Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Zintti

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 20
61
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: 0.9 kehitysthread
« on: December 07, 2011, 08:57:38  »
Noita maajoukkuevärejä ei varmaan saa tavallisissa verkkopeleissä käyttää? Jussi-väristä voi tulla aika suosittu veikkaan :-D

62
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: 0.9 kehitysthread
« on: November 30, 2011, 10:52:16  »
Ennätysten pitäminen kuitenkin suht suuresta peliaikamäärästä ois aika hankalaa. Pitäis kuitenkin kakskytneljä sitten olla niitä. Itelle ehkä ainut aikalisä olis todellinen viidenminsan sprinttipilkki :-)

63
Pilkintä / Vs: Kertokaa pilkkivaatteista kaikki!
« on: November 23, 2011, 17:08:35  »
Vahvikkeet (nahkaa??) sääriin, yli polvien ulottuva, olisi myös hyvä idea.

Joo, tuli mulle ainakin tuosta mieleen, että polvien kohdalla saisi olla jotakin hyvin vedenpitävää materiaalia, koska joskus saatetaan joutua könyämään polvillaan siinä avannon juurella. (jonkinlainen väsytystilanne esim)  On ikävää, jos housut imasee vettä ja kerrokset kastuvat ihoon asti, jos huonosti käy. Tälläisiä vedenpitäviä vahvikkeita joissakin haalareissa olen nähnytkin.

64
Pilkintä / Vs: Pilkkikausi avattu
« on: November 14, 2011, 18:13:55  »


Tuollainen jääkansi(2-4cm) oli jo eräässä lammessa enontekiöllä eilen. Ja kun pikkupakkasia näyttäisi lupaavan koko viikolle, niin eiköhän sitä ensi viikonloppuna saada pilkkikausi avattua..  :-)

Epistä :-D täällä männöö vielä kaauan ennenku ees tommosista näkymistä pääsee nauttimaan.

65
Sekalaista juttua / Vs: Mitäs SÄÄ ny?! - Sään seurantaa
« on: November 09, 2011, 16:21:19  »
Aamulla Mikkelissä 1.5 astetta pakkasta tässä vähän korkeammallahkolla mäellä ja tuossa ison tien varressa notkossa autonmittari näytti jo -5. Kokopäivänkestäneet syksyn ensimmäiset huurteet myös tänään. Nyt jo melko nollassa tässä mäenpäällä ja tuossa peltonotkossa tuntu pakkanen jo huomattavasti.

66
Rakentelu / Vs: Tee se itse tasapaino
« on: November 05, 2011, 10:46:52  »
http://www.kalapedia.fi/index.php?title=Tasapaino_sinitarrasta

Tässä on ohjeet sinitarrasta tehtävään tasapainoon :-) Ihan kätevä tapa, ei tarvitse esim. valumuotteja.

67
Muut talvikalastusvälineet / Vs: Minkälainen jalkine käytössä?
« on: November 03, 2011, 17:05:28  »
Nahkasaapas mun mielestä paljon lämpimämpi verrattuna kumisaappaaseen pilkillä. Noi sievin saappaat aina jalassa kun  ei oo vettä kovinpaljoo jäällä. Sitten pitää pistää kumpparit, mutta ovat paljon kylmemmät. Vaikka ois villasukat jalassa :-)

68
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« on: October 31, 2011, 18:31:51  »
Pohdin tässä vain, että miksi tämä saitti on yhtäkkiä "kuollut"... Ennen oli viestejä per päivä hirveesti, nyt jo tuoreimmat- listassa saattaa näkyä 2vrk vanhoja...

Itse olen miettinyt vähän samaa. Väkeä ja kirjoittajiahan täällä kuitenkin pyörii ihan mukavasti... Ainakin omalla osallani kirjoittelemiset ovat aika vähissä koska kalastuksen osalla itsellä ei eletä tällähetkellä kovin ajankohtaista aikaa. Sekalaista juttua-alueelle voisi tietenkin kirjoitella, mutta sitten voi jo tuntua viestien keräilyltä taas. Ei oo sattunu semmosia keskusteluja siellä, mihin sattuis omat kokemukset ym. sopimaan hyvin.
Sitten taas kalastuspuolella rapsoihin ym. ei siis nyt oikein ole aihetta enkä myöskään ole kovin haka näissä hommissa niin vinkkeihin ja auttamisiin ei ole ollut kovin usein mahdollisuutta. Joko joku muu kerkeää ensin tai sitten en tiedä kovin hyvää ratkaisua.
Tässä siis syitä miksi en ole nyt viimeaikoina kovin paljoa kirjoitellut. Muilla saattaa olla samanlaisia syitä tai sitten ei vaan aina ole inspistä kirjoittaa. Viestienkeräilijöitäkään ei ole nyt näkynyt kovin paljoa, mitkä toisivat eloa foorumille :wink:

69
Sekalaista juttua / Vs: Viruksia kalassa.net sivustolta?
« on: October 27, 2011, 13:41:03  »
Sama täällä. Chrome valittaa kokoajan viruksista. IE:llä taas virustorjuntahjelma (F-secure) sanoo että ois turvallinen tai ainakin vihreetä merkkiä näyttää yläpalkissa.

70
Vihdoinkin saa huilata :lol: Kyllä tulee viikon loma tarpeeseen. Huomenna tosin on menoa ja joutuu yheksältä heräämään, mutta jos sitte vetelis hirsiä sinne pulille päivin :-) Kalallekkin kerkeää pitkästä aikaa.

71


Puulusikkaa pukkaa :-D Joko koristeeksi taikka syömäkäyttöön, en tiijä vielä. Ripustusta varten tuo narulenkki tuossa. HArmittaa kun ei ole kunnon välineitä niin ulkonäkö hieman kärsii :-( No, täytyy vaan harjotella enemmän, kyllä se pelkällä puukolla ja santapaperillakin jotenkuten onnistuu :-)

72
Synttärithän nuo tänään ilostuttaavat. 17 vuotta ikkää mittarissa nytten :-) Ja uuvenlainen  kakun kuva tässä foorumiversiossa tuolla profiilia koristaa :lol:

Hieno päivä viettää synttäriä tänään kansallisen epäonnistumisen päivänä. Onnea! Enpä olisi tuota kakkua omassa profiilissa huomannut, ellet olisi sanonut. :-D

Joo onnea vaan sullekkin :-) Itekkin huomasin ton epäonnistumispäivän :-D

73
Synttärithän nuo tänään ilostuttaavat. 17 vuotta ikkää mittarissa nytten :-) Ja uuvenlainen  kakun kuva tässä foorumiversiossa tuolla profiilia koristaa :lol:

74
Jos tässä joskus on taas Gallupin vaihto edessä niin voisi siinä kysyä seuraavaa:

Joko odotat talvikalastuskautta?
tai
Minkälainen merkitys syksyllä on sinulle kalastusvuodenaikana?

75
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Tavoitteet avovesikaudelle 2011.
« on: October 01, 2011, 15:02:35  »
-Haukienkkaa isommaks
-Opetella samaan sillä jigilläkin kalaa
-Paljon kuhia uistelemalla ja jigillä
-Löytää keino millä saa isoja ahvenia (tai no keinot tiedetään mutta saada niillä niitä)
-Laadukkaita reissuja useampia

Ja näistä toteutuivat:
- Paljon kuhia uistelemalla
- Laadukkaita reissuja useampia kuin viimevuonna

Toki vielä virvelöidään ainakin lokakuun loppuun, mutta ei taida enää olla ku haukiin ja ahveniin mahiksia :wink:

76
Pilkintä / Vs: Pilkintä metsälammilla
« on: October 01, 2011, 14:59:15  »
En kyllä tiijä saisinko mitään, mutta näin ite tekisin :-D

Kopasisin kummatkin syvänteet ja niitten välisen matalamman kohan. Sitten sähkölinjan alusen syvää suikaletta ja niemen ympäryksiä.

77
Sekalaista juttua / Vs: Mitä kuuntelet juuri nyt/kuuntelit viimeksi ?
« on: September 30, 2011, 16:56:29  »
Jospa sitä Disturbedia kuuntelis :-)
Nyt soi: Indestructible

78
Pilkintä / Vs: Tavoitteet pilkkikaudelle 11-12
« on: September 20, 2011, 10:00:57  »
Paaaljon enemmän pilkkireissuja ja enemmän aikaa jäällä. Lisäksi mahdollisimman paljon isoja ahvenia etenkin tasapainoilla. Haukikin olisi kiva.

79
Jätin keskustelusta pois metsästyksen koska siinähän maastopuku on ihan selkeä varuste koska pitää maastoutua saaliseläimiltä. Mutta mites, käytättekö maastopukua muuten kalalla ja retkellä? Itse käytän housuja ja ehkä käyttäisin takkiakin jos ei olisi mennyt pieneksi. Tuoko tämä kyseinen vaatetus sellaista "erätunnelmaa", jonka takia itse niitä pidän.
Jotkuthan sanovat, että maastopuvun käyttäminen muuten kuin metsästettäessä ei ole kannattavaa koska eksymis/loukkaantumistilanteessa auttajien löytämismahdollisuudet pienenevät.

Eli siis jos pidät niin miksi pidät/et pidä ja muuta aiheeseen liittyvää.

80
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: Millä nousee haukea
« on: September 05, 2011, 11:28:04  »
Milläs pilkillä itse olette niitä haukia saaneet? Itse olen kokeillut kahta eri tasapainoa vain, tosin kummallakin sain vain 80grammaisia ahvenia  :roll:

Niitä saa myös vaikka pystyillä. Kultasiivellä saanut mm. isoimman haukeni. haukia saa kuten Pike jo sanoi, venetjoelta hyvin, mutta myös taivallampien oikeasta alalammesta. Kivijoelta saa kanssa mutta ei aina. Ite ainakin huomannut, että kun yrittää haukea, sitä ei saa. Ne ovat semmosia satunnaisia siimankatkojia ja yllättäjiä :-)

81
Sekalaista juttua / Vs: Tauti-thread vol. 2.0
« on: September 03, 2011, 16:37:14  »
Kun yskä loppui, meni nenä tukkoon. Nyt räkää tulee ja veltto olo. Toivottavasti loppuu eikä tule mitään kierrettä, meinaan ettei käy niin että illassa ei kerkee palautua siitä mitä kunto koulussa heikkenee / viikonklopussa minkä arkipäivinä kunto heikkenee.

82
Vieheet / Vs: Paras Rapala
« on: August 28, 2011, 20:08:36  »
Originaali Rapala pelittäny mulla parhaiten. Deep runner seuraavana joka toi tänäkesänä kuhia hyvin.
Originaali muikku ollut yleensä se vaappu mihin ovat kuhat ottaneet. Jos vaan on syönnillä ollut niin siihen nappaa. Deep runnerilla oli keskikoko vähän parempaa kuin originaalilla, mutta ei ihan niin tiuhaan tahtiin tunkenu kalaa.

83
Sekalaista juttua / Vs: Urheilu asiaa?
« on: August 28, 2011, 18:41:27  »
Harmillisesti kävi Boltille, ei hermo pitäny... No onhan sillä vielä 200 metriä juostavana ja viesti niin ei se mitallitta jää. Onkohan tuo kerrasta ulos-sääntö liian ankara kuitenkin.

84
Itä-Suomi / Vs: Kyyvesi
« on: August 27, 2011, 12:58:21  »
Yks muikku oli verkossa kun viimeyön likosivat. Ei ollut edes kuhien näykkimä. On siellä näköjään niitä ettei ihan oo hävinneet muikut. Ei ollu ihan pinnassa vaan verkon alalaidassa eli joku viis metriä syvällä jonkun parinkymmenen metrin kohalla.

85
Vetouistelu / Vs: Kuinka paljon vieheitä uistelureissulla mukana?
« on: July 12, 2011, 15:53:02  »
Sama pakki kiertää reisssulla kuin reissulla. Sinne mahtuu tällähetkellä kaikki omistamani vieheet eikä kuitenkaan paina paljoa tai hankaloita reissun kulkua kun veneestä enimmäkseen kalastellaan :-) Tosin jos ihan jotain rannaltaheittelykeikkoja sattuu missä ei tarvii raahata mukana kuin lippoja ja lätkiä mitä pitää kantaa pitkään repussa selässä, on sillon mukana pienempiä rasioita.

86
Hyvä sää ilostuttaa ja viikonloppu uhrataan vain kalastelulle :-)

87
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Perkaatko kalan heti vai kotona?
« on: June 27, 2011, 22:40:29  »
Jos syötävä kala tulee niin veret heti pois, ja perkaus rannassa jos se onnistuu helposti.

88
Itä-Suomi / Vs: Savon kalareissut
« on: June 16, 2011, 15:51:14  »
Eilen iltapäivällä lähettiin kahen kaverin kanssa kalaan. Yötä oltiin ja äsken lopetettiin kalastus.
Tapahtumia ei eilen ollut ainuttakaan, mutta tänään oli paljon parempaa ja haukia tuli kuutisen kappaletta veneeseen ja sadanramman assuja suunnilleen saman verran. Isoin hauki oli suunnilleen kilonen. Ei sen isompia, mutta siivottiin me se silti.

Hieman satoi eilen, mutta tänään paistoi jo aurinko. Hyvä sää oli muuten, tänään meinasi jo tulla kuuma.

Kuvaa tulee kunhan saan latailtua.

89
Vetouistelu / Vs: Vetouistelun pakolliset varusteet?
« on: June 14, 2011, 13:09:43  »
kävin veneen ostamas. kyl varmaa kelpaa suvi 395 ms/st. ja moottoriki löytys 2hp  yamaha. virveliks kelpaa varmaa avokela?

Kyllä sillä hyvin alkuun pääsee. Nimimerkillä umpikelalla uistellut :-) Sitten kun löytyy sauma lisäinvestoinneille niin hommaa hyrrävehkeet.

90
Vetouistelu / Vs: vetouistelun pakolliset varusteet?
« on: June 13, 2011, 12:28:39  »
Eipä siihen muuta tarvita kuin vene, virveli ja joku uistin. Ihan soutuveneellä pärjää. Virveli kuin virveli toimii vetosuistelun aloittamisessa. Vaaput toki niitä yleisimpiä vetouisteluvieheitä mutta lusikat kelpaa kanssa.

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 20


center>