Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Miige

Pages: [1]
1
Oulun lääni / Vs: Pilkkikausi Oulun Kuivasjärvellä
« on: November 20, 2008, 14:55:50  »
Jokos olette käyneet kokeilemassa onneanne Kuivasjärven jäällä? Kävin ite koiran kanssa lenkin aikana vähän käppäilemässä jäällä. Jotkut oli liikkeellä tuuran kanssa reittämässä jäätä ja kävin mittaamassa jään. Jäätä oli jotakuinkin 7-8 cm. Aika hyvät jäät jo rupee olemaan eli eiku ahvenoita narraamaan.

2
Oulun lääni / Vs: Pilkkikausi Oulun Kuivasjärvellä
« on: December 03, 2007, 17:00:20  »
Juu tulihan tuolla itseskin sunnuntaina käytyä istuskelemassa ja nauttimasta pienestä tuulenvireestä. Saalista ei kyllä tullut, eivät tosin muutkaan nostelleet kaloja jäälle. Aika hiljaista tuntui olevan. Jokohan sitä sitten pitää luovuttaa tältä talvelta ennen kevättä? Pitää kuitenkin vielä käydä kastelemassa pikkejä kun nuo lomapäivätkin nyt sattu tuohon.

3
Oulun lääni / Vs: Pilkkikausi Oulun Kuivasjärvellä
« on: November 18, 2007, 19:10:27  »
Olihan tuolla aikalailla paljon tänään väkee pilkillä kun kävelin ohi. En tosin itse kuitenkaan sitten lähtenyt aamusta, joten nyt harmittaa vietävästi  :cry:. Lieköhän kalaa tullut?

4
Oulun lääni / Pilkkikausi Oulun Kuivasjärvellä
« on: November 17, 2007, 18:43:42  »
Alkakoon tähän nyt tällainenkin kirjoittelu osio.
Mitenkä on, joko on pilkkejä kasteltu Kuivasjärvellä tälle syksyä. Näytti ainakin jäätä jo olevan tuossa perjantaina kun kävelin rantuuella. Keskemmällä selkää oli nuorisoporukka hyppimässä. Liekö miten riskirajoilla menneet. Odotan innolla pääsyä ahvenia narraamaan!

edit: otsikkoa muokattu

5
Vieheet / Minnow
« on: July 09, 2005, 17:45:41  »
Ai on Minnow huono. Viimeksi un heiitelin niin tuli haukea ihan solkenaan...

6
Heittokalastus / Unohtumaton tärppi
« on: June 30, 2005, 10:33:58  »
Oltiin velipojan kanssa vuosia sitten (aikaa ilman kännyköitä) heittelemässä. Kulkupelinä meillä oli kanootti. Pari haukea oltiin siinä jo saatu sellaisella neonpunaisella abu-uisteella. Siinä heittelyn lomassa olin jo unohtanut kulkuvälineemme ja päätin heittää olan yli ja lujaa. No tärppäsihän se uistin kiinni, nimittäin velipojan nenänvarteen. Eipä siinä sitten auttanut kuin uistin irti siimasta ja jatkaa heittelyä. Eipä ollu puhelinta jollaa soittaa hakumiestä aikasemmin paikalle.

7
Oulun lääni / Oulun Kuivasjärvi, kokemuksia?
« on: November 30, 2004, 12:31:21  »
Soittelin tuonne ympäristövirastoon ja sieltä sanottiin kalojen olevan syöntikelpoisia. Ahvenet ovat kuulema nousseet merestä eikä millään kalalla ole ollut mitään vääriä arvoja kun niitä on tutkittu. Tiedä sitten josko puhuvat totta...

8
Oulun lääni / Oulun Kuivasjärvi, kokemuksia?
« on: November 29, 2004, 15:00:32  »
"Kokeilut voisi aloittaa rannan "puolivälistä" Normaalikoulun rannan kohdalta, ja katsella vähän missä päin muut pilkkivät, on vanhoja reikiä jne."


Nyt on  sitten ensimmäinen pilkkireissu takana päin. Olin juurikin tuolla kyseisellä kohdalla noin 45min ja tuloksena mielestäni kiitettävästi, 4 paistikoonahventa ja lisääksi sinttejä. Järven päässä siellä mistä lähtee joki oli joitain tyyppejä kalassa mutta empä uskaltanut heitä lähentyä. Tosin ei ollut tarvettakaan koska sain mitä tulin hakemaan eli ensituntumaa jäälle. Oli todella piristävä reissu ja kun kalaakin tuli vielä mukavasti niin mikäpäs jäällä kökötellessä.

Mitenkäs on, oletkos syönyt kaloja Kuivasjärvestä, eli uskaltaako niitä käyttää ihan turvallisesti.

9
Kaikkea kalastuksesta / Kalastusta!!!
« on: October 05, 2004, 15:22:54  »
Otetaan nyt esimerkiksi paikka jossa olen kalastellut. Joki nimityksellä oleva puro joka on keskimäärin noin 1,5 m leveä. Menepä sinne sitten normaalilla vavalla ja olet kiinni keskimäärin jokaisessa oksassa. Joten kyllä se kalastamista on, vaikka olisikin hieman pienemmillä vehkeillä.

10
Oulun lääni / Oulun Kuivasjärvi, kokemuksia?
« on: September 30, 2004, 12:02:43  »
Olen lueskellut näitä juttuja tosta Kuivasjärvestä ja tullut siihen tulokseen että sieltä pitäisi kalaa saada. Olen nähnytkin pari kertaa ohi kävellessäni kuinka pikkupojat ahvenia kiskovat ongella. Eilen siinä sillalla, mikä rajaa sellaisen pikkulammikon järven itäpäähän, oli vanhempi mies, joka näytti kiskovan jatkuvasti tuollaista reilua "paistiahventa". Itse yritin jonain päivänä tässä käydä uistimen kanssa viskomassa mutta tuloksena oli vain heinää, tosin sitä kyllä riitti. Eli onko ainut saalistusväline todellakin vain mato-onki? Kertokaa minulle oi viisat oululaiset!!

11
Eipä oo tullu käytyä. Ainakaan tuolla keskustan valkeisella en ole ketään nähnyt sitten viime reissun jälkeen enkä uusia jälkiäkään. Jotain häslinkiähän sinne näytti tulevan tuossa jokin aika sitten...mitähän lie tekevät siihen ympärille. Joten siellä tuskin ketään on käynyt.

12
Pilkit & Pilkkivavat & Pilkkisiimat / Re:Haarukkavavat?
« on: February 05, 2004, 17:53:33  »
Itse en kyllä ole mikään ammattikalastaja (jäällä muutaman kerran vuodessa), mutta tykkään enemmän käyttää haarukkavaapaa kuin "tavallista". Haarukkavapana mulla on itsetehty puurunkoinen ja sukkapuikoista veistetty haarukkavapa. Kyllä sillä pärjää ja on ainakin ketä syyttää jos ei kalastus onnistu...Mikäli vaan itse viitsii väkerrellä omia laitteita niin hyvä. Ainahan niillä on mukavampi kalastella kuin noilla kauposta ostetuilla...

13
Minä olin se toinen kaveri siellä Valkeisella. Ei siellä kyllä oo mitään eloa tai ei ainakaan meidän kohdalle sattuneet vaikkakin vähän ristiin rastiin tuli kierrettyä. Liekköhän tuolla enää mitään on...

Pages: [1]


center>