Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Tom

Pages: [1]
1
Itä-Suomi / Vs: Vieheitä ruunaankoskille?
« on: May 31, 2010, 21:39:22  »
Kävin toissapäivänä siikakoskella, neitikoskella ja haapavitjalla, mistään ei tärppiäkään, liekkö ollut kalastajan huonoutta :-)
Vesi vielä korkeella, sen ainakin huomasi neitikoskella kun tulvi joka paikka.
Ja niistä vieheistä sen verran että bete lotto on varma peli, lipat ym. kannatta kokeilla läpi. Musta ja pinkki liitsi varmasti myös hyvä valinta :wink:
Jos käy neitikoskella niin kannattaa koluta niska ja ja se saaren ympäristö. Siikakoskella sillan alus ja siitä ympäriltä, ja tietenkin kosken niska.
Jos haluaa olla turisteilta rauhassa niin sitten kannattaa mennä haapavitjalle jossa luonnon taimenta ja harjusta.

2
Itä-Suomi / Vs: Vieheitä ruunaankoskille?
« on: May 25, 2010, 19:26:28  »
Nostellaampas! Millonkas porukat on menossa tuonne? Ainiin ja millonka tuolla on ne kesäkauden avajaiset jos siellä edes on?

Kyllä siellä yleensä ne kesäkauden avajaiset järjestetään, mutta en oo ihan varma päivästä, mutta siinä toukokuun lopulla ne on jos on.

Avajaiset järjestettiin ja ne oli 22.5

3
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalan merkkaus?
« on: March 13, 2010, 10:06:13  »
Luulisin että parissa vuodessa pyrstössä oleva merkki kasvaa umpeen? Viisaammat korjailkaa..

4
Sekalaista juttua / Vs: Hiihto
« on: March 11, 2010, 21:34:24  »
Heh.. hiihto vähä jääny..mutta ala-asteella aina palkintopallilla, ja joskus ollu suomenmestaruus viestissäkin jopa Salpausselällä. Muutamaan vuoteen en oo hiihtäny metriäkään. :-)

5
Itä-Suomi / Vs: Vieheitä ruunaankoskille?
« on: March 10, 2010, 20:46:27  »
Nostellaampas! Millonkas porukat on menossa tuonne? Ainiin ja millonka tuolla on ne kesäkauden avajaiset jos siellä edes on?

Kyllä siellä yleensä ne kesäkauden avajaiset järjestetään, mutta en oo ihan varma päivästä, mutta siinä toukokuun lopulla ne on jos on.

6
Mainostus Sallittu! / Vs: Riistalaukaus koulu!
« on: October 13, 2009, 20:59:16  »
Ei tuossa kyllä ainuttakaan metsoa ole... :roll:

7
Sekalaista juttua / Vs: Erä VS. Metsästys &Kalastus
« on: September 02, 2009, 21:05:43  »
Kumpaakaan ei tällä hetkellä tule, mutta sen verran on kokemusta kummastakin että M&K puolelle kallistun koska on myös metsästys-aiheista juttua, joka on toinen harrastus kalastuksen ohella. Ei kannata ottaa vakavasti mutta tuntui että Erä-lehdessä pyöri vuositolkulla samat jutut ja aiheet.

8
Heittokalastus / Vs: Tyhmin paikka mihin jätit uistimesi
« on: July 09, 2009, 22:56:05  »
No en tiiä mutta puu kyllä ketuttaa, senkin kerran kun heitin puuhun ja se kiertyi monta kertaa oksan ympäri, ja siinä tuumittiin, että ei sitä tuohonkaan kärsi jättää. Ei ollu muita mahiksia kun kaataa se paksu lepän oksa. Eli painavampi kaveri kiipesi siihen ja se katkes. Oli siihen oksaan tainnu muutamalta muultakin jäädä jokunen uistin, vaikka ei sitä ennen älyttykään kun tuhotyö oli tehty :-D

9
Itä-Suomi / Vs: Vieheitä ruunaankoskille?
« on: July 01, 2009, 19:01:25  »
Nätti kala Soturilla! Ei tullu ei uistinmiehille kalaa, ite kävin maanantaina siika- ja murrookoskella iltapäivällä ja illalla sit neitikoskella, tyhjin käsin lähdettiin kotia kohti puolen yön jälkeen.
Perhomiehille sen verran että joku mies sai padon alta reilun kokosen kirren väsyttelyjen jälkeen. Vettä noin saman verran kuin vuosi sitten samaan aikaan.

Ps. Sainhan minä ahvenen tirrin padon alta viimesillä heitoilla vaikka eipä paljo lohduttanu enää siinä vaiheessa, oishan niitä salakoita ollu mukava vedellä ylös niinku joku muukin sen huomasi :wink:

Katellaan parin viikon päästä revanssia...

10
Itä-Suomi / Vs: Vieheitä ruunaankoskille?
« on: June 08, 2009, 09:37:46  »
Saattaa tulla tosi huono vesitilanne tälle vuodelle ruunaalle koska vesi on nyt jo alhaalla, ja jos veden laskeminen jatkuu samanlaisena niin saattaa olla aika kehno tilanne kuukaden tai kahden päästä...

Edit. Vesi noussu aikaisemmasta vähän

11
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Käyttäytyminen kalassa
« on: May 26, 2009, 20:09:36  »
Eipä tuo varmaan kovin yleistä oo että tullaan ryyppäämään näille laavuille ja muille, mutta aika törkeetä jättää paikka tollaseen kuntoon...oikeesti vois maanomistaja jo lähettää laskun perään tommosesta siivosta, joka olisi aivan oikein.

12
Perhokalastus / Vs: Rakkain kalapaikkasi?
« on: May 23, 2009, 15:27:35  »
Eiköhän se oo ihan kesämökin laituri :-) koska ensimmäiset kalastusmuistot ym. on sieltä

13
Sekalaista juttua / Vs: Selitykset...
« on: March 17, 2009, 18:05:55  »
Heh...on teillä kaikenlaisia selityksiä.. :-D

No omia ei oo paljo kun en myöhästele nii hirveesti..
No esim. joillekkin opeille menee läpi, "kun kello oli jälessä nii en kerinny"se on meikäläisen vakio aina.
Hauskoja kavereitten selityksiä on ollu "koira söi herätyskellon nii en heränny" tai "karhu tuli koulumatkalla vastaan nii juoksin mehtään nii myöhästyin", noita yks selitteli ihan pokkana ala-asteella opelle... :-D

Pages: [1]


center>