Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Yama

Pages: [1]
1
Veneet ja veneilytarvikkeet / Vs: Moottorit
« on: April 02, 2010, 02:39:19  »
4hp Yamahalla tulee uisteltua, bensaa se syö todella vähän. 1.5 litran tankillisella uistelee tyhjäkäynnillä melkein viikon päivät.

Onkos sulle muuten käyny pikkujampan kanssa silleen, että piiitkän uistelun aikana tyhjäkäyntikierrokset putoaa hetkeksi ja kone meinaa sammua tai satunnaisesti jopa sammuu? Raivostuttavaa kun saa olla salamana antamassa kierroksia lisää tai pahimmassa tapauksessa nykimässä käyntiin ettei oo painot pohjassa. Toki tyhjäkäynnin nostaminen vois auttaa vaan sitpä vauhti kasvaa.

Oli pakko rekisteröityä että pääsee kommentoimaan.

Itsellä vuosi sitten uutena ostetussa Yamaha 4 hp nelitahtisessa ilmennyt samaa vikaa. Kierrokset tippuu kesken uistelun. Tukehtuu ja sammuu yleensä. Joutuu heittään vapaalle ja antaan kaasua reilusti että kone pysyy käynnissä. Todella kovalla tyhjäkäynti säädöllä toimii, mutta koneen pitäisi toimia hyvin alhaisillakin kierroksilla. Lisäämällä tyhjäkäyntiä uistelunopeus kasvaa turhan suureksi. Koneeseen olen tehnyt kaiken mahdollisen mitä ilman "sorvia" voi tehdä. Mutta ei toimi. Todella hienoa kun kaasukahvasta päästää irti niin kone sammuu. Kyllä meinaan ottaa päähän! Kone voi toimia koko päivän moitteetta, mutta toisena päivänä ei sitten ollenkaan. Aivan satunnaista. Olen kuullut samantapaista juttua muualtakin, mutta selvyyttä asiaan ei ole tullut. Yamahalle on turha valittaa asiasta, tuskin myöntävät mitään. Yamahan laatu todella heikkoa. Venemessuilla tiedustelin asiaa, mutta kukaan ei osannut sanoa asiasta mitään. No ei sinänsä yllätä. Oma kone oli heti takuu huollossa, koska peräöljyt valui ulos. Huollosta sanoivat että oli stefat asennettu väärin. Myyn koneen pois ja vaihdan Suzukiin.

Pages: [1]


center>