Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Glyxis

Pages: [1] 2 3
1
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Pro Pilkki 1.3 Julkaiseminen alkaa
« on: March 03, 2018, 05:43:15  »
Pitkästä aikaa taas tuli pelattua kun viimein päivittelin tuon mobiilisovelluksen.
Yhtä asiaa tulin lähinnä tänne ihmettelemään; Minkä ihmeen takia legendaarinen ja kaunis fontti on menty vaihtamaan? Ei sillä haluaisin sitä pilkkua nyt kauheasti tuuppia, mutta onhan tuo nyt paljon hirveämmän näköinen eikä mielestäni "kunnioita" fonttiperinnettä, joka on ollut jo ensimmäisestä Pro Pilkki 2 versiosta lähtien kutakuinkin sama.

Tällaisiin asioihin niin kyllä haluaisi semmoisen "Käytä oletusfonttia" -napin.

2
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: Tuulen merkitys
« on: November 06, 2016, 12:47:03  »
SJ:llä ihan hyviä pointteja. Monet asiat kyllä kulkevat huhupuheiden varassa, varsinkin kaikki uittometodit joita pelaajat taianomaisesti  koittavat toistaa saadakseen tiettyjä kaloja. Voi toki olla että näilläkin on merkitys mutta ei minusta lähellekkään yhtäsuuri kuin säätila, aika ja paikka. Kyllähän itsekin käytän joskus tietynlaisia vetoliikkeitä saadakseen esim. kirjolohta. Se onko sillä nyt sitten ollut vaikutusta, mene ja tiedä :roll:
RNG joka tapauksessa myös täysin varteenotettava ajatus. Ehkä itse näkisin RNG:n kuitenkin kalojen painossa, en niinkään pilkkien "voimakkuudessa" tai kalojen sijainnissa. Mielestäni pilkkien toimivuudelle on ennaltamäärätyt arvot jotka toimivat tietyllä lailla eri kaloille (Muuttujana mm. vesistöt ja vedenlaatu)

Ja Mikko itsehän tuossa toikin jo toisen asian esille mitä olen kans yrittänyt seurata. Pilvisyys ja varsinkin sateisuus. Yleinen olettamushan voisi olla, että pilvisyys ja matalapaine ja varsinkin lumisade voisivat olla suotuisia kelejä kalan syönnille. Aurinkoinen ja korkeapaine taasen vähän vähemmän hyvä. Ainakin kun itse katselee tässä omia ennätyksiä vuosien varrelta ja varsinkin 30min kisoja niin lumisade on melkein aina ollut ja tuuli käynyt enimmäkseen etelän suunnilta. Eittämättä siis hyviä kelejä ollut. Vartavasten välillä koittanutkin haeskella harjoituksissa pilvistä ja/tai lumisadetta yhdistettynä eteläisiin tuuliin. Tämän yhdistelmän itse näkisin parhaaksi. Toki karttakohtaisesti eri tuulensuunta voisi olla parempikin.

En siis tosiaankaan sano sitä, etteikö eri tuulilla tai ilmanpaineella voisi tulla kalaa, koska ennätyksistä niitäkin tietenkin löytyy, mutta sanoisin niiden olevan eri paikassa kuin "normaalisti" ja niiden saaminen vie aikaa vähän enemmän. Mutta joo. Systeemi on monimutkainen, tiedän sen itsekin vaikken nyt koodaamisesta yms. paljoa ymmärräkään :lol: Upeaa työtä olette siis tehneet kehityksen osalta ja luoneet kuitenkin vaikuttavan simulaattorin. Vähän niin kuin oikeassa kalastuksessakin, joskus nappaa, joskus ei. Koskaan ei voi olla liian varma. Ja huhuthan yms. nyt kuuluvatkin kalastukseen :-D Pitäkää vain kehitystä yllä ja lippu korkealla pojat :)

3
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Tuulen merkitys
« on: November 05, 2016, 22:49:07  »
En oikein tiedä käyttääkö/lukeeko näitä foorumeita enää yhtään kukaan, mutta ajattelin tästä kuitenkin aiheen pistää pystyyn ihan vain jos joku on näitä samoja asioita miettinyt. Kirjoitan tämän nyt oikeastaan retorisesti eli suoria vastauksia nyt en tässä välttämättä hae, vaan kirjoitus on ennemminkin pohtivaa. Mielipiteitä ja omakohtaisia kokemuksia/tuloksia olisi toki mukava kuulla.

Niin. Onko tuulella merkitystä Pro Pilkissä? Oikeassa kalastuksessa pidetään kaikkia pohjoistuulia (luode, pohjoinen, koillinen) heikompana. Vastaavasti eteläisiä paljon parempana. Toimiiko tämä "sääntö" sitten pilkkiessä ja onko tätä edes otettu huomioon kehityksessä? Niin no, jokainenhan sitä voi itse miettiä, mutta itse olen sitä mieltä, ettei se tuuli siellä huvikseen ole.

Itse olen jonkin sorttista kartoitusta lähtenyt tekemään. Tutkinut eri vesistöjä ja niiden rantoja ympäriinsä tuulen suunnasta riippuen. Tulokset ainakin itsellä osoittavat vahvasti että syönti on paljon parempaa siellä suunnalla MINNE tuuli puhaltaa.
Tarkoittaen sitä, että esim. saaren länsiosissa syönti on parempaa mikäli tuuli käy lännestä ja vastaavasti lammissa/järvissä taasen länsituuli veisi kaloja enemmän itärannalle. Kokonaisvaltaisesti pohjoistuulella (tai sieltä suunnalta) syönti on ollut heikompaa kun taas etelätuulella selvästi aktiivisempaa.
Toki tässä pitää muistaa, että tietyissä vesistöissä nyt vain on niitä "mättöpaikkoja", joissa on kalaa aina, olosuhteista melko paljolti riippumatta.

Haluaisin nostaa tähän erittäin vahvana esimerkkinä Linlonlahden. Eteläinen meren lahti. Täällä parhaimmat ja monipuolisimmat saaliit ovat tulleet kun tuuli on puhaltanut nimenomaan etelästä, lounaasta tai kaakosta. Myös Länsituuli osottautunut erinomaiseksi kyseisellä kartalla. Voisin olettaa että rannikolle tulee paljon enemmän kalaa kun sinne mereltä puhaltaa. Varsinkin vähän harvinaisemmat lajit kuten lahna, kuore, taimen ja kirjolohi yleistyvät.

Tätä teoriaa tukee aika hyvin se, että kun ennätyslistoja katselee, on siellä mm. yhdellä harvinaisimmista kaloista, silakalla lähes kaikki tuulet länsi-lounas-etelä-kaakko-suunnilta. Ei käytännössä ollenkaan yläpuolen tuulta.

YHTEENVETO:
Yleisesti ottaen, eteläisillä tuulilla kannattaisi omasta mielestä lähteä pilkille, silloin syönti olisi kokonaisvaltaisesti parempaa. Pilkkiä rannoilta (tai pohjan muodoista päätellen) mihin tuuli puhaltaa.
Kaikki tämähän on toki spekulointia (ja varmaankin myös tuuria, sillä pitäisihän myös ottaa huomioon varsinkin pilvisyys ja sateisuus, mutta myös päiväys ja mahdollisesti uittotyylikin) joten mikään ei ole varmaa. Näin vain itse asian näen tällä hetkellä testauksien jälkeen.

(Ps. Älkää Mikko ja Janne naurako itseänne ihan kipeäksi näiden minun teorioiden takia :-D Voi olla että näissä ei juurikaan ole perää ja on TÄYTTÄ huuhaata (= ette ole koodanneet mitenkään tuleen vaikutusta), mutta ken tietää...  :roll:)

4
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Version 1.2. kehitysketju
« on: September 18, 2016, 16:08:13  »
No voeehan  :-o En hoksannutkaan katsoa sitten sen tarkemmin foorumiaiheita :roll:

Kiitos huomautuksesta.

Ps. Näyttää olevan ilmainen tällä hetkellä? Kommenteissa puhutaan 4€ hinnasta. Olisin kyllä mielelläni maksanutkin sen :)

Edit: Joo ei mitään. Taas lähdin huutelemaan liian aikaisin :P Siellähän se kokoversio oli ostettavissa kun sai sovelluksen auki... Ostettu ja erittäin hienosti tuntuu toimivan!

5
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Version 1.2. kehitysketju
« on: September 18, 2016, 02:50:49  »
Vautsi. Täällähän on pistetty isoa vaihdetta silmään sitten viimenäkemän! Pitkää taukoa itselläkin ja tuossa jo erästä aiempaa kommentoijaa lainaten, eiköhän se innostus taas palaannu kun androidi saadaan valmiiksi :) Ehdottomasti sen tulen ostamaan, oli hinta mikä hyvänsä.

En lähde huhumyllyyn mukaan, mutta erittäin mielenkiinnolla odotan uusia ominaisuuksia peliin :) Hienoa, että kiinnostus pelin kehittämiseen jatkuu yhä!

6
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Suurin taimen?
« on: November 04, 2015, 00:51:11  »
SIINÄ!! Enpä ole tämmöstä mörköä koskaan ennen nähnyt :-o Täytyy kyllä sanoa, että oli eeppisin taistelu IKINÄ tän kans  :-D Jönssivavalla sai ties monta minuuttia kiskoa ja voi pojat että pompotteli melkein vielä pinnasta takas pohjaan :evil: Eikä mahtunut edes 6" reiästä vaan piti kiskoa väkisin. Huhhuh!!

7
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Varovaista pohdintaa... uusia järviä?
« on: October 30, 2015, 23:19:51  »
Ensinnäkin onnittelut onnistuneesta Windows Phone -porttauksesta! :-)
Ja aivan mahtavaa, että jaksatte yhä puurtaa pelin parissa, vaikka vasta suht ison merkinnän saittekin aikaiseksi virstanpylvääseen. Pakko arvostaa.

Ja mitä järviin omalta osalta niin minusta olisi/on tosi mielenkiintoista pelata irl vesistöjä, joita on oikeasti olemassa, lukea niistä tietoa jne. Tokihan se teiltä vaatii enemmän taustatietoa ja tietämystä vesistöistä yms.

Kalaston puolesa itse kaipaisin jotain mappia, joissa "olisi mahdollista" saada myös näitä harvinaisempia kaloja kuten lohta, toutainta, turpaa, silakkaa, suutaria jne.
En tosin tiedä onko vika sitten pilkkijässä vai miksi nuo on jäänyt saamatta, mutta ahkerasti on kyllä tullut koitettua  :-D

8
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 Mobile
« on: July 28, 2015, 00:42:40  »
Okei. Kuulostaa, että teillä on suht hyvin kuintenki homma hallussa :)

Pysyn kuitenkin vielä odotuslinjalla - onhan siitä jo niin paljon kokemusta, ettei se haittaa :D Muutenkaan en "pidä" windows-puhelimista, mitä yhtään mustin luuriin tutustunu. Tai sanottakoon, etten käyttäisi, ellei olisi ihan pakko.

Tsemppiä kehitykseen!

9
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 Mobile
« on: July 22, 2015, 02:28:10  »
Hienoa kuulla, että kaikki sujunut suht kivuttomasti!

Voi että kun haluttaisi itseä päästä kans testaamaan. Harmi vain, että on androidipuhelin :/
Ihan sen tiimoilta vain kysäisisin kun en itse mitään näiden käyttöjärjestelmien sieluelämästä kauheasti mitään ymmärrä, niin liekö kuinka mahdotonta portata tätä androidille?

Meinaan vaan, että tavalliselle tallaajallehan se ei juuri kuulosta miltään, käyttöjärjestelmät näyttää ja toimii suurinpiirtein samalla lailla. Siltähän se normikäyttäjistä näyttää, mutta näinhän se toki ei ole. Sisimmässäänhän ne ovat hyvinkin erilaisia.

First thing first toki, eli tämän kehitys kunnialla loppuun asti, mutta olisi mielenkiintoista tietää, onko teillä intressejä koittaa soveltaa tätä myös myöhemmin androidiin?

10
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Suurin saamasi ahven (pp2)
« on: February 22, 2015, 14:03:35  »
Siinä! Suurin ikinä näkemäni ahven tuli sitten kiskottua omin käsin (pilkein) ylös mereltä :lol: Virallisilla listoilla tämä olisi päässyt "heittämällä" ykköseksi.  :-D

Aikani tätä kiskottuani odottelin sieltä nousevan taimenen, mutta kun avannosta pulpahtikin lähes reiän kokonen ahven, tiesin, että "nyt paukkuu ennätykset!" :D


11
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Lehmilampi
« on: February 16, 2015, 18:08:45  »
Kas noin. Tuli tehtyä kaikkien aikojen paras 30 min kisatulos (niin kauan kun joku toisin ilomottaa :wink:) Listoille ei päässyt, koska pelailin yksikseen. Ekaksi olisi tällä tuloksella serverillä päässyt  :-P


12
Mitäs tälle asialle kuuluu? Onko viety yhtään eteenpäin? Itse olen nyt täysin pattitilanteessa, koska nykyisillä tunnuksillani en pääse kirjautumaan veerkkoennätyksiin, koska herjaa jotain salasanasta. Enkä myöskään pysty palauttamaan salasanaa tai luomaan uutta, koska sähköpostit eivät kulje.

En siis pysty tekemään mitään asian eteen? :oops: Yrittäkää korjata tämä mahdollisimman nopeasti, kiitos.

13
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Kuikansalmi
« on: February 22, 2014, 22:52:31  »
Ite kävin äskön pelaa. Ei tullu ku pari ahventa 10-100gr väliltä. Kertokaas jotain hyviä pilkkejä ja paikkoja pls.

Ehdottomasti itellä tullut parhaiten syysjäällä. Kirjolohta tulee yleensä hyvin siitä kapeikossa olevan saaren etelä/lounaisosasta. :) Myös isoa ahventa siinä on paikoitellen, enemmän sitten oikealla, syvänteellä päin.

14
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: Hullunkuriset tapahtumat PP2
« on: January 25, 2014, 03:12:05  »
Heheh, kyllä minä tiedän, että venetillä paljon haukia on, mutta nytten tais olla oikein sukukokous kun tuli minuutissa kiskottua peräti kolme :lol:Laitanpas tähän samaan viestiin:

Ai mikä välimatka? :-D
Minä ajattelin siirtyä pikkusen ja Olkkonen ryntää takaapäin samoille apajille ja aletaan kairaamaan täsmälleen samaan aikaan.  :lol:

15
Tässä muutamia hyviä tuloksia venetiltä:

Eka puolituntinen: Painoa kertyi 10320g
https://imagizer.imageshack.us/v2/1280x768q90/844/2fp5.png

Toinen puolituntinen: Painoa kertyi 11551g
https://imagizer.imageshack.us/v2/1280x768q90/22/s7we.png

16
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Rautupuro...
« on: January 24, 2014, 22:37:17  »
Täytyy kyllä sanoa, että joskus vihasin tätä mappia, varmaan lähinnä siksi koska täältä ei koskaan tullut mitään kun ei silppuakaan vesistössä ole ja aina kultasiipi käytössä.... Mutta nyt kun on "kehittynyt" pilkkijänä ja kärsivällisyyttä, tietämystä yms. karttunut niin alkaahan tämäkin paikka aueta. :evil: Oikeet vermeet, oikee paikka on avain tähän mappiin. Enempää en kerro.
E: Tohon saaliiseen mahtui vielä taimenkin, mutta oli alamittanen. Olisi maaginen 10kg raja mennyt omalta osaltani rikki jos taimen olisi ollut 800g. Yhteispainohan tuossa on 9208g


Edit: Oikein mukava siikakin tossa napsahti. Ennätyslistoilla isoin on 1180g joten Hyvähän toi kyllä on  :lol:

17
Siinä. "Virallisesti" kaikkein pienin pilkitty kirjolohi. "Ennätys"listaan se ei päässyt, koska lanitettiin veljen kans omassa kotiverkossa. :-D (Ainakin nykylistojen mukaan pienempää ei ole saatu. Ja tuskin on muualla näin pieniä kuin Taivallammella. Ilmottakoon kellä on pienempi. Jäi kyllä harmittamaan suunnattomasti kun en saanut kuvaa  :cry: Luulin sitä vaan ahveneksi. :-D

18
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Lahnalammet
« on: January 19, 2014, 02:11:05  »
Onkos tämä nyt sitten hauskaa :-( Olis kyllä mukava tietää, miksi KAIKILLA tietokonepelaajilla on aina vähintään kaksi haukea? Tämä perhana oli jopa vetänyt kaksi TODELLA ISOA.  :|

19
Keskustelua ennätyksistä / Ruutanat
« on: January 08, 2014, 19:26:56  »
Päätin tehdä avauksen kyseisestä kalasta, koska tästä ei ole luotu aihetta. Eli yleistä keskustelua/kuvia ruutanan pilkinnästä. Saaliita, vinkkejä yms.

Päätin tämän tehdä siksi koska halusin jonnekin laittaa oman jutun mikä tossa tapahtui hetki sitten.

Eli: Olen normaalisti pilkkinyt ruutanani Metsälammelta, lähinnä siksi, että tiedän siellä muutaman hyvän ruutanapaikan :wink: Ei ne tosin mitään isoja ole ollut, mutta ihan kivasti tullut.
Noh, katsoin sitten, ettää Lahnalammeltakin saa ruutanaa ja ihmettelin sitä, koska en ole koskaan sitä sieltä saanut (en tsoin ole sitä sen kummemmin yrittänytkään.) Menin sitten sinne aika oikeaan laitaan pilkille ja kuparimorri syöttinä. (tarkkaa paikkaa tai vuodenaikaa en kerro :wink:) Hetken siinä sitä ruutanaa metsästäessäni tämmönen mölliskö iski kiinni  :lol:

Ei siinä muuten, mutta en ole todellakaan tottunut näin isoihin ruutanoihin. Luulin, että sieltä oli tulossa lahna/säyne, mutta lievästi hämmennyin tästä. :roll:


Ja tässä näkee hyvin kokoeron millaisia ne on metsälammella ollut  :-D


Erikoisinta tässä on se, että 711g Ruutana menisi 2. sijalle lahnalammen ennätyksissä. Harmi vain kun ei tullut verkkopelissä :-P Listoilla listattuja ruutanoita lahnalammelta vain vähän yli 30 joten hyvä munkki kyllä kävi kun tämän vetasin heti ekalla yrittämällä  :lol:


Edit: Nyt tarkemmin ajateltuna olisin voinut laittaa tämän tuohon "Laittakaa kuvia propilkistä ! Saaliista / muista." -aiheeseen, mutta monesta muustakin kalasta on tehty aiheet joten päätin tästäkin.

20
Huhhuh, paljon on tekstiä - ja myöskin paljon asiaa. Itse olen ihan pihalla näistä liigajutuista yms. koska ei ole itseä kiinnostanut. Ainoastaan Pro Pilkki itse pelinä ja ajanvietteenä kiinnostaa enemmän. En ole myöskään ollut koskaan mikään kilpailuhenkinen ja muutenkin laiska osallistumaan kaikkeen.

Se on kyllä totta, että nämä foorumit on tehnyt jo kuolemaa jonkin aikaa. Pelaajakunta tosin on ollut roimassa nousussa, ainakin mitä servereillä pyörii. Aina täynnä. Tosin se johtunee siitä, että suurin osa nykypelaajista ulkomaalaisia. Sen takia ne eivät ole täällä suomenkielisillä foorumeilla.

Mitä tämä tarkoittaa nyt sitten käytännössä? Käyttekö te enään täällä paljonkaan tulevaisuudessa? Ainakin kehitystopicia kannattaa pitää ajantasalla jos jotain uutta ilmenee :)

Mutta ehdottomasti arvostan Mikon päätöstä vetäytyä kaikesta turhasta ja keskittyä olennaiseen, eli pelin kehitykseen. Se tulee olemaan melkoinen läpimurto kun saatte kehiteltyä PP2:n mobiilialustalle! Onnea ja menestystä sen kehittämiselle! :wink:

21
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Suurin saamasi ahven (pp2)
« on: January 05, 2014, 14:10:21  »
Kyllä noita yli kilosia tulee melkein joka kerta.. itellä isoin 1351g venetjoelta sain.. mut en kerro paikkaa

En nyt sanois ihan niinkään... Ehkä joka 1/50 peleistä tulee yli kilonen. Itellä 7 yli kilosta ja ensimmäinen 2011.. Ja aika aktiivisesti pelaan, joten hyvin harvinaisia nuo on. (En nyt tosin 24/7 pelaa venettiä, mutta suht ahkerasti kuitenkin).

22
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: Hullunkuriset tapahtumat PP2
« on: January 03, 2014, 01:09:42  »
Näin on tainnut käydä muillekkin, mutta omalle kohdalle ei ole sattunut  :-D


Eli tosiaan hyvin se tosta pilkki ja kalaa nousi :-D

Siihen jäi reppu ja kaira. Ja mulla piti olla iso kaira käytössä. Vielä mitä  :-D


Ja olishan se iha mukava nähdä ne pelaajatkin, oma varsinki  :roll:


Alunperin olin silakkaa metsästämässä rannalla ja huvikseen sitten kokeilin rajoja lähtöpaikan edestä. Ei näyttänyt voivan kairata maahan ku ennen laituriakin pystyy pilkkimään.  :-D
Edit: Jahas. Imageshack tukee nykyään näinki isoja kuvia  :-o (vrt. ylempi kuva)

23
Propilkki 1 / Vs: Pelaa Pro-pilkkiä Android puhelimella / Tabletilla!
« on: January 01, 2014, 22:45:46  »
Hmm, muutamia ongelmia tuli havaittua: Ensinnäkin miten onnistuu tuommonen raahaamisvalinta, esim madon korjaaminen koukussa ja pilkin vaihto?

Ja toinen vielä isompi ongelma, että emulaattori kaatuu koko ajan ja tulee ilmotus "aDosBox on pysäytetty" Mistähän tämäkin johtuu.
Puhelin on uudenkarhea Samsung Galaxy S4.

24
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Pohdintoja pelin kehityksestä
« on: December 31, 2013, 18:55:00  »
Nyt on ollut pitkä tauko, etten ole täällä foorumeilla käynyt (mutta pilkitty on kyllä suht ahkerasti :wink:)

Mutta mitä kaikkea pientä tässä on tullut mieleen:

1. Kokonaispainon ilmottaminen kilpailun lopussa jos pääsee listalle. (Ettei serveriltä tarvitsisi poistua)
2. Pilkkien nimien näkyminen pilkkejä selatessa.
3. "Lokkitutka" eli väliaikatilanne-ilmoitukset yksinpeleihinkin.

(4. Ja hieman turha, mutta ykkösestä tuttu "pilkille ja äkkiä!" yksinpeleihin. Ikinä osaa päättää minne menee jos ei ole mitään tiettyä mielessä  :-D)

Miltäs nämä kuulostaisi? Kehitättekö te enään muutenkaan tätä peliä - niinkuin sisällöllisesti kovin paljoa? Prioriteetit tietenkin lähinnä toimivuudessa, ennätyksissä ja verkkopeleissä, mutta olisi kiva saada vähän infoa, että mitä niinku muuten noin kehitykselle kuuluu.  :-)

25
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Mäntylahti
« on: October 16, 2013, 22:10:23  »
Kivan puolituntisen kyllä vietin kyseisellä vesistöllä. Ehdottomasti on kyllä yksi lemppareista.Kyseessä on henkilökohtainen 30min yksinpelin ennätystulos :) - Yhteensä painoa tuli siis 12291g Harmi vain kun särjet jäi nuin pieneksi. Olisi ollut potentiaalia ennätystuloksiin jos olisivat olleet 500 - 700g luokkaa (tosin eihän sitä olisi ennätyksiin kirjattu, mutta pääasia olisikin, että minä sen tietäisin olevan)

EDIT: Myöskin todella mukavan 1h kisan vietin tuolla kun kotiverkossa pelailtiin. Nykylistoilla tämä oikeuttaisi 3. sijaan 1h kisassa Mäntylahdella. Harmi vain kun ei mene listoille... Mutta tosiaan kalaa tuli niin paljon kun jaksoi kiskoa, kuten 150 kalan määrästä huomaa. :roll: Aivan aavistuksen verran syönti hidastui viimesellä 20 minuutilla, (kello kolmen kirous millon syönti loppuu) mutta enpä taida nuin hyvää saalista saada tuolta - tai mistään muualtakaan vähään aikaan. :roll: Kivasti sai kaiken lisäksi pilkkiä rauhassa eikä KUKAAN tullut lähellekkään minun apajaa vaikka oli 19 tietekonepelaajaakin.  :lol:

26
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Pohdintoja pelin kehityksestä
« on: October 11, 2013, 23:50:50  »
Entäs kisamuodot? Onko niistä mitään puhetta ollut? Tiedän, ettei yksinpeliin panosteta paljoa, mutta onko pitempiä turnauksia yms. kisamuotoja tulossa (ollenkaan)?

27
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Lahnalammet
« on: May 16, 2013, 17:15:19  »
Huhhuh. Pilkin tossa 30min kisan tietokonepelaajia vastaan ja melko hyvin löyty nuita jölliköitä. :roll:
http://imageshack.us/photo/my-images/826/hyvsaalis.jpg/

Kolme nuista isoista tuli samasta reiästä ja pari muuta ihan viereisestä reiästä. Kokonaispainokin on ihan kohtuullinen: 7,9kg. Pääsisi kolmanneksi nykylistoilla jos olis pelanna servulla.

28
Sekalaista juttua / Vs: Haluatko "tittelin?" Koita onneasi!
« on: May 07, 2013, 23:51:56  »
No mikäs siinä. Antaa mennä. :-D Toiveita tuskin saadaan esittää, mutta minua ollaan monesti sanottu pakasteseitiksi (Siis ProPilkki hahmona on Frozen Fish). Se olis kyllä ihan huippu. :D Tosin tehän siitä viimekädessä päätätte.

29
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: Mateen pilkintä.
« on: May 06, 2013, 19:27:10  »
Venetjokihan se vasta onkin "varma mademappi". Melkein mihin tahansa menetkin niin mateita kyllä löytyy. Sielläpä ne isoimmatkin uiskentelevat. Vähän aikaa sitte joku körmy vei kummatkin madepilkit 5 min sisällä. kolmosvavasta.  :-D

30
Hahhah! Voi että ku kävi erikoisesti tossa ku veli sano tossa, että pilkippäs niitä mateita vähäsen kun hän ei ole vielä sitä uusinta versiota pelannut eikä nähnyt mateita. No Minä sitten menin Venetjoelle kun sieltä niitä parhaiten löytää ja siinä sitten muutamia reikiä tein eikä mitään tullu.

No, menin sitte semmoseen "varmempaan paikkaan" mistä olen ennenkin saanut hyvin.
Kohta kun sitä kakkos madepilkkiä uittelen (kolmannessa vavassa) Niin tulee aivan hillitön kiskasu ja siinä sitä oltiin. Pilkki meni suoraan pohjaan jossa se pysyi noin 15 sekuntia ja NAPS! Sinne meni vonkale. :D Noh, mie kuitenkin halusin näyttää niitä mateita broidille ja otin sitten sen ykkös madepilkin ja sainkin kun sainkin muutamia muutamasata grammasia. Noh, tyhmä ku olin enkä ollut vaihtanut nelosvapaan niin arvata saattaa miten siinä sitten kävikään :D

http://imageshack.us/f/716/mateet.jpg/

Milläs sitä sitten jatketaan mateen pilkkimistä. :-D Taisikin olla "hivenen" kookas kaveri siellä jään alla ja nälkä näytti olevan kova! En kyllä usko, että olivat haukia mitkä ne vei.. Jos nyt hauet ylipäänsä ottaa nuihin..

Pages: [1] 2 3


center>