Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Nisu

Pages: 1 2 [3] 4 5
61
Pilkintä / Vs: Pilkinnän ja kalastuksen eettisyys
« on: December 06, 2011, 19:52:48  »
PS. voi ne kalat pakkasella päästää takas.

Millä tavalla parempi ratkaisu on laskea mahdollisesti sokeutunut kala kärsimään takaisin veteen, kuin heittää elävä kala kärsimään jäälle?

62
Pilkintä / Vs: Pilkinnän ja kalastuksen eettisyys
« on: December 06, 2011, 17:32:00  »
Jostain olen lukenut että kalan silmät jäätyvät melko helpostikin pakkasella ja kala sokeutuu. En siis itse päästä tuon takia kovin mielelläni pilkkikaloja takaisin, varsinkaan jos pakkasta on reilummin. Tietääkö kukaan, pitääkö tuo paikkansa ja miten helposti ne silmät sitten jäätyvät?

63
Pilkintä / Vs: Pilkinnän ja kalastuksen eettisyys
« on: December 06, 2011, 15:20:50  »
Kalat, joita en ota päästän takaisin järveen. Pyytäisinkin teiltä hyvät toverit että, jos ette voi päästää kalaa takaisin kasvamaan, niin tainnutakaa ne edes että turhalta tuskalta vältytään.

Pakko kysyä, irrotatko myös kalat vedessä vai nostatko ne avannosta ylös? Miten käy kalojen silmien pakkasella?

Pyytäisinkin teiltä hyvät toverit että, jos ette voi päästää kalaa takaisin kasvamaan, niin tainnutakaa ne edes että turhalta tuskalta vältytään.

Eikö särkien tai pikkuahventen takaisin päästäminen ole enemmänkin haitaksi vesistölle? Eihän pilkkisaaliita tosin voi oikeaan hoitokalastukseen verrata, mutta itse en ainakaan missään nimessä palauta silppua takaisin avantoon.

64
Oulun lääni / Vs: Onko oulunsalon papin järveltä tullu kalaa?
« on: November 25, 2011, 06:33:56  »
Eipä taida enään jäätä olla.  :roll:

Jooh, sen verran mukavat vesisateet ja plussakelit... Nythän tuo heitti taas pakkaselle, kai se pitää viikonloppuna käyvä ainaki kattelemassa jäätilannetta.

65
Oulun lääni / Vs: Onko oulunsalon papin järveltä tullu kalaa?
« on: November 23, 2011, 19:10:17  »
Onkos kukaan käyny kattelemassa joko siellä papparilla ois jäätä?

66
Sekalaista juttua / Vs: Kiinnostavia uutisia
« on: November 21, 2011, 19:40:37  »
Tositilanteella meinasin sellaista tapausta, jos on ylitettävänä vesistö. Kukaan täysjärkinen tuskin haluaa kastella varusteitaan läpimäräksi kylmässä syyssäässä, kun ne voi pitää kuivanakin. Samoilla linjoilla olen tuossa asiassa, että miehet tuskin ovat enemmistönä kärsineet, mutta voi vain miettiä, olisiko yksinäinen mies tehnyt päinvastaisessa tilanteessa valituksen asiasta? Olisihan tuon ehkä voinut järjestää jotenkin niin, että nainen ui vaikkapa sivummalla muista, mutta kun tuon kaltaisia tapauksia on niin paljon enemmänkin. Koko ajan täytyisi saada erityisvapauksia jokaisessa mahdollisessa asiassa.

Nainen uhrin asemassa mielestäni tässä, koska 30 kiimaisen varusmiehen joukko voi olla isokin uhka yhdelle naiselle. Yhden tai kahden miehen kontrolli kun pettää, niin valitettavasti laumaeläimenä siinä saattaa muutama muukin mies innostua ja sitten ei ole enää kivaa kellään.

Itse kuskaan 15-16- vuotiaita poikia, jääkiekkojunnuja, joiden joukkoon on eksynyt yksi tyttöpelaaja, joka on liian hyvä pelaamaan tyttöjen kanssa. Hän taklaa, kiroilee ja pelaa paremmin kuin moni ikäisensä poika, mutta silti hänelle järjestetään aina oma koppi suihkun ajaksi. Pitäisikö tämänkin tytön näyttäytyä alastomana 15 kiimaisen teinipojan edessä vain koska "pitää ottaa vastaan mitä tulee, kun on valinnut poikajoukkueen"

Ihminen nyt kuitenkin eroaa kuitenkin muista lajeista siten, ettei ole viettiensä vietävissä vaan kykenee ohjaamaan toimintaansa järjen avulla. Sama kuin olettaisi, etteivät naiset ja miehet voisi käydä sekasaunassa, koska miehethän saattaisivat vaikka innostua.

Ensinnäkin, tuossa jääkiekkojunnujen tapauksessa kyse on kuitenkin alaikäisistä, vielä murrosiän keskellä olevista kehittymättömistä nuorista, joten tuskinpa tapahtumat ovat kovin hyvin verrattavissa keskenään. Toiseksi, jääkiekko on vain harrastus, jonka parissa on yleensä tarkoitus pitää hauskaa, eikä mitään pakottavaa tarvetta kimppasuihkuille ole.

Tuon norjattaren kaltaisten neitien tempaukset vain lisäävät jo ennestään tietyn asenteen omaavien miesten naisvihaa armeijaa suorittavia naisia kohtaan. Kun sitä tasa-arvoa niin vaaditaan, niin luulisi myös naisten olevan valmiita noudattamaan samoja sääntöjä.

67
Sekalaista juttua / Vs: Kiinnostavia uutisia
« on: November 21, 2011, 18:26:44  »
Noh, tässä tapuksessa kuitenkin ilmeisesti on ohjesääntöjä rikottu, koska on anteeksikin pyydetty. Eli luultavasti ihan aiheesta on valittanut.
 Ei käsittääkseni suomessakaan armeijassa joudu naiset nakuina palloileen. Eihän se ole missään määrin armeijan tarkoituskaan. Hieno juttu, että naiset ovat armeijassa, mutta vaikka näin miehenä onkin ilo katsella tissejä ja pi**uja niin ihan oikein on mielestäni, että armeijassa naisia ei pakoteta niiitä kiimaisille miehille näyttämään.

Mahdollisessa tositilanteessakin pitäisi siis alkaa vaatimaan uimapukua, ettei joku kiimainen pikkupoika vain sattuisi tirkistelemään? Samalla tavallahan tuossa tilanteessa miehet ovat joutuneet hyppelemään munasillaan (vieläpä kylmän uinnin jälkeen) kyseisen naisen edessä, pakotettu näyttämään sukukalleutensa vastakkaisen sukupuolen edustajalle. Miksi siis nainen on yhtäkkiä jotenkin uhrin asemassa?

68
Sekalaista juttua / Vs: Kiinnostavia uutisia
« on: November 21, 2011, 18:07:49  »
Raivo repesi Norjassa: Naisalokas pakotettiin uimaan alasti 30 miehen kanssa

Sellasta. Luulisi jo armeijaan lähtöä harkitessa tajuavan, että siellä ollaan tekemisissä miesten kanssa ja samoilla säännöillä mennään kuin muutkin. Jos ei siihen pysty, niin ei sinne mikään pakko ole mennä.
Joku onkin jo kommentoinut asiaa melko osuvasti: "Hetkinen, mikseivat miehet tehneet valitusta etta joutuivat uimaan alasti naisen edessa? Tasa-arvo, missa on?"

69
Pilkintä / Vs: Kertokaa pilkkivaatteista kaikki!
« on: November 16, 2011, 21:47:25  »
Nisu hyvä.. Olkaimet ja se korkea selus on ehdottoman tärkeät lämpimyyden ja mukavuuden kannalta, mutta innovaationa voisi olla se, että niissä on helpot nipsut, joilla tämä puskaongelma helpottuu... Tuotahan minä tuolla jo vähän ehdotin, että vetoketjut ja soljet olisivat huippulaatua, koska liian usein juuri niistä säästetään. Se puskassa käkkiminen on kuitenkin sivuseikka kaiken muun ohella.

No onhan se joo, mutta tämä vähäpätöiseltä kuulostava sivuseikka on pilannut ja tulee pilaamaan melko monta pilkkireissua. :| Pilkkireissut menee yleensä niin että aamulla on parempi olla juomatta pitkän aikaa ennen lähtöä, kuten myös koko päivän ajan, ettei tarvihtis lähteä strippailemaan kesken kaiken ja palelluttamaan itteään. Kahvin juonti ei tule kuuloonkaan, niin houkuttelevaa ku se pilkkireissulla oiski. Loppupäivästä onkin sitten melko heikko olo, ku päivän hikoillu kairaillessa ja lumessa kahlatessa juomatta mitään.

Tuommonen nipsuhomma oiski kätevä, jos se onnistuis toteuttaa niin, ettei tarvis kuoriutua myös villapaidasta ulos, jos villapaitaa ei saa ahdettua sinne henkseleiden alle. Mun nykyisessä puvussa ei edes ole erityisen korkea tuo selkäosa, joten siinä taitaa nuo henkselit olla aivan turhaan haittana. Seuraava pilkkiasuostos taitaa olla kunnon haalari noita kylmempiä kelejä varten.

Onko kenelläkään mitään hyvää sanottavaa tarrakiinnityksistä? Parissa omassa puvussa sellasia ja on tullut todettua että hermot niihin vaan menee, sellaiset nepparinapit (vai mitenhän niitä kutsutaan?) olisivat paremmat. Se tarranauhan karhea puoli tahtoo kerätä paljon ylimääräistä roskaa itseensä, eikä pysy kunnolla kiinni, ellei sitä jaksa vähän väliä puhdistaa. Villapaita ja moni muu asia (mm. hiukset) tarttuvat myös usein vahingossa kiinni ja sitten niitä saakin repiä irti oikein urakalla.

70
Pilkintä / Vs: Kertokaa pilkkivaatteista kaikki!
« on: November 16, 2011, 20:10:54  »
Jos suunnittelet naisimmeiselle niin ei missään nimessä henkselihousuja, vaikeuttaa melko paljo puskassa asiointia, jos tai kun pääsee pisuhätä yllättämään päivän aikana. Ensin pitää heittää takki pois, sitten takin alla henkselihousujen päällä oleva villapaita joka ei mahdu henkseleiden alle ja sitten vielä housut. Alkaa kovemmilla pakkasilla paleltamaan vähän turhan paljon, jos pitää puolet vaatteista nakella lumihankeen viilentymään...

Itellä on tällä hetkellä käytössä joku Kuusamon kaksosanen pilkkipuku, jossa on hihojen suissa jostain pehmeämmästä kankaasta olevat sisemmät hihat. Hihoissa on reikä peukaloa varten, jotta ne voi vetää käden suojaksi. Ehkä epäkäytännöllisin keksintö ikinä. Lisähihat puristavat ranteita niin, ettei veri kierrä kunnolla käsissä ja ne myös kastuvat lähes joka reissulla, jolloin käsiä alkaa palelemaan entistä enemmän.

Toiveita hyvälle pilkkivaatteelle:
10) Väritys AINA hillitty ja tumma. Kukaan ei lähde kalalle koreilemaan missään ihmeellisissä lenkkarin värisissä vaatteissa.

Makuasioita. Ite tykkään varsinki pilkkikisoissa siitä, ku porukalla näkyy vanhoja värikkäitä haalareita ja pukuja. Jotenki vaan osa sitä pilkkikisatunnelmaa. Vai pitääkö siellä pilkilläkin olla nykyään mahdollisimman coolina? 8-)

71
Sekalaista juttua / Vs: Kysy mitä vaan....
« on: November 08, 2011, 10:02:58  »
Onkohan lapamato mahdollista saada muistakin kuin makean veden kaloista (ahven, hauki,made...) Vai voiko sen saada esimerkiksi merestä pyydetystä siiasta tai sen mädistä?

Lapamadonhan voi saada myös murtovedessä elävistä kaloista ja sellaista tuo merivesi taitaa pääosin täällä päin olla. Ei kai sen ihmiseen tarttuvan matosen pitäisi kuitenkaan siiassa loisia.  :?

72
Sekalaista juttua / Vs: Kysy mitä vaan....
« on: October 31, 2011, 20:17:02  »
Mitä tarkoittaa tuupakki?
Stepa räppää biisissä Sun Äitis "...Äitis muistuttaa tuupakkii, kun ne näyttää kuolleelta kummatki...."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tupac_Shakur

73
Sekalaista juttua / Vs: Viruksia kalassa.net sivustolta?
« on: October 27, 2011, 15:56:50  »
Ilmeisesti tuo pöpö käyttää hyväkseen Adoben softien vanhempien versioiden haavoittuvuuksia, joten hop hop päivittämään Adobe Readerit ja Flashit jos eivät ole jo ajantasalla.

74
Pilkintä / Vs: Kysymyksiä ja vastauksia kilpapilkinnästä
« on: September 27, 2011, 12:56:24  »
Miksi ne voittosaaliit tulevat aina silloin järven toisesta päästä, kun ei millään jaksaisi lähteä sinne asti ja silloin aivan lähtörannasta, kun itse vaivautuu järven kauimmaiseen kolkkaan? ;)

75
Yleisv*tutus iski taas.  :x

EDIT: Yleisv*tutus jo neljättä tuntia putkeen päällä..

Se on ihan normaalia murrosiässä. :)

76
Sekalaista juttua / Vs: Kiinnostavia uutisia
« on: June 23, 2011, 16:48:12  »
Jackass-tähti menehtyi autokolarissa Harmi, yksi porukan parhaista on nyt poissa :( RIP Ryan Dunn

Samaa mieltä kuin veneli. Ei todellakaan heru sympatiaa rattijuopoille.

77
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Mikä kala maistuu parhaalle
« on: June 19, 2011, 18:31:57  »
Kiiski on parhaan makuinen kala!!! Tänään maistoin kiiskikeittoa... Nam..
Eiks kiiski maistu ahvenelle? Itte en oo kyllä maistanu mutta oon kuullu semmosta.

Ei maistu. Sinne päin kylläkin. Ainakin omaan makuuni kiiski on paljon maukkaampaa kuin ahven. Kokeilehan maistella. :)

78
Sekalaista juttua / Vs: Kysy mitä vaan....
« on: June 15, 2011, 12:21:12  »

- Siikaa ei tahnalla saa, siian onginta pohjaongella on merikalastusta keväällä, ei pienten järvien juttuSori off-topic, mutta nyt asiaan siikaa SAA tahnalla itse pilkin välillä siikaa tahnalla ja ihan hyvin tuloksin. Siinä tarvii laittaa vaan pieni tahna pallo koukkuun tai morriin.

Eikös nyt ollut kuitenkin kyseessä siian pohjaonginta, ei pilkkiminen?

79
Kalareissu tyssäsi siihen, kun ei löytynyt enää pyörää pihalta. Ketuttaa kyllä kunnolla. Kaksi pyörää olen elämäni aikana omistanut ja molemmat on varastettu.  :x

80
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: June 11, 2011, 21:01:22  »
Eikös se ollut ihan vasta uutinen, että joku lääkäri piti ylikorostettuna tuota aurinkolasien merkitystä? Itse pidin ennen aina pilkillä aurinkolaseja, mutta sitten alkoi risoa, kun ei haarukkavapaa käyttäessä nähnyt missä siima menee. Perhokalassa polaroidit on melkein pakolliset, koska niillä näkee kalat helpommin. Ajaessa pidän laseja vain silloin, kun on satanut vettä ja tienpinta on märkä ja aurinko alkaa heijastaa siitä pinnasta. Muutoin en skenetä coolina.

Itse taas en pysty olemaan pilkillä ilman laseja. Jos sinne laseitta erehtyy menemään niin silmät ovat kotiin päästessä aivan punaiset ja kirvelee ja polttelee niin perkuleesti. Tuskin on kovin hyväksi silmille. Eikös se voi aiheuttaa myöhemmällä iällä jotain kaihia tms. jos kovin tuolla jäällä laseitta kekkuloi. Ei kyllä todellakaan ole mitää varmaa tietoa, jostain vain tuli joskus lukaistua.

81
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: June 11, 2011, 01:05:04  »
mutta jos naamalla on mustat pleksit, niin läskiartturi skenettää ja koittaa näyttää coolilta. Silloin se karkaa äkisti huonojen kuvien sarjaan. Näin se vaan menee. Vähän sama juttu ku se blingbling-meininki.. se on vain turhaa skenettämistä. Koitetaan olla jotakin, vaikka oikeasti ei olla yhtään mitään. Aitous karkaa.

Kun esimerkkinä nyt ovat nuo kalastuskuvat / kalastelu, niin ihmetyttää vain, että koittaa näyttää coolilta kenelle? Sille 90-vuotiaalle papalle jonka kanssa on soutelemassa? Vai naapurin Reijolle joka sattumalta lähti kalakaveriksi? Kuinka monella nyt oikeasti on kalaan lähtiessä tai ennätyskalan kuvaa ottaessa mielessä, että "nytpä otan COOLIN kuvan ja laitan sen sinne ihmeelliseen Intternettiin, joten laitetaanpa aurinkolasit päähän että näyttää varmasti makeelta"?

82
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: June 09, 2011, 07:08:40  »
Silmät on sielun peili, niistä näkee myös ihmisen tunnetilan ja tajunnantason. Ihan yhtä paha floppi on kuva, jossa silmät on kiinni kuin se, että naaman edessä on törkeät arskat. Ja kalastuspönöissä se kalahenkilö on tärkeämpi kuin se kala kaikille muille kuin kalastajalle itselleen. Kyllä ne katsoo sitä onnea naamalta, koska niitä suomukasoja saa sieltä järvestä kuka milläkin, miten mistäkin ja miten paljon hyvänsä.

Ei, se kalastaja ei aina ole tärkeämpi kuin kala kaikille muille kuin kalastajalle itselleen. Jos itse kiinnität enemmän huomiota kalastajaan, se ei tarkoita, että kaikki tekevät niin. Ulkonäkökeskeisyydeltä se valitettavasti kovasti kuulostaa, jos pitää nostaa meteli siitä, ettei jonkun ulkoinen olemus ei satu miellyttämään juuri sitä omaa silmää. Omasta mielestäni yksi aurinkolasien hyvä puoli niiden oikean tarkoituksen lisäksi onkin juuri tuo, että saa silmät piiloon, eikä niitä tarvitse näyttää muille (lievästi eriväriset silmät, häiritsee itseäni kun kiiluvat kuvissa miten sattuu, vaikka tuollaisestahan ei pitäisi välittää). Enpä ole vielä tähän päivään mennessä löytänyt omaan pärstääni istuvia aurinkolaseja ja näkyhän on varmasti koominen, mutta mitäs sitten? Pääasia että hoitavat tehtävänsä.  :)

83
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: June 08, 2011, 19:22:44  »
Miksi ihmiset skenettää ja otattavat itseistään kuvia aurinkolasit päässä? Jumankavita, kun ne on rumia ne aurinkolasit. Ihan sama miten kalliit, mutta 98% niistä ei sovi käyttäjälleen ja näyttävät joltain klovni-maailman esitteeltä enempi kuin coolilta. Muka jotain egoa boostataan, pffft sanon minä. Ihan vaan vinkkinä, kyllä kalassa voi arskat olla päässä (tai rannalla tai missä vaan), mutta kun kuvia aletaan ottamaan, niin pois naamalta ne kaljapullonpohjat. Kiitos.

Mitä väliä sillä sulle on, jos joku ottaa kuvia aurinkolasit päässä? Eikö tärkeintä ole se, että itse tykkää siitä mitä pukee. Jos omaa pukeutumista aletaan muokkaamaan sen mukaan mistä sinä tai joku muu tykkää niin ei helvetti. Kaikkihan pukeutuis vankilahaalariin. Sinun mielestä arskat on rumia, jonkun mielestä vihreät kengät tai heinähattu on rumia.
Enkä usko, että arskoja pidetään kesähelteillä sen takia, että näytettäisiin coolilta. Voihan se täydentää asua, mutta itselläni tulee helposti pää kipeäksi, jos notkuu pitkään auringossa ilman laseja. Eli syy voi olla muukin kuin ulkonäkö.

Ja minkäs takia tälläinen ns hyökkäys tähän väliin? Minua on ihmetyttänyt tämä sama asia jo pitkään. Ensinnäkään ne lasit eivät ole millään tavalla hienoja, varsinkaan ne oikeasti kalliit lasit. Ja jos on herkät silmät eikä kestä auringon valoa, niin minkätakia ei osteta sellasia aurinkolaseja jotka oikeasti suojaa jotain?

Tuossa olen Mikon kanssa samaa mieltä, jos valokuvia itsestä ei voi ottaa ilman niitä laseja, kuvatkoon jotain aivan muuta.

Eipä tuo miltään hyökkäykseltä kuulosta, kai täällä muutkin saavat tuoda oman mielipiteensä esille ko. asiasta? Aivan järjetöntähän tuo on pukeutua sen mukaan, mistä muut pitävät tai mistä eivät pidä. Miksi niitä aurinkolaseja pitäisi pelkkiä valokuvia varten alkaa ottamaan päästä? Varsinkin, jos kuva on joku kalastukseen liittyvä saaliskuva tjsp niin mitä väliä sillä on, miltä se kalan saaja näyttää? Voi jumalauta miten ulkonäkökeskeisiä ihmisiä täälläkin pyörii...

84
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Ulkomaalaiset nettikaupat?
« on: May 21, 2011, 07:36:27  »
Viime kuussa vierailin sattumalta Örebrossa paikallisen marketin yhteydessä olevassa kalastustarvikeliikkeessä.

http://www.sporting.se/

Suht aktiiviselta hauestajalta loksahti monttu pysyvästi auki ovella...kaupan pitäjän mukaan Euroopan laajin valikoima suurhaukiuistimia! Hyllymetrejä oli paljon ja suurin osa julman kokoista hauki/muskiekamaa.

Kohtuullisen vakuuttavan näköinen oli esimerkiksi useamman hyllymetrin pätkä Wolfcreekin tekeleitä. :-D Paja teettää myös paljon erikoisvärejä esim. Musky manian ja Drifter Tacklen vaappuihin.

Myyjällä oli kassan takana irvistelemässä jäätävän kokoinen täytetty Muskie ja lupasi lähettää uisteet kätevästi melkeen minne vaan. Jos tilaatte, niin ottakaa se uusi 49kr katalogi mukaan, sivuja yli 200.

 :-)! Oi oi, tuoltahan löytyy valikoimista noita mun pitkään ettimiä pilkkejäkin! Pitääpä laittaa iso kasa tilaukseen...

85
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: May 16, 2011, 17:14:02  »
Tuossa teoriassa menee yksi ajatelma nyt väärin. Jos se olisi vain itseä miellyttämään se haju, niin sitähän voisi sivellä vaikka ylähuuleen tai sieraimiin. Silloin se tuoksu menisi sinne missä se aistitaan. Kulutus oli minimaalista, eikä vaatteisiinkaan jäisi elähtäneen parfyymin tuoksua. Siltikin sitä ruiskitaan että pfft pfft vähän minne sattuu. Silloin se kohde on ympäristö ja mahdollisesti myös muut. Ihminen myös toimii joissain asioissa myös tiedostamatta tai tavallaan vaistomaisesti. Ei tule edes ajatelleeksi, miksi niin tekee. Samoin hivenen falski teoria on se, että "nainen meikkaa itseään varten". Evoluutiotasolla tuossa on kyse ihan simppelisti "oman kelpoisuuden parantamisesta" (jos on nämä lisääntymisstrategiat yms peruskäsitteet tuttuja.. en siis puhu mistään apinasta ihmiseksi, vaan siitä miksi jotkut lajit säilyvät jne..).

Siis, sitähän nimenomaan ei suihkutella minne sattuu, vaan pariin tiettyyn paikkaan, jotka ovat osoittautuneet parhaaksi. Oikein käytettynä hajuvesi siis ei haise todellakaan ympärillä oleville ihmisille, vain itselle ja hyvin lähelle tuleville henkilöille. Poikkeuksia toki ovat ainakin nämä teinit, naiset joilla se nenä oikeasti turtuu hajuun ja tiedostamattaan suihkuttelevat sitä lisää, sekä muuten vain huomiota hakevat yksilöt. Jos tuoksua suihkutettaisiin suoraan nenään, siihen turtuisi hyvin pian, eikä se enää tuoksahtelisi mukavasti omaan nenään pitkin päivää. Mikäli hajuvesiä käytettäisiin vastakkaisen sukupuolen kiinnostuksen herättämiseen oman kelpoisuuden parantamismerkityksessä, luulisi että tuoksuksi valittaisiin sitä vastapuolta miellyttäviä tuoksuja ja ties mitä feromonihärpäkkeitä, jotka eivät ilmeisesti kuitenkaan kovinkaan suuressa suosiossa ole, sen sijaan että tuoksut valitaan omien mieltymysten mukaan. Siellä hajuvesiostoksilla on ihan oikeasti kyllä aivan viimeisenä mielessä, mitä joku muu siitä tuoksusta ajattelee.

En ole koskaan kuullutkaan teoriaa, että nainen meikkaisi itseään varten. Olisi kyllä mielenkiintoista törmätä naiseen, joka nauttii siitä, että saa olla päivän rasvaisen pakkelikerroksen alla ja päivän päätteeksi läträtä erilaisten  meikinpoistoaineiden, kasvojen puhdistusaineiden ja voiteiden kanssa. Itseään varten ehkä siksi, että se paksu pakkelikerros parantaa joissain tapauksissa itsetuntoa ja sillä pyritään juurikin parantamaan omaa kelpoisuuttaan, mutta muita syitä siihen tuskin on. Hajuvesistä puhuttaessa hajuaisti on sen sijaan suoraan yhteydessä aivojen tunteita ja muistia säätelevään keskukseen, jolloin se lempituoksu useimmiten aiheuttaa käyttäjälle oikeasti mielihyvää.

86
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: May 13, 2011, 15:27:30  »
Mikä idea on hajuvesien ja partavesien jatkuvalla käytöllä? Vaikka kyse onkin yleisesti omaksutusta tavasta ja niin poispäin, aina vain pistää mietityttämään esimerkiksi lenkillä juostessani hajuvettä täyteen tuupatun naishenkilön ohi. Haju on yksinkertaisesti karmiva. Vaikea uskoa, että joku vielä havittelee tuon käsittämättömän löyhkän avulla hyväksyntää vastakkaiselta sukupuolelta tai arvovaltaa ystäväpiirissä. Siitähän haju –ja partavesien käytössä yleensä onkin kyse, vai olenko väärässä? Voihan tietysti olla, että tarkoitus on vain peittää hien haju, mutta sitä vartenhan ovat taas deodorantit. Noh, onhan niitä ihan hyvänkin tuoksuisia hajuvesiä, mutta harvoinpa sellaiseen törmää.

Kyllä, olet väärässä ainakin hajuvesien osalta. Hajuveden käytöllä harvemmin taitaa olla mitään tekemistä hyväksynnän hakemisen kanssa, partavesistä en osaa sanoa mitään. Itse saatan käyttää hajuvettä, vaikka tietäisin että tulen oleilemaan koko päivän yksin kotona. Yleensä hajuvesiä ostettaessa valitaan se oma lempituoksu, koska se miellyttää itseä. Ja sitähän on tosiaan tarkoitus käyttää hillitysti, ei niin että koko lähiympäristö lemuaa parin metrin säteellä. Tuo liiallinen läträäminen on omasta mielestänikin rasittavaa, mutta syy siihen on yleensä se, että hajuveden käyttäjän nenä tottuu hajuveteen, jolloin se ei enää tuoksu omaan nokkaan ja käyttäjä luulee että tuoksu on hälvennyt, joten sitä laitetaan lisää. Muille se sitten tuoksahtaa sitäkin enemmän. Teineillä taas taitaa olla mitä kummallisimpia syitä tuohon läträämiseen, esimerkiksi omassa nuoruudessani tytöt läträsivät koulussa hajuvesiä peittämään tupakan hajua...

87
Lappi / Vs: Karhunkierros kalastellen!
« on: May 05, 2011, 15:18:21  »
http://www.kuusamonkalastusalue.fi/ohjeitakalastajalle.html
http://www.kuusamonkalastusalue.fi/joet_oulanka.html

Itsekin olen suunnitellut ensi kesälle samanlaista reissua. Yläpuolella olevissa linkeissä on tietoa saalisrajoituksista ja muutakin yleistä asiaa Kitka- ja Oulankajoella kalastuksesta. Reitin varrella on myös paljon lampia. Saat luultavasti kalastuslupaa ostaessasi mukaan alueen kartan, johon on merkitty näkyviin mahdolliset kalastuskieltoalueet. Näin ainakin Kuusinkijoella, Kitka- ja Oulankajoella ei ole tullut vielä käytyä.

88
"Lisää kala!" painikkeesta sivusto heittää aina uudestaan profiilinluontisivulle, vaikka profiili pitäisi olla jo tehtynä. Kalaa ei siis tunnu pääsevän lisäämään millään. Kiiskille kaivattaisiin omaa kategoriaa.  :wink:

89
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: April 07, 2011, 13:04:27  »
Jäipä vielä mietityttämään tuo monesti esille tuleva tekopimpero-dildo -vertaus. Tottahan tuo on, että yleisesti pidetään hyväksyttävämpänä, jos nainen ostaa seksilelun. Voisikohan tällainen ajattelu osaksi johtua siitä, että suurin osa miehistä kykenee saamaan orgasmin masturboidessaan oman käden avulla, kun taas naiset, jotka saavat vain vaginaalisia orgasmeja, eivät välttämättä pysty saamaan orgasmia ollenkaan ilman noita seksileluja tai muita apuvälineitä. Kenties ajattelu voisi johtua myös noiden tekopimperoiden koomisesta ulkoasusta, mistäpä tuon tietää? Nykyäänhän noita leluja tosin on joka lähtöön ja tuollainen ajattelu, että naisen olisi jotenkin hyväksyttävämpää ostaa lelu toivottavasti vähenee ajan kanssa, sillä kyllähän nyt kummallakin sukupuolella on oikeus nauttia seksuaalisuudestaan.

Aikuisviihteen katselua sen sijaan tunnutaan pitävän hyväksyttävämpänä miesten keskuudessa. Jokin aika sitten uutisoitiin, kuinka kolmasosa naisista salailee aikuisviihdesivustoilla käyntejään. Uutinen oli ainakin kolmessa eri paikkaa otsikoitu juuri "KOLMASOSA NAISISTA SALAILEE VIERAILUJAAN AIKUISVIIHDESIVUSTOILLA!", vaikka jutussa selvisi myös, että miehistä vierailujaan salaili noin puolet. Pisti kyllä ihmettelemään, miksi tuollainen otsikko. Vain yhdessä paikassa juttu oli otsikoitu  edes jollain tapaa järkevästi. Toinen ikivanha miehiltä hyväksyttävämpänä pidetty juttu on seksin harrastaminen. Jos nainen harrastaa seksiä useiden eri ihmisten kanssa, hän on huora. Jos mies tekee saman, häntä pidetään vain kovana panomiehenä. Tämä taitaa juontaa juurensa siitä, kuinka miesten muka pitää hakemalla hakea sitä seuraa, kun taas naisilla sitä pidetään helpompana. Tuskimpa sen itseään miellyttävän kumppanin löytäminen tosiasiassa on naisellekkaan sen helpompaa.

Noita asioita, jotka ovat toiselta sukupuolelta hyväksyttävämpiä, tuntuu kyllä olevan yhtä lailla molemmilla sukupuolilla. Miksi naiset eivät saa röyhtäillä ja piereskellä, mutta miehiltä sitä pidetään normaalina? Miksi pidetään hyväksyttävänä, jos vanhempi mies seurustelee itseään kymmeniä vuosia nuoremman naisen kanssa, mutta vanhempaa naista pidetään vastaavassa tapauksessa puumana? Sukupuolien rintojen erosta vielä sen verran, että kyllähän nuo taitavat naisella olla hyvin paljon suurempi osa omaa seksuaalisuutta, kuin miehillä. Jotkut naiset saavat jopa orgasmeja pelkästään niitä stimuloimalla, joten suurimmalle osalle naisista ne ovat varmasti paljon muutakin, kuin pelkästään imetykseen tarkoitettu elin.  Propsit kyllä Mikolle asiallisesta keskustelusta, osa miehistä kun tuppaa vetämään tämäntyyliset keskustelut plörinäksi sovinistisilla sutkautuksilla.

90
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: April 06, 2011, 13:06:35  »
Jalkovälistä pitäisi löytyä ainakin 18cm mittainen molokero.

Eikös tuo nyt ole kuitenkin "löysempipaikkaisten" naisten juttu vaatia tuollaista? Tuo tuntuu olevan suurempi ongelma miehille, kun joka paikassa toitotetaan ettei sillä koolla ole väliä. Ehkä verrattavissa naisten rintojen kokoon ja niiden arvosteluun. Erona vain se, että rinnat ovat enemmän näkyvillä, ja näkyvät yleensä välttämättäkin vaatteiden läpi. Siksi niillä rinnoilla siis on merkitystä tuossa kalenteriasiassakin, ne ovat naisille samanlainen huolenaihe, kuin miehille penis. Ei niitä esitellä julkisesti samalla tavalla, kuin miehet esittelevät yläkroppaansa. Ainakin täällä päin on hyväksyttävää, jos mies menee esimerkiksi rullaluistelemaan ilman paitaa. Jos nainen tekisi saman, siitä luultavasti tulisi sanomista tai vähintäänkin ihmettelyä. Eli ei se aivan sama asia noissa kalentereissakaan ole, esitteleekö niitä tissejä mies vai nainen. Nykyäänhän naisilla tuntuu olevan huolena myös pimperon ulkomuoto, hulluimmat käyvät leikkauttamassa sen uuteen muotoon, jos se ei ulkonäkönsä puolesta vastaa pornotähtien värkkiä.

Toki miehilläkin varmasti on ulkonäköpaineita, mutta en kyllä voi uskoa, että aivan yhtä paljon. Kuten jo mainitsinkin, nuo naisilta "vaadittavat" korkokengät aiheuttavat hyvin usein vaivaisenluita ja muita vastaavia jalkaongelmia, joista ei välttämättä pääse eroon ilman leikkausta. Silti niitä pitäisi pitää. Itse en ymmärrä, kuinka niin monet asettavat ulkonäkönsä terveyden edelle. Meikkaamiseen ja muuhun kosmetiikkaan voi kulua jopa satoja euroja kuukaudessa. Myös naiset joutuvat trimmailemaan niin sääri-, bikini-, kuin naamakarvoitustaankin, jopa päivittäin. Selluliittia ei saisi olla, koska eihän TV:ssä ja Internetissä näkyvissä kuvissakaan sitä ole. Ja kyllä, selluliittia voi olla ja usein onkin, vaikka olisi miten laiha tai aktiiviurheilija. Myös tyylikästä vaatetusta ja hyvälle tuoksumista edellytetään naisilta yhtä lailla. Tuo miesten jalkakarvajuttu tosin on kyllä jotain aivan älytöntä, jos noin oikeasti on. :D

Itse viis veisaan suurimmasta osasta naisilta vaadittavista asioista, enkä vaadi mieheltänikään tai miehiltä yleensäkään sen kummempia. Eiköhän ihmisten pitäisi antaa olla sellaisia kuin ovat, eikä vaatia väkisin muokkaamaan kehoaan muiden mieltymysten mukaiseksi. Viime aikoina juurikin nämä asiat ovat pistäneet kiehumaan oikein todenteolla, siksi avautuminen.

Pages: 1 2 [3] 4 5


center>