturi 32p
2. vileria 29p
3. jankoi 19p(suurin kala)
4. md 19p
5. ed 18p
6. juge 13p
7. quu-ukko 13p
8. klunsila 10p

loput sai mitä sai pisteitä :D

kiitokset kaikille osalistuneille, palataan taassen
4
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kurren turneet
« on: January 21, 2017, 19:08:05  »
kurre the back, joten ilalla turnee tynkää. hosti päättää ja mennää vanhojen sääntöjen mukkaa

3x15
3x30

aukasen kello 19.45

ip:84.250.248.238

5
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
« on: November 01, 2016, 11:00:17  »
oon kyllä itekkin huomannu peleissä et tuo lokittelu asia on nyt vähän paisunu ku pullataikina. suurin syy lokitukseen on edeleen resultien käyttö. jos ne poistaa niin kyseistä asiaa ei tapahdu eikä kukaan siitä välitä. veret jäällä aiheuttaa myös lokitelua, varsinkin made mapeissa oli väliajat tai ei. tosin omalta kohaltani en edes asiaan juurikaan puutu, se on kuulunu tähän pelin henkeen useita vuosia..  on mullekin tultu sanomaan heti liittyessä et toi yks on sit sellanen lokki et tarkkailuun vaan samantien. musta on hyvä et monella hostilla on paljon admineja mut jokaisella tuntuu olevan vähän omat säännöt. toiset antaa tehä sitä ja tätä, toiset ei juuri mitää.. sellainen kultainen linja uupuu.. toki ymmärrän et jotkut vaan haluu et lokit ja ylimääränen pölpötys on poissa. tuon lokittelun valvominenkin on vähän niin ja näin. adminit ja hosti on pelkästään pelaajien varassa tuossa asiassa ja sen perusteella tehdään päätös. harvemmin itse admin tai hosti edes huomaa et sellaista tapahtuu ellei sit lokittelu tapahdu juurikin kyseisen henkilön viereen. pitäs varmaan eka vetää sellainen linja ja iskoittaa se jokaisen päähän et mitä tarkoittaa lokitus ja missä menee sen rikkomisen rajat???  ihan pikku kysymys vaan et jos itse et saa kalaa mistään oikeissa kisoissa niin jäätkö nokottamaan huonoille paikoille vai kenties sinne mis kalaa on?  eihän se nyt hyviin tapoihin tietenkään kuulu. ulkomaalaiset tekevät ihan täsmälleen samaa mitä mekin. jos jokainen lokki ja hitusenkaan epäilyttävä heppu poistettas joka hostilta ni ois aika hiljaset verkkopelit välillä..  jotenkin muistelen et tähän peliin on tehty joku ns. suoja-alue et ei pääse ihan polvelle istumaan, se ei ilmeisesti riitä?

6
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Kurren turneet
« on: April 10, 2016, 16:44:56  »
ja turnee tulokset..

Onnea Teemulle 42p, jankovetuva 37p, anr 33, ed sierain 26 jne...

kiitosta vaan kaikille!!

7
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Kurren turneet
« on: April 09, 2016, 14:15:49  »
uattelin pitkästä aikaa turneen tynköö.. Alkaa 19.00

sinkkuna menää ja alotus mappina meri 313

sen jälkeen voittaja valkkaa mapin

pelataan 4x30min ja 4x15min

pisteytys 10,8,6,5,4,3,2,1 + suurin kala 1p

TERVETULLOO


IP: 80.222.20.216 aukee hyvis ajoin  :-D

8
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: March 05, 2016, 00:20:44  »
en öde Ö [Neekeri] laitettu jäähylle, valitettavasti peli ns. salasanan alla mutta ei se anna erivapauksia nimien puolesta.

9
Tässähän tulis valinnan vaikeus jos vahigossa sattus voittamaan  :-D
upeat palkinnot tänäkin vuonna!!

10
jaksaisin veikata et kyseessä on mallia huawei tms. modeemi. noilla tahtoo olla yleisenä et tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja pyytää avamaan portit. mahtanee maksaa n. 2-5e/kk se homma, mut voi tosiaan olla mikonkin ehdotus..

11
Itä-Suomi / Vs: Mikkelin Valkeajärvi
« on: January 17, 2016, 17:41:24  »
mikäs on tilanne siellä, onko millon ollu istutuksia ja millon niit ois tulossa. pientä osviittaa ois kiva saaha mihin ne puree jne.. :D

12
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: December 16, 2015, 19:27:49  »
Batman bannattu joksikin aikaa. syyt: peliin ei päästetä muita ja kun asiasta mainitsee niin haistattelu alkaa...

13
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Pohdintoja pelin kehityksestä
« on: November 25, 2015, 19:27:05  »
oon tuossa miettiny et nimenomaan pc puolelle ois kiva saaha pientä päivitystä noihin jo olemassa oleviin mappeihi.. esim. venetjoki ei muutakun vettälisää jokapaikkaan ni saahaan uusia paikkoja jne.. nimivaik venet2.. ja muihinkin lutakoihin lisää vettä. lie sit millanen työmäärä?

14
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: PP-Liiga 2015-2016
« on: October 07, 2015, 13:14:43  »
eipä siinä vetovastuussa muuta onkelmaa taida olla kun se et jokaikinen vuosi takerrutaan johonnii asiaan niin maan perusteellisesti ja kukaan halua sitä lapioitavaa juttua niskaasa. vaikka kuinka sovittas miten homma etenee niin aina löytyy joku kikka kuutonen miten sääntöjä koitetaan kiertää ym..
siinäpä se jutun pää idea taitaa olla. itse ainakin oon tätä mieltä, on se niin monta vuotta nähty asia. toivon kummiskin jos joku ois sen verta masokisti jotta hommaan rupeais. on tää niin hieano peli jotta..
positiivista on et uusia pelaajiakin putkahtelloo ja niilläkin monella ois halua liigatoimintaan jne..

hyviä ehdotuksia on tullu jo vaik kuin monta mut nyt vaan tarvittas joku joka sanois et näin se homma etenee. aikaa tää vaan vie pirukseen mutta auttavia käsiä varmasti löytyis sen verta jotta sitä ei tarvihe pelätä.
eikös ois ihan jees idea et ei ois pelkästään yks taho joka liigaa hoitaa vaan useampi? tulos, mapit, jne... sillo se ei kuormitu kokonaan yhelle?

15
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: PP-Liiga 2015-2016
« on: September 07, 2015, 01:15:09  »
tää aihe hieman lipsuu... pitäskö siirtyä taas liiga keskustelun pariin??

16
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: March 29, 2014, 03:42:23  »
eräjormallle bannit. pyysin salasanan alle siirtymistä, homottelut jne.. vastaukseks. milloin väki oppii??? on banni listal na...

17
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: February 27, 2014, 23:22:06  »
hostilla ei mitään mielenkiintoa puuttua kenekään toimintaan. eli bannia haukimestari... ottakuut yhteyttä yv:nä jos haluu takas..

18
No niin. ennenkuin tää sivusto sulkeutuu niin on hyvä hetki ajatella tulevaisuuden liigoja. monella varmasti on paljonkin ajatuksia aiheesta joten sana on vapaa. mutta tietysti VAIN JA AINOOSTAAN RAKENTAVANA sanana. Lähinnä ajatukseni menee sääntö puolelle jotta siitä saahaan aukoton.  jos saahaan säännöt ees noin kasaan ni sit ne pisteytykset mapit ym.. myös ehoituksia uudesta yheisöpaikasta otetaan vastaan jos tämä oikeasti sulkeutuu.

Oma ajatus menis näin: säännöt pitää laatia silleen et jokainen tiimi sanoo niihin omat juttusa ja sen jälkeen jokainen tiimi myös lupaa pitää niist kii vaikka porsaanreikiä oisikin, ja jos sellanen rako jostain löytyy ja sitä hyödynnetään niin siitä seuraa tietty rangaistus.. (rangaistukset voisi miettiä liigassa pelaavien kesken), joka on sit liiga vastuuhenkilön omassa päätäntä valassa mitä asian kanssa tekee. liiganeuvostokin pitää muotoilla jotenkin uusiksi jotta siitä olisi apua siihen tarkoitukseen mitä ollaan ajamassa. jotenkin näin et mahdollisen rotestin jälkeen johto miettii mitä tehään ja jos on ristiriitainen asia joka ei onnistu ilman neuvoston apua ni esittää neuvostolle kaksi tai kolme vaihtoehtoa joista äänestyksellä sit enemmistön kannalla rangaistus(johto päättää ne rangaistukset ja niihin ei ole kenelläkään nokankoputtamista). kun rotesti tulee niin johto ottaa yhteyttä molempiin/useampaan? tiimiin ja haluaa kuulla oman version tapahtumista. tokihan sitä häiriköintiä tulee olemaan jatkossakin ihan samal tapaa ku nytkin mut ei sille oikeestaan voi mitään. ellei sit oikeesti oteta niit ulkopuolisia.. Miksipä ei voisi olla kokonaan ulkopuolinen liiga vastuu henkilö/löt.

Tässä nyt tälläinen pieni aloitus ajatus. sit vaan rakentelemaan sääntöjä tulevaisuuteen koska harmillistahan tämä on jos tämä tähän loppuu  :|

ja painotan edelleen sitä ettei mitään/minkäänlaisia provo ym juttuja tänne. pidetään tää asia linjalla!!
jos ylilyöntejä tulee niin toivon modejen reagoivan ja poistavan hölmöilyt ja ilmeisesti uuden linjauksen myötä myös banaani saaret saattavat kutsua.

terveisin -Orava-

19
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: September 13, 2013, 19:56:14  »
Pilkki-Pena [Pilikki mulukut] pikku jäähylle.
Jos salasanan takana pelaa, voi varmaan pelata ei-julkisilla tuolla joukkuenimellä.
Laitetaan uudelleen banniin. Poistin bannin mutta ei olla opittu tai ei käydä sivustoja kattomassa.
Salasanalla samoilla tunnuksilla. Pietään vähän pitempään, jos tulis järkeä päähän.
siellä noi nyt tällä hetkelläkin pelaa   :x

hankalaa kun muuttavat kokoajan ip:tä. no taas laajennettuna bannissa..

20
Kirpputori / Ostetaan: petromax 500hk kokonainen/varaosat..
« on: September 10, 2013, 18:09:14  »
hyvät tuulastuksen ystävät! oiskohan kellään sattunut jäämään varastoon petromax 500hk lamppua? olisin kiinostunut sen osista/koko lampusta.. (vielä annan mahollisuuden jos osat löydän et sillä tuulastan :-D)

21
Muut kalastuslajit / Vs: Tuulastus
« on: September 10, 2013, 18:06:48  »
hyvät tuulastuksen ystävät! oiskohan kellään sattunut jäämään varastoon petromax 500hk lamppua? olisin kiinostunut sen osista/koko lampusta.. yv:tä vaan mulle tulemaan jos sattuu löytymään ja jouten olonen!!


22
Itä-Suomi / Vs: Enonkosken Pirttilahti?
« on: January 04, 2013, 15:33:49  »
Nyt sentään vaikuttaa hyvältä kun ei 30 asteen pakkasessa tartte pilkkiä  :-D

samaa mieltä. siksi tulenkin mukaan. moneltas ne alkokaan ku alkaa tuo muistikin jo pettää..

23
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: Host-listan moderointia
« on: December 27, 2012, 21:57:19  »
jouko bannattu, eka kommentti oli mee homo vit.... ei vissiin tarvia kahesti miettiä

Joop.

Fiskarin banni kannattaa kuitenkin pitää lyhyenä, koska rike ei ole iso (ainostaan vasten tuota ajatusta, että politiikat, uskonnot ja lisääntymisbiologia pidetään pelin ulkopuolella). Homottelut taas on enemmänkin merkki siitä, että banneja voi tarjota pidemmällekin ajalle.

mut eihän kukaan ole bannia antanut? ainakaan ei näy listalla.. luulen ettäon lukenut näitä tai joku on asiasta sanonut hänelle

24
Kirpputori / Vs: Tälli-vaaput
« on: December 17, 2012, 20:48:37  »
Alahan pyöritellä noita katkoja ja ilman muutama kappale ja jätä mulle niit ainakin se 3/per malli jemmaan. heti kun valmistuu ni eikun yv:tä tulemaan.. pitää alkaa nyt hamstraa kesän vieheet ni oon sitten kunnolla iskussa  :-D

25
huomioikaas sellainen juttu varsinkin ne joilla on vanhoja pp2 asenuksia koneella. että valitsette oikean.. mulla ilmeisesti otti johonkin beta-versioon ja ei suostunut toimii :-D

26
jos se auttas ni soittasin ja vaatisinkin uuden arvonnan  :-D

27
kiitos lassi :) nyt toimii taas hosti :) olin jo muuten tehnykkin sen mut oli vaan osote 192.168.0.1... vaihto 1, 2:seen ni alko toimimaan!! modeemi ei ihan ollut samanlainen mutta ohjeet oli melkein samoja :)

28
Alkaa palaan oravalla käpy kohta... auttakee mua et saan taas hostattua. vaihtui toinen modeemi ja nyt loppuu mun älli kesken.
eli kyseessä on axess.tel
model:MV610VR

ei anna vaan julkasta yleiselle pelilistalle ja papattaa mulle vaan et estetty ilkoisesti tms. palomuurit on kunnossa eli vikaa haettanee nyt modeemin puolelta. luin nuo kaikki läpi ja ei siel ollu tai en vaan tajua mist nuo asetus muutokset voin tehä.

192.168.0.1 siin sivukin..

29
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: 0.95 Kehitysthread
« on: November 03, 2012, 17:07:32  »
tämä ei tänne kerkeä mut ehkäpä tulevaisuuteen... olisi mahtava juttu jos saisi bannattujen listan ja sieltä voisi purkaa tietyt henkilöt mitkä itse haluaa eikä kaikki bannatut vapautuisi kerralla...???

30
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Noloin mokasi kalastuksessa.
« on: April 18, 2012, 21:15:46  »
Yksi niistä monista noloista tilanteista koin kun lähdin kaverin kanssa kalalle ja vene oli lukittuna laiturissa. no yllätys yllätys kaikki muut oli mukana paitti avaimet. no näppäränä kaverina siinä sit murtamaan lukkoja auki ja eikös siihen pamaha jotain porukkaa paikalle ja arvatkaahan uskoko ne ihan heti mun selvittelyjä veneen omistuoikeuksista. siin sit kuitenkin vesille päästiin, naama punasena... onneks ei polliiseja sentäs soittaneet :-D

ompahan noita muitakin sattuna kun tarpeeks kalastaa, koukkuja takaraivoon, käteen, varpaaseen  :roll: vapoja poikki, ja paras hävitys ankkuri järveen...ilman köyttä. kerran on tipahtanu jopa mootori perästä, onneks matalaan kohtaan. siin oli rannalla porukalla nauru herkässä.

viimeks sattu niin et lähin pilkille. reppu selkään ja kaira olalle. noin 20min kävely jääl ja ottipaikoille. muuten helvatan hyvä paitsi et repus ei ollu yhtään vapaa mukana. sillon otti hieman kupooliin :x

mut kaikista noloin tilanne kävi kun olin uistelemassa ja siin sit yhen selän poikki sit menin. kattelin et jaahas, porukka on verkon heitossa. siitä sen enempää välittämättä jatkoin matkaani ja koht alko jarrut huutaa kelois ja aattelin et ei helevatta nyt on parvi kaloja ku vettä +10m.. niin no vedin sitten niitten verkko jataan. pikkasen nolotti ku niit sit siin irrottelemaan ku toiset laskee viel niit alas...

Pages: [1] 2 3 4


center>