Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - niminen

Pages: [1]
1
Tsaude! Asentelin tuon 0.95 version ja nyt koko peli tökkii ja paljon, asentelin pari kertaa uudestaankin eikä vaikutusta. Kovin on robottimaisia liikkeitä madosta pilkkijään...

2
Ei ollut siitäkään kiinni... Ja tosiaan hosti toimii kännykän netillä, mutta ihmettelen tätä NAT-ongelmaa kun olen kuitenkin reitittänyt portit oikein... Ja miksi ihmeessä pelkän kaapelimodeemin kanssa ja ilman palomuureja ei portit aukea... :?

3
Häätyypä kokeilla. Tosin kyseessä Win XP, että saapi nähä mitä tekee. Oon tosiaan kokeillu jo ihan pelkän kaapelimodeemin kanssa, eli ilman reititintä ja ilman mitään palomuureja, mutta eipä lähe portit aukeamaan...

4
Eikö kukaan pysty auttamaan :(

5
Juu ei ollut Zone Alarmista kiinni... Mikähän hitto avuksi?

6
Jees täytyy kokeilla. Winukan palomuuri on kokonaan pois käytöstä.

7
Meikäläisellä kaapelimodeemi ja siinä langaton reititin DIR-300. Palomuurina Zone Alarm. Kaikki reititykset oon tehny oikein, sallinu palomuurista PP2:sen ja kun Socketpingillä testaa tuon 4500 portin meikäläisen ulkoisen ip:n kanssa niin onnistuu. Kaveri ei kuitenkaan pääse meikäläisen luomaan verkkopeliin ei sitten niin millään. Alkaa oleen keinot vähissä ja käpy palaa. Apuja, kiitos.

8
Näin huomasin...

9
Hittokun niitä lohia ei tunnu löytyvän mistään... :?

10
Hohhoh, siis kuulinpa isäukolta justiinsa, että Olkkonen on meikän kolmas serkku, notta kiitoksia vaa aivan mahtavasta pelistä ja kiitos Mikolle myös!

Pages: [1]


center>