Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Anr

Pages: 1 [2] 3 4 5
31
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: PP-Liiga 2015-2016
« on: September 21, 2015, 15:17:11  »
Hyviä ideoita. On sarja sitten kolmin- tai nelinkertainen niin väliäkö tuolla. Sen verran kuitenkin korjausta aiemmalla sivulla olevaan viestiin tai viesteihin, että jos pelataan kolminkertainen sarja 9:llä ilmoittautuneella joukkueella, kolme kerrallaan jäällä, niin kesto ei ole 12 viikkoa. Eikä pelimääräksi tule 24.

32
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: PP-Liiga 2015-2016
« on: September 10, 2015, 12:31:04  »
Järjestyykö tässä tapauksessa ylläolevat 9 joukkuetta kaikkein luontevimmin, ja yhteisön toiveet huomioon ottaen, niin että 3 joukkuetta pelaavat kerrallaan samassa pelissä? Esimerkiksi 8vs8vs8? Illan parhaalle joukkueelle 2p, tokalle 1p, ja viimeiselle 0?

Pelataan sarja läpi niin että jokainen joukkue kohdataan 4 kertaa joten pelejä tulee kaikille 16kpl. Nämä vedetään 2 pelin viikkotahdilla läpi 8 viikossa. Loka- ja marraskuu? Tähän päälle kuuden joukkueen playoffkierrokset ja liiga on siinä.

Luulisi kolmannen joukkueen vähentävän peleissä perseilyjä kun se kolmas osapuoli voisi sitten mahdollisesti toimia tuomarina tai vähintään todistajana. Otetaan käyttöön myös vakiopäivät pelaamiseen niin kaikki 9 joukkuetta ovat aina samaan aikaan areenalla niin ulkopuolisen avun käyttäminen ainakin liigan sisäpuolelta jää pois.

33
Länsi-Suomi / Vs: Palokka
« on: September 01, 2015, 12:52:37  »
Sama meno jatkuu.
Sunnuntaina ja eilen maanantaina tuli piipahdettua uteliaisuuttani. Sunnuntaina 4 kivan kokoista kuhaa,
eilen maanantaina 6kpl.

Kaikki soutelemalla, uistimella jossa ei ole koukussa väkäsiä. Oli kiva saada kala hellästi veneeseen, nopeasti mitalle, puntariin ja takaisin uimaan.

Ota joskus kyytiin :) Uutena paikkakuntalaisena olis kiva nähdä paikallisiakin kalavesiä.

34
Länsi-Suomi / Vs: Tuomiojärvi, Jyväskylä
« on: May 23, 2015, 19:22:28  »
Kerro lissöö. Kirjolohi periaatteessa ei herätä hurraa-huutoja. Mihin saa veneen talteen? Paikan hommaaminen kallistakin? Entäs pysyykö se turvassa? Ootko itse käynyt kellurenkaan kanssa? Ihan nollista
lähtee meikäläisellä tämä projekti. Tai no jigihommat mä osaan :)

35
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: May 22, 2015, 20:38:08  »
Miksei nämä
palstan lainaukset toimi?

Mutta kösterille. Vimpaa ja onkijoita siellä näkyy olevan päivittäin ja tosi
paljonkin. Kärpäsentoukkamiehille osuu usein kaloja matoukkoihin verrattuna vieläkin enemmän. Tämän lisäksi ainakin lahnoja tulee hyvin. Kuhanjigauksessa parhaan tuloksen on nyt saanut aamuisin. Illalla tuntuu usein laittavan suun kiinni. Johtuiskohan ympäripäiväisestä kalastuspaineesta. Koskeen dumppasivat kirjolohta parisen viikkoa sitten ja niitäkin siinä pyörii. Tämän lisäksi toutaimia
vähitellen alkanut nousemaan ylöskin asti. Vielä viikko sitten keskittyivät paritteluunsa.

36
Länsi-Suomi / Vs: Tuomiojärvi, Jyväskylä
« on: May 21, 2015, 20:58:05  »
Veneestäkö täällä pääasiassa kalastetaan? Mites rantamahdollisuudet? Ja nuorta kalakaveria kaipaavalle (22v) olis täällä yks uusi paikkakuntalainen tarjolla. Vapa pysyy kyllä aika hyvin kädessä :)

37
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: May 21, 2015, 12:08:23  »
Koita hauki000 epoksiliimaa. kaksikomponenttiliima tuubi maksaa reilun femman ja saman verran molempia aineita sekaisin vaikka kartongin päällä tulitikun kanssa ja sitten liimailette kärkirenkaan oikeaan asentoon. mut älä liimaa sormia :)

Vanhankaupunginkoskella viettänyt kesälomaa nyt pari viikkoa aktiivisemmin ja maaliskuulta astien vähintään kerran viikkoon. Kuhassa pysynyt talous poikkeuksetta ja bonareina n 9kg hauki ja 46cm täydessä mätilastissa vapautunut ahven. Painoa ~1,5kg. Kuhia päätynyt ruokapöytään 18kpl ja vapautettuja mittakaloja ainakin triplat päälle. Koko tasaista 45-55cm mutta päivät ei oo veljeksiä kun toisinaan tekee tiukkaa saada yhtään kalaa ja joskus liki heitto/kala.

38
Kaikkea kalastuksesta / Vs: haukisammakot
« on: March 10, 2015, 17:57:49  »

39
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: PP2-Liiga kausi 2014-2015
« on: January 16, 2015, 07:24:41  »
JMT suostuu hostiks jos kelpaa  :-P

Tää on se kaveri joka katkoo pelejä kesken mitään ilmoittamatta? :) :)

40
Pilkintä / Vs: kuolleet kärpäsen toukat
« on: January 05, 2015, 18:09:00  »
Kerta aamulla olet jo menossa niin kyllä niillä saa. Sen lisäksi huoltoasemat varmaan ovat auki ja tiedä vaikka tietyt mestat myis toukkiakin.

41
Vieheet / Vs: Rapala vaapun "tuunaus"
« on: June 27, 2014, 16:38:22  »
Ei ole ihme jos tuosta vaapusta on kalat karanneet  :? Tuossahan on tällä hetkellä tasan 1 kelvollisessa kunnossa oleva koukku ja se on juuri tuo sinun vaihtamasi peräkoukku. Kaksi etummaista näyttää renkaine ja koukkuineen olevan käyttökelvottomaksi oienneita. Kipin kapin kauppaan rengas- ja koukkuostoksille tai sitten vaihdat jostain toisesta vaapusta tuohon koukut ja heität nuo roskiin.

Mitä tuohon perässä roikkuvaan tupsuun tulee niin toiset tykkää äidistä ja toiset tyttäristä. Amerikanmaalla tuo perässä oleva tupsu on monille kalamiehille kovinkin tärkeä ja oleellinen lisävarustus. Kuitenkin tödennäköisemmin se miellyttää enemmän kalastajaa kuin kalaa. Toki siitä ei haittakaan ole.

42
Etelä-Suomi / Vs: Vantaankoski
« on: June 05, 2014, 12:59:52  »
Joo kiitokset vinkeistä, täytyy mennä joskus aamulla kokeilee...  :-D

Haluaako kultainenkela lähteä joskus selvittelemään vantaankosken metkuja jonkun seuralaisen kanssa? Tässä Helsingissä asustelevana lomalaisena voisin lähteä kattemaan joskus sun kanssa? Parikymppinen kaveri olen ja multa autot sun muut härpäkkeet kyl löytyy. Kokemusta jalomman kalan virvelöinnistä löytyy n 17 vuoden ajalta. Viestihistoriasta löytyy lisää matskua niistä.  :evil:

Laita vaikka yv:tä. Vantaankoskella en oo kyllä koskaan käynyt.

43
Sekalaista juttua / Vs: Jääkiekon MM-kisat 2014
« on: May 21, 2014, 09:49:27  »
Torstaina olis sitten päiväpelissä kanada vastassa.

Notta siellä Lapissa joku muu aikavyöhyke on? Kello 20:00 meiän etelänmiesten ajassa alkaa matsi.


44
Etelä-Suomi / Vs: Vanhankaupunginkoski
« on: April 15, 2014, 18:26:00  »
Mut hiljaista siellä muuten on. Kalamiehiäkään ei oikein enää näy. Viikko pari sitten niitä siel oli enemmänkin. Äsken sai melkein yksinään heittää. Kaloja en oo nähny tänä keväänä tulevan vielä yhtään vaikka taas oon kirjaa siellä penkillä ollut lukemassa useita tunteja. Sesonki on todennäkösesti vielä edessä.

45
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: April 05, 2014, 19:32:59  »
5.4.2014 eli tuulinen koskipäivä faijan kanssa

Kello lyö puoltapäivää ja isän kanssa päästään soutuveneelle tutun kosken rantaan. Laskeva ilmanpaine, pirunmoinen länsituuli ja lähtörantakin on vielä jäässä. Ei tänään voi olla kalakeli. Hetken leikittyämme jäänmurtajia päästään lopulta avonaiselle vedelle. Pitipäs sattua oma soutuvuoro just tänään. Tuuli täysin virransuuntainen ja soutaminen on suvannoissakin raskasta kuin mikä. Koskista sitten puhumattakaan. Minä soutelen yrittäen pidellä venettä potentiaalisten kalapaikkojen lähettyvillä. Faija heittää perässä milloin vaappua milloin liitsiä mutta kalat antavat odottaa. Ehdotan jo seuraavaa paikkaa ja koskenpätkää mutta isä on eri mieltä. "Hetki vielä tässä", kuuluu vanhemman viisaus. Mielessäni käyn läpi ajatukset ajanhukasta kiroten samalla julmettua tuulta - kylläpä on kovia puuskia. Samalla perässä vapa taipuu.  "Hyvä kala on" kuuluu miltei samantien. Kala on vedenlämmön takia varsin vaisu ja antautuu haaviimisetäisyydelle kohtalaisen nopeasti. Pussitan kalan kumiverkkoon ja irrotan hellästi vaapun koukut suupielestä. Mitta käteen ja 58 senttiä. Evä leikattu. No takaisinhan se laitetaan kerta laki nykyään niin sanoo. Hieno noin 2,5 kala kuitenkin ja jälleen kerran kokemus puhui. Itse olisin ollut jo paikasta kaukana.

Soutu jatkuu vielä tovin kunnes rantaudutaan heittämään eräs saarenranta. Soutumiehenä pääsen ensimmäisenä mutta tyhjää. Faija menee perässä ja tyhjää sielläkin. Palaillaan kimpassa veneelle ja kello on ehtinyt jo kolmeen. Faija ehdottaa josko tulisi soutamaan ja meikäläinen perään. Sopii mulle varsin mainiosti. Etenkin selkä kaipaa lepoa. Sidon vapaan uuden fluorocarbonperukkeen kuluneen tilalle ja sen jatkoksi solakan 16g lusikan. Viimeinen laatuaan. Muut lepäilevät pohjassa. Ei mene kauaakaan kun saan siiman päähän tärpin. Pieni n 30cm kala.  Lasku jatkuu ja minä heitän ja heitän. Tyypillistä kevätkalastusta tuntuu olevan kun tärppejä ei kuulu. Kelikin kun oli kalantuloa vastaan niin mielessä hiipii jo poislähtö ja illan jääkiekkovälierät. Päätetään jatkaa kuitenkin vielä hetki.

 Sitten n 105:llä heitolla tärähtää. Paria kovaa potkua seuraa pitkä syöksy. "Iso kala on", totean. Käännän jarrua löysemmälle. Kala osoittaa väsymisen merkkejä kohtalaisen nopeasti ja arviot kaverin koosta pienenevät silmissä. Ei taida olla aamuisen kalankaan kokoinen. Jälkeenpäin on hyvä naurahtaa että kuinka väärässä sitä olikaan. Nimittäin yhtäkkiä kala pysähtyy ja junttaa itsensä pohjaan. Seuraavat minuutit jojoillaan. Kalaa metri kotiinpäin ja sen jälkeen taas pohjaan. Kunnon asemasotaa. Näköhavaintoa kalasta ei ole ja kokoa on mahdoton arvioida. Kalastusta parhaimmillaan! Koko ukko tärisee. Tulis ny. No ei tule. Siinä pohjassa veneen alla se jurottaa. Pikkuhiljaa toinen on kuitenkin väsymässä. Siis minä. Kevyillä varusteilla isot kalat käy kunnon työstä. Faija jaksaa muistuttaa että ota aikasi. Ei oo kiire. Vähitellen ollaan voiton puolella. Kalakin alkaa jo väsymään. Saan sen jo kohtalaisen lähelle ja ensimmäinen näköhavainto toteaa kalan taimeneksi. Ei sinänsä yllätys mutta on joskus haukeakin taimenena väsytelty.  :-D Hetken päästä kala tulee ensimmäistä kertaa haaviimisetäisyydelle. Ohjailen kalan sopivalle etäisyydelle josta se kuitenkin vielä kääntyy. Toinen yritys ja faija kurottaa kalan haavin pohjalle rämähtäen samalla naamalleen veneen pohjalle. Naurunpärähdykset pääsee molemmilta yhtäaikaisen JES-huudon säestämänä. Iso tumma koirastaimen nostetaan veneen puolelle kaikkensa antaneena. Evä typisetty joten istutettu tuo joskus aikoinaan on.  Tovi pohdittiin että lyödäänkö kala vielä takaisin mutta sen verran pitkä oli taistelu ja voimat tuntuu olevan poissa joten kala pääsee jatkossa seinälle. Hurja kamppailu ja kädet tärisee vieläkin. 75cm ja 5,2kg. Kuvia kunhan luurista saan ne ulos.


46
Etelä-Suomi / Vs: Vanhankaupunginkoski
« on: March 13, 2014, 20:35:56  »
Kai siinä on vaan helppo heittää + vanhoille sedille paljon seuraa turista kun kalaa ei tule. Ja se virta siinä edessä tuntu houkuttelevan paljon pikkukalaruokaa ja keräävän kaloja. Plus se kuuluu ehkä parhaimpaan alueeseen jos haluaa vältellä jatkuvia pohjatärppejä. Romua on kyllä senkin kohdalla aika tavalla. Joo suvannon alue loppuu siihen kävelysiltaan. Karttaa löytyy nettisivuilta.

47
Etelä-Suomi / Vs: Vanhankaupunginkoski
« on: March 13, 2014, 12:08:36  »
Itse asiassa yllättävän lepposaa se tunnelma siellä oli viime vuonna. Suurimmat ruuhkat ja väkimäärät oli niillä yleisillä heittolaitureilla ja syrjempänä sai hyvinkin heitellä rauhassa. Ja sillon kun mäkin sen suuren kuhani siitä laiturilta sain, niin hyvin löyty tilaa väsytellä ja auttava haavimieskin oli heti jeesimässä. Eli yllättävän hyvässä hengessä siellä mennään. Tiedä sitten vaikuttaa se keskeinen sijaintikin siihen että suurimmat ärräpään viskojat jää suosiolla poies. Ja varmaan sekin että lähtiessä jo tosiaan tietää että seuraa riittää.

Tällä hetkellä suvanto on muuten vielä sitten jäässä.

48
Etelä-Suomi / Vs: Vanhankaupunginkoski
« on: March 12, 2014, 13:10:05  »
Asun tässä ihan paikan vieressä ja viime keväänä tuli päivittäin seurattua suvannon kalastusta. Huhtikuussa alkoi siellä haukihommat ja useita 5-10kg kaloja tuli sesongin aikana ylös ihan päivittäinkin. Huhtikuun lopussa alkoi kuha nousta suvantoon ja niitä tuli sen vajaan kuukauden aikana siitä useita kymmeniä / päivä. Sitten kun se niiden nousu sinne loppui niin kuivaa oli kaiken saaliin osalta. Eli tuon pienen sesongin aikana kun paikalla eksyi niin saaliin saaminen oli kovin todennäköistä, mutta se kyllä sitten näkyi kalastajamäärissäkin. 50 ukkoa kun siellä koko päivän on heittämässä niin tungosta riittää. Itse pääasiassa tosiaan olin siinä koskella pääsykoelukuhommissa, mutta niinä päivinä kun saalista tuli ja mukaan mahtui niin kävin kotoa kamppeet hakemassa ja kuhan taisin saada matkaan miltei joka kerta.

49
Sekalaista juttua / Vs: Talviolympialaiset Sotši 2014
« on: February 09, 2014, 17:34:36  »


Yks pronssi noista voi tulla yhteensä.

T: Pessimistinen optimistiJes! Pikkusen meni vielä paremmin noi slopestylet kun uumoilin. Hieno mitali Enniltä ja veikataan että jää ainoaksi yksilölajimitaliksiksi suomalaisilta.

50
Sekalaista juttua / Vs: Talviolympialaiset Sotši 2014
« on: February 06, 2014, 15:03:07  »
Tuli väijyttyä noi slopestylen alkukarsinnat kokonaisuudessaan läpi ja kivaa katsottavaahan nekin oli. Lajista juuri mitään ymmärrä, mutta niin vain tuomarit antoivat niitä kovimpia pisteitä omaankin silmään näyttävimmille laskuille. Suomalaisten laskut oli kyllä vähän valjut vaikka hyviä pisteitä tulikin. Kumpikaan Tonteri tai Piiroinen ei tehnyt yhtään niistä kovimmista tempuista mitä jotkut heittivät useemmankin per rani. (hehe nopee oppimaan) Mitalit vaativat taatusti parempaa tekemistä, mutta mistäpä sitä tietää vaikka semmoista ois tulossakin. No sitä yhtä papukaijaa (Kanadalainen Parrot) tuskin voittaa kukaan.

Rukajärven lasku naisten puolella taasen oli kaikista suoraan jatkoonmenneistä surkein. Kommentoi itsekin että eipä siinä juuri mitään tullut tehtyä, tommonen läpilasku vaan. Toisessa laskussa heittikin sitten varsin pahannäköiset lipat. Toivottavasti ei jää kaivelemaan alitajuntaan.

Yks pronssi noista voi tulla yhteensä. Varmaankin pöljä-Piiroiselta.

T: Pessimistinen optimisti

Finaalinkin katson varmasti. Luvassa erittäin suurella todennäköisyydellä isoja riskejä ja näyttävä kisa. Viihdyttävä yllätys.

51
Sekalaista juttua / Vs: Talviolympialaiset Sotši 2014
« on: January 07, 2014, 19:52:59  »

14. Hyökkääjästä Philström ja Aaltonen aloittanee katsomosta. 8. Pakista ainakin Hietanen aloittaa katsomossa.

Westerlundin valittua kisoihin 7 sentteriä näen täysin mahdottomana että umpisentteri Jori Lehterälle jäisi minkäänlaista paikkaa yhdenkään ketjun sentteriksi. Ainoastaan jos Mikko Koivu ei pysty pelaamaan saattaa Lehterälle aueta jonkinlainen pelipaikka. Lähtökohtaisesti kuitenkin Lehterää parempia senttereitä ovat juuri Koivu, Filppula, Barkov, O.Jokinen, Granlund ja Kontiola. Näistä laidassa pelaa todennäköisesti ainakin Granlund ja Filppula. Pihlströmin valintaa Bergenheimin sijasta puoltaa oikeastaan vain kaverin jalat ja alivoimaosaaminen.

Itseasiassa juuri av-osaamisesta tossa jengissä suurin pula onkin. NHL-joukkueissaan ainoita vakio av-pelaajia ovat valitussa joukkueessa M.Koivu ja V.Filppula. Euroopassa pelaavista hyökkääjistä vain ainoastaan Komarovin ja Pihlströmin vahvuudet ovat av:lla. Joukkue tarvitsee kuitenkin vähintään 3 av-kaksikkoa, joten huutava pula on. Okei Barkovkin pelaa tällä hetkellä niin mahtavaa peliä että sieltä löytyy viides äijä ja Korpikoski raastaa ittensä sitten kuudenneksi.

Kaksikot:

Koivu - Komarov
Filppula - Korpikoski
Barkov - Pihlström

Miksi sitten Juuso Hietanen? Yhtenä tekijänä on rightin kätisyys. Toisena näytöt viime ja edellisvuoden MM-kisoista, joissa kykeni pelaamaan suomen ykkösparin minuutteja sekä tasakentällisin että yv:llä. Suomi todennäköisesti kuten kaikki muutkin joukkueet aloittavat kisat 8:lla pakilla ja 12:lla hyökkääjällä joten Hietanen-Lepistö jo ennestään toisilleen tuttuna parina täydentävät kahdeksikon.

Anrin ketjurumba Mikko Koivun ollessa pelikunnossa.

V.Filppula - M.Koivu - J.Jokinen
T.Ruutu - O.Jokinen - M.Granlund
L.Korpikoski - A.Barkov - T.Selänne/JM.Aaltonen
A.Pihlström - P.Kontiola - L.Komarov

Timonen - Vatanen
Määttä - Salo
Kukkonen - Väänänen
Lepistö - Hietanen

Rask
(ne 2 muuta)

Tuota kun katsoo niin S.Koivun puuttuminen nelosen keskeltä on Suomelle järkyttävän paha takaisku. Kontiola on puolustavassa roolissa puolet siitä mitä Saku. Saku vetää tällä hetkellä Anaheimissa juuri tuota roolia Coglianon ja Winnikin kanssa aivan järkyttävän hyvin. (Ovat siis toki merkitty 3. kentäksi)

Toinen mielenkiintoinen seikka on tuo kolmosketjun oikea laituri ja pelaako siinä Aaltonen vai Selänne. Tavan fanille valinta on toki järin yksinkertainen. Teemulla kuitenkin jalka painaa ja kiivasvauhtinen Olympiaturnaus ottanee koville. Kummaltakaan ei ole tulossa apuja av-ongelmiin ja molemmat ovatkin periaatteessa maalintekijöitä. Aaltonen osaa käyttää Euroopan kaukalon tilan hyväkseen ja on toisinaan täysin dominoiva pelaaja. Katsokaa vaikka uusiksi noita vuoden 2011 MM-kisoja niin näette Aaltosta parhaimmillaan kolmosketjun laidassa. Finaalinkin katsominen riittää. Siinä Aaltonen alusti yhden maalin ja hankkimillaan jäähyillä yhden lisää.

Turnauksen paras maalivahti. Erittäin pätevä sentteristö ja mun makuun kivasti roolitetut pakit. Hieno joukkue. Ei siitä toki maalivahtien ulkopuolelta yksikään pelaaja esimerkiksi Team Canadaan mahtuisi, mutta varsin mukavalta tuo näyttää.

52
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Pohdintoja pelin kehityksestä
« on: December 11, 2013, 17:28:05  »
Muutaman viikon olen pähkäillyt, mikä tekee mm. Hay day:stä, hill climb racingistä yms niin koukuttavia ja suosittuja. Pilkin luonne tulee vähän muuttumaan, mutta kukapas sitä samaa jaksaisi loputtomiin tahkota, eikös näin?

Lainaus toisesta topicista.


Propilkki on mahtava yhteisöllinen ja moninpelattava peli. Joukkuepelit/Paripelit/turnaukset ovat tällä hetkellä se mikä saa nykyisen pelaajiston aukaisemaan pelin yhä uudelleen ja uudelleen. Useat tekevät sen varmasti joka päivä. Kalassa.net on suomalaisten pilkkipelaajien pyhättö, jonka kautta pääsee mukaan mm Liigapeleihin, yllämainittuihin turnauksiin, sm-kisoihin jnejne. Pääsääntöisesti fiksu peliaika on kuitenkin illasta. Sanotaanko 17-->. Tällöin linjoilla on muita joiden kanssa kisata ja temmeltää. Verrattaessa mm näihin Hay Dayhin ja Clash of claaneihin on tämä kuitenkin varsin rajoitettu peli. Eihän tätä yksinkertaisesti kukaan pelaa yksinään. Yksinpelissä tehtyjä ennätyksiä ei näy nykyään enää missään, yksinpelit ovat samanlaisia kilpailuja kuin moninpelit mutta helvetin tylsien bottien kanssa. Ei chättiä, ei realistisia vertailukohtia (botit vetää kalaa vaikka kaivosta..) eikä siten oikeastaan mitään saavutettavaa. Eli ei mitään koukuttavaa.

Palaan aiempaan. Tätä peliä ei juuri voi pelata aamulla tai päivällä. Okei, hostilisalla on autohosteja, joista paremmista löytyy välillä 10-20 pelaajaa paikalla, mutta ei siellä kukaan oikeasti jaksa kunnolla pelata. Nykyään puuttuvat myös kokonaan ne hostit, joita joku ylläpitää, joissa voittaja valitsee seuraavan mapin jne. Silloin sentään jaksoi niitäkin vähän kun voittaessa oli mahdollisuus sanella seuraavaa. Silloin oli jotain mitä tavoitella. Hostilistalla on tällä hetkellä pääsääntöisesti vain kolmenlaisia pelejä. Autohosteja, joukkueiden omia salasanallisia treenejä, ennalta kalassa.netissä sovittuja turnauksia. Eli peruspelaajalle aikalailla tyhjää täynnä.

Propilkki tarvitsee toimivan yksinpelimoodin. Semmoisen jossa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Semmoisen jossa on tehtäviä, haasteita ja saavutuksia. Semmoisen jota voi pelata päivisin kun fiksuja moninpelimahdollisuuksia ei ole. Olennaista olisi myös että yksinpelimoodissa kehittyminen ja suorittaminen näkyisi muille. Pystyisi vertailemaan omia aikaansaannoksia muihin.

Mikä sitten olisi Anrin mielestä kivaa yksinpelissä:
- Jonkinlainen hahmonkehitys. Tulisi olla mahdollisuus ostaa onkeensa parempaa siimaa, kenkiä joilla voi juosta myös peilijäällä jnejne.
- Pieniä haasteita. Ongi kilon hauki. Ongi kahden kilon hauki. Ongi kolmen kilon siika.  Voita Mikko Happo 3x peräkkäin saarijärvellä jnejne.
- Yksinpeleihin jokin vertailulista. Näe kuinka kehittynyt on yksinpelihahmosi verrattuna muihin. Kehitä itsestäsi kovin ja paras.


En kyllä edes osaa sanoa onko tälläistä ylipäätänsä mahdollista toteuttaa. Onko mahdollista luoda ns "Yksinpelihostia" johon kirjautumalla tallentuisi tekemäsi suoritukset. Kaiketi noi nykyisillä 24/7 autohosteilla tapahtuvatkin asiat jonnekin tallentuu? Yksinpelihostin tulisi siis olla sellainen tila/aula jossa pelaaja voisi itse valita mitä tekee. Aloittaa esimerkiksi 15min kisan lehmilammilla. Tämä kaikki sitten tallentuisi johonkin.

Voisin ainakin kuvitella että suunnitteilla olevat mobiililaajennukset mahdollistaisivat yksinpeliin suuret mullistukset.

Ja tässä viestissä käytetyllä termille "yksinpeli" voisi parempi vastine olla itseasiassa yksinpelaaminen.


53
Etelä-Suomi / Vs: Vanhankaupunginkoski
« on: August 27, 2013, 17:05:00  »
Sulla on ollut nappi reissu :-o 8-) Onnea vaan harmi että käsi meni :| Toivon mukaan saat kuntoon nopeasti et vielä ehtii kalaan :wink: Tänään on mun vuoro yrittää perholla nasauttaa kirkas kala haaviin:) Tuli tuossa juuri tilaamat perhotkin perille joten saa nähdä miten mun käy tänään :roll: Saiko muut mitään eilen?

Käsi alkaa olla jo vähitellen paremmassa kunnossa :)

Ja mä en ainakaan nähnyt muiden saavan eilen mitään. Yks kaveri siellä oli ylhäällä kaivanut haavinsa pois repusta ja selkään roikkumaan sillä välin kun itse käväsin alemman sillan luokse yrittämään. Mutta ei ainakaan myöntänyt saaneensa kalaa kun kysyin, oli vähän hämärä hemmo muutenkin. Siellä suvannon päässä pyöri eilen useampi kirjolohi pinnassa useampaan kertaan niin en ihmettele vaikka sieltä olisi semmoisia tullutkin. Kireitä siimoja illalle :)

54
Etelä-Suomi / Vs: Vanhankaupunginkoski
« on: August 26, 2013, 21:03:32  »
Niin siis minä kävin siellä jo tänään ;)

18:00 - 20:00 olin tuolla virveliä heittämässä. Ensikertalaisena koskella ja kalatapahtumiakin oli kaksi. Ensiksi alottelin yläpuolisen sillan alta oranssin värisellä nirhalla eikä mennyt aikaakaan kun ensimmäinen kala kävi pyörähtämässä perässä kuitenkaan tarttumatta. Vähän aikaa jatkoin vielä nirhan kanssa kunnes päätin koittaa n. 7 senttistä lohimallin pikkuvaappua ja ensimmäisellä heitolla kala kiinni. Hyvät potkut kera muutaman ilmalennonsekä syöksyjen ja kala antautui irrotettavaksi. 55-60cm hyväkuntoista, joskin omiin tottumuksiin kohtuu laihahkoa taimenta. Yksin liikkeellä ilman haavia sun muuta joten siinä kun yritin kaivaa puhelimen kameraa taskusta ja samalla pidellä toisella kädellä kalaa, niin tasapaino pääsi heilahtamaan ja koko ukko tömähti vasemman ranteen varaan maahan. Joku siellä naksahti ja tällä hetkellä vasen ranne on noin tuplat oikeeseen verrattuna. Pidettävä vielä tää ilta piilossa jääpeitteessä ja huomenissa sitten lääkäriin jos on vielä tarvetta. Onneks on polvileikkauksen jäljiltä Panacodia jäljellä. Kala jatkaa koskessa sitä mitä sen siellä kuuluukin tehdä, eli vonkaa tytöiltä ja toivottavasti harjoittelee lisääntymistä.

niin ja ps, kala oli kirkas, painoltaan varmaan about 2kg ja rasvaeväleikattu. oisinko halutessani voinut ottaa sen myös syötäväksi?

55
Etelä-Suomi / Vs: Vanhankaupunginkoski Syksy 2013
« on: August 25, 2013, 20:37:49  »
Moro!

Olen kuullut että noussukalaa on ruvennut nousemaan koskesta hyvin! Tiedä onko puheita vain :roll: Tarkoitus sunnuntaina lähteä kaverin kanssa kokeilemaan nousukalaa! :roll:

Tuliko sieltä ketään? Nimimerkillä huomenna menossa.

56
Vieheet / Vs: Karikko Vaaput!
« on: August 21, 2013, 22:25:15  »
Kuinka syvälle 18 cm malli oikein sukeltaa kun välillä käy pohjassa n. 6 metrin syvyydessäkin? Olisi mukava tietää kun en viitsisi näin kallista kapulaa pohjaanjäämisvaaran vuoksi riskialueilla uitella.

Tarkkaa syvyyttä on mahdotonta sanoa kun riippuu monesta seikasta. Esim ulkona olevan siiman määrä, siiman paksuus, perukkeen paino jnejnejne. Pitkällä siimalla 5-7m, lyhyellä 4-6m.

57
Etelä-Suomi / Vs: Vanhankaupunginkoski
« on: August 13, 2013, 15:59:01  »
Huomenna heti aamusella mentävä pariksi tunniksi koettamaan kalojen ottihalukkuutta. Kevään muutaman paremman reissun jälkeen ei ole kyllä mitään noussut, vaan eihän tuota koskaan tiedä. Laitan rapoa sitten enemmän.


Eipäs sitä tullutkaan aamusta lähdettyä kun vettä tuli kuin aisaa. No iltapäivällä kävin muutaman (n. 5) kaverin kanssa yrittämässä ja yhtä paljon saivat kuin minäkin. Vavat siis taipuivat vain pohjatärppien muodossa.

58
Etelä-Suomi / Vs: Vanhankaupunginkoski
« on: August 11, 2013, 22:58:41  »
Huomenna heti aamusella mentävä pariksi tunniksi koettamaan kalojen ottihalukkuutta. Kevään muutaman paremman reissun jälkeen ei ole kyllä mitään noussut, vaan eihän tuota koskaan tiedä. Laitan rapoa sitten enemmän.

59
Kirpputori / Vs: Tälli-vaaput
« on: July 11, 2013, 21:30:20  »
Jos nuo mahtuvat laatikossaan postiluukusta niin otan molemmat :)

60
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Reissuraportit tänne!
« on: June 02, 2013, 13:10:52  »
Soittelimme ystäväni kanssa ja sovimme reissusta paikalliselle järvelle joka tunnetaan suuresta määrästä nasua. Naureskeltiin ja sovimme että se joka ylittää 100 nasun rajan joutuu uimaan. Tietenkin olimme kuulleet möröistä joita järvellä oli saatu mutta todella harvinaista että niitä saa ylös asti. Saavuimme veneenlasku paikalle ja laskimme veneen saapuvan ukkomyrskyn jyrinänä saattaessa tapahtumamme. Emme ehtineet vetää kuin 30 minuuttia ja tähän aikaan oli jo ehtinyt tulla veneeseen yksi nasu ja yksi tärppi oli käynyt rapalan vaappuun kunnes kaverin kela huutaa. Kelasin oman vaapun ylös kun kaveri piti vielä vapaa tiukasti otteessaan. Turmion ja epäonnistumisen merkkejä oli ilmassa kun kala oli lähempänän venettä ja pyöri  moottori virrassa. Kalaa oli vaikea käskyttää ja emme olleet vielä nähneet mikä sieltä oli nousemassa. Oma nopea arvio kalan painosta oli 7-9kg. Saimme haavittua kalan ja puntari näytti 13kg, olin sen verran epäuskossa että ei voi pitää paikkansa ja tarkistimme ystäväni luona tarkkojen painojen mukaan puntarin valehtelun. Puoli kiloa heitti joten venekuntainen ennätys siis nyt 12,5kg ja kaverin henk koht. ennätys samalla. Muuten ei tullut määrää mutta uuden reissubn teemme tuonne varmasti....

mikä on nasu?  :?

Pages: 1 [2] 3 4 5


center>