Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - daiwa2

Pages: 1 [2] 3 4 ... 17
32
Kaikkea kalastuksesta / Madcook 2013-2014 Haaste!
« on: January 06, 2013, 20:41:34  »
Madcook 2013-2014 Haaste!

Kalassanet Ry:n Madcook-Haaste tarkoitus on kerätä kattava kokoelma hyviä,hauskoja ja outoja kalaruoka reseptejä. Kilpailu on kaukana totisesta ja tässä  kunniaa jaetaan hauskuuden,kuvien,kertomuksien,reseptin ja kokonaisuuden perusteella.  Kilpailuun hyväksytään kaikki reseptit jossa pääosassa on jokin kala tai äyriäislaji. Joku onnellinen saattaa saada myös pienen palkinnon jonka saaja päätetään kalassanet Ry:n hallituksen kesken äänestyksellä.

Säännöt:
•   Kilpailuaika 6.1.2013-31.12.2014
•   Resepti tulee kirjoittaa tähän viestiketjuun ja sitä saa muokata kilpailuajan loppuun asti
•   Jokainen voi osallistua niin monella reseptillä kuin haluaa.
•   Reseptin pääosassa jokin kala tai äyriäislaji
•   Hyväksyttävään suoritukseen täytyy olla resepti ja pieni vapaamuotoinen kertomus /perustelut miksi juuri tämä resepti on hyvä.
•   Kopioituja reseptejä ei katsota hyvällä…
•   Kuva+lisukkeet plussaa, eli parasvaihtoehto on kunnon ateriakokonaisuus juomineen.
•   Erikoisin/hauskin/karmein kokonaisuus palkitaan Madcook 2013-2014 tittelillä ja pienellä palkinnolla
•   Herkullisimmalta kuulostava kokonaisuus saa erityismaininnan
•   Myös muita yksittäisiä suorituksia saatetaan palkita.
•   Tuomaristona toimii Kalassanet Ry:n hallitus, joka valitsee voittajat kokouksessa

Kilpailun päätyttyä hallitus kokoustaa ja valitsee voittajan. Mikäli reseptejä tulee  ”sopivasti”, saatetaan resepteistä tekaista .pdf-muotoinen ”Kalassa.net Madcook 2013”-2014-keittokirja, jonka jokainen voi tulostaa halutessaan vaikka mökilleen.

33
Oulun lääni / Vs:Jäätilanne Oulun alueella
« on: December 07, 2012, 11:10:37  »
Ja Mikko: Kirjotin tarkotuksella isolla ton otsikon.

Vielä kehtaat myöntää että tarkoituksella... :roll:

http://www.kalassa.net/keskustelut/mainostus-sallittu!/kalassa-net-netiketti-24502/msg395087/#msg395087


Eli jatkossa ne capsit pois otsikoista.

34
Kirpputori / Vs: Luotettavat kauppakumppanit, ruusut & risut
« on: November 19, 2012, 17:36:43  »
Heitetään tännekkin hieman tietoa, jos joku sattuisi vaikka Googlella eksymään googlettaessa myyjän nimeä etukäteen.

Tyttöystävälläni oli Tori.fi palvelussa osto-ilmoitus kahdesta koulukirjasta. Sanna Oksanen helsingistä otti yhteyttä ilmoituksen johdosta ja kertoi olevansa valmis myymään kirjat 45€ hintaan. Tyttöystäväni maksoi kirjat 26.10. Kirjoja ei kuulunut ja hän alkoi kysellä niiden perään 2.11:sta. Sanna Oksanen kertoi postittaneensa kirjat. Kun niitä ei kumminkaan alkanut näkyä, kyseltiin uudestaan perään ja posti oli "kuulemma" tehnyt selvityksen ja mukamas "kadottanut" paketin. 9.11 Sanna kertoi palauttavansa rahat . Rahoja ei kuulunut ja niiden perään kyseltiin monesti. Aina vastaus oli tyyliin ("ok. laitan tänään kun kotiudun töistä" ja "hei. laitan maksusta sinulle kuitin s. postiin tämän illan aikana") . Joihinkin viesteihin ei ole vastattu vieläkään. Lopulta viime perjantaina tyttöystäväni kertoi viestillä että mikäli rahoja ei ole maksettu sunnuntai-iltaan mennessä ja siitä ole toimitettu kuittia sähköpostiin, tullaan asiasta tekemään rikosilmoitus. Noh eipä kuulunut rahoja ja ilmoitus on nyt nostettu.

Eli tämä "myyjä" on siis Sanna Oksanen Helsingistä. Käytössä on ollut toistaiseksi kaksi puhelinnumeroa, joihin soitettuihin puheluihin ei vastata ollenkaan ja viesteihinkin tosin vain harvakseltaan. Puhelinnumerot: 046-8465021 sekä 046-8457343(kummatkin prepaid?). Kyseisellä henkilöllä näkyy olevan puhelinnumeroiden perusteella ilmoituksia ainakin Tori.fi,Keltainenpörssi ja huuto.net palveluissa. Näitä kaikkia palveluita on infottu asian tiimoilta. Huuto.netissä ei palautekkaan näköjään ole niin positiivista...

Suosittelen jättämään kaupat kyseisen henkilön kanssa väliin. Asiassa ei ole kompastuskivenä tuo 45 e summa, vaan periaate miten kaupat TULEE hoitaa. Mikäli niitä ei noudateta, sen kyllä löytää edestänsä...

35
Sekalaista juttua / Vs: Kysy mitä vaan....
« on: November 19, 2012, 15:28:12  »
Nyt tarvis oikeasti jonkun bittinikkarin apua,alkaa loppua idea kesken. Homman nimi on tuollainen Lacien 2 terainen ulkonen verkkokiintolevy ja läppäri.

Kaikki on toiminut tähän asti ilman ongelmia, kone löysi tuon levyn automaattisesti jne. MUTTA, menin nyt tekemään CCleanerillä rekisterinpuhdistuksen ja poistin samalla muutakin paskaa koneelta kyseisellä ohjelmalla. Ennen rekisterin siivoamista, otin siitä varmuuskopion. Näiden operaatioiden jälkeen kone ei yhtäkkiä löydäkkään enää tuota verkkolevyä.  Oon yrittänyt asennella ajureita, poistella ajureita ja asentanut uudestaan,selannut kaikki mahdolliset asetukset läpi, poistanut virusturvat ja palomuurit käytöstä ja jopa palautin tuon rekisterin "ennalleen" tuolla varmuuskopiolla, mutta mikään ei auta,levy pysyy näkymättömissä. Kahdella muulla läppärillä ja tabletilla tuo kumminkin näkyy ongelmitta.

Kone ei anna tehdä järjestelmänpalautusta mihinkään palautuspisteeseen, heittää aina jossain vaiheessa "palautus epäonnistunut, valitse toinen järjestelmän palautus piste".( Tämä ongelma on muuten tullut tällä koneella ennenkin vastaan). Onko jollain jotain neuvoja millä tuon voisi saada toimimaan, ei kiinnostaisi ruveta asentelemaan wintoosaa uusiksi...

36
Asiasta on ilmoitettu eteenpäin. Toivotaan että saadaan korjaus ongelmaan pikimmiten

37
Rakentelu / Vs: Vaapunvalmistusvinkit tänne!
« on: November 05, 2012, 21:44:14  »
Kaivattais pientä vinkkiä, mikä meni pieleen. Maalasin raidat cabin mustalla maalilla ja sitten lakkasin cabin hardilla. Mustat maalit valui osaksi kokonaan pois. Raidat maalasin puutikulla siten, että tuli jokseenkin paksusti sitä maalia. Menikö siinä väärin vai? Toimisiko LV1 lakka paremmin?

Itsehän tuosta johtuen teen tikuilla tökittävät silmät,pilkut,raidat jne DEKAn maaleilla. Nuo ei sitten valahtale vaikka lakkaisi cabilla päälle, kunhan antaa kuivaa

38
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: August 23, 2012, 08:57:47  »
Olen samaa mieltä Mikon kanssa, ja siksi hieman ihmetyttikin tämä uutinen:
Näitä sanoja Urpilainen ei lunastanut – 17 toteutumatonta Sdp:n lupausta

39
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: June 14, 2012, 15:44:23  »
Suomessa ei enää olisi maataloutta ilman EUta :roll: Sitä paitsi jos yksikin euromaa kaatuu, myös Suomelle tulee valtavia ongelmia. Ei tällaiseen ongelmaan ole olemassa helppoja ratkaisuja. Mikään ei ole vielä edes pamahtanut omaan nilkkaan, koska Suomi sai Keikalta vakuudet.

Kuinkas sitten kun ruotsi pärjää hyvin maatalouden kanssa, ilman EU:ta?

Suomelle tulee ongelmia joka tapauksessa, takaa se näitä lainoja tai ei. Tai pysyykö Eu:ssa vai eroaako.Mutta mitä kauemman tätä pelleilyä jatkuu,sitä syvemälle mennään. Sama nähty jo nokian kanssa....

Ja sitä paitsi Suomi on jo ollut nurin siinä vaiheessa moneen kertaan ennenkun noita vakuuksia tullaan saamaan takaisin jos ikinä edes  saadaan... Vai oletatko että tämä pelleily tosiaan kestää 15-30 vuotta ilman romahdusta?

Ja darkfiren kanssa täysin samaa mieltä tuosta rahasta. Nykyyään se oli kultaan siduttua omaisuutta, nykyään sitä pystytään kasvattamaan tuosta noin vain laittamalla perään pari nollaa bitti avaruudessa...

40
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: June 13, 2012, 14:25:56  »
lSuomessa ei näköjään kanssa ole mitään todellisiä ongelmia. Mitä nyt median uutisoinnista voi jälleen kerran päätellä. Espanja tilannetta tärkeämpi tuntuu olevan halla-ahon tuomio ja varsinkin vapaavuoren mielipide asiasta. Kun alla on rattijuopumus,pahoinpitely jne niin luulisi ettei paljoa olisi varaa puhua mistään mitään.

41
Mainostus Sallittu! / Vs: Mantere-vaaput tiedottaa!
« on: May 29, 2012, 20:53:34  »
Nyt kesän kunniaksi laitetaan pari pakettia vaappuja tarjous hintaan! 

Jokaista pakettia löytyy 2 kpl ja hinta 30€ posteineen. Laitetaan vielä jokaiseen pakettiin mukaan kaupanpäälle elektroninen tärpinhälytin,että naapuritkin varmasti kuulevat kuka saa kalaa!

Ensimmäinen paketti: Värit 1,14 ja 20.


Toinen paketti: Värit 6,11 ja 22.


Paketit myynnissä ainoastaan täällä ja facebook yhteisössä

Nämä ovat siis erityistarjouksia, muissa tapauksissa hinnat löytyvät nettisivuilta.

42
Tähän asiaan liittyen, mä kyseenalaistan pahemman kerran nykyisten sähkömoottorien toimintaperiaatteen. Kyseessä on niin vanhanaikaista tekniikkaa ettei mitään järkeä.  Yksikään valmistaja ei ole vissiin vieläkään tuonut markkinoille suhteellisen halpaa PWM-ohjattua moottoria, joka tiputtaa karkeasti jopa puoleen sähkönkulutusta pienillä vaihteilla.

Suurin osa noistakin tehoista menee hukkalämpönä kankkulankaivoon. Pwm-säädin tekeekin poikkeuksen touhussa. Se ns.katkoo jännitettä ja tätä kautta säätää pulssin leveyttä,joka parantaa hyötysuhdetta tehoja ja vääntöä pahemmin menettämättä.

Jos sähköstä jotain tietää ja tietää mistä tilailla osia, niin muutamalla kympillä saa tehtyä ohjaimen akun ja moottorin väliin, mitään sen kummemmin purkamatta.

Tuossa asiaan kuuluvalinkki:
http://koti.mbnet.fi/~oju/Veneet/Minn_Kota_viritys.html#1

43
Pyydyskalastus / Vs: Verkon väri?
« on: May 23, 2012, 15:20:49  »
Kyllähän se väri myydään vaan kalastajalle. En ole mitään vaikutusta pyytävyyteen huomannut vaikka kaikki perus värit käyty läpi.

Positiivista punaisessa ja tumman vihreässä värissä on se,että liinan erottaa helposti kalan ympärilltä, ja kala on helppo irrottaa verkosta.

44
Sekalaista juttua / Vs: Suuri matkapuhelinkeskustelu
« on: May 20, 2012, 22:08:01  »
Tuo E1080 on ollut ihan pätevä luuri, vaikkakaan tositoimiin sillä en ole vielä päässyt. Mutta n.2½ viikkoa pysyi päällä ilman räpläystä kun pidin keittiön pöydällä kokeeksi. Ja muutenkin ihan näppärän peruspuhelimen oloinen vekotin. Ja tosiaan tuo hinta on sen 20€, joten ei välttämättä niin harmita vaikka sattuisi kalojen seuraksi lähteä taskunpohjaltakin ;)

45
Pyydyskalastus / Vs: Pyydysten merkkauksesta
« on: May 20, 2012, 12:33:09  »
Kyllä tuo taisi olla pakollinen uudistus. Hankalaksi tuo kyllä menee ruveta alumiiniputkeen heijastimia kiinnittämään... Pitäisi etsiä jostain jonkinsortin teippiä missä olisi heijastin pinta.

Meillä kaikki yliajot on tapahtunut lähes poikkeuksetta nimenomaan päiväsaikaan hyvällä kelillä, kun kaikki h******n mökkiläiset "minä menen mistä haluan"-sankarit on liikenteessä. Että hieman kyseenalaistan tuon hyödyllisyyttä.

46
Pyydyskalastus / Vs: Sulan veden verkkokalastus
« on: May 19, 2012, 23:48:55  »
Millä tavalla paljustalaskijat yhdistävät verkot toisiinsa? Ilman puikkariahan siellä on vain kaksi lenkkiä vastakkain. Mikä olisi vaivaton, nopea ja luotettva tapa?

Niinkin yksinkertaisesti kuin solmimalla verkon päät yhteen :D. Ihan parilla umpisolmulla nuo pysyy kiinni kun tukevasti sitoo.  Joissain verkoissa alapaulat kumminkin on helpoin yhdistää pätkällä uppoavaa verkkonarua.

47
Sekalaista juttua / Vs: Suuri matkapuhelinkeskustelu
« on: May 18, 2012, 21:59:15  »
Vastaillaampas nyt isekkin. Tällä hetkellä luurina löytyy Samsung Galaxy Xcover, enkä kyllä kovin helposti ole poisvaihtamassa. Puhelimessa on Android ja IP67 luokitus, eli pitäisi kestää vettä  ja pölyä hyvinkin.
 
Joulukuun alussa tuon sain ja alkuun  tuossa oli hieman noita itsekseen boottailuja, mutta saivat samsungilta siihen päivityksen joka poisti tuon ongelman. Puhelin on tippunut muutaman kerran pöydän korkeudelta lattialle, käynyt kerran vahingossa uimassa,kerran pesty hanan alla  kun oli aivan kalanlimassa koko luuri + tänään onnistuin tiputtamaan henkilönostimen päältä sen suoraan betonille... About 3m tiputus  ja ei ainakaan toistaiseksi mitään ongelmaa. Toki tuossa on ympärille silikoniset suojakumit vielä pehmentämässä iskuja hieman.

Akku kestää sen vuorokauden helpostikkin, vaikka vähän enemmänkin räplää ja 3g koko ajan päällä. Ei se ole niin suuri ongelma tökätä illalla laturiin nukkumaan menessä. Ja jos ei ole saatavilla, niin sitten voi jättää sen räpläilyn vähemmälle tai ottaa mukaan vara-akun joka ei maksa itämaista tilattuna oikeastaan mitään. Itsehän en edes vaadi saati oleta että nykyisen tason puhelimien akun pitäisi kestää yli vuorokautta ahkeralla käytöllä... Eikä pitäisi kenenkään muunkaan olettaa, mikäli yhtään tutkii ja vertailee nykyistä akkuteknologiaa ja puhelimien suorituskykyä keskenään....

Pitemmille eräreissuille (hätävaraksi) sitten löytyykin Samsungin E1080, jossa akku riittää hyvinkin pari viikkoa ;)

48
Sekalaista juttua / Vs: Suuri matkapuhelinkeskustelu
« on: May 18, 2012, 20:53:54  »
Kun löysin äsken lumeenkaato paikalta samsungin galaxy s i9000. Mikäköhän siinä olis vikana kun ei halunnut ladata akkua ollenkaan kun kaverilla kokeiltiin. Voihan se kyllä siitäkin johtua kun oli ihan märkä, joten jos huomenissa kokeilis uudestaan kun on kuivunut. Sitte ei tarvi alkaa narisemaan miksen viennyt poliisiaseman löytötavaratoimistoon koska en usko että sitä oltaisi haettu kun ollut lumen alla varmaan n.2-3kk

Taitaapa kuule olla korroosion tehneen tehtävänsä komponenteille ja piirilevyille..... Ja eipä taida nuo akutkaan tykätä jatkuvasta pakkasesta saati kosteudesta.. Voihan tuon tuurilla saada pelaamaan, mutta tuollasessa tapauksessa on kyllä olemattomat mahdollisuudet.

49
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2012
« on: May 17, 2012, 19:40:59  »
No nyt on USAlle laitettu viiskymppiä. Jos Suomi häviää, tulee ainakin vähän rahaa. Ja jos Suomi voittaa, niin onpahan sentään SUOMI MITALIPELEISSÄ.  :-D

Entäs jos usa voittaa jatkoajalla tai rankkareissa? ;).

50
Mainostus Sallittu! / Vs: Mantere-vaaput tiedottaa!
« on: May 15, 2012, 21:12:06  »
Manterevaaput uutuusesittelyssä uusimmassa erässä!(6/2012).

Juttu löytyy sivulta 32 ja kuva sivulta 33.

51
Rakentelu / Vs: Vaapunvalmistusvinkit tänne!
« on: May 15, 2012, 15:32:41  »
Ei uuttakaan aihetta jaksa tehdä niin laitetaan tänne. Mistähän mahtaa johtua että maalatessa ei maalia oikein tahdo tulla. Käytössä nh-200 elikkäs alakupillinen ruisku. Ongelma on se, että maalia ei nouse ylös purkista, mutta purkki tulee ihan täyteen ilmakuplia.. Voisikohan olla tiivisteet rikki? [Vesi menee kuitenkin läpi mielestäni ihan niinkuin pitääkin.]

Pikaisesti olettaisin että ilma ei kulje nyt oikeaa reittiä, vaan purkaantuu jonkun takia maaliastiaan. Kokeileppas pestä ruisku kunnolla.

52
Pyydyskalastus / Vs: Sulan veden verkkokalastus
« on: May 15, 2012, 15:31:58  »
Kyseenalaistan tässä nyt vaihteeksi taas jotain.

Nuo uudet ankkurimerkit on suoraan sanottuna PERSEESTÄ noilla pienillä kaloilla.

Viime vuonna loppuvuodesta lappajärvelle istutettiin noin 18-25 cm järvilohen poikasia joille nuo merkit oli laitettu. Seuraavana päivänä meillä oli 50mm verkoissa 5 kpl kyseisiä kaloja MERKISTÄ kiinni. Vielä pari päivää noita tuli 3-4kpl päivä vauhtia ja muutama pelkkä merkkikin löytyi verkosta. Lähettelin sitten noita ja kirjoittelin pitkät viestit noista merkeistä ja niiden ongelmista. Takaisin en saanut käytännössä mitään asiaan liittyvää tietoa, muutakuin kalojen istutusajan ja 5€/merkki. Kyllä siinäkin meni taas hyvät rahat ja kalat hukkaan....

Tuo verkkojen merkitseminen ja kaikenmaailman pellejen liikkuminen vesillä kyllä aiheuttaa ongelmia.  On se kumma homma kun ihmiset ei nää niitä 1,5m korkeita lippuja edes tyynellä ja pilvisellä kelillä. Viime vuonna jopa kyseisestä asiasta kutsuttiin virkavaltaa paikalla selvittämään juttua ja kyllä sieltä sitten verkkojen hinnat saatiin takaisin sitä kautta kyseiseltä sankarilta... Ikää kyseisellä miehellä oli 50-60 välillä ja asenne oli karkeasti "Minä olen liikkunut täällä koko ikäni, minun ei tarvitse korvata mitään, mitä jätitte verkot tähän".

Kovasti olen pohtinut että asentaisin verkkomerkkeihin liiketunnistimet,summerit  ja vilkkuvalot. Mikäli joku tulisi 20 metriä lähemmäs alkaisi summerit ujeltaa ja vilkkusireenit vilkkua... 8-)

53
Pyydyskalastus / Vs: Ahventa verkolla
« on: May 08, 2012, 07:38:08  »
Joo mutta kun... verkossani on kymmenen kuhaa noin kilosia ja seassa muutamia ahvenia. Kuhat vetää ylä ja alapaulat kierroksille, jossa menee puolisen päivää niitten selvittelyssä mantereellakin, että kuha pitoisissa järvissä en kyllä ehdottaisi tuota daiwan taktiikka, mutta muissa kaloissa varmasti toimii.

Ööh, itsehän olen nimenomaan oppinut käyttämään tuota taktiikkaa kuhan pyynnissä. Kyllähän se matikka ne verkot pahemmin rullaa mitä kuha ;).

Itse olen tottunut verkot järvellä selvittämään, eikä sitä hommaa ole tarvinnut tehdä edes huonolla kelillä enää mantereella pitkään aikaan. Jollain tavalla se on siellä helpompaa kun verkko pystyy sopivan kireällä ja liinaa on helppo nyppiä.Ja vaikka sinne verkkoon yksi tai kaksi takkua jääkin, silti se pyytää ihan hyvin.

54
Pyydyskalastus / Vs: Ahventa verkolla
« on: May 07, 2012, 15:20:32  »
Hmm, pitäisi varmaan kirjoittaa jonkinlainen artikkeli tuosta jos aikaa vaan riittäisi, kun kaikki sitä tuntuu kyselevän.

Mutta kyllä, karkeasti homma menee juuri noin. Verkon päädyssä otetaan kiinni kummastakin paulasta ja ruvetaan vaan vetämään veneeseen. Sillä ei ole väliä,vaikka en menisivätkin tässä vaiheessa ristiin.Tässä saa sitten kalat ja kaikki roskat nypittyä helposti ja takut selvitettyä.Lasku sitten tapahtuukin peruuttamalla ja katsomalla että paulat menee oikein. Yllättävää kyllä, ei ne oikeasti edes mene tuossa solmuun. Parhaimmillaan ollaan köytenä veneeseen vedettyjä 5m korkeita verkkoja laskettu kahdestaan yli 7km/h tuntinopeudella ilman ongelmia.

Mikäli verkot on tarkoitus laskea uudelleen, riittää ihan vain veneenpohja, kunhan kalat heittelee jonnekkin muualle. Tässä tyylissä on myös se hyvä puoli,että jos kalaa ei olekkaan verkoissa, on se valmiiksi nostettu ylös ja voi verkon paikkaa vaihtaa helposti.

55
Pyydyskalastus / Vs: Ahventa verkolla
« on: May 07, 2012, 12:15:08  »
Kyllä se 40-45 millinen on vielä aivan passeli ahvenelle, mikäli syömäkokoista kalaa haluaa. Tottakai siinä sivutuotteena tulee hieman jotian muutakin, mutta ei merkittävästi.

Kuha kunkun videota tuossa katselin hieman ja jos jotain vinkkejä uskaltaa antaa, niin heivatkaa nyt hyvät ihmiset noi puikkarit ja muut viritelmät lähimpään roskikseen ja nostakaa ne verkot köytenä veneeseen. Sitä mukaa kun verkko nousee veneeseen saa kalat nypittyä irti,roskat irrotettua ja takut selvitettyä ja verkot onkin sitten seuraavaan laskukertaan jo valmiina.

56
Sekalaista juttua / Vs: Mikä mopo?
« on: April 22, 2012, 21:00:01  »
Ite oon oppinu tänä keväänä keulimaa. Menee paikallinen bomber-suoraki. Vois vetästä keskuskadu joku ilta/yö tässä lähi aikoina  :-D

Ompas hieno taito, ja ennenkaikkea vielä hienompi idea. Kokeile mielummin päivällä ruuhka-aikaan, niin muutkin varmasti näkevät ja saadaan taas yleistää kaikki mopoilijat idiooteiksi.

57
Rakentelu / Vs: Onko kiinnostusta lakkausautomaattiin?
« on: April 02, 2012, 20:30:58  »
Ensimmäinen alkaa olla pikkuhiljaa valmiina, yksi mekaaninen osa tuosta puuttuu. Luultavasti pääsiäisenä pitäisi olla kaikki kunnossa. Laittelen sitten kuvia ja infoa paremmin tännekkin

Nopeus säädetään potikasta ja nostovoimana käytetään vaihteellista moottoria ja relekytkentöjä. Itse laite ei tarvi toimiakseen tietokonetta vaan toimii itsenäisenä järjestelmänä.

58
Sekalaista juttua / Vs: Haluatko "tittelin?" Koita onneasi!
« on: April 01, 2012, 13:29:07  »
Antaa tulla vaan, vaikuttaa hauskalta. :D

Kun sun potkukelkkaa katsoo, niin ei voi muuta keksiä!

59
Mainostus Sallittu! / Vs: Mantere-vaaput tiedottaa! Sivut auki!
« on: March 27, 2012, 22:27:57  »
Sivut ovat aukaistu osoitteeseen: www.manterevaaput.com !!

Ja vielä on muutama päivä aikaa osallistua arvontaan!

60
Norjalaisille lohille kivuttomampi kuolema.

Eikö ihmiset enää mitään muuta keksi?

Pages: 1 [2] 3 4 ... 17


center>