Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Hooked

Pages: [1]
1
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalanbongaus 2011
« on: June 28, 2011, 16:22:16  »
1. Ahven
2. Kiiski
3. Särki
4. Sorva
5. Pasuri
6. Lahna
7. Kuha
8. Salakka
9. Kolmipiikki
10. Harjus
11. Taimen
12. Kirjolohi
13. Hauki (vuoden eka hauki vasta heinäkuussa... eipä o hetkeen menny näin myöhään)


2
Yleensä pidän villa kynsikkäitä käsissä ja niskan takaa menevässä narussa roikkuu sitten kunnon nahkarukkaset. RUkkaset saa helposti heitettyä käsistä pois eivätkä ne jää pyörimään hankeen. Yleensä repussa viellä varahanskat kastumisten varalta.

3


Uploaded with ImageShack.us

Itsellä on tälläinen setti, joilla olen kalastellut lähinnä kirkkaissa vesissä ja kalaa on tullut ihan hyvin. Näistä tosin osa suoraan ruukista viellä odottelemassa ensiuittoa!

edit: Koukut ovat kokoa 14

4
Heittokalastus / Vs: Tyhmin paikka mihin jätit uistimesi
« on: October 27, 2010, 23:07:08  »
Joskus Myllykoskella matalan veden aikaan kesällä meni hermot ku pari uistinta jäi samaan kivenkoloon ja päätin lähteä noutamaan niitä.
Saappaat pois ja koskeen kahlaamaan. Sieltä sitten tultiin takasin viell viiden extra uistimen kanssa, kun sama kivi oli kiusaillut näköjään muitakin.
Onneks kesä kuivattaa...

5
Heittokalastus / Vs: ensimmäinen lohikalasi
« on: October 27, 2010, 19:53:44  »
Ensimmäiset lohikalani, ja ylipäätänsä ensimmäiset kalani, sain 2.5 vuotiaana Saimaan Lietvedeltä. Oltiin vuokramökillä ja isä päätti ottaa minut mukaan kalaan lähtiessä. Minut istutettiin veneen perään aseena  Delfinin pilkkivapa ja n.10 cm rapala original ahvenkuviolla vetoon.

Eihän siitä nyt olisi mitään haittaa, jos pojalle pannaan koukut mukaan... Vapa kuulemma vispasi kädessä hirveällä vauhdilla ja kalan tulosta ei pitäny olla pelkoa.
   
Toisin sitten kävi kun veneen perästä rupesi kuulumaan, että täällä nykii joku. Isän avustuksella saatiin ylös nätti taimen. Vähän ajan päästä viellä toinen. Monena vuonna käyty myöhemmin samoilla vesillä ja taimenia ei ole näkynyt. Vuosi oli -94.


Uploaded with ImageShack.us

Pages: [1]


center>