Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Aloittelija

Pages: [1]
1
Heittokalastus / Syökö ahven kutuaikaan?
« on: April 13, 2005, 11:47:09  »
Terve

Eli syökö ahven kutuaikaan, ennen/jälkeen kutemisen? Ja jos syö jälkeen kutemisen, onko se enää kutupaikalla, vai lähteekö se heti muille maille?

Kysyin tätä jo "Kaikkea kalastuksesta"-osastolla(anteeksi toisto), mutta sain vain yhden vastauksen, ja toisaalta olisin kiinnostunut syökö ahven kutuaikaan juuri jotain virvelillä uitettavaa syöttiä?

Kiitos, ja moi

2
Perhokalastus / Aloittelija kaipaisi solmuoppia?
« on: April 08, 2004, 09:51:04  »
Terve

Olen aloittelemassa perhokalastusta, ja tarvitsisin kokeneempien neuvoja varusteiden kasaamiseen, oikeastaan siimojen(pohja,perho ja perukesiima) yhdistämiseen. Saisin toki yhdistettyä siimat jonkinlaisilla solmuilla, mutta teillä kokeneemmilla perhostelijoilla on varmaan neuvoja/kokemusta siitä mikä on osoittautunut hyväksi tavaksi.
Minulla on siis tavallinen perho-pohjasiima, tavallinen perhosiima, valmis kartioperuke, ja perukesiimaa kartioperukkeen päähän.

Kiitos...


3

Terve

Millaisia kokemuksia teillä kalamiehillä on värillisistä pystypilkeistä?
Itse ajattelin tehdä ja testata ahvenen värisen pilkin, tuo väritys kun on ainakin kesäkalastuksessa(vaapuissa) osoittautunut hyväksi.

Pages: [1]


center>