Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - oltzyk .

Pages: [1]
1
Kiitoksia. Oli tuo store versio niin oli vähän mutkan takana tuolla  :-o

2
Keskustelua ennätyksistä / Ennätysten siirtäminen uuteen koneeseen?
« on: December 26, 2019, 17:40:37  »
Miksi en millään löydä miten siirrän ennätykset uuteen koneeseen. Records.dat tiedostoa ei ole sitten missään. Eikö se sillä joskus siirretty?

3
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Katsojia propilkki striimeihin?
« on: December 22, 2019, 16:54:05  »
Hei. Olen tässä puuhastellut striimailun kanssa Twitchissä. Ajattelin, että tämä voisi olla sopiva paikka mainostaa, ProPilkki ei ole ihan suosituimmasta päästä siellä ja katsojamäärät ovat olleet vain parin luokkaa. Onko porukalla kiinnostusta tulla katsomaan? Ajankohtana olisi kello useimmiten kello 18-21 about vaikka parina päivänä viikossa, poislukien nyt joulun aika on vähän kysymysmerkki miten pystyn ajoittamaan. Teemana on rento meno ja opetellaan peliä porukalla, jos saataisiin sellainen kiva chatti porukka  :-) . Olen pelannut vaihtelevalla aktiivisuudella kymmenisen vuotta, mutta aina on paljon opittavaa. Lisäksi laitan striimeistä kohokohtia YouTuben puolelle https://www.youtube.com/user/oltzyk . Ja twitch käyttäjä seuraukseen jos kiinnostaa https://www.twitch.tv/oltzykpelaa.
Ja tosiaan varmaan yritän löytää tietyt viikonpäivät ja ajat hommalle, jotta mahdollisimman moni tietäisi tulla katsomaan. Tai mitä kautta olisi helpoin saada informaatio tulevasta lähetyksestä?

Pages: [1]


center>