Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Nimimerkki

Pages: [1]
1
Nimimerkki: Nimimerkki hakee trusted host statusta  :roll:

2
Eli, moninpelissä se jää ''Etsitään Palvelimia...'' kohtaan, ja kun pitäs saada moninpeli luotua kaverin kanssa vaikkapa yksityinen niin se näyttää että osoitteessa ei ole verkkopeliä. Kaikki modeemi ja palomuurijutut katottu + f-securestakin annettu oikeudet, mut mut ei toimi.. HELP!


Edit: Ei auttanut edes päivittäminen F-Secure Internet Security 2013 ohjelmistoon :( Jos vaan joku kertois, kyllä se se ctrl+c ja ctrl+v tsydeemi netin kautta toimii, muttei verkkopelien luonti tai julkiset listat.. Nyt jos joku fiksu neuvois

Christa: Ainut ongelma on siinä että nettiyhteys katoaa, ja on siis kiinteä soneran verkko.. Kyllä se nyt alkaa hakemaan listoja eikä jää Etsitään palvelimia kohtaan :O Ja purkin ns. asetussivuilla kyseinen on määritetty itse purkille :o

3
KYSYMYS!! Tässä tuli ongelma vastaan. PP2 ei anna lisätä peliä julkiselle pelilistalle mutta muuten toimii. Reititin ois tollanen THOMSON TG789vn. Mitä teen että saisin sen sinne pelilistalle??  :? Voi mahdollisesti olla ettei hostaus toimi ollenkaan. Liittyminen kyllä onnistui. Olen myös antanut täydet oikeudet palomuureilta.

4
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: 0.9 kehitysthread
« on: January 07, 2012, 11:21:52  »
Millonkas me saamme pelin lataukseen?? No,no Missä vaiheessa ootte tekemässä peliä?

5
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v. 0.85 kehitysthread
« on: September 12, 2010, 11:30:29  »
Yksi pieni kysymys........Milloin saamme 0.85 version????????????

6
Rakentelu / Itse tehdyt vaaput
« on: April 18, 2010, 10:19:21  »
Kiitos kun vastasit ja kysyn vielä mitkä värit on hyviä kun käyn selllaisella järvellä jossa on ruskean värinen vesi (onkivesi) ja sitten aivan kirkas vesi (näkee pohjaan selvästi kun on vettä 1,5m) Aikoisin värjätä uistimen itse. :roll:

7
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v. 0.8 kehitys-thread
« on: January 23, 2010, 18:00:24  »
Onko mahdolista, että tulevissa versioissa jos tulee iso kala niin koukku vääntyisi? :roll:

Pages: [1]


center>