Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - BlackIce

Pages: [1]
1
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Turnetta lauantai-iltaan
« on: August 01, 2015, 18:53:11  »
Eli laitellaas turnetta iltaan. Perus f5 turneella mennään muokattuna (ei parempaakaan nyt keksi  :roll:)

Eli pelataan 4x15min ja 2x30min. Mapin 3. saa päättää muokkauksen (myös 15/30min jos vielä päätettävissä). Ekan mapin muokkaa tuttuun tapaan hosti.  :-)

Pisteet lasketaan: 14-12-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 ja suurimmasta 2 pojottia.

TULOKSET!!!

1. exte      69
2. L&M      63
3. Morgenstond 49
4. Aasi ja Janne_83 43
6. Tuliperse   39
7. Pata      35
8. Koppelo   33
9. Markku   27
10. MD      23
11. James Phönttö 19
12. Mik&Jug   16
13. Japi74   12
14. ED      5

Onnittelut Extelle voitosta! Ja kiitos Klapalle hostista sekä kiitos pelaajille! Palailemisiin!  :-)

2
Rakentelu / Lusikan maalaus
« on: October 14, 2013, 21:08:57  »
Hei! Tossa aloin tekemään lusikasta vieheitä ja tuli pieni ongelma vastaan. Nimittäin miten ja millä maalaisin tuon. Oon katellut, että pinta ensin pitäisi rikkoa vesihiomapaperilla, tinnerillä sitten sivellä ja sitten maalata. On vähän aineet hakusessa nytten.

Siksi tarvitsisin apua mahdollisimman nopeasti. Mitä maalia ja mitä muuta tarvitsen maalaukseen? Muu, eli itse lusikka, reät ja muotoilu, on kunnossa, mutta tuo maalaus vielä haittaa. Ja mielellään jos saisi silleen, et ei ois nii vaarallisia aineita, koska ei ole mahdollista valmistaa tilassa, jossa ei muita ole.  :roll:

Eli ideoita otan vastaan. Olis mukava päästä vielä ekat lusikka-vieheet valmiiks ja viellä koeuittaakkin. Periaatteessa tämä nyt menee hiukan tuon maalauksen varassa, koska pääasiassa koristeiksi tulevat.  :wink:

3
Heipsis kaikille!

Ajattelin tänne kirjoitella ihan muuten vain ja tietenkin tarkoitus mielessä. Katselin tässä tämän keskustelun aiheita ja näytti vähä silt, et jotenki hiipunu seuran toiminta. En varma tietenkään.

Eli minun nimeni on Alpo. Olen 16-vuotias nuori mies. Asun vielä kotonani Ristijärvellä, mutta ensviikolla tai sitä seuraavalla muutan solu-asuntoon Kajaanin keskustan läheisyyteen. Muuton syynä se, että haluan lähemmäksi koulua myös se, että pääsisin ehkä kalastamaan useammin. Käyn tällä hetkellä Kajaanin lukiota musiikkilinjalla ekaa vuotta.

Tarkoitukseni tässä aiheessa/topicissa on vähän häiritä Kalassanet Ry:n hiljaisuutta ja kysellä niitänäitä.

Eli eli haluaisin kuulla vähän kuulumisia seuran jäseniltä, joista iso osa todennäköisesti vielä kalassa.netin foorumeita selailee. Miten on mennyt ja millaista on ollut seurassa jne. Olisi mahtavaa tutustuakkin seuran jäseniin. En tiedä, onko joillakin skype, jolla keskustella jne. Itsellä on ja aika paljon olen skypessä onlinessa. Olisi ihan mukavaa jutella ja saada vinkkejä henkilöiltä, jotka ovat valovuoden edellä minua kalastuksessa.

Sitten haluaisin kysyä, kyssä menee ehkä seuran päättäjille, että millaista toimintaa seura on järjestämässä lähiaikoina, vai onko ollenkaan? Itse mielelläni osallistuisin johonkin asiaan, jos vain voin.

Joo tälläistä tänään. En ole mikään mestari kirjoittamaan viestejä. Mutta jospa joku edes vastaisi viestiin, niin saisin enemmän tietoa seurasta.

-AlpoK
4
Oulun lääni / Kalastuskohteita Kajaanissa/Kainuussa
« on: June 30, 2013, 13:54:14  »
Heipsis.

Tänä kesänä minua puraisi kalastuskärpänen ja nyt on alkuvuodesta lähtien ollut älytön himo kalaan. Olen aloitteleva kalastaja jolla ikää 16 vuotta. Kalastan pääasiassa rannalta virvelillä.

Asun tällä hetkellä Ristijärvellä, muuta jatko-opiskelua aatellen (Lukiossa musiikkilinja) muutto Kajaaniin on mietinnässä (jos vain löytyy mahd. hyvä ja halpa kämppä).

En tiedä paljoa kalapaikkoja, joten haluaisin niitä kysyä, jos täällä vielä jokin innokas kalastaja Kainuusta. Tiedän Kajaanissa olevan Ruuhijärven(Heinäkuun puolesvälis/lopus tarkoitus siel käydä kokeilee), mut muuta Kajaanista en oikein tiedä. Olen lueskellut tämän alueen keskusteluista kalapaikkoja.

Kalastus painoittuu periaatteessa ahveneen, kuhaan ja haukeen, mutta myös jalokaloja olen tänä vuonna kokeillut(munat kattilassa aina  :lol:).

Olisi erittäin mahtavaa, jos joku haluaisi kertoa tähän topiciin omasta mielestään hyviä kalastuspaikkoja Kajaanissa. Myös kaikkialta Kainuusta käy. Plussana olis mukavaa, jos kertoisi omat kokemukset paikasta ja pientä opastusta.

5
Pilkit & Pilkkivavat & Pilkkisiimat / Mikäs se tämmönen vapa on?
« on: February 21, 2013, 20:21:42  »
Moi vaan.

Tossa alkuvuodesta, kun etsiskelin autotallin perältä pilkkivälineitä, löysin tämmösen Tehon pilkkivavan. On ollut todennäköisesti ollut edellisen talon omistajan omistama, mutta jostain syystä jättänyt tuonne autotalliin sen. Ainoa käytönjälki oli vavan kärjen rautasilmukassa solmu, josta lähti n. sentin pätkä punasta siimaa.

Ajattelin kysäistä, et tietääkö kukaan mikäs se tämmönen vapa on. En ole enemmin nähnyt, vaikka sitä olen etsinytkin netistä. Aina vaan tulee näitä tehon vapoja, joissa käsituki on pehmoinen ja kela on ulkoinen, kun tässä on ihan muovinen käsituki ja kela on kotelossa. Tuossa kyjessähän lukee Teho ja toisella puolella Made in Finland.

Sit kysyn, et mikä tuo vavan toises pääs oleva press-nappi on? Siin on siis käsituen päässä takana levy päästä irti ja siinä on vissiin jousi. En ole ymmärtänyt sen merkitystä, mutta jospa joku muu tietää :D

Täs viel kuva.


Pages: [1]


center>