Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Samppa919

Pages: 1 [2] 3 4 5
31
Sekalaista juttua / Vs: Kiinnostavia uutisia
« on: February 03, 2011, 02:53:58  »
Ehdin päivemmällä katsoa tuon videon, mutta nyt se on poistettu. Eikös youtubeen tarvita jäsenyys, jotta voi lisätä videon? Ja kun rekisteröityy, pitää antaa sähköposti ja sähköpostista saadaan selville henkilöllisyys. Kaveri on varmaan tajunnut oheisen kaavan ja sen, että pellepatsaankin varastaminen on rikos, olipa video kuinka hauska tahansa..

(Korjatkaa, jos olen väärässä jäsenyyden/sähköpostin suhteen.)
En ole korjaamassa mitään, mutta youtubeen pitää antaa sähköpostiosoite jotta vo rekisteröityä, mutta kai senkin joku osaava jotenkin kiertää.

Sähköpostiosoitteen voi tehdä ihan "anonyyminä", laittaa nimeksi vaikka Etunimi: Nyrkki, Sukunimi: Kyllikki.
Sitten proxyjen kautta lisää videon youtubeen ja käyttää muutamaa ohjelmaa millä saa kaikenlaiset osoitteet piiloon.

http://www.youtube.com/watch?v=wcBuRSzCbM8
Tuossa uusi linkki niille jotka ei vielä kerenny videota katsoa.

32
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: Mokkulan käyttäjille vinkki.
« on: January 28, 2011, 16:49:20  »
Toki jos on ylimääräistä rahaa niin kannattaa ehdottomasti ostaa mokkulaan lisäantenni.

Ollaan Kuusamossa käyty kalalla ja ollu läppäri mukana, normaalisti on gprs verkko, jota ei edes viitsi hupisurffailuun käyttää. Viimesimmällä kerralla kaveri oli hommannu lisäantennin mokkulaan, niin oli 90% HSPDA verkko, eli melkein täysi 3G. Katseltiin netistä sarjoja yms. ihan ilman pätkimistä.

Tämän tapainen antenni oli kyseessä:
http://www.siptune.com/siptune.com/images/ews/elat31-ds01.jpg

Mutta mikäli olet käsistäsi kätevä ja innokas tee-se-itse mies, niin tässä olisi yksi keino parantaa signaalia: ;)
http://www.youtube.com/watch?v=JA9ETzGcYrU&feature=related

34
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: Hullunkuriset tapahtumat PP2
« on: January 08, 2011, 17:30:09  »
onko muka kirosanoja,en ole ainakaan itse kuulut niitä?    Ehkä omasta suusta :-)

Onhan niitä, ainaki kun kirre irtoaa nii se monesti ärjyy et "voi perrrrrrkele" .

35
Pilkintä / Vs: Kairan akkuporakoneadapteri
« on: January 03, 2011, 14:43:53  »
Nyt on selvästi jollain hermo kireällä.

Ei minua riso millään tavalla tuo laite. Niin kuin aiemmin kirjoitin, niin en edes meinannut asiaan sen koommin kommentoida, mutta kun eräs henkilö siellä välttämättä halusi minun kommentoivan. Kyllä mielipide on jokaiselta suotava.

Tuo Oulu tuli siitä, kun profiilissasi lukee Oulu. Pahoittelen, että oletin automaattisesti sinun kokeilleen laitetta Oulussa. Voihan sitä pää kolmantena jalkana syöksyä ulos testailemaan missä päin tahansa Suomea. Tosin tuon mukaan jäätä ei Kuusamossakaan ole noin paljon. Siitä päästäänkin siihen, että en kuitenkaan väitä, että tuo on ihan idioottivarma sivusto noiden jään paksuuksien kanssa.

Tämä offtopic loppuii tähän. Pahoittelen, että ole harrastanut sellaista mikä ei ole suotavaa.

Niin kuin jo aiemmin sanoin, niin kyseinen lisävaruste on varmasti jollekkin hyödyllinen, mutta itse en koe siitä mitään hyötyä. Pora ei kuulu omiin pilkkivarusteisiin ja sillä selvä.

Pahoittelen syvästi yöllistä tunteen purkkausta, kuppi kaatui ja kunnolla. Tuli ehkä otettua muutama liikaa. Mutta eiköhän tämä ole nyt loppuunkäsitelty.
Syvä pahoitteluni ja anteeksipyyntöni vielä kerran.

36
Pilkintä / Vs: Kairan akkuporakoneadapteri
« on: January 03, 2011, 03:27:29  »
http://wwwi3.ymparisto.fi/i3/tilanne/fin/Jaanpaksuus/Jaanpaksuus.htm

Ei kai Oulussakaan ihan niin vahvaa jäätä ole...

Ja kukakohan on väittänyt että olen Oulussa testannut tuota?

Ihan Kuusamossa testailin tuota ku käytiin siikaa pilkkimässä. Kyllä siellä se 45cm oli jäätä joissakin paikoissa.

Offtopic: Moderaattorina luulisit tietävän että tuo sinun kirjoituksesi ei liittynyt mitenkään aiheeseen ja sellaisia viestejähän säännöt kieltävät kirjoittamasta. Mutta mikäli sinua risoo se että tämä laite oikeasti toimii tai sinulla on muuten vaan valtava pätemisen tarve niin senkun kirjoittelet.  Millähän kriteereillä sinutki on hommaan valittu...

Tornio_River:
Itekki mieten että jos rakentelis ite tollasen, mutta siinä tuli se ongelma että ku ite meen monesti kävelemällä/hiihtämmällä pilkille niin aika töylästä kantaa tollanen generaattori jäälle :) Päädyin sen takia tuohon akkuporakoneeseen koska todella kevyt kantaa. Akku povitaskuun että pysyy lämpimänä ja porakone reppuun.

37
Pilkintä / Vs: Kairan akkuporakoneadapteri
« on: January 02, 2011, 19:02:12  »
Tuostahan pitäis saada oikein video ja bonukset laitteen valmistajallta hyvästä markkinoinnista.
Niin, makitaa ei saane kun lainaksi 150e? Jäätä ei liene paljon yli 50cm jos 5sek menee? Silti voisin tuon "markkinointipuheen "jälkeen jopa kokeilla kunhan ensin nään vaikkapa juutuupista videon sekä 3Ah akkukoneen 13mm istukalla ja takuulla varustettuna sillä 150e hinnalla löydän :-).
Juu, positiivinen yllätys noihin apuvälineitä tarvitsevien osastolle.

333€ maksaa tuollainen Makita, eihän tuollaista porakonetta kannata kairan takia ostaa. Meillä noita porakoneita tarvitaan paljon muuhunki niin siksi tollanen porakone ostettu.

Pitää melkee joskus ottaa video ku kairaan nuo 41 reikää :)

Jäätä oli aikalailla se 50cm


38
Pilkintä / Kairan akkuporakoneadapteri
« on: December 30, 2010, 01:30:54  »
Tuossa tuli ostettua Isälle joululahjaksi akkuporakoneadapteri kun isällä tuo olkapää menny jo niin huonoon happeen että ei kiertämistä kestä. Suurista haukuista huolimatta päätin ostaa koska hintaa oli vain 22€.

Juttuhan menee niin että ne ketkä tämän adapterin omistaa kehuvat sen maasta taivaisiin, mutta ne kenellä tätä ei ole niin haukkuvan sen syvimpään h**vettiin.
Ennen pääsyä jäälle suurinosa ihmisistä tyrmäsi idean täysin ja sanoivat että korkeintaan 5 reikää saat kairattua, heidän mielestä minua oli kusetettu ja raskaasti.

Noh, näistä karmeista solvauksista sisuuntuneena syöksyin pää kolmantena jalkana jäälle, mukanani vain 6" kaira ja akkuporakone 3mAh Makita.
Laskin kairan jäähän ja ja painoin liipaisinta ja kuinkas ollakkaan jää hileet alkoivat sinkoilla pitkin järvenjäätä, kunnes yhtäkkiä huomaan että täytyypäs vaihtaa vähän paikkaa välttääkseen jäihin putoaminen. Yhden reijän kairaamiseen meni n. 5 sekunttia.

Laskettuani reijät niitä oli 41kpl, yhdellä akulla. Mielestäni todella positiivinen yllätys! Mietin vaan mitä tämä saisi aikaan 4" kairassa?

Kyllä sillä vähän enemmän niitä reikiä tuli kuin viisi. :) Suosittelen ehdottomasti kaikille joilla on kohtuullinen akkuporakone (HUOM. vaatii 13mm istukan).

Kokemuksia, kysymyksiä ja etenkin niitä kuuluisia (korkeintaan 5 saa kairattua) ennakkoluuloja vaan tännekki tulemaan :wink:. Itse ainakin suosittelen!

39
Pilkintä / Kairan akkuporakoneadapteri
« on: December 14, 2010, 17:12:27  »
Hei,

Onko kukaan itse tehnyt tällaista adapteria kairan ja porakoneen välille?Itse ajattelin tehdä tuollaisen, mutta kaipaisin vinkkejä miten selviää helpoiten ja halvimmin.

40
Sekalaista juttua / Vs: Mitä energia muotoa kannata?
« on: July 01, 2010, 14:20:12  »
Olin töissä nimetämainitsemattomassa sähköyhtiössä jossa myytiin erikseen tuulivoimalla tuotettua sähköä. Sähkö oli puolet kallimpaa kuin ydinsähkö, mutta kaikkihan tietävät että nämä pyörivät rupellit ei tuota p*skaakaan sähköä.
Tätä kallista tuulisähköä myytiin niin että tuulisähköä ja ydinsähköä sekoitettiin keskenään niin että ydinsähköä oli 9/10 osaa tästä sähköstä, mutta sähkö maksoi kuitenkin puolet enemmän kuin normaali ydinsähkö koska oli "tuulisähköä".

Joten jos Suomi haluaa sähkö omavaraiseksi, niin siihen riittää 2 ydin voimalaa tai vastaavasti puoli suomea täyteen näitä härpäkkeitä joita myös joksikin tuulivoimaloiksi kutsutaan.

Ehdottomasti ydinvoima!

Ps. kaikkien näiden ydinvoimaloita vastustavien greenpeace ukkojen nimet ylös ja niiltä sähköt poikki, niin saavat dynamolla polkea itselleen sähköt - voi pian alkaa ydinsähkökin maistumaan! Kummasti nämä tynnyriasuissa pomppivat aktivistitkin käyttävät ydinvoimaa..

41
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: 0.8v bugit
« on: April 20, 2010, 19:52:55  »
Ei kärsi nakata alapalkkiin windows-näppäimellä kun peli on kokoruutu tilassa, tulee virheilmoitus "Main executable of PP2 on havainnut virheen, ja tuote on suljettava. Pahoittelemme häiriötä.".

Käyttiksenä Xp.
Sinulla on todennäköisesti asetuksissa kokoruutu tilan kohdalla"rasti",ota se pois,niin pitäisi alkaa toimimaan,itselläkin tekee tämän saman jos on kokoruutu tila käytössä.

Juu kyllä minä tuon tiesin, päätimpä vaan ilmottaa että kaatuu tuossa tilanteessa jos sen joku vaikka korjaisi seuraavaan versioon :)
Joo,olihan toi ainakin edellisessäkin versiossa,mutta sait nyt kuitenkin toimimaan sen?
Nyt kun tarkemmin muistelin niin totta, sama vika oli edellisissäkin versioissa :)

Juu ei mitään ongelmaa kun ei pelaa kokoruutu tilassa.

42
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: 0.8v bugit
« on: April 20, 2010, 18:57:50  »
Ei kärsi nakata alapalkkiin windows-näppäimellä kun peli on kokoruutu tilassa, tulee virheilmoitus "Main executable of PP2 on havainnut virheen, ja tuote on suljettava. Pahoittelemme häiriötä.".

Käyttiksenä Xp.
Sinulla on todennäköisesti asetuksissa kokoruutu tilan kohdalla"rasti",ota se pois,niin pitäisi alkaa toimimaan,itselläkin tekee tämän saman jos on kokoruutu tila käytössä.

Juu kyllä minä tuon tiesin, päätimpä vaan ilmottaa että kaatuu tuossa tilanteessa jos sen joku vaikka korjaisi seuraavaan versioon :)

43
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: 0.8v bugit
« on: April 20, 2010, 18:45:03  »
Ei kärsi nakata alapalkkiin windows-näppäimellä kun peli on kokoruutu tilassa, tulee virheilmoitus "Main executable of PP2 on havainnut virheen, ja tuote on suljettava. Pahoittelemme häiriötä.".

Käyttiksenä Xp.

44
Mainostus Sallittu! / Metsästyskeskustelu
« on: January 26, 2010, 13:20:08  »
Jos täältä löytyy metsästyksen ystäviä niin osoitteessa www.metsalle.net on jo jonkin aikaa ollu pystyssä metsästysfoorumi, johon on jo rekisteröitynyt kiitettävä määrä porukkaa(110 kun viimeksi katoin), mutta lisää tarvittaisiin vielä että juttu alkais kunnolla luistamaan.

Joten kaikki metsästyksen ystävät osoitteeseen www.metsalle.net

45
Sekalaista juttua / Vs: Eräjorma 2 siimatsokussa
« on: August 24, 2009, 22:32:14  »
Aika buginen peli tuo on.

Vuosi sitten kokeilin ja siinähän tulee sitä kalaa aivan liikaa, ja sitten ne kaikki katiskan rämpytys huijaukset yms.

46
Mainostus Sallittu! / Vs: Maailman nopein kansa!
« on: August 17, 2009, 03:33:44  »
Voisko joku heittää jonkun linkin mist skinejä saisk  :wink: Oon kyl yrittänyt netistä ettiä mut hakusana hukassa.... Haen Ferrarin skiniä 2007, jos löytyis..?

Kirjota googleen "lfs FBM skins" nii tulee.

47
Mainostus Sallittu! / Vs: Maailman nopein kansa!
« on: August 14, 2009, 21:15:40  »
Kalassa.net server SULJETTU(Oli äskön auki, mutta ei tullu ketää)  Lataa peli ilmaiseksi http://www.maailmannopeinkansa.fi/ ja tule kanssamme pelaamaan!

Palvelimen nimi: Kalassa.net

Salasana: hauki

Jos ei näy palvelinluettelossa, liittykää "liity tiettyyn palvelimeen" toiminnon kautta.

Nyt kaikki Kalassa.net:läiset ajamaan!

E:Pelaan nimellä: samppanja

PS. KAIKKI VAAN ROHKEESTI MUKAAN! HARJOITUS TEKEE MESTARIN!

48
Heittokalastus / Vs: Suurin hauki jonka olet nähnyt livenä?
« on: August 12, 2009, 06:47:33  »
Taitaa olla itse saama 13,5kg hauki, ei mikään valtava mutta onhan tuossakin kokoa.

49
Mainostus Sallittu! / Vs: Maailman nopein kansa!
« on: August 07, 2009, 18:10:34  »
no lataat vaikka netistä jonku skinin ja alat muokkaamaan sitä  :-)

Uusin luomus:


50
Mainostus Sallittu! / Vs: Maailman nopein kansa!
« on: August 07, 2009, 02:33:47  »
SKININ ASENNUS OHJEET:

Mene osoitteeseen http://file.jaatiedostosi.com/JLuq_y/FBM_KALASSA.jpg ja paina kuvan päällä hiiren oikeanpuoleista nappia ja valitse "Tallenna kuva nimellä..." ja tallenna kuva (omassa tapauksessani) C:\Documents and Settings\Samppa\MNK\data\skins kansioon.

Ja kun olet tallentanut kuvan sinne niin menet vain peliin ja skinin pitäisi olla valittavissa siellä.

Jos "KALASSA" skiniä ei näy siinä vasemmalla puolella olevassa luettelossa (kun ollaan varikolla) niin paina luettelon alapuolella olevaa "Uudet värit" painiketta ja valitse sieltä FBM_KALASSA niin skini tulee käyttöön.

51
Mainostus Sallittu! / Vs: Maailman nopein kansa!
« on: August 07, 2009, 02:01:17  »
Jakaminen kyllä onnistuu ja voin opastaa sinua laitamaan tun skinin.

Onko tämä nyt lähelläkään sitä mitä ajattelit?52
Mainostus Sallittu! / Vs: Maailman nopein kansa!
« on: August 07, 2009, 01:21:05  »
Versio 0.2 valmis  :-D

Muokattu:
- Hauen pää
- Vanteet
- Laitoin jonkun alamittasen lohen hyppimään  :-)

Pahoittelen huonoa kuvanlaatua  :-(

Edestä:


Sivusta:


Ja niitä risuja ja ruusuja kiitos. Etenkin risuja, niin tietää mitä muuttaa  :-)

53
Mainostus Sallittu! / Vs: Maailman nopein kansa!
« on: August 06, 2009, 10:23:51  »
Nyt sain valmiiksi tällaisen surkean kokeilu skinin, virheitä on vielä paljon ja kuvanlaatukin on ihan hanurista, mutta kyllä tuosta sen pää periaatteen ymmärtää  :-)Edestä:


Edit: Ja sanokaa sitten rohkeasti mitä pitäisi lisätä mitä ottaa pois, rakentava palaute auttaa eteenpäin huomattavasti  :-)

54
Timpe: Mulla sama vika näyttäis olevan, joku bugi kait  :|

55
Mainostus Sallittu! / Vs: Maailman nopein kansa!
« on: August 03, 2009, 03:23:00  »
mor!

http://www.setupgrid.net/

Tuolta löytyy säätöjä autoihin, mm. säädöt joilla ajettu ME tuohon MNK rataan. Itse tosin ajan omilla säädöillä, mutta jos ei oo säätäminen vielä ihan hallussa niin tuolta saa kyllä hyviä säätöjä.

MUN AUTO: http://img441.imageshack.us/img441/1404/nimetnrtl.jpg :-)

56
Mainostus Sallittu! / Vs: E-ville
« on: July 21, 2009, 23:12:08  »
Ihan mielenkiintoisia tuotteita näyttäisi olevan  :-D
Paljos muuten noissa on postikulut, kun tulevat Hong Kongista asti?

Postikulut on jo ympätty noiden tuotteiden hintoihin.
mutta jos hinta ylittää 45e niin siihen tulee joku tuontivero

Juuri näin, eli arvonlisäveroa (22%) tulee kun kokonaishinta ylittää tuon 45e, koska pienin perittävä arvonlisäveron määrä on 10e, jolloin yli 45euron ostoksiille tulee arvonlisäveroa yli 10e ja näin ollen se peritään.
Tuontiveroa peritään vasta kun tavaran kokonaishinta ylittää 150e, ja tuontiveroprosentti riippuu tavarasta jota tilaa.   


Eipäs kuule mene mitään arvolisänveroja näistä E-Villen-tuotteista. E-Villen mainoksesta bongattu seuraavaa "Alle 45 euron ostokset postitamme verovapaasti Hongkongista ja yli 45 euron tuotteet Helsingistä."

No ainakaan E-Villen sivuilla ei mistään tällaisesta ollut sanaakaan, verotuksesta kyllä löytyi kiitettävästi tietoa.

57
Ja tuohon galluppiin vielä liittyen, oisko mahdollista tehdä se sellaiseksi että siihen ei voi vastata enää uudelleen jos on jo kerran vastattu. olen vastannut siihen jo 3 kertaa :D

kun vastaa ja sitten vaikka koneen käynnistää uudelleen/päivittää sivun (en nyt tarkkaan muista miten se menee) niin voi vastata uudestaan. Vaikka pitäisi tulla palkit että kuinka moni on vastannut ja mihin...

Ja tuossa aiemmin jo huomautin tuon etusivun vasemmanpuolen keskustelualue linkeistä, jotka eivät enää pidä paikkaansa

Tietääkseni tuo gallup tunnistaa äänestäjän ip-osoitteen perusteella, ja kun koneen uudelleen käynnistämisen yhteydessä ip-osoite vaihtuu, niin se aiheuttaa sen, ettei se tunnista että olet jo kerran äänestänyt.

En tiedä sitten onko tuohon äänestäjän tunnistamiseen muita vaihtoehtoja kuin ip-osoite, mutta voidaan tuo ongelma estää yhdellä tavalla! Äänestä hyvä mies vain kerran niin ongelma poistuu =)

58
No vois tulla lisää kaikkia hauskoja hymiöitä,mutta mitä tämä hymiö tarkoittaa? :mrgreen:

 :mrgreen: eiks tää oo se Pete Parkkonen? vai mikä se pörröpää oli Itolssissa.

Asiaan: Joitakin animoituja hymiöitä vois lisätä, mutta joku rajoitus niiden käyttöön mitäisi saada. (esim. 3/per viesti)

Itse en juurikaan käytä hymiötä, joten en kyllä tee niillä mitään joten nuo "alkuperäiset" hymiöt sais heivata pois, ja muutama hyvä animoitu hymiö tilalle.

59
Onkos semmosta ehdotettu että kellonajat näkys 24 järjestelmällä?
Eli esim tää viesti ois tullu 13:53 eikä 01:53.
Vai onkos tässä kyse jostain mun omista asetuksista?   :-D

Mene Profiili -> Keskustelualueen asetukset -> Ajan muotoilu, siitä valikosta otat sen "Kuukauden päivä, Vuosi, TT:MM:SS (24h)"

Nyt sinulla pitäisi olla 24h kello.

60
Vieheet / Vs: hauki viehe oulun seudulla järveen?
« on: June 05, 2009, 14:54:10  »
Rapala Original 11cm RT

Mainittavia saaliita Oulusta on 7,5kg , 11,5kg , 13,8kg Hauet. 4kg ja 5,5kg Kuhat. Sitten satoja pienempiä tullu nostettua. Ehdoton luotto vaappuni Oulun korkeudella.


Mereltä, Järvestä vai joesta nuo hauet.


Järvestä tullu kuhat, hauet tullu joesta joka irtaantuu kyseisestä järvestä.

Pages: 1 [2] 3 4 5


center>